...Με μικρότερο μέγεθος και βάρος από το ζαμπόν, η Παλέτα Μπέλοτα Ιβηρικής παρουσιάζει μια πιο επιμήκη και λιγότερο κυκλική μορφή από αυτό. Το ομοιόμορφο και λαμπερό χρώμα της με ραβδώσεις λευκού-μαργαρίτη λίπους είναι η οπτική προοίμια μιας γεύσης έντονης σε μπέλοτα, ένα γλυκό, έντονο και χαρακτηριστικό άρωμα που σε συνδυασμό με μια αντιληπτή τελική επίγευση, ανακαλεί το τοπίο των δασών μας.
... γεύση, έντονο άρωμα και χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι, με μέσο βάρος και μέτριο ποσοστό λίπους. Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται μέσω μιας ολοκληρωμένης διαδικασίας σε όλη την αλυσίδα παραγωγής, μέσω της οποίας εμείς οι ίδιοι παρασκευάζουμε τις ζωοτροφές, εκτρέφουμε τα ζώα, τα σφάζουμε και ωριμάζουμε το τελικό προϊόν στο ξηραντήριο μας, με όλα τα πλεονεκτήματα που αυτό έχει για την τελική ποιότητα του προϊόντος. Μεγαλύτερος έλεγχος της διατροφής, της υγειονομικής κατάστασης και της γενετικής των ζώων μας, και επομένως μεγάλη κανονικότητα στο τελικό προϊόν που φτάνει στους πελάτες μας.
...Επιμηκυμένο και στιλιζαρισμένο κομμάτι, φτιαγμένο από λεπτό καλάμι. Έχει ζωντανό χρώμα, ήπια γεύση, εξαιρετικό άρωμα και μαρμαρωμένο λίπος.
Χειροποίητα κομμάτια, χαμηλά σε αλάτι και με ωρίμανση 20-24 μηνών. 100% φυσικό προϊόν.
...Ζαμπόν λευκό Γαλλίας με μαύρη τρούφα του Περικόρντ
Ζαμπόν λευκό με μαύρη τρούφα του Περικόρντ. Ένα ζαμπόν με τρούφα, γαλλικής, παραδοσιακής και τοπικής παραγωγής. Μαγειρεμένο στον ατμό μέσα στους χυμούς του για περισσότερη γεύση. 1/2 ζαμπόν 3,5 κιλών; Ημερομηνία λήξης 20 ημέρες. Ένα λεπτό άρωμα μαύρης τρούφας του Περικόρντ, προσεκτικά dosé. Ένα προϊόν γιορτής που μπορεί να σερβιριστεί σε φέτες...
... συνέχεια τυλίγεται σε μια πετσέτα και πιέζεται ανάμεσα σε δύο σανίδες, αποκτώντας έτσι το παραλληλεπίπεδο σχήμα του. Αυτό το ζαμπόν παρουσιάζεται πάντα χωρίς κόκαλο.
Οι φέτες είναι ανοιχτού κόκκινου χρώματος. Η υφή του είναι μαλακή και τρυφερή. Η φρουτώδης μυρωδιά του αλκοόλ και οι πικάντικες νότες του του δίνουν ένα χαρακτηριστικό άρωμα.
Το ζαμπόν της Βεντέ καταναλώνεται κυρίως ωμό, σε λεπτές φέτες. Μπορεί ωστόσο να εκτιμηθεί παραδοσιακά μαγειρεμένο σε πιο χοντρές φέτες και συνοδευόμενο από μογκέτες.
...Ιβηρική παλέτα Bellota κομμένη στο χέρι από πιστοποιημένο μάστερ κοπής και συσκευασμένη κενό για να διατηρεί όλο το άρωμα και τη γεύση της. Παρουσίαση σε όμορφο κουτί. Περιεχόμενο: 22 πακέτα των 100 γραμμαρίων.
...3 κουτιά ανά στρώση; 7 στρώσεις ανά παλέτα.
Χρώμα: Χαρακτηριστικό από ροζ έως μωβ κόκκινο.
Όψη: Εξωτερικά: Τυπική, συνεκτική. Στο κόψιμο: Συνεκτική, με νευρώσεις και χαρακτηριστική.
Γεύση: Κρέας με λεπτή γεύση. Το εσωτερικό λίπος είναι πολύ αρωματικό και ρευστό, λιώνει στο στόμα πλημμυρίζοντας τον ουρανίσκο με μια ασύγκριτη γεύση γεμάτη αποχρώσεις, έντονη και παρατεταμένη.
Άρωμα: Αρωματικό και λεπτό.
Υφή: Λεπτή και ομοιογενής. Λίγο ινώδης, χωρίς κολλώδη υφή ή μαλάκωμα.
...Ο προσούτο από μαύρο χοίρο, με έντονο κόκκινο χρώμα και πλούσια γεύση, θυμίζει το άρωμα του δάσους και έχει βαθιά γλυκύτητα που προέρχεται από τον τύπο εκτροφής και τη διατροφή σε εξωτερικούς χώρους. Η επεξεργασία, που είναι εντελώς χειροποίητη, γίνεται με σεβασμό στις παραδόσεις μας από την Εμίλια.
...Τα κομμάτια κάτω από την ετικέτα Cebo de Campo προέρχονται από Ιβηρικά χοίρους που εκτρέφονται ελεύθερα. Η διατροφή τους αποτελείται από έναν συνδυασμό φυσικών τροφών και των πόρων που είναι διαθέσιμοι στα λιβάδια. Το άρωμα και η γλυκύτητά τους κάνουν κάθε κομμάτι μια αληθινή λιχουδιά για τους λάτρεις του φαγητού.
...Προσιούτο Σερράνο ντε Τερούελ D.O.P. Αποκομμένο της Σιέρα Λιντόν - Το προσούτο ντε Τερούελ D.O.P. έχει κόκκινο χρώμα, με ενσωματωμένο λίπος και κατά την κοπή αποκαλύπτει μια πολύ γυαλιστερή όψη. Χαρακτηρίζεται από μια ελαφρώς αλμυρή και ταυτόχρονα λεπτή γεύση. Το λίπος του έχει ευχάριστη γεύση και η λιπαρή του υφή απελευθερώνει ένα μοναδικό άρωμα.
Παρουσίαση: Αποκομμένο προσούτο συσκευασμένο κενό αέρος.
Ωρίμανση: 20 - 24 μήνες...
...Ζαμπόν από βελανίδια Ιβηρικού "50% Ράτσα Ιβηρικού" με λεπτή και ελαφρώς αλμυρή γεύση, με ευχάριστο χαρακτηριστικό άρωμα. Οι αποχρώσεις του κυμαίνονται από ροζ έως μωβ κόκκινο στην άπαχη πλευρά και παρουσιάζει λαμπερή όψη στην λιπαρή πλευρά.
Χωρίς αμφιβολία, είναι μια πραγματική απόλαυση για τις αισθήσεις που θα αποτελέσει εξαιρετική επιλογή για κάθε περίσταση.
Προϊόν κομμένο με μαχαίρι, σε συσκευασίες των 100 γρ (περίπου).
Προϊόν που παρασκευάζεται από την πίσω άκρη προερχόμενη από ενήλικα χοίρους, υποβληθέντα στη διαδικασία αλατίσματος και ωρίμανσης.
... παραδοσιακή παραγωγή. Για αρωματικές και γευστικά ώριμες λιχουδιές.
Κλίμα-Θάλαμος Ωρίμανσης
Παράγετε χειροποίητα κρεατικά ή λουκάνικα; Σαλάμι, μπέικον, ζαμπόν ή παρόμοιες λιχουδιές που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να αναδείξουν τη γεύση τους;
Τότε ο θάλαμος ωρίμανσης της KKT Lackner είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Ένας θάλαμος ωρίμανσης διασφαλίζει την επιθυμητή και ρυθμισμένη υγρασία και θερμοκρασία καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ωρίμανσης. Τα προϊόντα σας μπορούν να αναπτύξουν ομοιόμορφα γεύση και άρωμα και είναι προστατευμένα από διακυμάνσεις θερμοκρασίας και...
...Η πλαστική θήκη μεταφέρει χρώμα, καπνό ή άρωμα σε μαγειρεμένα προϊόντα από ζαμπόν και λουκάνικα σε ένα βήμα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος.
NaloPro G1
NaloPro G1
Η πλαστική θήκη μεταφέρει χρώμα, καπνό ή άρωμα σε μαγειρεμένα προϊόντα από ζαμπόν και λουκάνικα σε ένα βήμα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος.
Τομέας εφαρμογής:
Μαγειρεμένα προϊόντα από ζαμπόν και...
... προσθέτουν ζεστή, πικάντικη-γλυκιά γεύση σε ζεστό μηλίτη ή κόκκινο κρασί, αυγόκρεμα και βρασμένα φρούτα. Πριν γλασάρετε το μαγειρεμένο ζαμπόν, κόψτε ένα διαμαντένιο σχέδιο στην επιφάνεια και καρφώστε κάθε κομμάτι με ένα ολόκληρο γαρίφαλο. Χρησιμοποιείται στην ιατρική ως καμινάτο, αρωματικό και διεγερτικό.
...Ο Προσούτο Τοσκάνου DOP, στην κλασική του εκδοχή με κόκαλο, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα όταν μιλάμε για αλλαντικά της Τοσκάνης, τόσο για την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή και συντήρησή του, όσο και κυρίως για τη έντονη και ελαφρώς αλμυρή γεύση του που μπορεί να ευχαριστήσει τον ουρανίσκο των μεγάλων και των παιδιών, είτε μόνο του είτε συνοδευόμενο από άλλα τοπικά προϊόντα ή από μια απλή φέτα φρέσκου ψωμιού. Επιπλέον, η Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης διασφαλίζει την ποιότητα και το χαρακτηριστικό του άρωμα.
...καθώς η πικρή γεύση τους καλύπτει το ήπιο-γλυκό άρωμα του προσούτου. Κομμένος σε μικρές λωρίδες ή κύβους, αναδεικνύει το υπέροχο άρωμά του σε ζυμαρικά, με γκνιόκι, κρέπες ή σε σούπες λαχανικών και φασολιών.
Κατασκευαστής: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Ιταλία.
Αεροξηραμένο ωμό προσούτο από χοίρο. Συστατικά: Χοιρινό κρέας, θαλασσινό αλάτι. Αποθηκεύστε σε ψυχρό χώρο από +1°C έως +10°C. Προϊόν από Ιταλία. IT-99-L-CE...
... εμπειρία με την αγορά τους. Ο κύριος στόχος είναι η εμπορία μέσω του Διαδικτύου σε όλη την Ευρώπη του καλύτερου ιβηρικού ζαμπόν που παράγεται στην Ισπανία. Ειδικοί κρεοπώλες συμβουλεύουν την Gourmet Ibérico στην επιλογή εκείνων των παραγωγών που, τηρώντας τις πιο αυστηρές υγειονομικές προδιαγραφές, παρουσιάζουν τις καλύτερες ποιότητες σε γεύση, άρωμα, υφή, παρουσία και οσμή. Από τη στιγμή που ένας πελάτης φτάνει στην πύλη μας μέχρι να παραλάβει το ζαμπόν στο σπίτι του, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε η διαδικασία αγοράς να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη, γρήγορη και άνετη.
... τραπέζι. Όποια και αν είναι η αιτία, το καλύτερο ορεκτικό είναι μια καλή παρέα και μια απλή φέτα ενός καλού αλλαντικού. Διάλεξε τη στιγμή σου. Σίγουρα δεν χρειάζεται να είμαστε ειδικοί γευσιγνώστες. Αλλά με κάποιον τρόπο, ανεξαρτήτως από πού προέρχεσαι, ένα καλό chorizo, ζαμπόν, λούζα ή τυρί έχει ένα άρωμα όταν η παρασκευή και η ποιότητά του είναι εξαιρετικές. Είμαστε μια παραδοσιακή επιχείρηση παραγωγής σπιτικών αλλαντικών. Διαθέτουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο μπορείτε να βρείτε όλα μας τα προϊόντα.
... οποίο του προσδίδει μια λεπτή και πολύτιμη πολυτελή χαρακτηριστικά, με μεγάλη ποικιλία ροζ αποχρώσεων και μεγάλη παρουσία λίπους ανάμεσα σε χρυσές, που προκαλούνται από τις ραβδωτές διηθήσεις, προσφέροντας μια έκρηξη από πλούσιες γεύσεις για τον ουρανίσκο, συνδυασμένες με το υπέροχο άρωμα, το οποίο προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία στον κόσμο.
... με ξύλα από βελανιδιά και φτελιά. Παράγουμε λουκάνικα, ζαμπόν, μπέικον, καπνιστά, φιλέτα, μπαλερόνα και προϊόντα από εντόσθια. Ελπίζουμε ότι χάρη στην προσήλωσή μας στην παράδοση και τη φροντίδα για τη διατήρηση της εξαιρετικής γεύσης, τα αλλαντικά μας θα σας αρέσουν.
Η αξία της εμπειρίας. 40 χρόνια αφιερωμένα στην τέχνη του ιβηρικού ζαμπόν. Από την αρχή της, η Anibal Branco έχει αναζητήσει την καλύτερη ποιότητα σε ανταγωνιστική τιμή. Όταν η πολυτέλεια βρίσκεται στις λεπτομέρειες, οι φλούδες Branco συμπληρώνουν οποιοδήποτε πιάτο προσθέτοντας αξία που εκφράζεται με χρώμα και άρωμα. Όταν ο κόσμος κινείται με μεγάλη ταχύτητα, οι φλούδες Branco προσφέρουν τον...
... από δημητριακά με σώμα, μια νότα πορτοκαλιού και όχι πικρή (λίγος λυκίσκος). Άρωμα: Ελαφρύ φρουτώδες άρωμα και πορτοκάλι. Θερμοκρασία: Συνιστάται να σερβίρεται μεταξύ 4 και 6 βαθμών. Τύπος συσκευασίας: 33 cl. Συστατικά: Νερό, βύνη Pale Ale, λυκίσκοι και πορτοκάλι. Συνοδεία: Η μπύρα GÈNESIS μπορεί να συνοδευτεί με κάθε είδους μεσογειακή κουζίνα, όπως μπορεί να είναι τάπας, ορεκτικά, ψάρια, ρύζια, τυριά, ζαμπόν, ζυμαρικά, πίτσες, ειδικά πιάτα,…...