Γαλλία, Auros
...IGP 6 κιλά (χωρίς κόκαλο) Χοιρινό Φερμιέρ που εκτρέφεται σε ελεύθερη βοσκή «label rouge» ωρίμανση 14 μηνών Ένας μεγάλος Ζαμπόν του Μπαγιόν. Υπάρχει μια πραγματική, μεγάλη, διαφορά με τα ζαμπόν του Μπαγιόν που βρίσκουμε στην αγορά. Ιδανικό για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό σε μια λογική τιμή. PLV πλαστικοποιημένη αφίσα και πινακίδες τιμών παρέχονται με το προϊόν.
Χαρτοφυλάκιο (31)
Γαλλία, Lyon
...Δημιουργία ζαμπόν Bayonne, καθαρού χοίρου από το νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας IGP, που αναγνωρίζεται από την τρυφερή και λεπτή σάρκα του, η οποία προκύπτει από την ωρίμανση 12 μηνών. Ένα ζαμπόν που απολαμβάνει IGP (Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη) για την ποιότητά του. Ωριμασμένο σύμφωνα με μια παραδοσιακή τεχνική. Το κρέας του είναι τρυφερό και ζουμερό, λιγότερο αλμυρό από τα περισσότερα ξηρά ζαμπόν.
Χαρτοφυλάκιο (40)
Γαλλία, Auxerre
... του κτήματος, με δωρεάν μεταφορά.","Le conseil de l'œnologue":"σερβίρετε στους 10-12°C.","Label":"Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης.","Cépage":"Chardonnay.","Bouche":"τεταμένη, θαλάσσια με μια σάλτσα που διεγείρει την σιελόρροια.","Temps de garde":"5 έως 7 χρόνια.","Œil":"χρυσό κίτρινο.","Taux d'alcoolémie":"13%.","Vinification":"Πιεσμός με πνευματική πίεση, χωρίς χρήση εξωγενών ζυμών, χωρίς προσθήκη ενζύμων. Ωρίμανση 100% σε δρύινα βαρέλια (μόνο 5% νέα βαρέλια) για 12 μήνες.","Millésime":"2017.","Domaine":"Domaine Bersan.","Culture":"Υψηλή Περιβαλλοντική Αξία."}...
Χαρτοφυλάκιο (190)
Γαλλία, Brissac Loire Aubance
... σάρκα, ανθισμένες και πικάντικες νότες (βανίλια). Πλούσια γεύση με λιπαρότητα και όγκο. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ/ΚΡΑΣΙΟΥ: Ψάρια σε σάλτσα, καραβίδες, καπνιστά ζαμπόν, τυριά. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ: 9°C. Κουτί με 6 φιάλες των 75cl...
Χαρτοφυλάκιο (12)
Γαλλία, Saint-André-Le-Puy
... τρίβονται στο χέρι με ξηρό αλάτι, στη συνέχεια ξηραίνονται αργά με σεβασμό σε μια παραδοσιακή ωρίμανση. Ωριμάζουν για περισσότερους από 9 μήνες, αποκαλύπτοντας έτσι όλη τους την υποκρισία. ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ Δίνουμε μεγάλη σημασία στην επιλογή των καλύτερων κομματιών για την παρασκευή των λουκανικών μας. Προερχόμενα από τον ώμο, το στήθος ή το ζαμπόν χοίρων, κυρίως από την περιοχή της Αωβέρνη ή των Ρονα...
Χαρτοφυλάκιο (2)
Γαλλία, Aurillac Cedex
...Η Maison TEIL που βρίσκεται στο Aurillac ειδικεύεται στην παραγωγή αλλαντικών. Η Maison παράγει ζαμπόν, λουκάνικα, τερίνα, φριτόν, πατέ Auvergne και τυπικά αλλαντικά γλυκίσματα όπως το φύλλο με Bleu d'Auvergne ή την πίτα με πατάτες. Τα φρέσκα ζαμπόν δεν καταψύχονται ποτέ, αλατίζονται στο χέρι, με ξηρό αλάτι και σύμφωνα με την παραδοσιακή μεθόδο Auvergne. Η ξήρανση και η ωρίμανση των ζαμπόν...
Γαλλία, Lacaune
... φρεσκάδα του κλίματος είναι καθοριστικές για την παραγωγή και την ωρίμανση ποιοτικών αλλαντικών και λουκάνικων όπως το ξηρό ζαμπόν, το ξηρό λουκάνικο, το ξηρό λουκάνικο. Εδώ, υπό την επίδραση των θαλάσσιων και ορεινών ανέμων, η ωρίμανση των προϊόντων μας πραγματοποιείται αργά.
Γαλλία, LOUEY
Οι Σαλαϊσόνς του Αδούρ έχουν ως κύρια δραστηριότητα τη μεταποίηση και την ωρίμανση του ζαμπόν του Μπαγιόν και του ζαμπόν από εξαιρετικό Μαύρο Χοίρο. Προμηθευόμενοι πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και εμπνεόμενοι από παραδοσιακές μεθόδους των Βάσκων και των Μπιγκουρντών, οι Σαλαϊσόνς του Αδούρ σας διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και το κύρος των προϊόντων τους. Σε συνεργασία με τοπικούς κτηνοτρόφους...
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play