... αποκαλύπτει έναν ισχυρό και αποφασιστικό χαρακτήρα, μοναδικό χάρη στη χρήση πυτιάς από κατσίκι.
Το Rigato del Pastore απολαμβάνεται καλύτερα στην πιο καθαρή του μορφή, συνοδευόμενο από Pane Carasau ή άλλα παραδοσιακά ψωμιά, και ταιριάζει τέλεια με ένα ποτήρι κρασί Cannonau. Ένα τυρί με πλούσια και σύνθετη γεύση, είναι ιδανικό για όσους αγαπούν τις έντονες και χαρακτηριστικές γεύσεις, και αποτελεί μια πραγματική απόλαυση για τους γνώστες.
... με πιπέρι είναι η απαράμιλλη τραγανότητά τους σε κάθε μπουκιά. Τα κράκερ ρυζιού περιέχουν πολύ λίγα λιπαρά, καθιστώντας τα το κατάλληλο σνακ για όσους ακολουθούν δίαιτα ή επιθυμούν μια καλή δόση ενέργειας πριν από τη σωματική δραστηριότητα. Η συσκευασία των 500 γραμμαρίων είναι η ιδανική επιλογή αν οργανώνετε ένα πάρτι και θέλετε να είστε σίγουροι ότι δεν θα τελειώσουν αμέσως. Ιδανικός συνδυασμός των κράκερ ρυζιού με μεξικάνικη σάλτσα και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.
... θερμοκρασία 16-18°C και να ανοίγεται η φιάλη μία ώρα πριν την κατανάλωση.
Περιέχει θειώδη.
Χωρητικότητα: 0.75l
Κωδικός: 06353
Κατηγορία: Κόκκινα
Αλκοολικός βαθμός: 14.4% vol.
Χώρα: Ιταλία
Περιοχή: Βένετο
Ποικιλίες: Κορβίνα Βερονέζε 90%, Οσελέτα 10%...
...Σε μια διήθηση διατομής, η επιφάνεια του φίλτρου είναι μια ημιπερατή μεμβράνη. Το υγρό περνά μέσα από τη μεμβράνη και διασχίζει αυτήν. Έτσι διατηρείται καθαρή. Χρησιμοποιείται για κρασί, ζυμωμένα φρούτα, μέλι, μπύρα.
Οι μεμβράνες που χρησιμοποιεί η Bared δεν δημιουργούν καμία μηχανική αντίσταση: είναι ευαίσθητες στο προϊόν και δεν αυξάνουν τη θερμοκρασία του. Η διήθηση με τα συστήματα της Bared εγγυάται το λαμπερό και αποστειρωμένο προϊόν σε μία μόνο διέλευση σε σύγκριση με άλλα συστήματα που απαιτούν περισσότερα στάδια διήθησης, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη καταπόνηση στο προϊόν.
...Η Αίτνα είναι ένας ξεχωριστός κόσμος στην οινολογία, όχι μόνο της Σικελίας, αλλά και της Μεσογείου. Η ζέστη του Νότου συνδυάζεται με τις ομίχλες, τις θερμικές διακυμάνσεις και τις συχνές βροχές, με λίγα λόγια, υπάρχει μια δόση του μεγάλου Βορρά σε αυτά τα κρασιά. Αυτό γίνεται αντιληπτό στους τόνους που είναι ελαφρώς φρουτώδεις, χορτώδεις και δασώδεις, που μαλακώνουν από τα βαρέλια καστανιάς στα οποία αυτό το κρασί ωριμάζει για 1 χρόνο.
Ειδικός στο κρασί, αλλά και στις μπύρες, τα αποστάγματα και τα ποτά γενικότερα, είμαι στη διάθεση εστιατορίων και διοργανωτών εκδηλώσεων, ως έμπειρος σομελιέ, για κάθε είδους περίσταση. Είμαι πρόθυμος να ταξιδέψω σε όλη την Ιταλία, καθώς και να εργαστώ τηλεματικά, προκειμένου να σας προτείνω τους καλύτερους συνδυασμούς, με βάση τα μενού σας και τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μου για κάθε περί...
...Κρασί που προέρχεται από την οινοποίηση σταφυλιών Negroamaro (90%) και Malvasia Nera (10%). Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντιζι και Λέτσε. Ωρίμανση σε βαρέλια.
Στη μύτη αναδύονται αρώματα από ώριμα κόκκινα φρούτα και μαρμελάδες, μπαχαρικά όπως μαύρο πιπέρι, γλυκόριζα, καβουρδισμένα και βαλσαμική νότα από μεσογειακή βλάστηση.
Ιδανικό με σκληρά τυριά όπως Comtè, Gorgonzola, αλλαντικά όπως Pancetta από χοιρινό, chorizo, capocollo και κόκκινες κρέατα στη σχάρα.
...Ciliegiolo... μια διαφορετική γεύση από την Τοσκάνη. Οπτικά, έχει έντονο κόκκινο χρώμα σχεδόν αδιαπέραστο, φρουτώδες, με ευχάριστες νότες μαρμελάδας κερασιού, ώριμου βατόμουρου, ελαφρώς μπαχαρικών, λευκού καπνού, και κυρίως μαύρου πιπεριού. Στη γεύση, είναι πλούσιο, ισορροπημένο, αρμονικό, κομψό και λεπτό, με αξιόλογο το βελούδινο τανίνι.
Ένα εξαιρετικό κρασί, μπορεί να συνοδευτεί με θηράματα, όπως ένα πλούσιο αγριογούρουνο σε σάλτσα με πολέντα και ωριμασμένα τυριά, όπως ένα ωριμασμένο τοσκάνικο πεκορίνο.
... χάλυβα για 10-12 ημέρες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 24-26°C. Στο τέλος της ζύμωσης, το κρασί ωριμάζει σε μπαρικ για 16-18 μήνες. Ακολουθεί περαιτέρω ωρίμανση σε φιάλη για τουλάχιστον 3 μήνες.
Ικανότητα παλαίωσης: 4 και περισσότερα χρόνια ανάλογα με τη σοδειά.
Χρώμα: έντονο ρουμπινί.
Αρώματα: πλούσιο και επίμονο, με νότες από καλά ώριμα κόκκινα φρούτα.
...Βιτίνιο: 60% Μερλό, 40% Καμπερνέ Σαβινιόν | Χρώμα: κόκκινο ρουμπινί, με βιολετί ανταύγειες και τείνει προς το γρανάτη με την παλαίωση | Οσμή: κρασί μεγάλης κομψότητας. Ανιχνεύονται φρουτώδεις αρώματα όπως το μύρτιλο και η βατόμουρο, με καβουρδισμένες και βανιλιές νότες υψηλής ποιότητας | Γεύση: στο στόμα παρουσιάζεται ξηρό, ζεστό και γεμάτο. Οι τανίνες είναι αισθητές, αλλά με απαλό τρόπο χάρη στη διάρκεια παραμονής σε βαρέλι.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ: Εξαιρετικό κρασί με ψητά κρέατα, ιδιαίτερα χοιρινό, αρνί και κατσίκι. Συμπληρώνει καλά την κυνηγετική τροφή. Κρασί και για διαλογισμό.
Η Tenute Bruno είναι η κάρτα επισκεπτών μιας περιοχής που αναδεικνύει την παραγωγή ελαιολάδου και κρασιού, που βασίζεται στη Νότια Ιταλία, στην κοινότητα Maruggio. Η επιχείρηση εκτείνεται σε μια περιοχή όπου οι ελαιώνες και οι αμπελώνες καλλιεργούνται σύμφωνα με τις αυστηρότερες οικολογικές γεωργικές μεθόδους. Οι εντυπωσιακοί παλιοί ελαιόδενδροι κυριαρχούν στη σκηνή, με τους μοναδικούς «στριμμένου...
Είμαστε μια εταιρεία που εδώ και χρόνια παράγει σακούλες, σακούλες από πολυαιθυλένιο και πολυπροπυλένιο με διάφορους τύπους κλεισίματος και σε διάφορες διαστάσεις. Ειδικευόμαστε στην επεξεργασία σακουλών κενού και υλικών που συνδυάζονται από τον οικιακό τομέα μέχρι τον τομέα τροφίμων, από καλλυντικά μέχρι παραφαρμακευτικά.
Παράγουμε
- ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ
- ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΚΑΙ ΒΑ...
Η Enolta Mapan κατασκευάζει μηχανές για τους τομείς της οινολογίας και της ελαιοκομίας από το 1978. Η Enolta Mapan είναι μια εταιρεία εξειδικευμένη στο σχεδιασμό και την κατασκευή φελλοποιητών και εμβολοποιητών, που διαθέτει μια γκάμα ημι-αυτόματων και αυτόματων οινολογικών μηχανών, σχεδιασμένων για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Οι επαγγελματικοί μας φελλοπο...
Βαμβακερά είδη σπιτιού κεντημένα στο χέρι, παραγωγή και πώληση μοναδικών προϊόντων: τραπεζομάντιλα, κουζίνα, μπάνιο, γραμμή γιοτ, παιδικά, δαντέλες, υπνοδωμάτιο, εξατομικεύσεις όπως αρχικά ή αναπαραγωγές σε ύφασμα σχεδίων που προτείνονται από τον πελάτη, αναπαραγωγές σε ύφασμα σχεδίων που έχουν ληφθεί από πιάτα ή άλλα. Κεντήματα σε οποιοδήποτε τύπο υφάσματος που γίνονται στο χέρι. Ακριβώς λόγω της...
Η αγροτική επιχείρηση Andrea Antonio Martini ξεκίνησε το 1999, συνεχίζοντας το έργο του πατέρα Tommaso Martini, ο οποίος με τη σειρά του συνέχισε την προσπάθεια του θείου Raniero Massimi.
Το υπέροχο αγροτόσπιτο που φιλοξενεί την παραγωγή της Cantina Martini βρίσκεται σε έναν λόφο στην καρδιά της περιοχής του Cesanese del Piglio, στην κοιλάδα Santa Felice, μόλις δύο βήματα από την Εθνική Οδό Antic...
Κατασκευαστές Made in Italy
Η Myalcolzero είναι μια ιταλική εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με μη αλκοολούχα ποτά.
Σε έναν μόνο συνεργάτη μπορείτε να βρείτε τεχνολογία, έρευνα, εμπειρογνωμοσύνη και καινοτομία.
... και μάθετε για την επεξεργασία των σταφυλιών. Γεύμα στο εστιατόριο της κτήματος. Στη συνέχεια, συνεχίστε προς τη Σιένα, μια όμορφη μεσαιωνική πόλη στην Ιταλία. Θα επισκεφθείτε την καρδιά της Σιένα και την κεντρική πλατεία γνωστή ως "Πιάτσα ντελ Κάμπο", πασίγνωστη παγκοσμίως για το διάσημο "Παλιο", μια ιπποδρομία γύρω από την πλατεία.
...PROSECCO DOC
Το άρωμά του είναι λουλουδάτο και φρουτώδες, με φρέσκια, ελαφριά και ζωηρή γεύση: το Prosecco DOC είναι το κρασί που συμβολίζει την απλή και εκλεπτυσμένη κατανάλωση, ταυτισμένο με το αναγνωρίσιμο στυλ ζωής Made in Italy.
Οι σταφύλια που χρησιμοποιούνται για το Prosecco DOC είναι κυρίως Glera, μια ποικιλία τυπική της βορειοανατολικής Ιταλίας από την εποχή των Ρωμαίων.
Η Glera είναι μια ποικιλία λευκού σταφυλιού. Οι βλαστοί της έχουν σκούρο καστανό χρώμα και παράγουν μεγάλη ποσότητα σταφυλιών χρώματος αχυρένιου.
...Χρώμα: Στραγγιστό κίτρινο με αχνές πράσινες ανταύγειες
Άρωμα: Ευρύτατα εξωτικά αρώματα εμπλουτισμένα με λεπτές ανθικές νότες.
Γεύση: Ισορροπημένο μεταξύ γλυκύτητας και οξύτητας, προσφέρει ένα άμεσο και πολύ ευχάριστο κρασί.
Αποθήκευση και σερβίρισμα: Οι φιάλες θα πρέπει να αποθηκεύονται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον, μακριά από φως και πηγές θερμότητας. Σερβίρετε σε θερμοκρασία μεταξύ 6-8°C. Συνιστάται ένα σχετικά μεγάλο ποτήρι σε σχήμα τουλίπας.
Συνοδεία: Ένα εξαιρετικά ευέλικτο κρασί που ταιριάζει σε διάφορες περιστάσεις, από το κλασικό απεριτίφ μέχρι ολόκληρο το γεύμα.
...Μονομπλόκ γραμμή για γέμισμα και κλείσιμο κυλινδρικών, κωνικών και τετράγωνων μπουκαλιών, βάζων, δοχείων, είναι ιδανική για φυτικά έλαια, κρασί, μαρμελάδες, κονσέρβες, σάλτσες κ.λπ.
Συμπεριλαμβάνει:
- 2 ακροφύσια γέμισμα
- 1 πνευματικό κλείσιμο για πώματα με ΠΙΕΣΗ
Ο ιμάντας μεταφοράς έχει ρυθμιζόμενη ταχύτητα μέσω inverter.
Η αυτόματη διαχείριση ελέγχεται από PLC με οθόνη αφής.
Σε περίπτωση που...
...Έλεγχος των ποσοτήτων που φορτώνονται σε πλοία μέσω Draught Survey για τα ξηρά προϊόντα χύμα (δημητριακά, λιπάσματα, ορυκτά, άνθρακας) ή μέσω Ullages για τα υγρά προϊόντα χύμα (φυτικά έλαια, πετρελαϊκά προϊόντα, κρασί, χημικά προϊόντα)...
...Μαγειρεμένο σαλάμι παραγόμενο από τα καλύτερα επιλεγμένα εθνικά κρέατα, αρωματισμένο με κρασί Aleatico από την περιοχή μας, την Τούσκια. Απελευθερώνει ένα λεπτό άρωμα, ιδιαίτερα κατάλληλο με φουκατσά ή τηγανητή πίτσα.
...Η πλήρως μονωμένη πολυλειτουργική δεξαμενή C2 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ταρταρική σταθεροποίηση. Η τελευταία χρησιμοποιείται ως αρχή διατήρησης του κρασιού: σταθεροποίηση και μείωση του βαθμού διαλυτότητας του καλίου διταρτρατά, το οποίο όταν κρυσταλλωθεί αφαιρείται από το κρασί με φιλτράρισμα.
...Ο κατσαροκάβαλος είναι ένα ημι-ώριμο τυρί με ελαστική ζύμη, που παράγεται αποκλειστικά από αγελαδινό γάλα και παρασκευάζεται παραδοσιακά στο χέρι. Το όνομά του "κατσαροκάβαλος" προέρχεται από το γεγονός ότι αυτό το προϊόν ωριμάζει σε ζευγάρια "πάνω σε ξύλινες δοκούς" για τουλάχιστον 45 ημέρες.
Παρουσιάζεται σε έντονο κίτρινο χρώμα, έχει παχύρρευστη υφή και γλυκιά, ελαφρώς έντονη γεύση, εξαιρετικό αν καταναλωθεί μόνο του ή με ψωμί, ακόμη και ψημένο στη σχάρα ή συνοδευόμενο από ένα εξαιρετικό ποτήρι κρασί από την Πούλια.
...αλλά θα πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να συγκινηθούμε: θα πρέπει να πιάσουμε, σχεδόν να ακούσουμε, τη σπάνια γλυκύτητα της φέτας του και κακό να αφαιρέσουμε το λίπος, ελαφρύ και εύπεπτο, που της δίνει αρμονία και απαλότητα. Το λευκό ψωμί και το τοπικό κρασί είναι οι ιδανικοί σύντροφοί του.
...Η Μηχανική Τροφίμων διαθέτει μια ευρεία γκάμα δεξαμενών για όλες τις ποικιλόμορφες ανάγκες αποθήκευσης: για νερό, κρασί, μπύρα, υγρά τρόφιμα όπως χυμούς, συμπυκνώματα λαχανικών και φρούτων, ζυμωμένα ή παστεριωμένα προϊόντα όπως γάλα και παράγωγα. Χάρη σε μια δεκαετή εμπειρία στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη αυτού του τύπου εγκαταστάσεων, καταφέρνουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα προϊόν...
Επιλέγουμε τα καλύτερα οινοποιεία της Ιταλίας για να διανέμουμε στην Ιταλία και στο εξωτερικό, τα καλύτερα κρασιά της ιταλικής παράδοσης, που είναι ιστορία και πολιτισμός της χώρας μας. Αυτός είναι ο στόχος της Volespò wine-food, να αναζητούμε το καλύτερο του made in Italy και να το προτείνουμε στους πελάτες μας. Φροντίζουμε και αναζητούμε την λεπτομέρεια χωρίς να αφήνουμε τίποτα στην τύχη, γιατί ...