... χαλικώδες για να σας προσφέρει ένα κρασί κομψό και γενναιόδωρο, που εκπροσωπεί όλο το κύρος των κρασιών μας από το Bordeaux.
VINIFICATION
Παραδοσιακή σε δεξαμενές inox.
CÉPAGES
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
DÉGUSTATION
Σκούρο γκρανάτ με βιολετί ανταύγειες
Άρωμα ανθισμένο και ανοιχτό από κόκκινα φρούτα
Στόμα απαλό και σάρκινο, κυριαρχούμενο από αρώματα ώριμων φρούτων και υποστηριζόμενο από λεπτούς τανίνες.
ACCORDS METS & VINS
Να απολαύσετε με ψητό κόκκινοκρέας, ψητό ώμο αρνιού ή ένα ωριμασμένο τυρί.
18°C.
RÉCOMPENSES
2012 : Αναφορά στο IWC 2013...
... αποκλειστικά γυναίκες που παρασκευάζουν αυτή τη μελάσα για προσωπική κατανάλωση και στη συνέχεια πωλούν απευθείας τα πλεονάσματα τους.
Ο συνδυασμός των διαφόρων ροδιών και η τεχνική μαγειρέματος, που είναι πιο ή λιγότερο γρήγορη, επιτρέπει να έχουμε μια μελάσα πιο ή λιγότερο ξινή/γλυκιά. Είναι μια τέχνη.
Χρήση :
Χρησιμοποιείται συχνά στην ιρανική και λιβανέζικη κουζίνα.
Στην κουζίνα, μπορεί να προστεθεί σε κρέας σε ζωμό, σε μια βινεγκρέτ, πάνω σε πουρέ από παστινάκι (ή άλλα ριζικά λαχανικά).
Δοχείο:20L...
...{"Dégustation":"\"Les Charmes de Laurette\" έχει ένα χρώμα εξαιρετικά βαθύ, πορφυρό με μαύρες ανταύγειες. Κομψά γεμάτο σώμα, χωρίς ανισορροπία, εκφράζει αρώματα από μικρούς μαύρους καρπούς σε κομπόστα, με νότες από δάσος και μπαχαρικά. Αυτή η επιλογή προσφέρει μια μάλλον στρογγυλή και τρυφερή τανίνη. Συνοδεία φαγητού και κρασιού: αλλαντικά, κόκκινοκρέας, θηράματα, τυριά με σκληρή ζύμη. Θαλασσινά...
... πιο καθαρή παράδοση του Μπορντό επιτρέπει την παραγωγή ενός κρασιού με ισορροπημένα, φρουτώδη τανίνες και μεγάλη φρεσκάδα στο στόμα.
2016 : ΧΡΥΣΟ ΓΚΙΛΜΠΕΡΤ ΚΑΙ ΓΚΑΙΓΙΑΡ 2018
« Ανοιχτό κόκκινο χρώμα. Διακριτικά φρουτώδης μύτη (φράουλα, φραγκοστάφυλο). Στο στόμα εμφανίζεται μια λεπτή υφή, ένας τρυφερός και απλός καρπός, μια φρεσκάδα καλής ποιότητας. Ένας τρύγος έτοιμος προς χρήση με ψητό κρέας...
...Το δώρο 100% τοπικής παραγωγής.
Το δώρο περιλαμβάνει: 3 Popines αλλαντικών (Μεταξύ σαλάμι, λόντζο, καρύδι από ζαμπόν, κόππα ή αποξηραμένο βοδινό Aubrac) και μια φιάλη Petit Pont κόκκινο (Pays d'Oc).
Οι Popines: Αλλαντικά χωρίς νιτρώδη, κομμένα και συσκευασμένα σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο. 3 μοναδικά συστατικά, κρέας, αλάτι Guérande και πιπέρι Kampot IGP. Χωρίς συντηρητικά, τα αλλαντικά...
...Η αγριοβελανιδιά ή ζερίσχκ στην περσική γλώσσα είναι ένα μικρό κόκκινο ξινό μούρο που καλλιεργείται στο Ιράν, στην περιοχή του Μασχάντ.
Αυτό το μικρό μούρο έχει μαλακή υφή και ξινή γεύση.
Μπορείτε να μαγειρέψετε την αγριοβελανιδιά με ρύζι ή να την συνοδεύσετε με κρέας όπως στο Ιράν. Το μούρο ενισχύει τη γεύση και προσθέτει μια μικρή ξινή νότα στο πιάτο.
Μπορείτε επίσης να κάνετε έγχυση της αγριοβελανιδιάς σε ζεστό νερό, καθώς έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Επίσης, επηρεάζει τα γονίδια της γήρανσης.
Η κατανάλωση αυτού του φυτού αντενδείκνυται κατά την εγκυμοσύνη.
...{"Nez":"πολύπλοκη παλέτα αρωμάτων μπαχαρικών και γλυκόριζας με μια πινελιά καβουρδίσματος","Accord metvin":"κόκκινοκρέας, λευκό κρέας, τυρί","Appellation":"Margaux","Conditionnement":"Κουτί με 6 φιάλες των 75cl","Le conseil de l'œnologue":"σερβίρεται μεταξύ 16 και 18°C","Label":"Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης","Bouche":"μαλακή επίθεση, φρουτώδης, μικρή ξυλώδης νότα, κομψές τανίνες, γοητευτικός...
... Zhou Daguan, Κινέζου διπλωμάτη που έγινε δεκτός τον 13ο αιώνα από την αυτοκρατορία των Χμερ. Η καλλιέργεια ευνοήθηκε τον 19ο αιώνα από την γαλλική προστασία, αλλά σχεδόν εξαφανίστηκε εντελώς κατά τη διάρκεια των Χμερ Ροζ μεταξύ 1974 και 1995. Ευτυχώς
Καθαρό βάρος: 120 γρ
Συστατικά: κόκκινο πιπέρι Καμπότ
Βοτανικό είδος: Piper nigrum
Περίοδος συγκομιδής: Φεβρουάριος - Απρίλιος...
...Σιμιγδάλι σκληρού σίτου, Αυγά 30%, Σκόνη παντζαριού, Κρασί Barolo DOCG 2%. Μπορεί να περιέχει ίχνη από μαλάκια. Για περίπου 3/4 άτομα.
6/7 λεπτά μαγειρέματος περίπου σε μεγάλη ποσότητα αλατισμένου βραστού νερού.
Στραγγίστε και καρυκεύστε.
Σας προτείνουμε σάλτσα με τρούφες (λευκές ή μαύρες), με κρέας, με λαχανικά.
Ένα κόκκινο κρασί (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) ή ένα λευκό κρασί (Roero Arneis, Gavi di Gavi) από την ίδια περιοχή θα σχηματίσει τέλεια συμφωνία.
Ean13:3701511702359
Αναφορά:TagliatelleBioVinItalie1...
... μπαχαρικές νότες. Σερβίρεται ως απεριτίφ, με λευκό κρέας ή τυριά για μια όμορφη στιγμή φινέτσας από τη Βουργουνδία!
Χωρητικότητα: 75cl
Τύπος: Κόκκινο κρασί
Ποικιλία: 100% Pinot noir
AOC: Rully
Φυλάξη: Έτοιμο προς κατανάλωση και μπορεί να διατηρηθεί μέχρι το 2026
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 14-16°C...
... (pessacléognan) και γαρονικά χαλίκια. Ο Graves rouge διαθέτει την γαλλική ετικέτα AOC (Appellation d'Origine Contrôlée) καθώς και την ευρωπαϊκή ετικέτα AOP (Appellation d'Origine Protégée).
Ακολουθεί μια πρόταση μενού των οποίων όλα τα πιάτα θα ταιριάζουν τέλεια με τον Graves rouge:
Ορεκτικά:
- Gratton de lormont
- Tricandilles
- Πασχαλινό πιτάκι
- Παστό κρέας λαγού με στυλ Gisors
- Σαλάμι με ροκφόρ
Ορεκτικά:
- Τηγανητά μανιτάρια από το Μπορντό
- Ομελέτα με μανιτάρια chanterelles
- Αυγά μολέ Masséna
- Αυγά scrambled με δάσος
- Ποτηράκια αυγών χωρίς ανησυχία
Κυρίως πιάτα:...
...60% Καριγνάν
30% Σιράχ
10% Γκρενάς Νουάρ
Αυτό το κρασί από καριγνάν, σιράχ και γκρενάς νουάρ που έχουν συλλεχθεί σε βέλτιστη ωρίμανση, προέρχεται από παλιές αμπελιές που βρίσκονται σε αργιλώδεις και αμμώδεις εδάφους, στους πρόποδες των Άλμπερς και της κορυφής του Κανονί. Άρωμα με νότες κόκκινων φρούτων όπως μαύρη σταφίδα και φραγκοστάφυλο. Στο στόμα, ένα κρασί απαλό, φρέσκο, φρουτώδες και λαχταριστό. Απολαμβάνεται από το απεριτίφ, με ψητό κρέας, σε φιλική κουζίνα ή σε ένα γεύμα στο πόδι.
Πιστοποίηση: βιολογικό...
... φλούδας (12°). Ζύμωση θερμορυθμισμένη γύρω στους 16-18°C.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Όμορφο ανοιχτό ροζ χρώμα, φρέσκια φρουτώδης γεύση. Εκλεπτυσμένο και λεπτό στο στόμα, μια καλή χρονιά. Ένα γαστρονομικό κρασί.
Θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα το ροζέ κρασί Bandol μας με ψάρι, ψητό κρέας, μπουγιαμπέσα, πουλερικά… Ή ως απεριτίφ.
Σερβίρεται γύρω στους 13°C...
... αποκαλύψει φρουτώδη, γλυκά και έντονα αρώματα για τα απεριτίφ και τα κοκτέιλ σας, αλλά και για πιάτα όπως πεπόνι ή φρουτοσαλάτα. Τέλος, αφεθείτε να σας παρασύρει το extra old pineau με τις ξηροκαρπάτες, καραμελωμένες γεύσεις φρούτων του, ένα κομψό και πολυτελές μπουκέτο που θα ταιριάξει καλά με φουά γκρα, λευκό κρέας, Roquefort και πολλά άλλα.
... Languedocien και κρέας σε σάλτσα. \nΗ τυροκομία Xavier προτείνει ένα «Pierre -Percée» ημίξηρο. \nΣερβίρεται ιδανικά στους 16°/17°. \nΑφήστε το να αεριστεί 1 ώρα πριν για την πλήρη έκφρασή του.\n\nContenance (L):0,75\nPoids Brut (kg):1,3"}...
... κόκκινων κρασιών που προέρχονται από μία μόνο ποικιλία, το gamay noir à jus blanc. Αυτά τα κρασιά, εύκολα στην απόλαυση, ταιριάζουν υπέροχα με διάφορους τύπους πιάτων. Από ωμά ή μαγειρευτά πιάτα, μέχρι πιάτα μπιστρό ή fusion κουζίνας, καθώς και κόκκινο ή λευκό κρέας, κόκκινα φρούτα, τυριά και πικάντικα πιάτα. Κάθε γευστική επιθυμία είναι καλή, είναι η ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα από τα κρασιά τους MODE, CLASSIC ή CHIC ανάλογα με την έμπνευσή σας της στιγμής.