Η περιπέτεια της γιαγιάς Φιορίνα και του παππού Τζουζέπε ξεκινά το 1947 με την παραγωγή φρέσκιας ζυμαρικής στο χέρι, ενώ το 1962 τίθεται σε λειτουργία η πρώτη εγκατάσταση για την παραγωγή «ravioli» και «tortellini». Από τότε, η τεχνολογική εξέλιξη δεν έχει σταματήσει, αλλά η φιλοσοφία μας δεν έχει αλλάξει: να αφιερωνόμαστε στη δουλειά με την αφοσίωση και το πάθος των παππούδων, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικές και γνήσιες πρώτες ύλες για να διατηρήσουμε αναλλοίωτες τις γεύσεις του παρελθόντος. Στο κατάστημα λιανικής πώλησης μας στο Καραγλίο, λίγα χιλιόμετρα από την Κούνεο, είναι διαθέσιμα όλα τα σχήματα ζυμαρικών που είναι χαρακτηριστικά της Ιταλικής κουζίνας: «agnolotti», «cappelletti», «gnocchi», «pasta all'uovo», «ravioli», «tagliatelle», «tagliolini», «tortellini», «ravioli del plin» και «valgranotti» με «Castelmagno». Ετοιμάζονται αποκλειστικά με φυσικά συστατικά όπως νιφάδες πατάτας, αλεύρι σίτου "00", σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αυγά και επιλεγμένα κρέατα. Καταψύχονται άμεσα και φτάνουν σε θερμοκρασία -18°C, χωρίς κανένα είδος συντηρητικού, εξασφαλίζοντας ένα γνήσιο προϊόν ανώτερης ποιότητας. Μεταξύ των νέων προϊόντων θα βρείτε: Κατεψυγμένες σάλτσες έτοιμες προς χρήση και κατεψυγμένη κρέμα λαχανικών έτοιμη προς χρήση.
Χαρτοφυλάκιο
Αυτός ο προμηθευτής δεν έχει μεταφορτώσει ακόμη κανένα προϊόν.