... μέρος στο κοτέτσι ώστε οι κότες να κυλιούνται φυσικά.
Ασβέστης από τέφρα στα φρουτοφόρα δέντρα: Προστατεύει τον φλοιό από τις καιρικές συνθήκες και δρα κατά των εντόμων.
Η ξήρανση των λουκάνικων και των ζαμπόν σε ένα κουτί για μεγάλο χρονικό διάστημα δίνει μια ελαφριά καπνιστή γεύση στα αλλαντικά.
Οι τέφρες εισέρχονται στη σύνθεση πολλών καλλυντικών.
Τα προϊόντα πλυσίματος: η τέφρα...
...Από το 2012, το Ζαμπόν της Βεντέ είναι μια Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ). Παρασκευάζεται από μια παλιά συνταγή τυπική της περιοχής του Βεντέ.
Το Ζαμπόν της Βεντέ είναι ένα ωμό ζαμπόν που τρίβεται στο χέρι με ξηρό αλάτι και περιχύνεται με κρασί. Η καφέ κρούστα του καλύπτεται με ένα μείγμα μπαχαρικών και αρωματικών φυτών, που περιλαμβάνει κανέλα, θυμάρι και δάφνη. Κάθε κομμάτι στη...
... είναι προϊόντα που επιτρέπουν να ξεχωρίσετε και να αναδείξετε τον επαγγελματισμό σας στον τομέα της χειροτεχνίας.
Γκάμα
Ροζέτα από ζαμπόν «Extra Magre» 100% ζαμπόν IGP νοτιοδυτικά. 1,2 kg ΔΛΟΥ 90 ημέρες
Ροζέτα των Πυρηναίων. 1.2 kg ΔΛΟΥ 90 ημέρες
Ροζέτα με φλούδες ζαμπόν από το Μπαγιόν IGP. 1.2 kg ΔΛΟΥ 90 ημέρες.
... τρίβονται στο χέρι με ξηρό αλάτι, στη συνέχεια ξηραίνονται αργά με σεβασμό σε μια παραδοσιακή ωρίμανση. Ωριμάζουν για περισσότερους από 9 μήνες, αποκαλύπτοντας έτσι όλη τους την υποκρισία.
ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ
Δίνουμε μεγάλη σημασία στην επιλογή των καλύτερων κομματιών για την παρασκευή των λουκανικών μας. Προερχόμενα από τον ώμο, το στήθος ή το ζαμπόν χοίρων, κυρίως από την περιοχή της Αωβέρνη ή των Ρονα...
...Η Maison TEIL που βρίσκεται στο Aurillac ειδικεύεται στην παραγωγή αλλαντικών.
Η Maison παράγει ζαμπόν, λουκάνικα, τερίνα, φριτόν, πατέ Auvergne και τυπικά αλλαντικά γλυκίσματα όπως το φύλλο με Bleu d'Auvergne ή την πίτα με πατάτες.
Τα φρέσκα ζαμπόν δεν καταψύχονται ποτέ, αλατίζονται στο χέρι, με ξηρό αλάτι και σύμφωνα με την παραδοσιακή μεθόδο Auvergne. Η ξήρανση και η ωρίμανση των ζαμπόν...
Η εταιρεία MAS, που βρίσκεται στο Rouget στο Cantal, είναι ειδικευμένη στα αλλαντικά, τις αλμυρές και τις παραδοσιακές κονσέρβες του Κεντρικού Ορεινού Όγκου.
Η επιχείρηση προσφέρει προϊόντα με απλές και αυθεντικές συνταγές. Προσφέρει, για παράδειγμα, ένα ξηρό ζαμπόν που ωριμάζει έως και 24 μήνες στο ξηραντήριο του Rouget και ένα πατέ καθαρού χοίρου που παρασκευάζεται στο χέρι.
Η Maison MAS είναι γνωστή για την ποιότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων της.
Η αλλαντοποιία FASSIER παράγει προϊόντα που έχουν παρασκευαστεί με σεβασμό στην καλύτερη παράδοση της αλλαντοποιίας. Κύρια προϊόντα: ανώτερος ζαμπόν μαγειρεμένος με κρασί Jasnières, λουκάνικο σκόρδου καπνιστό με ξύλο οξιάς, ανώτερος χοιρινός ώμος μαγειρεμένος και πλάθινος στο χέρι, μαύρο λουκάνικο με τηγανισμένα κρεμμύδια.