...Για να το αποφύγουμε, πρέπει, για παράδειγμα, να συνδυάσουμε το αλεύρι ρυζιού με άλλα αλεύρια (π.χ. πατάτας, ταπιόκας, κάστανου), να αυξήσουμε τον αριθμό των αυγών ή να προσθέσουμε στο ψήσιμο ώριμη μπανάνα, καθώς και περισσότερα λιπαρά.
<strong>Συστατικά:</strong> αλεύρι ρυζιού
<strong>Διατροφικές αξίες ανά 100g</strong> Ενεργειακή αξία 1481kJ/349kcal - 18% RWS* Λιπαρά 0,7g - 1% εκ των οποίων...
... τροποποίηση της υφής των προϊόντων χωρίς να επηρεάζει τη γεύση τους. Οι δεσμευτικές του ιδιότητες και η ικανότητα διατήρησης της υγρασίας τον καθιστούν δημοφιλή συστατικό στον τομέα των προϊόντων αρτοποιίας. Σε σύγκριση με τον αμυλο καλαμποκιού, ο φυσικός αμυλος πατάτας παραμένει σταθερός σε υψηλές θερμοκρασίες.
...Η αμυλοπατάτας παρασκευάζεται από καθαρισμένη, φιλτραρισμένη, κατακρημνισμένη και αποξηραμένη σκόνη πατάτας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παράγοντας πήξης.
Συμπέρασμα: Το προϊόν πληροί την προδιαγραφή A GRADE
Συσκευασία: 25 KG/ΣΑΚ
Αποθήκευση: Διατηρείται σε ξηρό, δροσερό και σκιερό μέρος με τη γνήσια συσκευασία του, αποφεύγοντας την υγρασία, διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου.
Διάρκεια ζωής: 12 ΜΗΝΕΣ...
... επίσης ο δημιουργός πολλών συνταγών για φρουτονούγκατ.
Νουγκατ με καραμέλα και αλάτι Γκεράντ, συσκευασμένο σε σακούλα 200g με χάρτινη βάση, που περιέχει τις νουγκατ παπιλότες.
Συστατικά: Ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης, μέλι, αμύγδαλα, καραμέλα με αλατισμένο βούτυρο (8,7 %), ζάχαρη άχνη, άμυλο πατάτας, άζυμο ψωμί (νερό, ελαιόλαδο, αλεύρι), ασπράδι αυγού, φυσική εκχύλιση βανίλιας. Τρόπος παρασκευής: Το μέλι και το σιρόπι γλυκόζης βράζονται σε καζάνι, το ασπράδι αυγού συμπληρώνεται με βρασμένη ζάχαρη, βανίλια, αμύγδαλα και καραμέλα.
Αλλεργιογόνα: Αμύγδαλα, αυγό, πιθανές ίχνη ξηρών καρπών.
...Η γκάμα των αμύλων που προσφέρονται προέρχεται από καλαμπόκι, ταπιόκα, ρύζι και σιτάρι και μπορεί να είναι φυσική, προγελατινισμένη και τροποποιημένη. Επιπλέον, διαθέτουμε αλεύρια, νιφάδες πατάτας και αλεύρι ρυζιού.
...Το άμυλο πατάτας χρησιμοποιείται στην παραγωγή διαφόρων προϊόντων, όπως ζυμαρικά, ζελέ, πατατάκια, λουκάνικα, ζαχαρωτά, έτοιμες σούπες, σάλτσες και κέτσαπ. Η προσθήκη αμύλου πατάτας στη ζύμη επιτρέπει να διατηρεί την υγρασία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και καθιστά τη δομή πιο μαλακή. Η άλεση με πέτρες μας επιτρέπει να διατηρούμε τη φυσική ισορροπημένη σύνθεση των δημητριακών, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μείωση του γλυκαιμικού δείκτη, ενός σημαντικού δείκτη για όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους.
Βάρος: 400 γρ.
...Αφού ολοκληρωθεί το μαγείρεμα και εκτός φωτιάς, ανακατέψτε το Ριζότο με Μανιτάρια Πόρτσινι με καθαρισμένο βούτυρο, λίγες νιφάδες από Καστελμάνο και φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Συστατικά: Ρύζι Καρναρόλι Κλασικό (88%), φυτικό ζωμό σε σκόνη (αλάτι, άμυλο και μαλτοδεξτρίνες πατάτας, αποξηραμένα λαχανικά (καρότο, σέλινο, μαϊντανός), λάδι ηλιόσπορου, φυσικά αρώματα, μπαχαρικά), αλεύρι ρυζιού...
... Mascarpone":"• Χρησιμοποιείται όπως η παραδοσιακή Μασκαρπόνε","- davon Zucker 0,6 g":"- εκ των οποίων ζάχαρη 0,6 γρ","• Geschmack ausgezeichnet mit dem „Superior Taste Award 2020“":"• Γεύση εξαιρετική με το βραβείο «Ανώτερης Γεύσης 2020»","1164 kJ":"1164 kJ","Reispulver (getrockneter Reissirup, Reisstärke, Reismehl), Kartoffelprotein,":"Σκόνη ρυζιού (ξηρός σιρόπι ρυζιού, άμυλο ρυζιού, αλεύρι ρυζιού), πρωτεΐνη πατάτας,"}...
... Δεξτρόζη
Μαλτοδεξτρίνη
Ξηρή γλυκόζη
Φρουκτόζη
Νατριούχο γλουταμινικό
Άμυλο πατάτας
φυσικά και τροποποιημένα
άμυλα
Αλεύρι από σπόρους γκουάρ
Αλεύρι από σπόρους χαρουπιού
Φωσφορικά
Νατριούχο κιτρικό
Καλιούχο σορβικό
Νατριούχο βενζοϊκό
Οξικό οξύ
Ασκορβικό οξύ
Ισοασκορβικό οξύ
Νατριούχο ασκορβικό
Νατριούχο ισοασκορβικό
Νατριούχο ακετικό
Η λίστα πρώτων υλών δεν περιλαμβάνει το προϊόν που ψάχνετε;
Διαθέτουμε πολλά περισσότερα!
Παρεμπιπτόντως...
Κάνουμε επίσης μίγματα και παρτίδες από πολλές συνιστώσες σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών!
Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
...Σαμπλέ απεριτίφ με μαύρο σκόρδο, φτιαγμένα χειροποίητα. Ιδανικά για να μοιραστείτε κατά τη διάρκεια ενός τραπεζιού με τραγανές και γεμάτες γεύσεις.
Τα σαμπλέ με μαύρο σκόρδο και κομτέ θα κερδίσουν την προτίμηση όλων για να συνοδεύσουν ένα απεριτίφ με την οικογένεια ή τους φίλους. Είναι φτιαγμένα σε μια μπισκοτοποιία στο Μανόσκ (04).
Συστατικά: Αλεύρι ΣΙΚΑΛΗΣ*, Μαύρο σκόρδο*, ΚΟΜΤΕ*, λάδι καρύδας*, γόμα ακακίας*,
Ζάχαρη άχνη* (ζάχαρη από καστανό ζαχαροκάλαμο**, άμυλο πατάτας*), ΟΛΟΚΛΗΡΑ αυγά σε σκόνη*, αλάτι Γκεράντ.
*Συστατικά από βιολογική γεωργία.
**Συστατικά από δίκαιο εμπόριο.
... χειροποίητα και υψηλής ποιότητας για να τηρεί τα πρότυπα αριστείας της εταιρείας. Παράγεται και συσκευάζεται σύμφωνα με τη νομοθεσία.
ΒΑΣΗ ΠΙΤΣΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑ
Συστατικά: Αλεύρι σίτου σκληρού, νερό, άμυλο πατάτας, θαλάσσιο αλάτι, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, μαγιά, λεκιθίνη σόγιας. Αρωματική ντομάτα. Περιέχει γλουτένη.
... χύμα σε λιανικές συσκευασίες)
Φροντίζουμε για παραδόσεις με πλήρη φορτία (φορτηγό ή κοντέινερ) παγκοσμίως.
Η κύρια δραστηριότητα είναι :
- νιφάδες πατάτας
- κόκκοι πατάτας
- άμυλο από πατάτες, καλαμπόκι, ταπιόκα και ρύζι
- λαχανικά και φρούτα σε νιφάδες και σκόνες
- αποξηραμένα βότανα
- σόγια : αλεύρι - λεκιθίνη - πρωτεΐνες.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
... plin» και «valgranotti» με «Castelmagno». Ετοιμάζονται αποκλειστικά με φυσικά συστατικά όπως νιφάδες πατάτας, αλεύρι σίτου "00", σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αυγά και επιλεγμένα κρέατα. Καταψύχονται άμεσα και φτάνουν σε θερμοκρασία -18°C, χωρίς κανένα είδος συντηρητικού, εξασφαλίζοντας ένα γνήσιο προϊόν ανώτερης ποιότητας. Μεταξύ των νέων προϊόντων θα βρείτε: Κατεψυγμένες σάλτσες έτοιμες προς χρήση και κατεψυγμένη κρέμα λαχανικών έτοιμη προς χρήση.
Hoka Den Haag BV, ο προμηθευτής για την εστίαση για όλα τα προϊόντα τροφίμων και μη τροφίμων: Μια επιλογή από την γκάμα μας: τηγανητές πατάτες, προϊόντα πατάτας, σνακ, σάλτσες, σούπες, γαλακτοκομικά, μαργαρίνη, λάδι και λίπη, ρύζι, αλεύρι και ζυμαρικά, κονσέρβες λαχανικών, φρούτων, κρέατος και ψαριών, αναψυκτικά, χυμούς, νερό πηγής και μεταλλικό νερό, ξίδια, σαλάτες, αλλαντικά, γλυκά, αρώματα, ζωμούς και σάλτσες, προϊόντα bake-off, καφέ και τσάι, μπαχαρικά και μείγματα, ψωμί, ζύμες, μπισκότα και γλυκά, χεράτα παγωτά, παγωτά σε χωνάκι, αξεσουάρ παγωτού, αναλώσιμα, καθαριστικά...
... να ψήνετε μαζί με τα παιδιά.
✓ Χωρίς αλεύρι ρυζιού, αλεύρι καλαμποκιού, άμυλο πατάτας, επεξεργασμένη ζάχαρη και πρόσθετα.
✓ Υγιεινά σνακ και αν θέλετε να χάσετε βάρος.
✓ Γλυκά χωρίς γλουτένη που είναι ζουμερά και νόστιμα!
✓ Λιγότερη γλυκύτητα, γεμάτα φυτικές ίνες, γλυκαντικά με ζάχαρη από άνθη καρύδας.
✓ Οι μίξεις για ψήσιμο παρασκευάζονται χειροποίητα και συσκευάζονται στην βιολογική μας...
... πατάτας και Cantal, καταναλώνεται ως συνοδευτικό, σε burger ή σε σαλάτα.
•Η Aligot Express είναι επίσης η Aligotière: Μια συσκευή επαναθέρμανσης του Aligot που επιτρέπει την απόκτηση μιας μερίδας έτοιμης προς κατανάλωση σε ένα λεπτό. Αυτή η συσκευή έχει αναπτυχθεί και κατασκευαστεί στην περιοχή του Decazeville.
...Η Kerevitaş είναι η πρώτη εταιρεία στην Τουρκία στον τομέα των κατεψυγμένων τροφίμων λιανικής. Με συνολικά 43 προϊόντα στη γκάμα των κατεψυγμένων κατηγοριών τροφίμων (φρούτα & λαχανικά, προϊόντα με βάση το αλεύρι, θαλασσινά και προϊόντα κρέατος και πατάτας), η μάρκα SuperFresh διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Με τη καινοτόμο στάση της και τη σημασία που...
... από τον μοναδικό μύλο που αλέθει ακόμα στο Μόναχο, τον Hofbräuhaus Kunstmühle, που λειτουργεί από τον 15ο αιώνα. Για τα γεμιστά ραβιόλια μας δεν χρησιμοποιούμε πρόσθετα, ούτε υλικά επέκτασης όπως νιφάδες πατάτας ή ψίχουλα ψωμιού και επεξεργαζόμαστε τις γεμίσεις στο χέρι. Έτσι διατηρούν την υφή και την μορφή τους. Τα πρόσθετα προϊόντα μας, όπως οι σάλτσες, παρασκευάζονται με παραδοσιακές μεθόδους...