...Για να το αποφύγουμε, πρέπει, για παράδειγμα, να συνδυάσουμε το αλεύρι ρυζιού με άλλα αλεύρια (π.χ. πατάτας, ταπιόκας, κάστανου), να αυξήσουμε τον αριθμό των αυγών ή να προσθέσουμε στο ψήσιμο ώριμη μπανάνα, καθώς και περισσότερα λιπαρά.
<strong>Συστατικά:</strong> αλεύρι ρυζιού
<strong>Διατροφικές αξίες ανά 100g</strong> Ενεργειακή αξία 1481kJ/349kcal - 18% RWS* Λιπαρά 0,7g - 1% εκ των οποίων...
... τροποποίηση της υφής των προϊόντων χωρίς να επηρεάζει τη γεύση τους. Οι δεσμευτικές του ιδιότητες και η ικανότητα διατήρησης της υγρασίας τον καθιστούν δημοφιλή συστατικό στον τομέα των προϊόντων αρτοποιίας. Σε σύγκριση με τον αμυλο καλαμποκιού, ο φυσικός αμυλος πατάτας παραμένει σταθερός σε υψηλές θερμοκρασίες.
... και τους παραγωγούς τροφίμων που χρησιμοποιούν τα συστατικά μας για την παραγωγή μιας ευρείας γκάμας νόστιμων προϊόντων. Τα πολυλειτουργικά, αποξηραμένα λαχανικά με θρεπτικές ιδιότητες έχουν πολλές εφαρμογές. Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας στον τομέα των αποξηραμένων λαχανικών και να αναπτύξετε καινοτόμα προϊόντα για το μέλλον. Πρόσφατα προσθέσαμε στη γκάμα μας ένα νέο προϊόν: αλεύριπατάτας, μόνο 100% πατάτες, χωρίς πρόσθετα/βοηθητικά μέσα. Προσφέρουμε δύο τύπους αλευριού πατάτας: έναν για τη βιομηχανία αρτοποιίας και έναν για τους παραγωγούς πιρογκών.