...Τι είναι η ξηρή ωρίμανση του κρέατος;
Το κρέας (συνήθως μοσχάρι) στην πρώτη φάση χάνει υγρασία, γεγονός που του επιτρέπει να δημιουργηθεί ένα ειδικό μικροκλίμα από τη Μηχανή Ξηρής Ωρίμανσης.
Η διαδικασία της ξηρής ωρίμανσης διεγείρει την ανάπτυξη ορισμένων ειδών μούχλας (μύκητες) στην εξωτερική επιφάνεια του κρέατος. Αυτό δεν προκαλεί επιδείνωση, αλλά στην επιφάνεια του κρέατος σχηματίζεται ένας...
Η αποστολή της Food Ingredients Technologies έγκειται στη δημιουργία και την κατασκευή προσαρμοσμένων γεύσεων και αρωμάτων για την εκτέλεση και την επεξεργασία συνταγών τροφίμων.
Στην Food Ingredients Technologies, το φαγητό είναι το πάθος μας, και ξέρουμε ότι είναι και το δικό σας. Όταν λέμε φαγητό, σκεφτόμαστε γεύση.
Η καρδιά της δουλειάς μας είναι η εναρμόνιση της τεχνογνωσίας μας χρησιμοποιώ...
...Σε συμπλήρωση του υλικού καλουπώματος, η Servi Doryl προτείνει τα ειδικά προϊόντα της για την ωρίμανση. Η εταιρεία έχει σχεδιάσει και κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λύσεις ωρίμανσης για σφιχτά και μαλακά τυριά. Η σειρά ωρίμανσης SANAIR® (καταχωρημένη εμπορική επωνυμία) εξασφαλίζει τέλεια αερισμό των τυριών και διευκολύνει τον καθαρισμό.
Εύκολα χρησιμοποιούμενη από όλους, η διάσταση είναι...
...Τυρί Quintana ημι-ώριμο Mahón-Menorca D.O.P., παρασκευασμένο από ωμό γάλα αγελάδας και 100% φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα, και ωριμασμένο από τον Δάσκαλο Τυροκόμο μας και τον Δάσκαλο Τυροκόμο Ωρίμανσης. Πάντα σεβόμενοι τη διαδικασία παρασκευής τυριού και τις χιλιετίες πρακτικών ωρίμανσης του νησιού της Μενόρκα. Με ωρίμανση από 2 έως 5 μήνες, είναι ένα τυρί σφιχτής ζύμης χρώματος κρεμώδους κίτρινου και με φλούδα πορτοκαλί/καφέ, με γεύση και αρώματα γαλακτοκομικών που έχουν εξελιχθεί, με κάποιες αναμνήσεις από βούτυρο και καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς, με μέτρια παραμονή στο στόμα.
...
* Υλικά καθίζησης για μεταλλικά ιόντα
* Υλικά επεξεργασίας δέρματος
Τρόφιμα:
* Δεσμεύει πρωτεΐνες
* Επίδραση στη διάρκεια ζωής, το χρώμα και την ωρίμανση του κρασιού
CAS-Αρ: 1401-55-4
EINECS-Αρ.: 215-753-2
Χρώμα: κιτρινωπό έως ελαφρώς καφέ
Οσμή: πολύ αδύναμη
Διάρκεια ζωής: έως 5 χρόνια
INCI: Ταννικό Οξύ
Αποθήκευση: σε δροσερό, ξηρό, προστατευμένο από το φως χώρο, σε κλειστά δοχεία.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Υπηρεσία
...Η Penta Pattern & Model προσφέρει υψηλής ποιότητας σύνθετα εξαρτήματα και προηγμένες λύσεις εργαλείων σύνθετων υλικών. Ειδικευόμαστε στην επεξεργασία διαφόρων υλικών prepreg, συμπεριλαμβανομένων των:
• Ίνες άνθρακα, διαθέσιμες σε διάφορα χρώματα
• Kevlar
• Ίνες γυαλιού
Από την κοπή κιτ και τη στρώση μέχρι την κενού και την ωρίμανση, κάθε βήμα διαχειρίζεται με προσοχή για να διασφαλιστεί η αριστεία.
...Αυτή η ποιότητα Matcha έχει αξεπέραστη σχέση ποιότητας-τιμής και προσφέρει σε κάθε παρασκευή τη χαρακτηριστική γεύση και χρώμα του Matcha.
Περιγραφή προϊόντος :
Προϊόν : Βιολογική σκόνη πράσινου τσαγιού Matcha
Ποιότητα : Μαγειρική ποιότητα - για τρόφιμα και ποτά
Σκοπός : Κατάλληλο για μαγείρεμα και ζαχαροπλαστική, για την ωρίμανση τροφίμων και την παρασκευή ζεστών και κρύων ποτών...
...Διαθεσιμότητα ωμού ζαμπόν mec, ωρίμανση 10/12 μηνών, διαθέσιμο σε ολόκληρες παλέτες (100 ζαμπόν) ή με φορτηγό, ελάχιστη παραλαβή 3 παλετών. Εκτός από τα ζαμπόν, έχουμε επίσης όλη τη σειρά αλλαντικών, με δυνατότητα μικτής παλέτας.
...Ελαφριά Caja Frubox, ειδικά σχεδιασμένη για την εισαγωγή / εξαγωγή οπωροκηπευτικών προϊόντων σε ψυκτικούς θαλάμους. Διαθέτει τέσσερις απλούς διαχωριστές που τοποθετούνται πολύ εύκολα και σε διαφορετικά ύψη.
Είναι επαναχρησιμοποιούμενοι, έχοντας ένα από τα χαμηλότερα λογιστικά κόστη στην αγορά χάρη στην υψηλή πυκνότητα στοίβαξης σε κενό. Επιπλέον, η σχισμή τους ευνοεί την πλήρη αερισμό του παλέτου και την κατάλληλη ωρίμανση του φρούτου.
Προστατευμένο από την Tromosa.
...Ένα τυρί από πρόβειο γάλα με τρυφερή καρδιά και σύντομη ωρίμανση. Αυτό το τυρί έχει μια λεία ή ελαφρώς ραβδωτή κρούστα και χρώμα που κυμαίνεται από λευκό έως απαλό καφέ.
Φτιαγμένο από παστεριωμένο πρόβειο γάλα, πυτιά και αλάτι, το Novello Sardo είναι ένα γλυκό τυρί, με μαλακή και συμπαγή ζύμη λευκού χρώματος.
Η γλυκιά και λεπτή γεύση του το καθιστά ιδανικό για να το απολαύσετε με αχλάδια, χρυσά...
...πράσινο ή κόκκινο: πράσινο όταν συλλέγεται πριν την ωρίμανση, κόκκινο όταν είναι ώριμο τη στιγμή που ανοίγει και απελευθερώνει τους δύο μαύρους σπόρους του, οι οποίοι δεν καταναλώνονται γιατί είναι πολύ σκληροί και πικροί. Το πιπέρι Σιτσουάν φυτρώνει σε έναν θάμνο που ονομάζεται Κλαβαλιέ. Αποξηραμένο στον ήλιο, μόνο η φλούδα του χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει αυτό το καρύκευμα που είναι γνωστό στους μεγάλους σεφ.
SKU:FSPS150...
... ελεγχόμενη θερμοκρασία 16ºC για περίπου 3 εβδομάδες. Στη συνέχεια, υποβάλλεται σε ωρίμανση πάνω στις λεπτές της οινολάσπες για 3 μήνες χωρίς να πραγματοποιηθεί η μαλολακτική ζύμωση.
ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΥΣΗΣ
Χρώμα κίτρινο άχυρο με πράσινες ανταύγειες. Στη μύτη, καθαρές και έντονες νότες πεπονιού και εσπεριδοειδών πάνω σε μια λεπτή βάση από χόρτο. Αυτή η συνδυαστική προσφορά παρέχει ένα φρουτώδες και φρέσκο προφίλ, που θυμίζει καλοκαιρινά φρούτα εποχής. Στο στόμα, παρουσιάζεται ισορροπημένο, συνδυάζοντας μια γλυκιά και γεμάτη είσοδο με μια αναζωογονητική οξύτητα που του προσδίδει διάρκεια.
...* Εξαιρετική αντοχή στη θερμότητα μετά την ωρίμανση έως 250 °C μόνιμα και έως 300 °C προσωρινά.
* 100% σιλικόνη, παραμένει ευέλικτη σε χαμηλές (-40 °C) και υψηλές (+250 °C) θερμοκρασίες.
* Αντιστέκεται σε μηχανική καταπόνηση μετά την ωρίμανση.
* Ακετοξυική ωρίμανση, σιλικόνη RTV.
* Δεν θα ραγίσει, δεν θα συρρικνωθεί ή δεν θα γίνει εύθραυστη.
...Ο κόκκινος τύπος πυρήνα φιστικιού παράγεται από κανονική συγκομιδή.
Μετά την ωρίμανση του φιστικιού, σχεδόν τον 9ο μήνα, το κέλυφος του φιστικιού διαχωρίζεται. Χρησιμοποιείται στην παραγωγή σοκολάτας. Στα προϊόντα που παράγονται με υψηλή ευαισθησία, οι πέτρες, τα κελύφη, ξένα υλικά και κατεστραμμένοι πυρήνες διαχωρίζονται με υψηλή τεχνολογία.
Οι ωμοί ή ψητοί κόκκινοι πυρήνες φιστικιού συνδυάζονται με σοκολάτα και δημιουργούν μια μοναδική γεύση.
...Ανακαλύψτε αυτό το υπέροχο Κονιάκ 1er cru, προσεκτικά επιλεγμένο από τους "Αδελφούς της Ακτής" στη Μεγάλη Σαμπάνια, από το διάσημο σπίτι "François VOYER" που προσφέρει τα καλύτερα eaux-de-vie του Κονιάκ.
Μετά από μια διαδρομή στον Ατλαντικό με παλιό ιστιοφόρο, αυτό το Κονιάκ επωφελείται από μια δυναμική ωρίμανση σε βαρέλι ρούμι "La Favorite".
50cl - 51° Vol...
... περιεκτικότητα Καλίου με γρήγορη ριζική απορρόφηση και πλήρως διαθέσιμο για το φυτό. Η πλήρης διαθεσιμότητα Καλίου στο φυτό εξασφαλίζεται μέσω φυλλικής και ριζικής οδού, χάρη στην απόκτηση ενός παράγοντα χηλικής σύνδεσης.\n\nΛόγω της υψηλής περιεκτικότητας Καλίου του, που εφαρμόζεται σε συγκεκριμένες στιγμές (καρποφορία και ωρίμανση), προκαλεί σημαντικές αλλαγές, όπως αύξηση του μεγέθους του καρπού...
...Δεξαμενές κατάλληλες για την ωρίμανση της μπύρας που αποκτάται μετά τη φάση της μετα-ζύμωσης.
Οι υπολειμματικές ζάχαρες στο τέλος της διαδικασίας ζύμωσης επιτρέπουν τη φυσική της ανθράκωση και το επίπεδο πίεσης διατηρείται μέσω ελεγχόμενης παροχής διοξειδίου του άνθρακα.
Αυτές οι ασφαλείς, ανθεκτικές, υψηλής ποιότητας δεξαμενές ωρίμανσης μπύρας είναι κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο...
...Σγκαμπάτο, χωρίς πλάγιο κόψιμο πριν από την ωρίμανση, αποφεύγει έτσι πολλές απώλειες. Φρέσκο πρώτης ύλης και εγγυημένο από το γεγονός ότι η εταιρεία, για επιλογή, δεν έχει θάλαμο κατάψυξης.
Βάρος μετά την ωρίμανση kg. 6.5.
Προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά την περιποίηση kg. 5.800
Ωριμασμένο 6/8 μήνες.
...18,5% Συνολικό Οξείδιο Φωσφόρου (P₂O₅)
31% Συνολικό Οξείδιο Ασβεστίου (CaO)
30% Συνολικό Τριοξείδιο Θείου (SO₃)
0,2% Συνολικό Βόριο (B)
0,2% Συνολικό Ψευδάργυρο (Zn)
Το λιπάσμα συμβάλλει στην καλύτερη ανάπτυξη του ριζικού συστήματος των γεωργικών καλλιεργειών, έχει θετική επίδραση στην ανθοφορία και την ωρίμανση των καρπών, και αυξάνει την αντοχή στην ξηρασία.
Τα μικροστοιχεία Β και Zn, που...
... (φνόμεν) γύρω από την Καμπότ, που σαρώνονται από τους θαλάσσιους ανέμους του κοντινού κόλπου του Σιάμ. Ο καρπός αυτού του δέντρου συλλέγεται σε τσαμπιά σε διάφορα στάδια ωρίμανσης. Το κόκκινο πιπέρι έχει συλλεχθεί σε πλήρη ωρίμανση, στη συνέχεια έχει ξηρανθεί και οξειδωθεί φυσικά και τέλος έχει διαχωριστεί με το χέρι. Η καλλιέργεια του πιπεριού είναι πολύ παλιά στο Καμπότζ. Το πιπέρι Καμπότ...
... ωριμάζουν νωρίτερα από τις Chardonnay και Muscat. Έτσι, τις μαζεύουμε καλά ώριμες για μέγιστη αρωματικότητα και οι λευκές ποικιλίες «φρεσκάρουν» το μείγμα. Οι τρεις ποικιλίες πιέζονται ταυτόχρονα για περισσότερη αρμονία και η οινοποίηση πραγματοποιείται σε δεξαμενές inox. Η ωρίμανση διαρκεί 6 μήνες σε δοχεία από γρανίτη 500l για να ενισχυθεί η μεταλλικότητα του κρασιού.
Σχόλια γευσιγνωσίας: Ξηρό ροζέ...
...Η συγκομιδή γίνεται νωρίς το πρωί, για να διατηρηθεί η φρουτώδης και φρέσκια γεύση του σταφυλιού. Μάκρωση με φλούδα για 10 έως 12 ώρες σε θερμορυθμιζόμενη και αδρανή inox δεξαμενή. Ζύμωση σε χαμηλή θερμοκρασία (16-18°C). Ωρίμανση πάνω στις οινολάσπες. Το αποτέλεσμα αυτής της οινοποίησης προσφέρει στο λευκό κρασί μας φρουτώδη γεύση, στρογγυλότητα, λιπαρότητα και απαλότητα.
Στόμα: ευχάριστη αρχή...
...Αναφορά
9990000005291
Ο ξηρός αρακάς προέρχεται από το ίδιο φυτό που παράγει τον μικρό αρακά. Ο ξηρός λαχανικός συγκομίζεται σε πλήρη ωρίμανση, ενώ ο μικρός αρακάς συλλέγεται πριν την ωρίμανση.
Οι ξηροί αρακάδες είναι σκληροί, γεμάτοι άμυλο και πρωτεΐνες. Αφού αφαιρεθεί η φλούδα, ο σπόρος χωρίζεται σε δύο κοτυληδόνες για να δώσει τον σπασμένο αρακά.
Συμβουλές προετοιμασίας
Ξεπλύνετε τους σπασμένους αρακάδες. Καλύψτε τους άφθονα με νερό. Μαγειρέψτε τους για περίπου 1 ώρα σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.
... εκτίμηση παραγωγής μας για τα επόμενα χρόνια είναι:
20 τόνοι φουντουκιών με κέλυφος το φθινόπωρο του 2025
40 τόνοι φουντουκιών με κέλυφος το φθινόπωρο του 2026
60 τόνοι φουντουκιών με κέλυφος το φθινόπωρο του 2028, όταν αναμένουμε πλήρη ωρίμανση του οπωρώνα.
Με εκτίμηση,
Eliza Bota
Διαχειρίστρια Ferma de Alune SRL
ferma.de.alune@gmail.com
+40749276927
Κεντρικά γραφεία: 138 Οδός Donath, Διαμέρισμα 2, Πόλη Cluj-Napoca, Νομός Cluj, Ταχυδρομικός κώδικας 400293, Ρουμανία
Κωδικός ΦΠΑ: RO36823121
Φορολογικός Κωδικός στο Εμπορικό Μητρώο Cluj: J12/4319/2016...
...Οι φούρνοι μας υπερύθρων μπορούν να παραχθούν ως τύποι τούνελ με ταινία μεταφοράς ή εσωτερικής επιστροφής (U). Οι φούρνοι μας διαθέτουν σύστημα άμεσης θέρμανσης με μεταφορά θερμότητας μέσω ακτινοβολίας. Χρησιμοποιούνται για την ωρίμανση επίπεδων κομματιών μετά από εφαρμογές υγρού ή σκόνης βαφής. Προτιμώνται διότι μπορούν να ωριμάσουν τη βαφή τρεις φορές πιο γρήγορα από τους συμβατικούς φούρνους...
...Το Kosmet είναι ένα λιπάσμα βασισμένο σε μια φόρμουλα από ένα μείγμα μελετημένων τριγλυκεριδίων βραχείας και μακράς αλυσίδας, συμπληρωμένο με σίδηρο, ψευδάργυρο και ολιγοσακχαρίτες.
Πλεονεκτήματα του Kosmet:
• Δημιουργία διαφανούς φιλμ πάνω στους ιστούς
• Υγρή φόρμουλα: ευκολία στη δοσολογία
• Δεν βλάπτει τους ψεκαστήρες
• Δεν καθυστερεί την ωρίμανση
• Ελεύθερο υπολειμμάτων
• Πιστοποιημένο για...