... θαλασσινό αλάτι.
Προδιαγραφές: Μακρόστενη μορφή και μαλακό λίπος. Χειροποίητη διαδικασία παρασκευής. Ωρίμανση μεταξύ 24 – 30 μηνών.
Παρουσίαση: Κάθε κομμάτι είναι τυλιγμένο σε ένα φύλλο ανθεκτικού χαρτιού, καλυμμένο με ύφασμα και σε ατομική συσκευασία.
Συστατικά: Χοιρινό ζαμπόν από βελανίδια ιβηρικού τύπου και θαλασσινό αλάτι
Προδιαγραφές: Μακρόστενη μορφή και μαλακό λίπος. Χειροποίητη διαδικασία παρασκευής. Ωρίμανση μεταξύ 24 – 30 μηνών...
...Το χορίθο από ιβηρικό χοίρο που τρέφεται με βελανίδια είναι ένα προϊόν που παρασκευάζεται παραδοσιακά με τα καλύτερα μπαχαρικά και επιλεγμένα κρέατα. Τα συστατικά του και η ελεγχόμενη ωρίμανση καθιστούν αυτό το προϊόν μια εξαιρετική λιχουδιά.
Είμαστε κατασκευαστές ζαμπόν και αλλαντικών στην επαρχία της Τερουέλ, παράγοντας με παραδοσιακό τρόπο από την αρχή μας το 1898. Ακολουθούμε μια αυστηρή διαδικασία παραγωγής στην οποία προτεραιότητα έχει η τελική ποιότητα, προκειμένου να επιτύχουμε ένα προϊόν υψηλής διαφοροποίησης. Για αυτό βασιζόμαστε σε προσεκτική επιλογή πρώτων υλών και σε μια αυστηρή μέθοδο παραγωγής στην οποία συνδυάζονται οι ...
...Διαθεσιμότητα ωμού ζαμπόν mec, ωρίμανση 10/12 μηνών, διαθέσιμο σε ολόκληρες παλέτες (100 ζαμπόν) ή με φορτηγό, ελάχιστη παραλαβή 3 παλετών. Εκτός από τα ζαμπόν, έχουμε επίσης όλη τη σειρά αλλαντικών, με δυνατότητα μικτής παλέτας.
...IGP 6 κιλά (χωρίς κόκαλο) Χοιρινό Φερμιέρ που εκτρέφεται σε ελεύθερη βοσκή «label rouge» ωρίμανση 14 μηνών
Ένας μεγάλος Ζαμπόν του Μπαγιόν. Υπάρχει μια πραγματική, μεγάλη, διαφορά με τα ζαμπόν του Μπαγιόν που βρίσκουμε στην αγορά. Ιδανικό για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό σε μια λογική τιμή.
PLV πλαστικοποιημένη αφίσα και πινακίδες τιμών παρέχονται με το προϊόν.
...Δημιουργία ζαμπόν Bayonne, καθαρού χοίρου από το νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας IGP, που αναγνωρίζεται από την τρυφερή και λεπτή σάρκα του, η οποία προκύπτει από την ωρίμανση 12 μηνών. Ένα ζαμπόν που απολαμβάνει IGP (Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη) για την ποιότητά του. Ωριμασμένο σύμφωνα με μια παραδοσιακή τεχνική. Το κρέας του είναι τρυφερό και ζουμερό, λιγότερο αλμυρό από τα περισσότερα ξηρά ζαμπόν.
...Σγκαμπάτο, χωρίς πλάγιο κόψιμο πριν από την ωρίμανση, αποφεύγει έτσι πολλές απώλειες. Φρέσκο πρώτης ύλης και εγγυημένο από το γεγονός ότι η εταιρεία, για επιλογή, δεν έχει θάλαμο κατάψυξης.
Βάρος μετά την ωρίμανση kg. 6.5.
Προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά την περιποίηση kg. 5.800
Ωριμασμένο 6/8 μήνες.
...ξεκινά η ωρίμανση. Τώρα είναι η σειρά του θαλάσσιου αέρα που, πριν φτάσει στην κοιλάδα, έχει κλέψει από τα δάση των Απεννίνων τα βάλσαμα. Ανάλογα με την εποχή, ανοίγουν τα παράθυρα και για εννέα μήνες προχωράμε έτσι. Στη συνέχεια κατεβαίνουμε στην κάβα: ο συνεταιρισμός θα τοποθετήσει το δούκα στέμμα για την προστασία της ποιότητας μετά από 12 μήνες. Σε εμάς δεν αρκεί: το προσούτο μας θα περιμένει ακόμη μέχρι 18-20 μήνες, όταν θα νιώσετε όλη την έντονη, βαθιά, μελωδική του γλυκύτητα, ποτέ ζαχαρωτή.
...Προϊόν κρέατος που έχει υποστεί ωρίμανση, παρασκευασμένο από κρέας που αντιστοιχεί στη μυϊκή μάζα με κόκαλο, πόδι και νύχι του πίσω μέρους της μισής σάρκας του Ιβηρικού χοίρου, ο οποίος τρέφεται με δημητριακά και φυσικούς πόρους και είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.
Βάρος ανά κομμάτι, περίπου 4,5 κιλά.
Βάρος: 3-5 κιλά...
...Απολαύστε την αριστεία του Boneless ham μας, φυσικά ωριμασμένο και κομμένο σε μισά για εύκολη σερβίρισμα. Αυτό το ζαμπόν είναι ένα αριστούργημα γεύσης, φτιαγμένο από premium χοιρινό μπούτι και ωριμασμένο με αφοσίωση. Η διαδικασία περιλαμβάνει ακριβές αλάτισμα και ξήρανση, εξασφαλίζοντας ένα ζαμπόν με ζωντανές γεύσεις και εξαιρετικές υφές. Ζήστε την αυθεντική γεύση της φυσικής ωρίμανσης με κάθε μπουκιά, ιδανικό για κάθε περίσταση.
...Παλέτες προερχόμενες από ιβηρικούς χοίρους που εκτρέφονται ελεύθερα στις Δεχέσες της Εξτρεμαδούρα, τρέφονται αποκλειστικά με βελανίδια κατά την περίοδο της μανταρινιάς. Παλέτα με ωρίμανση άνω των 24 μηνών.
Η εξαιρετική γεύση του ιβηρικού βελανιδιού σε μικρότερη μορφή.
...¡ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Χοιρινό Σερράνο Bodega, κομμάτι 6,5 - 7,5Kg. περίπου.
¡Από το κομμάτι στο τραπέζι σας!
Πολύ πρακτικό, ιδανικό για δώρο αυτές τις γιορτές ή για μια λιχουδιά, ή επίσης ως εταιρικό δώρο.
• Παρουσιάζεται στον αέρα τυλιγμένο σε χαρτί μεταξιού, με θήκη από βαμβάκι και σχοινί
• Μέσα στο διακοσμημένο κουτί δώρου περιέχει: χοιρινό, βάση χοιρινού και μαχαίρι
• Ελάχιστη ωρίμανση 9 μηνών...
...Προσιούτο Σερράνο ντε Τερούελ D.O.P. Αποκομμένο της Σιέρα Λιντόν - Το προσούτο ντε Τερούελ D.O.P. έχει κόκκινο χρώμα, με ενσωματωμένο λίπος και κατά την κοπή αποκαλύπτει μια πολύ γυαλιστερή όψη. Χαρακτηρίζεται από μια ελαφρώς αλμυρή και ταυτόχρονα λεπτή γεύση. Το λίπος του έχει ευχάριστη γεύση και η λιπαρή του υφή απελευθερώνει ένα μοναδικό άρωμα.
Παρουσίαση: Αποκομμένο προσούτο συσκευασμένο κενό αέρος.
Ωρίμανση: 20 - 24 μήνες...
... παραδοσιακή παραγωγή. Για αρωματικές και γευστικά ώριμες λιχουδιές.
Κλίμα-Θάλαμος Ωρίμανσης
Παράγετε χειροποίητα κρεατικά ή λουκάνικα; Σαλάμι, μπέικον, ζαμπόν ή παρόμοιες λιχουδιές που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να αναδείξουν τη γεύση τους;
Τότε ο θάλαμος ωρίμανσης της KKT Lackner είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Ένας θάλαμος ωρίμανσης διασφαλίζει την επιθυμητή και ρυθμισμένη υγρασία και θερμοκρασία καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ωρίμανσης. Τα προϊόντα σας μπορούν να αναπτύξουν ομοιόμορφα γεύση και άρωμα και είναι προστατευμένα από διακυμάνσεις θερμοκρασίας και...
... του κτήματος, με δωρεάν μεταφορά.","Le conseil de l'œnologue":"σερβίρετε στους 10-12°C.","Label":"Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης.","Cépage":"Chardonnay.","Bouche":"τεταμένη, θαλάσσια με μια σάλτσα που διεγείρει την σιελόρροια.","Temps de garde":"5 έως 7 χρόνια.","Œil":"χρυσό κίτρινο.","Taux d'alcoolémie":"13%.","Vinification":"Πιεσμός με πνευματική πίεση, χωρίς χρήση εξωγενών ζυμών, χωρίς προσθήκη ενζύμων. Ωρίμανση 100% σε δρύινα βαρέλια (μόνο 5% νέα βαρέλια) για 12 μήνες.","Millésime":"2017.","Domaine":"Domaine Bersan.","Culture":"Υψηλή Περιβαλλοντική Αξία."}...
...Ως ειδικοί σε μεγάλα ωμά προσούτο, έχουμε επιλέξει και αυτό που πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο Προσούτο Σαν Ντανιέλε.
Παραγωγή σε μια περιορισμένη περιοχή του Φρίουλι, διακρίνεται για την τυπική επιμήκη μορφή και την παρουσία του ζαμπόν.
Ετοιμάζεται μόνο με κρέας χοίρων που γεννήθηκαν και εκτράφηκαν στην Ιταλία και θαλασσινό αλάτι, σε πιο γενναιόδωρη δόση σε σύγκριση με το Πάρμα, που του προσδίδει πιο έντονη γεύση.
Ωρίμανση: 14/18 μήνες
Μέσο βάρος: kg. 9.5/11.5
Τεμάχια ανά λαιμό: 2...
... τρίβονται στο χέρι με ξηρό αλάτι, στη συνέχεια ξηραίνονται αργά με σεβασμό σε μια παραδοσιακή ωρίμανση. Ωριμάζουν για περισσότερους από 9 μήνες, αποκαλύπτοντας έτσι όλη τους την υποκρισία.
ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ
Δίνουμε μεγάλη σημασία στην επιλογή των καλύτερων κομματιών για την παρασκευή των λουκανικών μας. Προερχόμενα από τον ώμο, το στήθος ή το ζαμπόν χοίρων, κυρίως από την περιοχή της Αωβέρνη ή των Ρονα...
Η Comercial Lluis Rosquellas είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στη διανομή.
Είμαστε ειδικοί σε ζαμπόν, αλλαντικά και τυριά.
Χάρη στην καλή μας δουλειά, θεωρούμαστε επιμελητές ζαμπόν, επιτυγχάνοντας την ιδανική ωρίμανση του προϊόντος, έτσι ώστε να προσφέρουμε ζαμπόν τη καλύτερη στιγμή της ζωής του.
Είμαστε διανομείς ορισμένων επωνυμιών ισπανικού ζαμπόν από το Γκουιχουέλο, το Χαμπούγκο και την...
... καθοδηγούμενα από το σοφό χέρι του αλλαντοποιού. Η εγγύηση, η γεύση και η προσαρμογή στα πιο σύγχρονα συστήματα στις εγκαταστάσεις μας, διασφαλίζουν την εξαιρετική ποιότητα των αλλαντικών και αλμυρών προϊόντων της Ferju. Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται χωρίς γλουτένη, χωρίς συντηρητικά ή χρωστικές. Ορισμένα από τα προϊόντα μας είναι: Cecina de León IGP, Χειροποίητος χορηγός (σάρκα, κούλα και βελόνα), Χειροποίητος σαλάμι (σάρκα και κούλα), Ισπανικός ζαμπόν, Λόμο embuchado, Φυσική πανσέτα (καπνιστή και μαριναρισμένη), Ξηρή γλώσσα (χοιρινή και βοδινή), Μαριναριστό παϊδάκι, Καπνιστό λαγό.
... αναγνωρισμένη για τα αλλαντικά της και πιο συγκεκριμένα για το ζαμπόν Pata Negra. Η Balkis Gourmet δημιούργησε τον πρώτο φυσικό ξηραντήριο Halal στον κόσμο για την ωρίμανση όλων των προϊόντων της. Αυτή η «Bodega» επιτρέπει την παραδοσιακή ξήρανση των αλλαντικών μας από τον άνεμο του βουνού που βρίσκεται δίπλα στο χωριό. Κατασκευασμένα σύμφωνα με παραδοσιακή τεχνογνωσία, τα προϊόντα Balkis Gourmet έχουν την...
... πλευρά της Αλπουχάρα. Χάρη στο περιβάλλον του, διαθέτει εξαιρετικές περιβαλλοντικές συνθήκες, με το ηπειρωτικό του κλίμα που έχει χειμώνες με ισχυρούς παγετούς και καλοκαίρια ζεστά και ξηρά, μοναδικά στην Ευρώπη, απαραίτητα για την φυσική και χειροποίητη ωρίμανση των ζαμπόν μας.
... διασφαλίσουν, σε κάθε στιγμή, την παραγωγή ζαμπόν και παλετών ιβηρικής υψηλής ποιότητας.
Από τα καλύτερα ιβηρικά χοιρινά, τα καλύτερα προϊόντα. Η ομάδα των ειδικών μας αναλαμβάνει προσωπικά την επιλογή των κρεάτων; στη συνέχεια, οι υγειονομικοί και κτηνιατρικοί μας τεχνικοί πραγματοποιούν μόνιμους ελέγχους, προκειμένου να διατηρούνται οι βέλτιστες συνθήκες παραγωγής και υγιεινής σε όλες τις...
...Η Maison TEIL που βρίσκεται στο Aurillac ειδικεύεται στην παραγωγή αλλαντικών.
Η Maison παράγει ζαμπόν, λουκάνικα, τερίνα, φριτόν, πατέ Auvergne και τυπικά αλλαντικά γλυκίσματα όπως το φύλλο με Bleu d'Auvergne ή την πίτα με πατάτες.
Τα φρέσκα ζαμπόν δεν καταψύχονται ποτέ, αλατίζονται στο χέρι, με ξηρό αλάτι και σύμφωνα με την παραδοσιακή μεθόδο Auvergne. Η ξήρανση και η ωρίμανση των ζαμπόν...
Στις εγκαταστάσεις μας των 12.000 τετραγωνικών μέτρων, πραγματοποιούμε κυρίως την αλάτισμα, ξήρανση και ωρίμανσηζαμπόν (με την εγγύηση του CONSORCIO DEL JAMON SERRANO και της ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ - ETG) καθώς και παλέτες, προχωρούμε σε αποκόκκαλο και κοπή (ζαμπόν και παλέτες αποκοκκαλισμένα ολόκληρα και μισά, με δέρμα χωρίς δέρμα και πλήρως γυαλισμένα, καθώς και ζαμπόν και παλέτα...