...Ο λευκός πιπέρι έχει μια έντονη, στρογγυλή πικάντικη γεύση. Για να μπορέσει να αναδείξει πλήρως το άρωμά του, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσεις για να καρυκεύσεις τα έτοιμα πιάτα.
Ιδανικό είναι αυτό το πιπέρι για λευκό κρέας, αλλά ταιριάζει επίσης υπέροχα με λαχανικά ή ψάρι.
Περιεχόμενο: 40,00 γρ
Κωδικός προϊόντος: 102879...
...Χρήση: Ρύζι, σούπες, μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας, γλυκές σάλτσες, μαρινάδες, κομπόστα, ζεστό κρασί/ποντς, μπούλε
Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον "Κάρδαμο με φλούδα ολόκληρο" ως διαφημιστικό μέσο ή δώρο. (Για αιτήματα, παρακαλούμε στείλτε email στο: info@gojundgoj.de)
Ευχαρίστως προσφέρουμε τα προϊόντα μας και ως ιδιωτική ετικέτα, σε μεγάλες συσκευασίες και για μεταπωλητές.
...Τα ξύλα καπνίσματος Axtschlag είναι τσιπς ξύλου για την αρωματοποίηση των τροφίμων στο γκριλ.
Κατάλληλα για γκριλ αερίου, ξύλου και ηλεκτρικά γκριλ.
Το δρυς αρωματισμένο με κόκκινο κρασί προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία καπνίσματος και δίνει στα τρόφιμα μια εκλεπτυσμένη αρωματική γεύση κρασιού. Ιδανικό για κρέας, ψάρι και λαχανικά.
Είδη ξύλου: Κρασί - Δρυς
Βάρος: 1 κιλό...
...Το νατριούχο ασκορβικό είναι γνωστό ως το άλας του ασκορβικού οξέος (βιταμίνη C). Όπως και το ασκορβικό οξύ, χρησιμοποιείται ως αντιοξειδωτικό και σταθεροποιητής. Αναστέλλει τις αντιδράσεις των τροφίμων με το οξυγόνο, αποτρέποντας έτσι την εξάπλωση ελεύθερων ριζών. Στα κομμένα φρούτα, αυτή η ιδιότητα αποτρέπει την καφετιά απόχρωση, ενώ σε συνδυασμό με το αλάτι διασφαλίζει ότι το κρέας διατηρεί το...
...Αυτό το ξηρό κόκκινο κρασί "Saperavi" παράγεται από την ομώνυμη ποικιλία σταφυλιού Saperavi, που συλλέγεται από τις πλαγιές του ποταμού Chelti, στο χωριό Shilda, στην περιοχή Καχέτι.
Ο σκούρος, ρουμπινί κρασί εντυπωσιάζει με κυρίαρχα αρώματα από βατόμουρο, κεράσι και μαύρη σταφίδα. Σας προτείνουμε αυτό το κρασίμε ψητό κρέας και τυρί. Απολαύστε αυτό το κρασί σε θερμοκρασία 16-18° C.
Οινοποιείο με 50 εκτάρια καλλιεργήσιμης γης: άμεση εισαγωγή...
Το Pauls Bistro στο Αμβούργο είναι ένα μικρό εστιατόριο και οινοπωλείο. Υπάρχουν δύο μενού. Στο ημερήσιο μενού υπάρχουν διάφορες σούπες, πιάτα ζυμαρικών, σαλάτες και τυριά από την βιτρίνα. Στο βραδινό μενού προστίθενται πιάτα μεκρέας και ψάρι. Από την τυροκομική του Pauls Bistro Αμβούργου υπάρχει μια ποικιλία τυριών από το Σλέσβιχ-Χολστάιν και τη λίμνη Σάαλ σε Μεκλεμβούργο-Πομερανία, καθώς και...