Ιταλία, Marmirolo
...W: 200 - 220. Αλεύρι τύπου '00' που προέρχεται από επιλεγμένα ιταλικά και ευρωπαϊκά σιτηρά, με καλή πλαστικότητα, κατάλληλο για άμεσες ζύμες με σύντομη ζύμωση. Ιδανικό για την παραγωγή βάσεων παντεσπάνιου που είναι αφράτες, μαλακές και νόστιμες. Συνιστάται για κέικ, ντόνατς, μπαγκέτες και τηγανητά γλυκά. 10KG...
Χαρτοφυλάκιο (56)
Ουκρανία, Lebedyn
...Η σόγια είναι ένα προϊόν που προκύπτει από την επεξεργασία σόγιας μετά την εξαγωγή ελαίου από τους σπόρους σόγιας. Χρησιμοποιείται στην παραγωγή πλήρων σύνθετων ζωοτροφών και μιγμάτων ζωοτροφών ως συστατικό υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης για τη διατροφή γεωργικών ζώων και πουλερικών. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ενέργεια και πρωτεΐνη στη σόγια επιτρέπει τη διαμόρφωση υψηλής πρωτεΐνης και υψηλής ενέργειας ζωοτροφών χωρίς τη χρήση ακριβών λιπαρών. Η χρήση ενός τόνου σόγιας ως συστατικού πρωτεΐνης επιτρέπει την παραγωγή δέκα τόνων ισορροπημένων σύνθετων ζωοτροφών πλούσιων σε πρωτεΐνη και αμινοξέα.
Χαρτοφυλάκιο (3)
Ολλανδία, Rozenburg
Ελλάδα, Veria
...Μείγμα προετοιμασίας κέικ σοκολάτας σε σακούλα 10 κιλών ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και τιμές.
Χαρτοφυλάκιο (2)
Πολωνία, Paczewo
...Βιολογικό Αλεύρι Σίκαλης Το βιολογικό αλεύρι σίκαλης μας παρασκευάζεται από υψηλής ποιότητας σπόρους σίκαλης, προσεκτικά επιλεγμένους και αλεσμένους για να διατηρήσουν τα φυσικά τους θρεπτικά συστατικά. Είναι ιδανικό για ψήσιμο ψωμιού, γλυκών και άλλων νόστιμων συνταγών. - 100% βιολογικό - Πλούσιο σε φυτικές ίνες - Ιδανικό για παραδοσιακό ψωμί σίκαλης Διαθέσιμο σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας.
Χαρτοφυλάκιο (59)
Ελλάδα, Ionia, Thessaloniki
Μάλτα, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...χρησιμοποιήστε κορυφές σαντιγί N20 από μια αξιόπιστη μάρκα. 3 ραβδιά 1 1/2 φλιτζάνια ανάλατο βούτυρο, μαλακωμένο 3 φλιτζάνια λευκή ζάχαρη 6 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 3 φλιτζάνια αλεύρι για κέικ κοσκινισμένο 1 φλιτζάνι παχύρρευστη κρέμα 1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας...
Χαρτοφυλάκιο (241)
Πολωνία, Brzozów
... ανοσία, απομακρύνει τις τοξίνες και υποστηρίζει τη ροή του αίματος. Βοηθά σε φλεγμονές και αλλεργίες. Έχει θερμαντική δράση και βελτιώνει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος.&nbsp;<strong>Χρήση</strong>Αυτή τη στιγμή, το αλεύρι ορκός επιστρέφει ξανά στις κουζίνες μας. Χρησιμοποιείται στην παρασκευή ψωμιού, κέικ, μπισκότων, σπιτικών ζυμαρικών, ζύμης για πιροσκί ή ζύμης για κρέπες.
Χαρτοφυλάκιο (781)
Πολωνία, Warszawa, Poland
...Η Ιχθυάλευρο 71% προέρχεται από ωμό ψάρι ή υπολείμματα ψαριών, συνήθως από την προετοιμασία ψαριών για ανθρώπινη κατανάλωση. Το πρώτο υλικό υποβάλλεται σε διαδικασία μαγειρέματος στους 80-90°C, μετά την οποία πιέζεται σε κέικ, ξηραίνεται και αλέθεται χονδρικά για να σχηματίσει ένα καφέ, χαλαρό αλεύρι με περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη 71,5%, περιεκτικότητα σε λιπαρά 13,3% και περιεκτικότητα σε λυσίνη...
Χαρτοφυλάκιο (278)
Βουλγαρία, Otets Paisievo
... σκόνης γοργοφύλλου: Μαγειρικές χρήσεις: Η σκόνη γοργοφύλλου χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη γεύση και το άρωμα των τροφίμων και των ποτών. Μπορεί να προστεθεί σε πιάτα όπως γλυκά, κέικ, μούσλι, υγρές σούπες και τσάι. Η σκόνη γοργοφύλλου προσφέρει μια ελαφρώς γλυκιά και φρουτώδη γεύση και χρησιμοποιείται για να αρωματίσει πιάτα και ποτά. Τσάι γοργοφύλλου: Το τσάι γοργοφύλλου παρασκευάζεται ως έγχυση από μούρα ή φύλλα γοργοφύλλου και καταναλώνεται για τις βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά του. Η σκόνη γοργοφύλλου μπορεί να προστεθεί στο τσάι γοργοφύλλου για να ενισχύσει το άρωμα και τη γεύση του.
Χαρτοφυλάκιο (187)
Γερμανία, Bad Bentheim
...Προέλευση: Το βιολογικό μας αλεύρι βρώμης προέρχεται από βιολογικά καλλιεργημένες και συγκομισμένες βρώμες από τη Φινλανδία. Τι είναι το αλεύρι βρώμης; Το αλεύρι βρώμης αποτελείται από κόκκους βρώμης που αλέθονται σε αλεύρι. Δεν είναι το ίδιο με τις νιφάδες βρώμης, όπου οι κόκκοι βρώμης κόβονται και πλατύνονται. Το αλεύρι βρώμης είναι εξαιρετικό ως συστατικό για ψήσιμο σε κέικ, τηγανίτες...
Χαρτοφυλάκιο (549)
Γαλλία, Appietto
...Αυτό το αφράτο κέικ με μέλι και αλεύρι κάστανου παρασκευάζεται από τη συνταγή της οικογένειας και μπορεί να καταναλωθεί μόνο του ή να συνοδεύσει τέλεια μια παγωμένη κρέμα ή γιαούρτι. Βάρος: 360 γρ Συστατικά: Αμύγδαλα 65%, Ζάχαρη, Μέλι AOP Κορσικής, Σιρόπι γλυκόζης. Μπορεί να περιέχει ίχνη άλλων Συντήρηση: Να διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος Διατροφική δήλωση για: 100 γρ Ενέργεια: 1675 kJ (400 kcal) Λιπαρά: 23 γρ Κορεσμένα λιπαρά οξέα: 2,4 γρ Υδατάνθρακες: 39 γρ εκ των οποίων Σάκχαρα: 27 γρ Πρωτεΐνες: 7,8 γρ Αλάτι: 0,66 γρ...
Χαρτοφυλάκιο (118)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Το αλεύρι ρεβιθιού χρησιμοποιείται ευρέως σε κέικ, σάλτσες, δημητριακά, καθώς και σε διάφορα πιάτα με κρέας και ψάρι. Το αλεύρι έχει μια ασυνήθιστη αρωματική και γευστική νότα που θυμίζει ελαφρώς καρύδι. Το ρεβίθι περιέχει μεγάλες ποσότητες μικροστοιχείων και βιταμινών. Μια μοναδική χαρακτηριστική του αλευριού ρεβιθιού είναι ότι δεν απορροφά φυτικό λάδι κατά το τηγάνισμα. Το προϊόν ελέγχεται για...
Χαρτοφυλάκιο (116)
Τουρκία, Istanbul
...Η αλεύρι από κέικ μαύρου σπόρου παράγεται από απολιπαρωμένο κέικ μαύρου σπόρου. Είναι ένα προϊόν κατάλληλο για τρόφιμα και χρησιμοποιείται ως συστατικό σε υγιεινές συνταγές. Το μέγεθος των κόκκων του αλευριού μπορεί να μελετηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Είμαστε σε θέση να προμηθεύσουμε απολιπαρωμένο αλεύρι μαύρου σπόρου σε χονδρικές ποσότητες. Η κύρια συσκευασία είναι σακούλες από χαρτί 20 κιλών. Τουρκικής προέλευσης. Όσον αφορά τις προσφορές!
Χαρτοφυλάκιο (4)
Ολλανδία, Oudeschild
...Τύπος: Γενικής Χρήσης Αλεύρι Λεπτότητα (%): 100 Τύπος Επεξεργασίας: Άλεση Φτιαγμένο Από: Σιτάρι Πρόσθετα: Όχι Χωρίς συντηρητικά, χημικά ή λευκαντικά Αυτό το αλεύρι σίτου είναι πολύ λεπτοαλεσμένο Ιδανικό για ψωμιά, κέικ, ζύμη πίτσας και άλλα Απαράμιλλη γεύση και υφή...
Χαρτοφυλάκιο (167)
Πολωνία, Tomaszow Lubelski
... επομένως οι λιγότερο επεξεργασμένες, αλλά γι' αυτό το λόγο χρειάζονται τον περισσότερο χρόνο μαγειρέματος από όλα τα είδη. Η βρώμη περιέχει κυρίως πολλές ίνες και πρωτεΐνες καθώς και πλούτο βιταμινών - περιέχουν βιταμίνες B, E, PP καθώς και μαγνήσιο και φώσφορο, που έχουν ευεργετική επίδραση στο σώμα μας. Είναι το κύριο συστατικό της παραδοσιακής χυλούς και χρησιμοποιούνται επίσης σε κέικ και επιδόρπια.
Χαρτοφυλάκιο (105)
Τουρκία, Istanbul
...Μπέικιν Πάουντερ Μεικτό Βάρος Μονάδας (Γρ.): 2000 Όγκος Κεντρικού Κουτιού (m3): 0,041 Περιεχόμενο σε Κεντρικό Κουτί: 8 Μεικτό Βάρος Κεντρικού Κουτιού (Kg.): 17,2 Ποσότητα σε Κεντρικό Κουτί: 8 Χωρητικότητα Κοντέινερ 20 FT: 809 Χωρητικότητα Κοντέινερ 40 FT: 1453 Στυλ Συσκευασίας: Κουβάς Προετοιμασία; Ολόκληρη η σακούλα (10γρ) είναι για 400γρ αλεύρι.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Τυνησία, Tunis
...μηχανές για την επεξεργασία δημητριακών, πελλετ ή μείγματα δημητριακών/πελλετ μη επεξεργασμένα σε υγιεινές πίτες, κέικ ή μπισκότα, τσιπς που μπορούν να αρωματιστούν, τσιπς καλαμποκιού τύπου DORITOS, μη τηγανητά τσιπς τορτίγιας και τσιπς από αρχαία δημητριακά που έχουν φουσκώσει, όλα σε μία μόνο διαδικασία χωρίς άλλη επεξεργασία. Αυτή η μηχανή μετατρέπει πελλετ από σιτάρι, ρύζι, καλαμπόκι, πατάτες και σόγια, αλεύρι καλαμποκιού και πολλά άλλα συστατικά. Τα φουσκωμένα σνακ στη συνέχεια καλύπτονται με λάδι και αρωματίζονται μέσω ενός συστήματος αρωματισμού.
Χαρτοφυλάκιο (35)
...Η σόγια είναι ένα από τα προϊόντα της κύριας διατροφής των ζώων εκτροφής και των πτηνών. Παράγεται μετά την έκθλιψη ελαίου από σόγια κατά τη διαδικασία εξώθησης. (Μην το συγχέετε με την σόγια, η οποία παράγεται με διαφορετική τεχνολογία και διαφέρει από το αλεύρι κέικ όσον αφορά την περιεκτικότητα σε λιπαρά και πρωτεΐνες). Η σόγια χρησιμοποιείται για την παρασκευή πλήρους σύνθετης τροφής και...
Χαρτοφυλάκιο (21)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Το αλεύρι είναι μια πολύτιμη, πλούσια σε πρωτεΐνες ζωοτροφή, που προκύπτει κατά την παραγωγή φυτικών ελαίων μετά την πίεση και την εξαγωγή των σπόρων ελαίου. Μια πολύτιμη ζωοτροφή που περιέχει 36-38% ακατέργαστης πρωτεΐνης, αμινοξέα και μεθειονίνη, η οποία έχει θετική επίδραση στην ανάπτυξη και την εξέλιξη των νεαρών ζώων. Είναι αναντικατάστατο ως πλούσιος σε πρωτεΐνες πρόσθετος παράγοντας στην παραγωγή μιγμάτων ζωοτροφών για πουλερικά και την κτηνοτροφία. Περιέχει τις βιταμίνες E και B, φυτικές ίνες, φυσικές πρωτεΐνες, κάλιο, φώσφορο και άλλα μέταλλα.
Χαρτοφυλάκιο (7)
Ηνωμένο Βασίλειο, Watford
...Βιολογικό κέικ ηλιόσπορου από την Ουκρανία Αποκτήθηκε με πλήρη απόρριψη φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων, αντιβιοτικών και ΓΤΟ. Παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας ουσίες και διαδικασίες μόνο φυσικής προέλευσης, καθώς και προσεκτικές και σωστές μεθόδους επεξεργασίας. Αποκτήθηκε λόγω μόνο πιστοποιημένης παραγωγής, η οποία διασφαλίζει τη συμμόρφωση όλων των διαδικασιών παραγωγής με τους λεπτομερείς κανονισμούς για τη βιολογική παραγωγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επικοινωνήστε μαζί μας...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Βουλγαρία, Sofia
... κακάο χρειάζεται επιπλέον ζάχαρη για να αποκτήσει ευχάριστη γεύση: Το αλεύρι από χαρουπιά χρησιμοποιείται πιο συχνά στην παρασκευή κέικ ως υποκατάστατο του κακάο. Μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει την ποσότητα του κακάου στη συνταγή. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε ζάχαρη, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο της ζάχαρης σε ορισμένα γλυκά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί Συσκευασία: 250g, 500g και χύμα...
Χαρτοφυλάκιο (154)
Γερμανία, Oyten
...Αρωματική βιολογική αλεύρι ρεβιθιού από μη καβουρδισμένα ρεβίθια. Κατά το μαγείρεμα και το ψήσιμο, το βιολογικό αλεύρι ρεβιθιού εμπλουτίζει ποικιλία πιάτων με νόστιμο τρόπο. Έχει μια σταθερή θέση στην ανατολική κουζίνα και δένει επίσης ιδανικά σούπες ή σάλτσες. Για την παρασκευή τηγανίτων, ζύμης πίτσας, μπιφτεκιών και ως προσθήκη σε ζύμες ψωμιού και κέικ, το αλεύρι ρεβιθιού είναι ένα πολύτιμο...
Χαρτοφυλάκιο (42)
Ουκρανία, Cherkasy
...Η αλεύρι από κεχρί έχει ήπια, ελαφρώς ξηρή γεύση, προσθέτοντας μια διακριτή γεύση στα ψημένα προϊόντα. Το αλεύρι από κεχρί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό για μείγματα ψησίματος, ζυμαρικά, ψωμί και σνακ. Οι κόκκοι για την παραγωγή αλευριού υποβάλλονται σε υδροθερμική επεξεργασία, επεκτείνοντας τη διάρκεια αποθήκευσης, μειώνοντας την πικρία και ενισχύοντας τα φυσικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.
Χαρτοφυλάκιο (7)
Ουκρανία, Odessa
Ιταλία, Forlì
... αίσθηση κορεσμού. Η παρουσία ινών μπορεί επίσης να συμβάλλει στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Αυτό το βιολογικό αλεύρι είναι επίσης πηγή σημαντικών βιταμινών και μετάλλων. Μεταξύ αυτών, οι βιταμίνες του συμπλέγματος B παίζουν θεμελιώδη ρόλο στον ενεργειακό μεταβολισμό, ενώ μέταλλα όπως ο σίδηρος, το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητα για διάφορες σωματικές λειτουργίες. Η Βιολογική Αλεύρι Αμάρανθου Χωρίς Γλουτένη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συνταγές. Είναι κατάλληλη για την παρασκευή ψωμιού, κέικ, μπισκότων και pancakes χωρίς γλουτένη.
Χαρτοφυλάκιο (50)
Γαλλία, Ostwald
... Ωμέγα 3-6-9! Συμβουλές χρήσης: Ωμό ή αναμειγμένο 5% έως 30% με άλλα αλεύρια, στις ζύμες σας για ψωμί/κέικ, στα γλυκά και αλμυρά πιάτα σας, για να παχύνετε τις σάλτσες σας, σε ένα smoothie ή σε ένα πρωτεϊνικό σέικ. Συντήρηση: σε κλειστό δοχείο, σε ξηρό μέρος, μακριά από το φως και τη θερμότητα. Για να διατηρήσετε τη γεύση, καταναλώστε εντός τριών μηνών μετά το άνοιγμα ή διατηρήστε το στο ψυγείο...
Χαρτοφυλάκιο (12)
Πολωνία, Węgorzewo
...Μια καλή αλεύρι είναι απαραίτητο για την οικιακή ζαχαροπλαστική, τα λεπτά κέικ στις ζαχαροπλαστείες και τα νόστιμα επιδόρπια στα εστιατόρια. Η σίκαλη, το σιτάρι, το κριθάρι και το κεχρί θα αποδείξουν την αξία τους τόσο στην παρασκευή γλυκών όσο και αλμυρών πιάτων. Γι' αυτό, στην ποικιλία του χονδρέμπορού μας σε τρόφιμα, θα βρείτε πολλούς τύπους προϊόντων που είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά της κουζίνας.
Χαρτοφυλάκιο (24)
Γερμανία, Schoenebeck
... αλεύρι σπόρων ιπποφαές έχει κίτρινο έως πορτοκαλοκόκκινο χρώμα και ήπια γεύση. Για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε το βιολογικό αλεύρι σπόρων ιπποφαές, χρησιμοποιούμε την ήπια ψυχρή πίεση των βιολογικών σπόρων ιπποφαές. Ως αποτέλεσμα, αποκτούμε ένα υψηλής ποιότητας βιολογικό λάδι σπόρων ιπποφαές και, μετά από μια λεπτή άλεση του υπολειπόμενου κέικ πίεσης, το βιολογικό αλεύρι σπόρων ιπποφαές.
Χαρτοφυλάκιο (143)
Γαλλία, Saint Mard De Réno
...Η αλεύρι μας περιλαμβάνει ολόκληρο τον κόκκο. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, ίνες, μέταλλα και βιταμίνες. Ωφέλιμο για την υγεία. Ο κόκκος, το βλαστάρι και η φλούδα προσφέρουν καλύτερη διατροφική αξία. Η κοκκομετρία του αλευριού μας σας επιτρέπει εύκολη και καθημερινή χρήση. Απολαύστε όλα τα οφέλη του σπόρου διατηρώντας τις μαγειρικές σας συνήθειες. Χρήση: μόνο του ή σε μείγμα για όλες τις αλμυρές ή γλυκές παρασκευές σας: κέικ, τάρτες, κρέπες, σάλτσες, κρέμες, ψωμιά…...
Χαρτοφυλάκιο (15)
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης