Ισπανία, Monroyo (teruel)
Ισπανία, Guijuelo (salamanca)
...Με μικρότερο μέγεθος και βάρος από το ζαμπόν, η Παλέτα Μπέλοτα Ιβηρικής παρουσιάζει μια πιο επιμήκη και λιγότερο κυκλική μορφή από αυτό. Το ομοιόμορφο και λαμπερό χρώμα της με ραβδώσεις λευκού-μαργαρίτη λίπους είναι η οπτική προοίμια μιας γεύσης έντονης σε μπέλοτα, ένα γλυκό, έντονο και χαρακτηριστικό άρωμα που σε συνδυασμό με μια αντιληπτή τελική επίγευση, ανακαλεί το τοπίο των δασών μας.
Χαρτοφυλάκιο (55)
Ισπανία, Guijuelo-Salamanca
... σε κελάρι, κοπή με μαχαίρι και συσκευασία. Συστατικά: Ζαμπόν Gourmet Χρυσό και αλάτι. Καθαρό Βάρος: 100 γρ. Συνθήκες διανομής και μεταφοράς: Σε θερμοκρασία δωματίου δεν υπάρχουν περιορισμοί. Εάν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC. Διαδικασία Παρασκευής: Κοπή σε ζεστό, ψύξη, κοπή σε V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση, ξεκούραση σε κελάρι. Συστατικά: Ζαμπόν Gourmet Χρυσό και αλάτι. Καθαρό Βάρος: 100 γρ.
Χαρτοφυλάκιο (43)
Ισπανία, San Pedro Manrique (soria)
Η Embutidos La Hoguera S.A. είναι μια Αγροδιατροφική Επιχείρηση, που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1986, ως συνέχεια ενός Ολοκληρωμένου Έργου που περιλαμβάνει όλη την αλυσίδα από την παραγωγή χοίρων, σφαγείο, αίθουσα κοπής, μέχρι την επεξεργασία των προϊόντων. Η φιλοσοφία με την οποία ξεκίνησε αυτό το Έργο προήλθε από τέσσερις εταίρους με την ιδέα να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία στην παραγω...
Χαρτοφυλάκιο (34)
Ισπανία, Aracena
...100% Ιβηρικός Χοιρινός Ζαμπόν Bellota, κομμένο από μάστερ κοπής, παρουσιασμένο σε πρακτικές συσκευασίες των 80g.
Χαρτοφυλάκιο (3)
Ιταλία, Parma
Η παραγωγή του προσούτο και του culatello Rosa dell'Angelo είναι ειδική ήδη από την προέλευση. Τα κρέατα έχουν διαφορετική ποιότητα, λόγω του τύπου εκτροφής σε εξωτερικούς χώρους και της αρχαίας επεξεργασίας που γίνεται αποκλειστικά με το χέρι, με μόνο αλάτι και μακρά ωρίμανση. Οι μαύροι χοίροι μας από αρχαίες φυλές που σχεδόν έχουν εξαφανιστεί είναι ελεύθεροι να βόσκουν στα δάση. Ελεύθεροι κάτω α...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ισπανία, Guijuelo (salamanca)
...Προϊόν που παρασκευάζεται από το πρόσθιο άκρο, κομμένο στο επίπεδο της ωμοπλάτης μέχρι τον βραχίονα, με χέρι και οστό, προερχόμενο από ενήλικα χοίρους που έχουν υποβληθεί στη διαδικασία αλατίσματος και ωρίμανσης. Οι χοίροι Ιβηρικοί Brisa Οι χοίροι Ιβηρικοί Brisa διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τους διακρίνουν σημαντικά από τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα προϊόντα Ιβηρικής μέγιστης...
Ισπανία, Badajoz
Εκμετάλλευση χοίρων που βρίσκεται στην νοτιοδυτική περιοχή της Εξτρεμαδούρα, Λίκνο του Χαμόν Μπεγιότα. Διαθέτουμε δάσος, κτηνοτροφία, εργοστάσιο και δικές μας κάβες, καθώς και "Λευκή Αίθουσα" με εξειδικευμένο προσωπικό για τους διάφορους τύπους κοπών και συσκευασίας σε κενό ή με Άζωτο. Προσφέρουμε μια σειρά από ιβηρικά προϊόντα δικής μας παραγωγής και χειροποίητης κατασκευής, όπως ζαμπόν, παλέτες ...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ιταλία, Viterbo
...Φλοκάκι Χοιρινού, ο ευγενής μέρος του χοίρου, κομμένο από τα καλύτερα μέρη των ιταλικών μηρών. Ωριμασμένο για τουλάχιστον ένα χρόνο. Μια απόλαυση για τον ουρανίσκο, με γλυκό, αξέχαστο λίπος, μαλακό αλλά γευστικό.
Χαρτοφυλάκιο (7)
Ισπανία, Guijuelo
Η FISAN είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη ιστορία (ιδρύθηκε το 1920, μια εκατονταετής εταιρεία) που ειδικεύεται στην παραδοσιακή παραγωγή του κύριου προϊόντος της ισπανικής γαστρονομίας, του Ιβηρικού Χαμ Μπεγιότα. Επίσης, επεξεργαζόμαστε πολλά άλλα προϊόντα από το Ιβηρικό Χοιρινό, όπως τα Εμπούτιτος (Τσορίθο, Λόμο..) και κατεψυγμένα κομμάτια (Πλούμα, Σεκρέτο, Πρέσα...). Προσφέρουμε διάφο...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ισπανία, Cuarte De Huerva
...{"ORIGINE":"σφαγή του χοίρου που πραγματοποιείται στη βόρεια Αραγωνία.","FORMA":"σε σχήμα πέταλου.","PREPARAZIONE":"κομμένο σε λεπτές φέτες ελαφρώς στρογγυλεμένες.","DA CONSERVARSI":"σε δροσερό και ξηρό μέρος.","PRESENTAZIONE":"κομμάτια διαμέτρου 28/30; τοποθετημένο σε φυσικό έντερο.","INGREDIENTI":"άπαχα μέρη του χοίρου και μπέικον.","DA ACCOMPAGNARE":"με φρυγανισμένο ψωμί αρωματισμένο με...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ισπανία, Finestrat
...Παρέχουμε ισπανικό ζαμπόν, συμπεριλαμβανομένου του ιβηρικού ζαμπόν σε διάφορες μορφές καθώς και του ζαμπόν Serrano. Κομμένο, ολόκληρο, μπροστινό ζαμπόν ή πίσω ζαμπόν.
Γερμανία, Münster
...Ο ζαμπόν Σερράνο ωριμάζει σε ελεγχόμενο περιβάλλον θερμοκρασίας. Προσομοιώνονται οι 4 εποχές. Η ωρίμανση ξεκινά το φθινόπωρο.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ισπανία, Guijuelo
...Η υψηλότερης ποιότητας Ιβηρική Χοιρομέρι τροφοδοτημένο με βελανίδια 100% Ιβηρικό, κομμένο με μαχαίρι και συσκευασμένο σε κενό. Προμηθεύουμε μόνο B2B, περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Ελάχιστη παραγγελία: 25 χαρτοκιβώτια (1.000 τεμάχια). Τιμή 25 χαρτοκιβωτίων: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Σαλαμάνκα (Ισπανία) Διάρκεια ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής. Βάρος χαρτοκιβωτίου: 6,55 κιλά. Χρόνος παράδοσης: προς διαπραγμάτευση. ΜΕΤΑΦΟΡΑ: Ψυγείο 5ºC.
Χαρτοφυλάκιο (2)
Γερμανία, Breisach
...Εδώ έχει ήδη αφαιρεθεί η φλούδα, έτσι ώστε να μην πετάξετε τίποτα από αυτό το ωμό προσούτο. Το ωμό προσούτο απολαμβάνεται καλύτερα σκέτο, κομμένο σε λεπτές φέτες με γκρισίνι ή λευκό ψωμί, συνοδευόμενο από ένα καλό ποτήρι ξηρού κρασιού, όπως ένα Sauvignon ή Friulano. Ο προσούτο είναι επίσης νόστιμος με σύκα, πεπόνι, ακτινίδιο, μήλο, σταφύλια και αχλάδι. Αντίθετα, οι μικτές τουρσί δεν ταιριάζουν...
Χαρτοφυλάκιο (4)
Ισπανία, La Canya-La Vall De Bianya-Girona
Βρίσκεται στη Βαλ ντε Μπιάνια, στην πόλη Λα Κάνια, μπορείτε να βρείτε το εργοστάσιο, πρώτης ποιότητας, των ζαμπόν Ραμόν Βεντουλά. Προϊόντα: ζαμπόν. Ζαμπόν με κόκαλο. Ζαμπόν χωρίς κόκαλο. Κομμένο ζαμπόν. Φουέτ. Χορίθο. Μπέικον. Παντσέτα. Μπέικον. Στα μέσα του 20ού αιώνα, σε ένα σπίτι του μικρού χωριού Λα Κάνια, η οικογένεια Βεντουλά ξεκίνησε την παραγωγή αλλαντικών. Αρχικά, τα αλλαντικά...
Ισπανία, Serón
... καλύτερη εγγύηση των συνταγών των παππούδων μας. Παράγουμε προϊόντα όπως σαλάμι, σαλάμι cular, κομμένο σαλάμι, γλυκό και πικάντικο chorizo, chorizo cular, κομμένο chorizo, fuet, λευκή και κόκκινη chistorra, κόκκινη λουκάνικα, μαύρη butifarra, blanquillo σε έντερο και σε βάζο, καταλανική butifarra, βραστό σαλάμι, πικάντικη και κανονική sobrasada σε έντερο και σε ταψιά, λούζα, λούζα με δεντρολίβανο με...
Βέλγιο, Mechelen
Η Hespen Meli έχει εξελιχθεί από μια μικρή τοπική επιχείρηση παραγωγής ζαμπόν σε μια καθιερωμένη αξία στην φλαμανδική περιοχή. Τα προϊόντα μας: ζαμπόν κρεοπωλείου, άπαχο ζαμπόν, γαλλικό ζαμπόν, παραδοσιακό φυσικό ζαμπόν, ζαμπόν για ψήσιμο, ζαμπόν για μπάρμπεκιου, ζαμπόν ξενοδοχείου, Cobourg με κόκαλο, ζαμπόν σε ράβδο, κομμένο άπαχο, άπαχο σε μπλοκ, φυσικό για ψήσιμο, … . Καθαρά και ειλικρινά, ζαμπόν κορυφαίας ποιότητας, γιατί η τέχνη οδηγεί στην αριστεία. Τα πλεονεκτήματά μας είναι: ποιότητα, ειδικότητα, υγιεινή, σωστές συμφωνίες και ικανοποίηση πελατών.
Ισπανία, Puertollano
Αφιερωμένοι στην παραγωγή και επεξεργασία του ζαμπόν Σερράνο και Ιβηρικού από το 1947. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων για το κανάλι HORECA: ζαμπόν Σερράνο και Ιβηρικό χωρίς κόκαλο και κομμένο σε φέτες. Επιπλέον, μέσα στις γκάμες μας από Ιβηρικά και Σερράνο ζαμπόν, διαθέτουμε επίσης πολλαπλά προϊόντα. Είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής σε όγκο κομμένου ζαμπόν με δύο εργοστάσια παραγωγής, το πιο...
Ισπανία, Barcelona
...Πάτα νεγκρα ιβηρικός ζαμπόν, ζαμπόν Μπελότα & ζαμπόν Σερράνο ισπανικό. Αγοράστε γκουρμέ & χορίθο, ολόκληρο, χωρίς κόκαλα και κομμένο ζαμπόν. Εγγυημένο 100%. Αγγλικά: http://www.jamonarium.com/en/ Γαλλικά: http://www.jamonarium.com/fr/ Ισπανικά: http://www.jamonarium.com...
Ισπανία, Malaga
Επαγγελματίας κόφτης ζαμπόν, δραστηριοποιούμαι σε όλη τη χώρα. Διοργανώνω κάθε είδους εκδηλώσεις. Απολαύστε ένα καλά κομμένο ζαμπόν.
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play