...Ο λευκός πιπέρι έχει μια έντονη, στρογγυλή πικάντικη γεύση. Για να μπορέσει να αναδείξει πλήρως το άρωμά του, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσεις για να καρυκεύσεις τα έτοιμα πιάτα.
Ιδανικό είναι αυτό το πιπέρι για λευκό κρέας, αλλά ταιριάζει επίσης υπέροχα με λαχανικά ή ψάρι.
Περιεχόμενο: 40,00 γρ
Κωδικός προϊόντος: 102879...
... μπορούν να διατηρηθούν σε ντουλάπι για αρκετούς μήνες.
Pop και είναι έτοιμο! Μόνο να ανοίξετε μια Popine σύμφωνα με τις επιθυμίες σας!
Πριν και μετά το άνοιγμα: Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου.
Τα αλλαντικά που περιέχονται στις Popines είναι χωρίς συντηρητικά, γι' αυτό συνιστάται να καταναλώνονται γρήγορα μετά το άνοιγμα.
Petit Pont κόκκινο: Ποικιλία 60% Grenache, 25% Cinsault, 15% Cabernet Sauvignon.
Δώρο σε μαύρη μαγνητική συσκευασία ή σε χάρτινη βαλίτσα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
Προέλευση: Laissac, Aveyron...
... να είναι ένα από τα αστέρια των γιορτών σας στο τέλος του χρόνου!
Κωδικός προϊόντος: 2200040 000000
Βάρος: 0,310 kg
Ακριβής πληροφορία σχετικά με το βάρος: Προϊόν επιρρεπές σε αφυδάτωση
Συστατικά: Κρέας χοίρου προέλευσης Γαλλίας
Διατροφικές αξίες KJ/Kcal: 1246 KJ / 299 Kcal
Λίπη: 19,70g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά (AGS): 7,62 g
Υδατάνθρακες: 4,5g
Εκ των οποίων ζάχαρη: 1,80g
Πρωτεΐνες: 25,90g
Αλάτι: 5,737g
Αλλεργιογόνα: ξηροί καρποί: πιθανές ίχνη: χρήση φουντουκιού στο εργαστήριο...
... χαλικώδες για να σας προσφέρει ένα κρασί κομψό και γενναιόδωρο, που εκπροσωπεί όλο το κύρος των κρασιών μας από το Bordeaux.
VINIFICATION
Παραδοσιακή σε δεξαμενές inox.
CÉPAGES
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
DÉGUSTATION
Σκούρο γκρανάτ με βιολετί ανταύγειες
Άρωμα ανθισμένο και ανοιχτό από κόκκινα φρούτα
Στόμα απαλό και σάρκινο, κυριαρχούμενο από αρώματα ώριμων φρούτων και υποστηριζόμενο από λεπτούς τανίνες.
ACCORDS METS & VINS
Να απολαύσετε με ψητό κόκκινο κρέας, ψητό ώμο αρνιού ή ένα ωριμασμένο τυρί.
18°C.
RÉCOMPENSES
2012 : Αναφορά στο IWC 2013...
...Ένα καλά ψημένο κομμάτι κρέατος μπορεί να σερβιριστεί με ένα κόκκινο κρασίμε έντονη γεύση.
Επομένως, μπορείτε να επιλέξετε με ασφάλεια ένα Cabernet Sauvignon ή ένα Merlot.
Φυσικά, μπορείτε να είστε δημιουργικοί και να δοκιμάσετε να σερβίρετε μοσχάρι με άλλα κρασιά, ανάλογα με τα βότανα και τα μπαχαρικά που χρησιμοποιείτε.
Με αυτόν τον τρόπο θα τονίσετε ακόμη περισσότερο τη γεύση και την ζουμερότητα του Καρπαθιανού Μοσχαριού.
...Το πιο παραδοσιακό ισπανικό συστατικό αναμειγνύεται με μια κρεμώδη σάλτσα Μπεσαμέλ και καλύπτεται με ψίχουλα.
Για τους κυνηγούς θησαυρών, ένα πραγματικό σνακ για τους λάτρεις του φαγητού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι να σας παρουσιάσουμε τις τέλειες κροκέτες, κρεμώδεις στο εσωτερικό, τραγανές στο εξωτερικό με την πιο λεπτή επικάλυψη ψίχουλων για κάθε γούστο.
Κρέας
Χοιρινό κρέαςμεκρασί Palo Cortado...
Η αγροτική επιχείρηση CASERE είναι τέλεια ενσωματωμένη στην περιοχή D.O.C. Lison - Pramaggiore, που βρίσκεται στον δήμο San Stino di Livenza (Βενετία). Η ιδιαίτερη διαμόρφωση του εδάφους έχει επιτρέψει την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας τόσο στα λευκά όσο και στα κόκκινα κρασιά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν οκτώ ποικιλίες που εκπροσωπούνται στον Εθελοντικό Συνεταιρισμό Οίνων D.O.C. Lison - Prama...
...Ανακαλύψτε το νόστιμο VALMARONE Lambrusco Emilia IGT ξηρό, σε φιάλη 75 cl. Με έναν από τους καλύτερους δείκτες ξηρότητας στην αγορά, αυτό το κρασί είναι ιδανικό για να συνοδεύει γεύματα μεκρέας, τυριά και επιδόρπια. Απολαύστε τη μοναδική του γεύση, πλούσια σε φρουτώδεις και ταννικές νότες.
...Εμπουτίδιο που παρασκευάζεται με ένα μείγμα κιμά από ιβηρικό χοιρινό, αλάτι, σκόρδο, ρίγανη και συντηρητικά (E-252, E-250), λευκό κρασί, γεμισμένο σε φυσικό έντερο.
Με ωρίμανση άνω των 4 μηνών, με λεπτή γεύση, χαρακτηριστικό άρωμα και λεπτή υφή.
Διαδικασία Παρασκευής: Επιλογή, άλεσμα, ζύμωμα, γέμισμα και ωρίμανση.
Συστατικά: Μαγρέ χοιρινό ιβηρικού, αλάτι, σκόρδο, ρίγανη και συντηρητικά, λευκό...
...από δρυ (γαλλική δρυς) και επιπλέον 6 μήνες στις φιάλες.
Δυνατότητα παλαίωσης: 2018 - 2028.
Χαρακτηριστικά: Το χρώμα είναι βαθύ ρουμπινί. Το μπουκέτο προσφέρει τόσο νεανικές όσο και ώριμες νότες. Μυρίζει ώριμα σκούρα κόκκινα και μαύρα φρούτα και σοκολάτα με μια υποψία ξύλου.
Το κρασί είναι ξηρό στο στόμα με βελούδινη υφή και ευέλικτους τανίνες.
Πολύ έντονος και φρουτώδης χαρακτήρας αλλά ακόμα νιώθεις την κομψή φρεσκάδα.
Συνοδευτικά φαγητά: Κατάλληλο για μπριζόλα, τερίνα από άγριο κρέας ή ψητή πάπια. Ταιριάζει επίσης με ζυμαρικά, ριζότο και ώριμα τυριά. Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 14 - 16° C.
...Χρώμα: ένα ελκυστικό κρασί ρουμπινί κόκκινο με ελαφρύ τοίχωμα από τούβλο.
- Αρώματα: έντονα αρώματα, τόσο πολύπλοκα που συνδυάζουν όλες τις τυπικές νότες παλαίωσης σε δρύινα βαρέλια σε αρμονία με τις ώριμες φρουτώδεις νότες.
- Στόμα: νόστιμο και κομψό στο στόμα. Πλούσια φρουτώδη έκφραση με πολύ ώριμα φρούτα και γλυκούς τανίνες που ισορροπούν με τις καπνιστές νότες της παλαίωσης σε βαρέλια. Ένα στρογγυλό, δομημένο κρασίμε μακρύ φινίρισμα, ιδανικό για να συνοδεύσει κόκκινο κρέας και παλαιωμένο τυρί.
...Χρήση: Ρύζι, σούπες, μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας, γλυκές σάλτσες, μαρινάδες, κομπόστα, ζεστό κρασί/ποντς, μπούλε
Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον "Κάρδαμο με φλούδα ολόκληρο" ως διαφημιστικό μέσο ή δώρο. (Για αιτήματα, παρακαλούμε στείλτε email στο: info@gojundgoj.de)
Ευχαρίστως προσφέρουμε τα προϊόντα μας και ως ιδιωτική ετικέτα, σε μεγάλες συσκευασίες και για μεταπωλητές.
...Σιμιγδάλι σκληρού σίτου, Αυγά 30%, Σκόνη παντζαριού, Κρασί Barolo DOCG 2%. Μπορεί να περιέχει ίχνη από μαλάκια. Για περίπου 3/4 άτομα.
6/7 λεπτά μαγειρέματος περίπου σε μεγάλη ποσότητα αλατισμένου βραστού νερού.
Στραγγίστε και καρυκεύστε.
Σας προτείνουμε σάλτσα με τρούφες (λευκές ή μαύρες), μεκρέας, με λαχανικά.
Ένα κόκκινο κρασί (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) ή ένα λευκό κρασί (Roero Arneis, Gavi di Gavi) από την ίδια περιοχή θα σχηματίσει τέλεια συμφωνία.
Ean13:3701511702359
Αναφορά:TagliatelleBioVinItalie1...
...VIN IGP DU VAR ROSE "PESQUE LUNE" BIO 2018 Μπουκάλι 750ml
Σας προτείνουμε να σερβίρετε ένα κρασί από την περιοχή του Οκ Ροζέ με:
- Μπιφτέκια βοδινού με σάλτσα ντομάτας.
- Αλμυρό κέικ με ελιές.
- Αλμυρό κέικ με πράσινες ελιές σερβιρισμένο ζεστό.
- Φλάν τόνου στην προβατική στυλ.
- Ποχέ αυγά Μπραγκάνς.
- Ζυμαρικά (σπαγγέτι) με σάλτσα πουτανέσκα.
- Ζυμαρικά με σάλτσα αραμπιάντα.
... από την πίεση σε πνευματικό πιεστήριο για χαμηλή πίεση. Απολάσπωση - Καθημερινή παρακολούθηση της ζύμωσης - Έλεγχος θερμοκρασιών στους 16° C - Μεταγγίσεις - Φιλτράρισμα. Εμφιάλωση και ανάπτυξη αφρού στις σπηλιές μας με ελάχιστη παλαίωση 12 μηνών. Πίεση: 5 έως 6 bars.
Σημειώσεις γευσιγνωσίας: Ένα ελκυστικό άρωμα ελαφρώς αμυλούχο, μια φρέσκια και αρωματική επίθεση στο στόμα. Μια λεπτή και κομψή φυσαλίδα.
Συνοδεία: Το Vouvray θα συνοδεύσει τις γιορτινές σας στιγμές ως απεριτίφ, αλλά και τα γεύματά σας με ψάρι ή λευκό κρέας για το Brut και με επιδόρπια.
...Μια απόλαυση για τις γιορτές... Μαύρο χοιρινό Limousin, φουά γκρα και καρύδια, όλα σε μια πάστα! Ιδανικό συνοδευόμενο με φρυγανισμένο ψωμί τζίντζερ, σαλάτα και λευκό κρασί από τα Coteaux de la Vézère. Χωρίς χρωστικές ή συντηρητικά. 180 γρ.
...60% Καριγνάν
30% Σιράχ
10% Γκρενάς Νουάρ
Αυτό το κρασί από καριγνάν, σιράχ και γκρενάς νουάρ που έχουν συλλεχθεί σε βέλτιστη ωρίμανση, προέρχεται από παλιές αμπελιές που βρίσκονται σε αργιλώδεις και αμμώδεις εδάφους, στους πρόποδες των Άλμπερς και της κορυφής του Κανονί. Άρωμα με νότες κόκκινων φρούτων όπως μαύρη σταφίδα και φραγκοστάφυλο. Στο στόμα, ένα κρασί απαλό, φρέσκο, φρουτώδες και λαχταριστό. Απολαμβάνεται από το απεριτίφ, με ψητό κρέας, σε φιλική κουζίνα ή σε ένα γεύμα στο πόδι.
Πιστοποίηση: βιολογικό...
... φλούδας (12°). Ζύμωση θερμορυθμισμένη γύρω στους 16-18°C.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Όμορφο ανοιχτό ροζ χρώμα, φρέσκια φρουτώδης γεύση. Εκλεπτυσμένο και λεπτό στο στόμα, μια καλή χρονιά. Ένα γαστρονομικό κρασί.
Θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα το ροζέ κρασί Bandol μας με ψάρι, ψητό κρέας, μπουγιαμπέσα, πουλερικά… Ή ως απεριτίφ.
Σερβίρεται γύρω στους 13°C...
...Χρυσό Μετάλλιο στον Μεγάλο Διαγωνισμό του Κολμάρ
Εντονά και εκφραστικά αρώματα φρούτων με βελούδινη και δομημένη επίγευση. Ιδανικό ως ορεκτικό, σε κρύα μπουφέ και με λευκό κρέας.
Ισορροπημένο, φρέσκο και απαλό λευκό κρασί. Συνοδεύει τις περισσότερες γεύσεις.
Μια τέλεια σοδειά.
Ποικιλίες: 100% Pinot Auxerrois
Βροχοπτώσεις: 550 mm/έτος
Ηλικία: 50 ετών
Ωρίμανση: 8 έως 9 μήνες σε εκατονταετείς δρύινες κάβες
Αλκοόλ: 12%
Ζάχαρη: 4,1 g/L
Συνολική οξύτητα: 3,5
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8 – 10°C
Διατήρηση: 5 χρόνια...
...Χοιρινό κρέας, συκώτι πουλερικών (κοτόπουλο) 33%, ΑΥΓΟ, αλάτι, πιπέρι. Κρέατα προέλευσης Γαλλίας.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΦ:
Σερβίρετε κρύο με ψωμί, τουρσί και λίγο καλό κρασί…
Ανακάλυψα αυτή την πάστα στο Soustons, στις Landes, chez Mamie Alberte. Ερωτεύτηκα αμέσως! Η γιαγιά μου άφησε ευγενικά τη συνταγή για τα υπέροχα σνακ της νεότητας μου. Τώρα είναι η σειρά σας να δοκιμάσετε αυτή την αμαρτία της γεύσης!
...υπογραμμισμένα από μια ελαφρώς αλκοολική αίσθηση.
Μια cuvée ταυτόχρονα πολύ κομψή και γευστική.
80% Merlot.
20% Cabernet Sauvignon.
Πολύ όμορφο πορφυρό χρώμα.
Το πολύπλοκο άρωμα εκφράζεται με νότες από γλυκά κόκκινα φρούτα, μπαχαρικά, καρύδα και βανίλια.
Η ξυλώδης γεύση είναι ενσωματωμένη και κολακευτική.
Στο στόμα, αυτή η σοδειά αποκαλύπτεται με λεπτούς τανίνες, μια μακρά και λεπτή ύλη, αφήνοντας να...
...καβουρδισμένη, βανίλια, μαύρα φρούτα που συνδυάζουν μια όμορφη τανική δομή, περιτυλιγμένη, γλυκόριζα με νότες από μαρμελάδα βύσσινου.
Ωραίο κρασί που θα μας ευχαριστήσει ήδη μετά από 10 έως 12 ώρες σε καράφα.
Να το απολαύσετε με ψητό κρέας ή σκληρό τυρί.
Προϊόν: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux
Επιφάνεια: 30 εκτάρια
Όψη: όμορφο σκούρο, βαθύ, ρουμπινί...
...1 Σακουλάκι από σωλήνες καλαμαριών, σκόρδο, κρεμμύδι, γέμιση (κρέας ή ψάρι της επιλογής σας), αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό, σάλτσα ντομάτας, ελαιόλαδο, "αϊόλι" και λευκό κρασί.
Συνιστούμε να αποψύξετε τους σωλήνες καλαμαριών κάτω από νερό ακριβώς πριν από την προετοιμασία σας. Γεμίστε τους σωλήνες με τη γέμιση της επιλογής σας και κλείστε την άκρη του σωλήνα με μια οδοντογλυφίδα.
Σοτάρετε το σκόρδο...
...Κρασί που προέρχεται από ένα μείγμα σταφυλιών Negroamaro (50%), Cabernet (25%) και Syrah (25%) καλλιεργημένων σε αμπελώνες. Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντιζι και Λέτσε.
Μετά από έξι μήνες σε βαρέλι, συνεχίζεται η ωρίμανση στη φιάλη.
Στη μύτη αναδύονται φρουτώδεις νότες από μύρτιλο, κόκκινο φραμπουάζ και κεράσι σε σιρόπι, με μπαχαρικά όπως κανέλα, γαρίφαλο και πιπέρι, με έντονη βαλσαμική νότα.
Χάρη στην κομψότητα των τανινών του, ταιριάζει με ζυμαρικά με βάση το κρέας, όπως τα straccetti με ραγού από μοσχάρι, κρέατα στη σχάρα όπως μοσχάρι και παϊδάκια από αρνί.