...Σερράνο ζαμπόν Reserva με περίοδο ξηράνσεως 18 / 22 μηνών και μεσαία υψηλό βάρος και ποσοστό λίπους, με ήπια γεύση και πολύ λίγο αλάτι.
Αυτό είναι ένα κομμένο φορμάτ σε δίσκους αδρανούς αερίου 500 γρ., με διαχωριστικό για τις φέτες.
...Με μικρότερο μέγεθος και βάρος από το ζαμπόν, η Παλέτα Μπέλοτα Ιβηρικής παρουσιάζει μια πιο επιμήκη και λιγότερο κυκλική μορφή από αυτό. Το ομοιόμορφο και λαμπερό χρώμα της με ραβδώσεις λευκού-μαργαρίτη λίπους είναι η οπτική προοίμια μιας γεύσης έντονης σε μπέλοτα, ένα γλυκό, έντονο και χαρακτηριστικό άρωμα που σε συνδυασμό με μια αντιληπτή τελική επίγευση, ανακαλεί το τοπίο των δασών μας.
... σε κελάρι, κοπή με μαχαίρι και συσκευασία.
Συστατικά: Ζαμπόν Gourmet Χρυσό και αλάτι.
Καθαρό Βάρος: 100 γρ.
Συνθήκες διανομής και μεταφοράς: Σε θερμοκρασία δωματίου δεν υπάρχουν περιορισμοί. Εάν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παρασκευής: Κοπή σε ζεστό, ψύξη, κοπή σε V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση, ξεκούραση σε κελάρι.
Συστατικά: Ζαμπόν Gourmet Χρυσό και αλάτι.
Καθαρό Βάρος: 100 γρ.
Η Embutidos La Hoguera S.A. είναι μια Αγροδιατροφική Επιχείρηση, που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1986, ως συνέχεια ενός Ολοκληρωμένου Έργου που περιλαμβάνει όλη την αλυσίδα από την παραγωγή χοίρων, σφαγείο, αίθουσα κοπής, μέχρι την επεξεργασία των προϊόντων.
Η φιλοσοφία με την οποία ξεκίνησε αυτό το Έργο προήλθε από τέσσερις εταίρους με την ιδέα να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία στην παραγω...
...Προϊόν που παρασκευάζεται από το πρόσθιο άκρο, κομμένο στο επίπεδο της ωμοπλάτης μέχρι τον βραχίονα, με χέρι και οστό, προερχόμενο από ενήλικα χοίρους που έχουν υποβληθεί στη διαδικασία αλατίσματος και ωρίμανσης.
Οι χοίροι Ιβηρικοί Brisa
Οι χοίροι Ιβηρικοί Brisa διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τους διακρίνουν σημαντικά από τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα προϊόντα Ιβηρικής μέγιστης...
Εκμετάλλευση χοίρων που βρίσκεται στην νοτιοδυτική περιοχή της Εξτρεμαδούρα, Λίκνο του Χαμόν Μπεγιότα. Διαθέτουμε δάσος, κτηνοτροφία, εργοστάσιο και δικές μας κάβες, καθώς και "Λευκή Αίθουσα" με εξειδικευμένο προσωπικό για τους διάφορους τύπους κοπών και συσκευασίας σε κενό ή με Άζωτο. Προσφέρουμε μια σειρά από ιβηρικά προϊόντα δικής μας παραγωγής και χειροποίητης κατασκευής, όπως ζαμπόν, παλέτες ...
Η FISAN είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη ιστορία (ιδρύθηκε το 1920, μια εκατονταετής εταιρεία) που ειδικεύεται στην παραδοσιακή παραγωγή του κύριου προϊόντος της ισπανικής γαστρονομίας, του Ιβηρικού Χαμ Μπεγιότα. Επίσης, επεξεργαζόμαστε πολλά άλλα προϊόντα από το Ιβηρικό Χοιρινό, όπως τα Εμπούτιτος (Τσορίθο, Λόμο..) και κατεψυγμένα κομμάτια (Πλούμα, Σεκρέτο, Πρέσα...). Προσφέρουμε διάφο...
...{"ORIGINE":"σφαγή του χοίρου που πραγματοποιείται στη βόρεια Αραγωνία.","FORMA":"σε σχήμα πέταλου.","PREPARAZIONE":"κομμένο σε λεπτές φέτες ελαφρώς στρογγυλεμένες.","DA CONSERVARSI":"σε δροσερό και ξηρό μέρος.","PRESENTAZIONE":"κομμάτια διαμέτρου 28/30; τοποθετημένο σε φυσικό έντερο.","INGREDIENTI":"άπαχα μέρη του χοίρου και μπέικον.","DA ACCOMPAGNARE":"με φρυγανισμένο ψωμί αρωματισμένο με...
...Παρέχουμε ισπανικό ζαμπόν, συμπεριλαμβανομένου του ιβηρικού ζαμπόν σε διάφορες μορφές καθώς και του ζαμπόν Serrano. Κομμένο, ολόκληρο, μπροστινό ζαμπόν ή πίσω ζαμπόν.
...Η υψηλότερης ποιότητας Ιβηρική Χοιρομέρι τροφοδοτημένο με βελανίδια 100% Ιβηρικό, κομμένο με μαχαίρι και συσκευασμένο σε κενό.
Προμηθεύουμε μόνο B2B, περισσότερες πληροφορίες εδώ:
https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/
Ελάχιστη παραγγελία: 25 χαρτοκιβώτια (1.000 τεμάχια). Τιμή 25 χαρτοκιβωτίων: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Σαλαμάνκα (Ισπανία)
Διάρκεια ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής. Βάρος χαρτοκιβωτίου: 6,55 κιλά.
Χρόνος παράδοσης: προς διαπραγμάτευση.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ: Ψυγείο 5ºC.
Βρίσκεται στη Βαλ ντε Μπιάνια, στην πόλη Λα Κάνια, μπορείτε να βρείτε το εργοστάσιο, πρώτης ποιότητας, των ζαμπόν Ραμόν Βεντουλά. Προϊόντα: ζαμπόν. Ζαμπόν με κόκαλο. Ζαμπόν χωρίς κόκαλο. Κομμένοζαμπόν. Φουέτ. Χορίθο. Μπέικον. Παντσέτα. Μπέικον.
Στα μέσα του 20ού αιώνα, σε ένα σπίτι του μικρού χωριού Λα Κάνια, η οικογένεια Βεντουλά ξεκίνησε την παραγωγή αλλαντικών. Αρχικά, τα αλλαντικά...
... καλύτερη εγγύηση των συνταγών των παππούδων μας. Παράγουμε προϊόντα όπως σαλάμι, σαλάμι cular, κομμένο σαλάμι, γλυκό και πικάντικο chorizo, chorizo cular, κομμένο chorizo, fuet, λευκή και κόκκινη chistorra, κόκκινη λουκάνικα, μαύρη butifarra, blanquillo σε έντερο και σε βάζο, καταλανική butifarra, βραστό σαλάμι, πικάντικη και κανονική sobrasada σε έντερο και σε ταψιά, λούζα, λούζα με δεντρολίβανο με...
Αφιερωμένοι στην παραγωγή και επεξεργασία του ζαμπόν Σερράνο και Ιβηρικού από το 1947. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων για το κανάλι HORECA: ζαμπόν Σερράνο και Ιβηρικό χωρίς κόκαλο και κομμένο σε φέτες. Επιπλέον, μέσα στις γκάμες μας από Ιβηρικά και Σερράνο ζαμπόν, διαθέτουμε επίσης πολλαπλά προϊόντα. Είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής σε όγκο κομμένου ζαμπόν με δύο εργοστάσια παραγωγής, το πιο...