... θαλασσινό αλάτι.
Προδιαγραφές: Μακρόστενη μορφή και μαλακό λίπος. Χειροποίητη διαδικασία παρασκευής. Ωρίμανση μεταξύ 24 – 30 μηνών.
Παρουσίαση: Κάθε κομμάτι είναι τυλιγμένο σε ένα φύλλο ανθεκτικού χαρτιού, καλυμμένο με ύφασμα και σε ατομική συσκευασία.
Συστατικά: Χοιρινό ζαμπόν από βελανίδια ιβηρικού τύπου και θαλασσινό αλάτι
Προδιαγραφές: Μακρόστενη μορφή και μαλακό λίπος. Χειροποίητη διαδικασία παρασκευής. Ωρίμανση μεταξύ 24 – 30 μηνών...
...Το χορίθο από ιβηρικό χοίρο που τρέφεται με βελανίδια είναι ένα προϊόν που παρασκευάζεται παραδοσιακά με τα καλύτερα μπαχαρικά και επιλεγμένα κρέατα. Τα συστατικά του και η ελεγχόμενη ωρίμανση καθιστούν αυτό το προϊόν μια εξαιρετική λιχουδιά.
Είμαστε κατασκευαστές ζαμπόν και αλλαντικών στην επαρχία της Τερουέλ, παράγοντας με παραδοσιακό τρόπο από την αρχή μας το 1898. Ακολουθούμε μια αυστηρή διαδικασία παραγωγής στην οποία προτεραιότητα έχει η τελική ποιότητα, προκειμένου να επιτύχουμε ένα προϊόν υψηλής διαφοροποίησης. Για αυτό βασιζόμαστε σε προσεκτική επιλογή πρώτων υλών και σε μια αυστηρή μέθοδο παραγωγής στην οποία συνδυάζονται οι ...
...Προϊόν κρέατος που έχει υποστεί ωρίμανση, παρασκευασμένο από κρέας που αντιστοιχεί στη μυϊκή μάζα με κόκαλο, πόδι και νύχι του πίσω μέρους της μισής σάρκας του Ιβηρικού χοίρου, ο οποίος τρέφεται με δημητριακά και φυσικούς πόρους και είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.
Βάρος ανά κομμάτι, περίπου 4,5 κιλά.
Βάρος: 3-5 κιλά...
...Παλέτες προερχόμενες από ιβηρικούς χοίρους που εκτρέφονται ελεύθερα στις Δεχέσες της Εξτρεμαδούρα, τρέφονται αποκλειστικά με βελανίδια κατά την περίοδο της μανταρινιάς. Παλέτα με ωρίμανση άνω των 24 μηνών.
Η εξαιρετική γεύση του ιβηρικού βελανιδιού σε μικρότερη μορφή.
...¡ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Χοιρινό Σερράνο Bodega, κομμάτι 6,5 - 7,5Kg. περίπου.
¡Από το κομμάτι στο τραπέζι σας!
Πολύ πρακτικό, ιδανικό για δώρο αυτές τις γιορτές ή για μια λιχουδιά, ή επίσης ως εταιρικό δώρο.
• Παρουσιάζεται στον αέρα τυλιγμένο σε χαρτί μεταξιού, με θήκη από βαμβάκι και σχοινί
• Μέσα στο διακοσμημένο κουτί δώρου περιέχει: χοιρινό, βάση χοιρινού και μαχαίρι
• Ελάχιστη ωρίμανση 9 μηνών...
...Προσιούτο Σερράνο ντε Τερούελ D.O.P. Αποκομμένο της Σιέρα Λιντόν - Το προσούτο ντε Τερούελ D.O.P. έχει κόκκινο χρώμα, με ενσωματωμένο λίπος και κατά την κοπή αποκαλύπτει μια πολύ γυαλιστερή όψη. Χαρακτηρίζεται από μια ελαφρώς αλμυρή και ταυτόχρονα λεπτή γεύση. Το λίπος του έχει ευχάριστη γεύση και η λιπαρή του υφή απελευθερώνει ένα μοναδικό άρωμα.
Παρουσίαση: Αποκομμένο προσούτο συσκευασμένο κενό αέρος.
Ωρίμανση: 20 - 24 μήνες...
Η Comercial Lluis Rosquellas είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στη διανομή.
Είμαστε ειδικοί σε ζαμπόν, αλλαντικά και τυριά.
Χάρη στην καλή μας δουλειά, θεωρούμαστε επιμελητές ζαμπόν, επιτυγχάνοντας την ιδανική ωρίμανση του προϊόντος, έτσι ώστε να προσφέρουμε ζαμπόν τη καλύτερη στιγμή της ζωής του.
Είμαστε διανομείς ορισμένων επωνυμιών ισπανικού ζαμπόν από το Γκουιχουέλο, το Χαμπούγκο και την...
... καθοδηγούμενα από το σοφό χέρι του αλλαντοποιού. Η εγγύηση, η γεύση και η προσαρμογή στα πιο σύγχρονα συστήματα στις εγκαταστάσεις μας, διασφαλίζουν την εξαιρετική ποιότητα των αλλαντικών και αλμυρών προϊόντων της Ferju. Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται χωρίς γλουτένη, χωρίς συντηρητικά ή χρωστικές. Ορισμένα από τα προϊόντα μας είναι: Cecina de León IGP, Χειροποίητος χορηγός (σάρκα, κούλα και βελόνα), Χειροποίητος σαλάμι (σάρκα και κούλα), Ισπανικός ζαμπόν, Λόμο embuchado, Φυσική πανσέτα (καπνιστή και μαριναρισμένη), Ξηρή γλώσσα (χοιρινή και βοδινή), Μαριναριστό παϊδάκι, Καπνιστό λαγό.
... αναγνωρισμένη για τα αλλαντικά της και πιο συγκεκριμένα για το ζαμπόν Pata Negra. Η Balkis Gourmet δημιούργησε τον πρώτο φυσικό ξηραντήριο Halal στον κόσμο για την ωρίμανση όλων των προϊόντων της. Αυτή η «Bodega» επιτρέπει την παραδοσιακή ξήρανση των αλλαντικών μας από τον άνεμο του βουνού που βρίσκεται δίπλα στο χωριό. Κατασκευασμένα σύμφωνα με παραδοσιακή τεχνογνωσία, τα προϊόντα Balkis Gourmet έχουν την...
... πλευρά της Αλπουχάρα. Χάρη στο περιβάλλον του, διαθέτει εξαιρετικές περιβαλλοντικές συνθήκες, με το ηπειρωτικό του κλίμα που έχει χειμώνες με ισχυρούς παγετούς και καλοκαίρια ζεστά και ξηρά, μοναδικά στην Ευρώπη, απαραίτητα για την φυσική και χειροποίητη ωρίμανση των ζαμπόν μας.
... διασφαλίσουν, σε κάθε στιγμή, την παραγωγή ζαμπόν και παλετών ιβηρικής υψηλής ποιότητας.
Από τα καλύτερα ιβηρικά χοιρινά, τα καλύτερα προϊόντα. Η ομάδα των ειδικών μας αναλαμβάνει προσωπικά την επιλογή των κρεάτων; στη συνέχεια, οι υγειονομικοί και κτηνιατρικοί μας τεχνικοί πραγματοποιούν μόνιμους ελέγχους, προκειμένου να διατηρούνται οι βέλτιστες συνθήκες παραγωγής και υγιεινής σε όλες τις...
Στις εγκαταστάσεις μας των 12.000 τετραγωνικών μέτρων, πραγματοποιούμε κυρίως την αλάτισμα, ξήρανση και ωρίμανσηζαμπόν (με την εγγύηση του CONSORCIO DEL JAMON SERRANO και της ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ - ETG) καθώς και παλέτες, προχωρούμε σε αποκόκκαλο και κοπή (ζαμπόν και παλέτες αποκοκκαλισμένα ολόκληρα και μισά, με δέρμα χωρίς δέρμα και πλήρως γυαλισμένα, καθώς και ζαμπόν και παλέτα...
... Bellota, Caña de Lomo, Saucisson de Bellota... αυθεντικές γεύσεις για τα γεύματά σας, τα απεριτίφ, τις οικογενειακές συγκεντρώσεις... Αυτά τα προϊόντα είναι εντελώς παραγόμενα στην περιοχή. Από την επιλογή των χοίρων και των αναπαραγωγικών γουρουνιών, την εκτροφή των χοίρων μέχρι την τελευταία ημέρα βοσκής στη dehesa, μέχρι την επεξεργασία, τη συντήρηση σε κελάρι μέχρι την τελική ωρίμανση και επίσης...
Η διαδικτυακή μπουτίκ προϊόντων της Ισπανίας, τα καλύτερα προϊόντα της Ισπανίας, μπορείτε να τα βρείτε εδώ, προϊόντα υψηλής ποιότητας. Από το ζαμπόν Σερράνο μέχρι την αγορά χορίθο, λονγκανίτσα και σαλτσιχόν, τα καλύτερα τυριά της Ισπανίας μπορούν να βρεθούν εδώ σε απίστευτες τιμές. Τα ζαμπόν έχουν υποστεί εξαιρετική ωρίμανση, ωριμασμένα σε υψόμετρο άνω των 1200 μέτρων, αυτά τα ζαμπόν είναι υψηλής ποιότητας και απίστευτης ποιότητας.