... απολαύσει δύο ορεινές περιόδους. Στο εσωτερικό, ανακαλύπτουμε ένα ζαμπόν έντονου κόκκινου χρώματος με μεγάλη παρουσία λευκών και καθαρών ραβδώσεων, καθώς ο χοίρος 100% ιβηρικός έχει έως και 75% του λίπους του ενσωματωμένο στους μύες. Το σύνολο φαίνεται λαμπερό χάρη σε αυτό.
... μέρος στο κοτέτσι ώστε οι κότες να κυλιούνται φυσικά.
Ασβέστης από τέφρα στα φρουτοφόρα δέντρα: Προστατεύει τον φλοιό από τις καιρικές συνθήκες και δρα κατά των εντόμων.
Η ξήρανση των λουκάνικων και των ζαμπόν σε ένα κουτί για μεγάλο χρονικό διάστημα δίνει μια ελαφριά καπνιστή γεύση στα αλλαντικά.
Οι τέφρες εισέρχονται στη σύνθεση πολλών καλλυντικών.
Τα προϊόντα πλυσίματος: η τέφρα...
... εξοπλιστεί με επιφάνεια Ceraclean®, η οποία δεν είναι μόνο εύκολη στον καθαρισμό, αλλά εξασφαλίζει επίσης ότι το κοπτικό προϊόν τροφοδοτείται εύκολα στη λεπίδα.
Τομέας εφαρμογής
- ιδιαίτερα κατάλληλη ως μηχανή γενικής χρήσης στην κουζίνα και την καντίνα
- πάγκος πώλησης
Κορυφαία χαρακτηριστικά
- υγιεινός τέλειος σχεδιασμός: χωρίς εργαλεία αποσυναρμολόγηση και πλυντήριο πιάτων (Ceraclean®) εξαρτήματα, καθώς και ανοιχτή κατασκευή, ώστε ο καθαρισμός με το χέρι να είναι εύκολος.
- Λεπτή ρύθμιση του πάχους κοπής στην περιοχή 0 - 3 mm...
...Κομψή συσκευασία με πιάτο 100% ιβηρικού ζαμπόν που τρέφεται με βελανίδια, κομμένο με μαχαίρι. 50 γρ.
Ιδανικό για δώρο ή κατανάλωση στο σπίτι.
Έτοιμο προς άνοιγμα και γεύση.
Βάρος: 0,1 κιλό...
...Από το 2012, το Ζαμπόν της Βεντέ είναι μια Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ). Παρασκευάζεται από μια παλιά συνταγή τυπική της περιοχής του Βεντέ.
Το Ζαμπόν της Βεντέ είναι ένα ωμό ζαμπόν που τρίβεται στο χέρι με ξηρό αλάτι και περιχύνεται με κρασί. Η καφέ κρούστα του καλύπτεται με ένα μείγμα μπαχαρικών και αρωματικών φυτών, που περιλαμβάνει κανέλα, θυμάρι και δάφνη. Κάθε κομμάτι στη...
...Προϊόν που παρασκευάζεται από το πρόσθιο άκρο, κομμένο στο επίπεδο της ωμοπλάτης μέχρι τον βραχίονα, με χέρι και οστό, προερχόμενο από ενήλικα χοίρους που έχουν υποβληθεί στη διαδικασία αλατίσματος και ωρίμανσης.
Οι χοίροι Ιβηρικοί Brisa
Οι χοίροι Ιβηρικοί Brisa διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τους διακρίνουν σημαντικά από τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα προϊόντα Ιβηρικής μέγιστης...
...Ιβηρική παλέτα Bellota κομμένη στο χέρι από πιστοποιημένο μάστερ κοπής και συσκευασμένη κενό για να διατηρεί όλο το άρωμα και τη γεύση της. Παρουσίαση σε όμορφο κουτί. Περιεχόμενο: 22 πακέτα των 100 γραμμαρίων.
...Είναι μια αριστεία της περιοχής μας και το καμάρι μας: για να το φτιάξουμε χρησιμοποιούμε μπούτια από βαριά ιταλικά χοίρους, αλατισμένα στο χέρι (υγρό αλάτι στο δέρμα, ξηρό αλάτι στο άπαχο μέρος). Για τρεις εβδομάδες, τα προσούτο απορροφούν το αλάτι σε μια υγρή (80%) και κρύα (από +1 έως +4 βαθμούς) κάβα, και στη συνέχεια για τρεις μήνες ξεκουράζονται στεγνώνοντας αργά. Μετά τον καθαρισμό τους...
... είναι προϊόντα που επιτρέπουν να ξεχωρίσετε και να αναδείξετε τον επαγγελματισμό σας στον τομέα της χειροτεχνίας.
Γκάμα
Ροζέτα από ζαμπόν «Extra Magre» 100% ζαμπόν IGP νοτιοδυτικά. 1,2 kg ΔΛΟΥ 90 ημέρες
Ροζέτα των Πυρηναίων. 1.2 kg ΔΛΟΥ 90 ημέρες
Ροζέτα με φλούδες ζαμπόν από το Μπαγιόν IGP. 1.2 kg ΔΛΟΥ 90 ημέρες.
Η FISAN είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη ιστορία (ιδρύθηκε το 1920, μια εκατονταετής εταιρεία) που ειδικεύεται στην παραδοσιακή παραγωγή του κύριου προϊόντος της ισπανικής γαστρονομίας, του Ιβηρικού Χαμ Μπεγιότα. Επίσης, επεξεργαζόμαστε πολλά άλλα προϊόντα από το Ιβηρικό Χοιρινό, όπως τα Εμπούτιτος (Τσορίθο, Λόμο..) και κατεψυγμένα κομμάτια (Πλούμα, Σεκρέτο, Πρέσα...). Προσφέρουμε διάφο...
...Ο ωμός προσούτο είναι ένα τυπικό ιταλικό αλλαντικό που προέρχεται από την ξηρή αλάτιση του μηρού του χοίρου, ειδικότερα από ζώα που έχουν φτάσει σε βάρος περίπου 130 κιλών. Το κρέας μασάρεται προσεκτικά στο χέρι, κόβεται για να αποκτήσει την επιθυμητή μορφή και στη συνέχεια καρυκεύεται σύμφωνα με την αρχαία μας συνταγή. Η περίοδος ξήρανσης του προσούτου ξεπερνά τους 180 ημέρες και είναι η πιο...
...Χειροποίητη σοκολατένια πλάκα με τραγανά κομμάτια ζαμπόν και κάστανα. Κατασκευασμένο με το χέρι και επιλέγοντας κάθε συστατικό για τη γεύση και την ανώτερη ποιότητά του.
... τρίβονται στο χέρι με ξηρό αλάτι, στη συνέχεια ξηραίνονται αργά με σεβασμό σε μια παραδοσιακή ωρίμανση. Ωριμάζουν για περισσότερους από 9 μήνες, αποκαλύπτοντας έτσι όλη τους την υποκρισία.
ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ
Δίνουμε μεγάλη σημασία στην επιλογή των καλύτερων κομματιών για την παρασκευή των λουκανικών μας. Προερχόμενα από τον ώμο, το στήθος ή το ζαμπόν χοίρων, κυρίως από την περιοχή της Αωβέρνη ή των Ρονα...
... καθοδηγούμενα από το σοφό χέρι του αλλαντοποιού. Η εγγύηση, η γεύση και η προσαρμογή στα πιο σύγχρονα συστήματα στις εγκαταστάσεις μας, διασφαλίζουν την εξαιρετική ποιότητα των αλλαντικών και αλμυρών προϊόντων της Ferju. Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται χωρίς γλουτένη, χωρίς συντηρητικά ή χρωστικές. Ορισμένα από τα προϊόντα μας είναι: Cecina de León IGP, Χειροποίητος χορηγός (σάρκα, κούλα και βελόνα), Χειροποίητος σαλάμι (σάρκα και κούλα), Ισπανικός ζαμπόν, Λόμο embuchado, Φυσική πανσέτα (καπνιστή και μαριναρισμένη), Ξηρή γλώσσα (χοιρινή και βοδινή), Μαριναριστό παϊδάκι, Καπνιστό λαγό.
...Η Maison TEIL που βρίσκεται στο Aurillac ειδικεύεται στην παραγωγή αλλαντικών.
Η Maison παράγει ζαμπόν, λουκάνικα, τερίνα, φριτόν, πατέ Auvergne και τυπικά αλλαντικά γλυκίσματα όπως το φύλλο με Bleu d'Auvergne ή την πίτα με πατάτες.
Τα φρέσκα ζαμπόν δεν καταψύχονται ποτέ, αλατίζονται στο χέρι, με ξηρό αλάτι και σύμφωνα με την παραδοσιακή μεθόδο Auvergne. Η ξήρανση και η ωρίμανση των ζαμπόν...
...Η καρδιά του ζαμπόν, αλατισμένο με το χέρι, καπνιστό ή όχι. Καρύδι: Το λεπτό μέρος του ζαμπόν, αλατισμένο σε ήπιο, φυσικό ή σε φιλέτο, καπνιστό ή όχι. Λαρδί: Αλατισμένο στήθος, καπνιστό ή όχι. Χειροποίητο μαγειρεμένο ζαμπόν: Ζαμπόν πρώτης ποιότητας, αλατισμένο χειροποίητα, μαγειρεμένο και σιγοψημένο στον φούρνο. Ξηρό λουκάνικο: Παρασκευή από κρέας χοίρου και βοδινού πρώτης ποιότητας.
Η Ibéricos en Lonchas προσφέρει δίσκους με ζαμπόν και παλέτες κομμένες στο χέρι από τον Δάσκαλο Κόφτη Χουάν Ροντρίγκεζ, καθώς και ζαμπόν και παλέτες σε ολόκληρα κομμάτια, και σας προσφέρουμε την υπηρεσία κοπής πάνω στο ζαμπόν ή την παλέτα που θα μας αγοράσετε. Τα ζαμπόν και οι παλέτες που προσφέρουμε προς πώληση σε ολόκληρα κομμάτια ή για κοπή, μπορεί να είναι από βελανίδι, από κρέας πεδίου ή από...
Πουλάμε μια απίστευτη γαστρονομική εμπειρία. Τα καλύτερα ιβηρικά ζαμπόν από βελανίδια, κομμένα στο χέρι από τους Μάστερ Τέχνης του Ζαμπόν. Ένα πολυτελές προϊόν για κάθε εκδήλωση, για ένα αποκλειστικό δώρο ή εταιρικό δώρο. Ένα μοναδικό προϊόν ως δώρο, ένα εξαιρετικά πρωτότυπο γαστρονομικό δώρο: το πιο αποκλειστικό Ιβηρικό Ζαμπόν στον κόσμο, ένα διαφορετικό αξέχαστο δώρο.
Η εταιρεία MAS, που βρίσκεται στο Rouget στο Cantal, είναι ειδικευμένη στα αλλαντικά, τις αλμυρές και τις παραδοσιακές κονσέρβες του Κεντρικού Ορεινού Όγκου.
Η επιχείρηση προσφέρει προϊόντα με απλές και αυθεντικές συνταγές. Προσφέρει, για παράδειγμα, ένα ξηρό ζαμπόν που ωριμάζει έως και 24 μήνες στο ξηραντήριο του Rouget και ένα πατέ καθαρού χοίρου που παρασκευάζεται στο χέρι.
Η Maison MAS είναι γνωστή για την ποιότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων της.
Η αλλαντοποιία FASSIER παράγει προϊόντα που έχουν παρασκευαστεί με σεβασμό στην καλύτερη παράδοση της αλλαντοποιίας. Κύρια προϊόντα: ανώτερος ζαμπόν μαγειρεμένος με κρασί Jasnières, λουκάνικο σκόρδου καπνιστό με ξύλο οξιάς, ανώτερος χοιρινός ώμος μαγειρεμένος και πλάθινος στο χέρι, μαύρο λουκάνικο με τηγανισμένα κρεμμύδια.