Ισπανία, Guijuelo (salamanca)
...Με μικρότερο μέγεθος και βάρος από το ζαμπόν, η Παλέτα Μπέλοτα Ιβηρικής παρουσιάζει μια πιο επιμήκη και λιγότερο κυκλική μορφή από αυτό. Το ομοιόμορφο και λαμπερό χρώμα της με ραβδώσεις λευκού-μαργαρίτη λίπους είναι η οπτική προοίμια μιας γεύσης έντονης σε μπέλοτα, ένα γλυκό, έντονο και χαρακτηριστικό άρωμα που σε συνδυασμό με μια αντιληπτή τελική επίγευση, ανακαλεί το τοπίο των δασών μας.
Χαρτοφυλάκιο (55)
Ισπανία, Monroyo (teruel)
... γεύση, έντονο άρωμα και χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι, με μέσο βάρος και μέτριο ποσοστό λίπους. Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται μέσω μιας ολοκληρωμένης διαδικασίας σε όλη την αλυσίδα παραγωγής, μέσω της οποίας εμείς οι ίδιοι παρασκευάζουμε τις ζωοτροφές, εκτρέφουμε τα ζώα, τα σφάζουμε και ωριμάζουμε το τελικό προϊόν στο ξηραντήριο μας, με όλα τα πλεονεκτήματα που αυτό έχει για την τελική ποιότητα του προϊόντος. Μεγαλύτερος έλεγχος της διατροφής, της υγειονομικής κατάστασης και της γενετικής των ζώων μας, και επομένως μεγάλη κανονικότητα στο τελικό προϊόν που φτάνει στους πελάτες μας.
Χαρτοφυλάκιο (43)
Ισπανία, El Puntal (murcia)
...Άρωμα Ιβηρικού Χοιρινού ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ: 5kg. 25kg. 200kg. IBC 1000kg.
Χαρτοφυλάκιο (204)
Ισπανία, Guijuelo-Salamanca
Ισπανία, Badajoz
...Ιβηρική παλέτα Bellota κομμένη στο χέρι από πιστοποιημένο μάστερ κοπής και συσκευασμένη κενό για να διατηρεί όλο το άρωμα και τη γεύση της. Παρουσίαση σε όμορφο κουτί. Περιεχόμενο: 22 πακέτα των 100 γραμμαρίων.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ισπανία, Alcobendas
...3 κουτιά ανά στρώση; 7 στρώσεις ανά παλέτα. Χρώμα: Χαρακτηριστικό από ροζ έως μωβ κόκκινο. Όψη: Εξωτερικά: Τυπική, συνεκτική. Στο κόψιμο: Συνεκτική, με νευρώσεις και χαρακτηριστική. Γεύση: Κρέας με λεπτή γεύση. Το εσωτερικό λίπος είναι πολύ αρωματικό και ρευστό, λιώνει στο στόμα πλημμυρίζοντας τον ουρανίσκο με μια ασύγκριτη γεύση γεμάτη αποχρώσεις, έντονη και παρατεταμένη. Άρωμα: Αρωματικό και λεπτό. Υφή: Λεπτή και ομοιογενής. Λίγο ινώδης, χωρίς κολλώδη υφή ή μαλάκωμα.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ισπανία, Guijuelo
...Τα κομμάτια κάτω από την ετικέτα Cebo de Campo προέρχονται από Ιβηρικά χοίρους που εκτρέφονται ελεύθερα. Η διατροφή τους αποτελείται από έναν συνδυασμό φυσικών τροφών και των πόρων που είναι διαθέσιμοι στα λιβάδια. Το άρωμα και η γλυκύτητά τους κάνουν κάθε κομμάτι μια αληθινή λιχουδιά για τους λάτρεις του φαγητού.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ισπανία, Cuarte De Huerva
...Προσιούτο Σερράνο ντε Τερούελ D.O.P. Αποκομμένο της Σιέρα Λιντόν - Το προσούτο ντε Τερούελ D.O.P. έχει κόκκινο χρώμα, με ενσωματωμένο λίπος και κατά την κοπή αποκαλύπτει μια πολύ γυαλιστερή όψη. Χαρακτηρίζεται από μια ελαφρώς αλμυρή και ταυτόχρονα λεπτή γεύση. Το λίπος του έχει ευχάριστη γεύση και η λιπαρή του υφή απελευθερώνει ένα μοναδικό άρωμα. Παρουσίαση: Αποκομμένο προσούτο συσκευασμένο κενό αέρος. Ωρίμανση: 20 - 24 μήνες...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ισπανία, Guijuelo (salamanca)
...Ζαμπόν από βελανίδια Ιβηρικού "50% Ράτσα Ιβηρικού" με λεπτή και ελαφρώς αλμυρή γεύση, με ευχάριστο χαρακτηριστικό άρωμα. Οι αποχρώσεις του κυμαίνονται από ροζ έως μωβ κόκκινο στην άπαχη πλευρά και παρουσιάζει λαμπερή όψη στην λιπαρή πλευρά. Χωρίς αμφιβολία, είναι μια πραγματική απόλαυση για τις αισθήσεις που θα αποτελέσει εξαιρετική επιλογή για κάθε περίσταση. Προϊόν κομμένο με μαχαίρι, σε συσκευασίες των 100 γρ (περίπου). Προϊόν που παρασκευάζεται από την πίσω άκρη προερχόμενη από ενήλικα χοίρους, υποβληθέντα στη διαδικασία αλατίσματος και ωρίμανσης.
Ισπανία, Cordoba
... εμπειρία με την αγορά τους. Ο κύριος στόχος είναι η εμπορία μέσω του Διαδικτύου σε όλη την Ευρώπη του καλύτερου ιβηρικού ζαμπόν που παράγεται στην Ισπανία. Ειδικοί κρεοπώλες συμβουλεύουν την Gourmet Ibérico στην επιλογή εκείνων των παραγωγών που, τηρώντας τις πιο αυστηρές υγειονομικές προδιαγραφές, παρουσιάζουν τις καλύτερες ποιότητες σε γεύση, άρωμα, υφή, παρουσία και οσμή. Από τη στιγμή που ένας πελάτης φτάνει στην πύλη μας μέχρι να παραλάβει το ζαμπόν στο σπίτι του, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε η διαδικασία αγοράς να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη, γρήγορη και άνετη.
Ισπανία, Baños Del Rio Tobia
... τραπέζι. Όποια και αν είναι η αιτία, το καλύτερο ορεκτικό είναι μια καλή παρέα και μια απλή φέτα ενός καλού αλλαντικού. Διάλεξε τη στιγμή σου. Σίγουρα δεν χρειάζεται να είμαστε ειδικοί γευσιγνώστες. Αλλά με κάποιον τρόπο, ανεξαρτήτως από πού προέρχεσαι, ένα καλό chorizo, ζαμπόν, λούζα ή τυρί έχει ένα άρωμα όταν η παρασκευή και η ποιότητά του είναι εξαιρετικές. Είμαστε μια παραδοσιακή επιχείρηση παραγωγής σπιτικών αλλαντικών. Διαθέτουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο μπορείτε να βρείτε όλα μας τα προϊόντα.
Ισπανία, Guijuelo
... οποίο του προσδίδει μια λεπτή και πολύτιμη πολυτελή χαρακτηριστικά, με μεγάλη ποικιλία ροζ αποχρώσεων και μεγάλη παρουσία λίπους ανάμεσα σε χρυσές, που προκαλούνται από τις ραβδωτές διηθήσεις, προσφέροντας μια έκρηξη από πλούσιες γεύσεις για τον ουρανίσκο, συνδυασμένες με το υπέροχο άρωμα, το οποίο προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία στον κόσμο.
Ισπανία, Barcelona
Η αξία της εμπειρίας. 40 χρόνια αφιερωμένα στην τέχνη του ιβηρικού ζαμπόν. Από την αρχή της, η Anibal Branco έχει αναζητήσει την καλύτερη ποιότητα σε ανταγωνιστική τιμή. Όταν η πολυτέλεια βρίσκεται στις λεπτομέρειες, οι φλούδες Branco συμπληρώνουν οποιοδήποτε πιάτο προσθέτοντας αξία που εκφράζεται με χρώμα και άρωμα. Όταν ο κόσμος κινείται με μεγάλη ταχύτητα, οι φλούδες Branco προσφέρουν τον...
Ισπανία, Valencia
... από δημητριακά με σώμα, μια νότα πορτοκαλιού και όχι πικρή (λίγος λυκίσκος). Άρωμα: Ελαφρύ φρουτώδες άρωμα και πορτοκάλι. Θερμοκρασία: Συνιστάται να σερβίρεται μεταξύ 4 και 6 βαθμών. Τύπος συσκευασίας: 33 cl. Συστατικά: Νερό, βύνη Pale Ale, λυκίσκοι και πορτοκάλι. Συνοδεία: Η μπύρα GÈNESIS μπορεί να συνοδευτεί με κάθε είδους μεσογειακή κουζίνα, όπως μπορεί να είναι τάπας, ορεκτικά, ψάρια, ρύζια, τυριά, ζαμπόν, ζυμαρικά, πίτσες, ειδικά πιάτα,…...
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play