... προσφέρει τέλεια ισορροπία, καθώς και αναζωογονητική μεταλλικότητα.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΟΥ
Σερβίρετε στους 13°C με μια τάρτα λαχανικών, μια πιατέλα θαλασσινών, ένα φιλέτο ρογέ με μάραθο, πάπια με κάρυ ή μια ποικιλία τυριών.
Περιοχή: Μαγωνάς
Ποικιλία: Σαρντονέ - Αμπέλια 50 ετών κατά μέσο όρο...
Η LA VAGUE ECO είναι μια βρετονική επιχείρηση που προσφέρει βιολογικά και οικολογικά προϊόντα για κήπους, λαχανόκηπους, καλλιέργειες, περμακουλτούρα και διαμόρφωση τοπίου σε επαγγελματίες και ιδιώτες. Τα προϊόντα μας είναι φυτικής και ορυκτής προέλευσης για καλλιέργειες φυσικά χωρίς χημικά λιπάσματα ή φυτοφάρμακα.
Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα βασικών βιολογικών προϊόντων για τη φυσική επεξεργασία ...
Η TECHSEALAB, μια βρετονική εταιρεία, ειδικεύεται στις φυτικές βιοτεχνολογίες θαλάσσιων και χερσαίων φυτών. Η TECHSEALAB εφαρμόζει τεχνολογίες που επιτρέπουν:
- την ανάπτυξη πρωτότυπων ενεργών συστατικών (ενεργά συστατικά που προέρχονται από τις δικές μας τεχνολογίες) σε υγρή, στερεή ή κρεμώδη μορφή από πρώτες ύλες που έχουν επιλεγεί αυστηρά και προέρχονται από μια εξαιρετική τοποθεσία που βρίσκε...
... de Ghaya προσφέρει επίσης μοναδικές οινοτουριστικές εμπειρίες, όπως περιηγήσεις στους αμπελώνες και πικνίκ στα αμπέλια.
Προσοχή: Η κατάχρηση αλκοόλ είναι επικίνδυνη για την υγεία, καταναλώστε με μέτρο.
...Σχόλιο
Το Château Le Bruilleau είναι μια οικογενειακή ιδιοκτησία εδώ και τέσσερις γενιές, διευθυνόμενη από τους Nadine και Serge Bedicheau, του οποίου το αμπέλι καταλαμβάνει περισσότερα από δέκα στρέμματα αμπελιών, εκ των οποίων 2 στρέμματα λευκά, στην ονομασία Pessac-Léognan, στην περιοχή του Μπορντό. Στο Château Le Bruilleau, οι συγκομιδές είναι χειρονακτικές και όλα τα αμπέλια λαμβάνουν την...
... ένα αυτοφορτωτή.
Για τις στενές στροφές στο τέλος της σειράς, τα άροτρα μπορούν να τοποθετηθούν σε παραλληλόγραμμο.
Εξοπλισμένο με μια μονολαβή διεύθυνσης, η καθοδήγηση γίνεται με το ένα χέρι, χωρίς κούραση και με μεγάλη ακρίβεια.
Μια ευρεία ράβδος στήριξης επιτρέπει στον χειριστή να ασφαλίσει σφιχτά ανεξαρτήτως των δυσκολιών του εδάφους.
Το K65 «Αμπέλια» είναι εξοπλισμένο ως στάνταρ με βαλβίδες αντεπιστροφής στους υδραυλικούς κινητήρες του, προσφέροντας εξαιρετική ασφάλεια σε φορτία σε απότομες κλίσεις...
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ στο Domaine Tour Campanets!
Βρίσκεται στην κοινότητα του Puy-Sainte-Réparade, ανάμεσα στον Luberon και τη Μεσόγειο Θάλασσα, 20 λεπτά από την Aix-en-Provence, το όμορφο Domaine μας εκτείνεται σε 60 εκτάρια δασών και 35 εκτάρια αμπελώνων, σε υψόμετρο 250 μέτρων.
ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ είναι φυτεμένα σε αργιλώδη και ασβεστολιθικά εδάφη και καλλιεργούνται με μεγάλη προσοχή, με Βιολογική Γεω...
...Ο κύλινδρος Viticut είναι ο νέος παίκτης στον κόσμο του FACA για αμπέλια, μπορεί να κατασκευαστεί σε πλάτος από 50CM έως 3M.
Αυτός ο κύλινδρος Faca συνδυάζεται με τον μεγαλύτερο αδελφό του, τον Biola. Έχει όλα τα πλεονεκτήματα του Biola αλλά σε πιο περιορισμένο πλάτος. Θα μπορέσουμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε διάφορους τύπους φυτικών καλυμμάτων, λιγότερο ή περισσότερο ανεπτυγμένων, σε γρασίδια ή ψυχανθή ή ακόμη και σε ζώνες με χόρτο.
...Ονομασία: IGP Côtes Catalanes
Ποικιλία: 100% Chardonnay
Έδαφος: Τα σταφύλια προέρχονται από τους αργιλοασβεστολιθικούς λόφους στο βάθος της κοιλάδας της Boulzane. Σε ορισμένα σημεία, ο σχιστόλιθος προσθέτει πολυπλοκότητα στο κρασί.
Ηλικία των αμπελιών: Τα αμπέλια φυτεύτηκαν στις αρχές της δεκαετίας του '80. Ήταν τα πρώτα Chardonnay που φυτεύτηκαν στο Ρουσιγιόν!
Επεξεργασία: Μετά από μια ψυχρή...
Η MAISON VIGNES & MER είναι μια επιχείρηση που ιδρύθηκε στην Προβηγκία το 2016. Οι αμπελώνες είναι πολύ καλά συντηρημένοι και εκμεταλλεύονται εδώ και πολλά χρόνια στον αμπελώνα του Bandol, γύρω από την κοινότητα της Cadière d'Azur. Βρισκόμενοι στην πατρίδα των ροζ κρασιών, προσφέρουμε μια γκάμα ροζ κρασιών, σε κρασί της χώρας, σε Côtes de Provence και σε Bandol. Έχουμε επίσης ισχυρά αλλά λεπτά Ban...
Ανακαλύψτε την επιλογή μας από θεϊκά κόκκινα, λευκά, ροζέ και αφρώδη κρασιά! Φιλοδοξία μας είναι να διευκολύνουμε τη συνεργασία μεταξύ των Γάλλων οινοπαραγωγών και των εθνικών και διεθνών αγοραστών. Ιδρυμένη το 2018, η DIXVINS είναι το B2B κατάστημά σας που προσφέρει την online πώληση κρασιών και αποσταγμάτων made in France για εστιατόρια, κάβες και χονδρέμπορους σε όλο τον κόσμο. Σας προσφέρουμε ...
Στη Frisquet, είμαστε περήφανοι που έχουμε στην ομάδα μας ειδικούς που είναι παθιασμένοι με το επάγγελμά τους ως επαγγελματίες θερμιστές στην Île-de-France. Παρεμβαίνουμε σε όλη την περιοχή του Παρισιού και έχουμε γίνει αναφορά χάρη στην εμπειρία μας και τα χρόνια εμπειρίας. Είμαστε διαθέσιμοι 24/24 και 7/7 για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας στον τομέα της θέρμανσης.
Είτε χρειάζεστε επισκευή ε...
Η ιστορία των Κελαριών Kandler ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια όταν η γαλλο-γερμανική οικογένειά μας αποφάσισε να αγοράσει χαμένες εκτάσεις στην ενδοχώρα του Minervois στη Roubia, ανάμεσα στη γη και τη θάλασσα, ανάμεσα στην μεσαιωνική πόλη της Carcassonne και το Canal du Midi. Το Château Tourril πήρε το όνομά του από την «Πέτρα του Tourril», έναν παλιό γαλλο-ρωμαϊκό πύργο σήμανσης που δεσπόζει σε αυτό...
Ως ελεύθεροι και ανεξάρτητοι παραγωγοί γαλλικών κρασιών, πιστεύουμε και δεσμευόμαστε εδώ και καιρό στη δημιουργία αυθεντικών και ποιοτικών κρασιών, που σέβονται τα οικοσυστήματα και ικανοποιούν τις επιθυμίες των οινόφιλων.
Τα Domaines Fabre είναι οικογενειακές ιδιοκτησίες εδώ και 3 γενιές, σε ονομασίες Haut-Médoc & Margaux. Όλα μας τα κρασιά είναι πιστοποιημένα με Υψηλή Περιβαλλοντική Αξία Επίπεδ...
Η PEPINIERES VITICOLES DAYDE είναι ηγέτης στην Ευρώπη στην παραγωγή φυτών αμπέλου σε γλάστρες και με γυμνές ρίζες: Δυνατότητα φύτευσης καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Εμβολιασμένα, Στερεωμένα, Πιστοποιημένα, Κλωνικές Επιλογές, όλες οι ποικιλίες. Συμβουλές, Εγκατάσταση, Τεχνική Υποστήριξη, σε όλες τις χώρες. Στην υπηρεσία της αμπελουργίας εδώ και 3 γενιές. Διαθέτουμε τεχνικά μέσα και εγκαταστάσεις ...
...Κρεμώδες βιολογικό σορμπέ ροδάκινο από εγγυημένα αμπέλια Πλήρης Φρούτο. Παρασκευασμένο με ποιοτικά βιολογικά συστατικά σε βάζο 500ml, 100% βιοδιασπώμενο, κομποστοποιήσιμο και πιστοποιημένο χωρίς πλαστικό.
Η LINEA GLAM FRANCE ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή πρωτογενούς συσκευασίας για τη βιομηχανία καλλυντικών, δερμοκαλλυντικών και μακιγιάζ.
Χάρη στην ποικιλία των τυποποιημένων προϊόντων μας και στις προσαρμοσμένες λύσεις μας, που σχεδιάζονται σε στενή συνεργασία με τους μηχανικούς συσκευασίας των πελατών μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων.
Στην ε...
...Ιστορία: Εγκατεστημένοι στην αριστερή όχθη της Ντορντόν, οι Ντυμπουά έχουν διασχίσει τον ποταμό και καλλιεργούν αμπέλια στην περιοχή Λιμπουρνέ από τρεις γενιές. Εκμεταλλεύονται τέσσερα κάστρα: Μποζέλ, Μονμπρούν (AOC Πομερόλ), Κλος ντε Ρόι (Λαλάντ ντε Πομερόλ) και Μπελ Αιρ Λα Γκραβιέρ (Σεν Εμιλιόν Γκραν Κρου).
Ενσωμάτωση: 85% Μερλό, 15% Καμπερνέ Σαβινιόν.
Οινοποίηση: Προερχόμενη από τα καλύτερα...
...Βόρεια της περιοχής του terroir, στα "μεσαία βουνά".
Αυτός είναι ο υψηλότερος cru στο Beaujolais.
Το Chiroubles είναι εδώ και καιρό ένα σημείο στάσης για τους περιπατητές
που σταματούν για να θαυμάσουν την υπέροχη θέα πάνω από τους λόφους του Beaujolais
και την κοιλάδα του Σαόν.
Έδαφος: αρκετά χοντρός γρανίτης και πορφυρίτης.
Αμπελοκαλλιέργεια:
Πυκνότητα φύτευσης: 9.000 αμπέλια/εκτάριο για τον...
...Πόσο νόστιμη επιτυχία είναι αυτό το Madiran Vieilles Vignes του Château Bouscassé! Προερχόμενο από αμπέλια μέσης ηλικίας 80 ετών, αυτό το 100% Tannat εντυπωσιάζει τόσο με τη δύναμή του όσο και με την κομψότητά του. Μια απίστευτη αρωματική συγκέντρωση είναι παρούσα, υπογραμμισμένη από ωρίμανση 16 μηνών σε καινούργιες δρύινες κάβες. Νότες από μαύρα φρούτα (μαύρη σταφίδα, κεράσι, μούρο, δαμάσκηνο...
...VIOGNIER
Σκληρός γρανίτης του οροπεδίου, νότια και νοτιοανατολική έκθεση
Αμπέλια 15 έως 20 ετών.
Αποδόσεις :
50 hl/ha
Χειρονακτική συγκομιδή.
Η συγκομιδή απομακρύνεται από τα σταφύλια για μια εκχύλιση 18 ωρών.
Οινοποίηση σε δεξαμενές με έλεγχο θερμοκρασίας
Γευσιγνωσία :
Λεπτό και πολύ ανθώδες άρωμα, στόμα με όμορφη πολυπλοκότητα και αρώματα βερίκοκου και ροδάκινου. Ωραία στρογγυλότητα.
...100% Καριγνάν
Αυτό το κρασί από καριγνάν προέρχεται από αμπέλια εκατοντάδων ετών, που συλλέγονται σε βέλτιστη ωριμότητα, από αργιλώδη και αμμώδη εδάφη, που βρίσκονται στους πρόποδες των Άλμπερς και της κορυφής του Κανονί. Άρωμα με πιπεράτες νότες. Μακρύ στο στόμα, στρογγυλό και ισορροπημένο. Να το απολαύσετε με ζεστές ορεκτικές, κόκκινες κρέατα, πιάτα με σάλτσες και πιατέλες τυριών.
Πιστοποίηση: βιολογικό...
...Ένα φρουτώδες και στρογγυλό λευκό Bordeaux, προερχόμενο από ένα μείγμα Sémillon, Sauvignon Blanc και Sauvignon Gris.
Γεννημένο σε ένα εδάφος λειμώνα-αργίλου, συγκομίζεται σε πλήρη ωριμότητα για να εξασφαλίσει ένα μπουκέτο αρωμάτων.
Ζυμωμένο σε δεξαμενές inox, η ωρίμανση δύο μηνών πάνω σε λεπτές οινολάσπες του προσφέρει ευκαμψία και στρογγυλότητα.
Χρώμα: Λευκό
AOC: Bordeaux λευκό ξηρό
Αμπέλια: Έδαφος λειμώνα-αργίλου
Ζυμωτική διαδικασία: Ωρίμανση 2 μηνών πάνω σε λεπτές οινολάσπες
Βραβεία και μετάλλια: 91-89/100 Wine Enthusiast...
... για ξηρή εφαρμογή και νωρίτερα στην εποχή.
Πλεονεκτήματα:
- Προλαμβάνει και καταπολεμά τη χλωρωσία σιδήρου σε αμπέλια, καρποφόρα δέντρα και ανθοκομικές καλλιέργειες.
- Υψηλή συγκέντρωση σε οξύ EDDHA.
- Αποτελεσματικό σε όλους τους τύπους εδάφους.
- Σταθερό δραστικό συστατικό σε όλα τα pH.
Κατεβάστε το φύλλο προϊόντος...
...Το Château Dauzac, 5ο Grand Cru Classé του Margaux, είναι ένα από τα παλαιότερα αμπέλια του Médoc. Από την απόκτησή του το 1988 από την γαλλική ασφαλιστική εταιρεία MAIF, το κτήμα είναι ένα από τα κοσμήματα της ονομασίας. Ο Laurent Fortin, γενικός διευθυντής, στοχεύει να ενισχύσει την αναγέννηση του château δημιουργώντας ένα δεύτερο Grand Vin: AURORE DE DAUZAC. Αυτό το κρασί εκφράζει τέλεια την έκφραση του terroir του Dauzac και είναι χορηγούμενο από την γοητευτική Stéphanie Quellec, νικήτρια του γαλλικού Top Chef το 2011 και σήμερα Executive Chef του ξενοδοχείου Prince de Galles στο Παρίσι.
...Ο αμπελώνας των Côtes du Rhône εκτείνεται στις κοινότητες Jonquières και Orange, όπου αμπέλια περίπου 35 ετών ευδοκιμούν σε αργιλώδεις-ασβεστολιθικούς εδάφους που αποτελούνται από αμμώδεις αργιλώδεις χαλίκια και μάρμαρα, προσφέροντας στη γη καφέ αποχρώσεις. Ο Mistral, ένας συχνά ισχυρός άνεμος, προστατεύει τα αμπέλια από τις κακές καιρικές συνθήκες καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξής τους...
... προσφέρει μια γη και ηλιοφάνεια ιδιαίτερα γενναιόδωρα.
Το Σαμπάνια Γκερμάρ Μπρετόν παρασκευάζεται αποκλειστικά από σταφύλια που συλλέγονται από τα αμπέλια μας. Στη συνέχεια, πιέζονται και οινοποιούνται στις κάβες μας, όπου ωριμάζουν απαλά όλες οι κουβές μας για 3 χρόνια.
Η κυριαρχία της ποικιλίας Σαρντονέ στην παρασκευή των κουβών δίνει στο Σαμπάνια Γκερμάρ Μπρετόν την κομψότητα, την ελαφρότητα και την εκλεπτυσμένη αίσθηση που χαρακτηρίζει την ιδιαιτερότητά του.
Κατασκευαστής λιπασμάτων και εδαφοβελτιωτικών με τύπους προσαρμοσμένους σε κάθε περίπτωση και μια πλήρη γκάμα για συμβατική και βιολογική γεωργία: βιολογικά λιπάσματα, διαλυτά λιπάσματα, λιπάσματα, θρεπτικές λύσεις, υπερκαλιούχα λιπάσματα, υπερφωσφορικά λιπάσματα, υγρά λιπάσματα για αμπέλια, συμπυκνωμένα υγρά λιπάσματα, φυλλώδη λιπάσματα, λιπάσματα με βάση φύκια κατά των ελλείψεων, οργανικά...
... πάντα αυτή την ισορροπία και τις αναζωογονητικές τελειώσεις. Από το 1614, η οικογένεια Jean-Baptiste ADAM εργάζεται ακούραστα στα αμπέλια και τα οινοποιεία. Λίγες είναι οι οικογένειες αμπελουργών που μπορούν να καυχηθούν για τέσσερις αιώνες πάθους για το κρασί. Αμπελουργός από πατέρα σε γιο εδώ και 14 γενιές, η Maison Jean-Baptiste ADAM καλλιεργεί την τέχνη του εμπορίου και της εμπορίας στο Ammerschwihr.