...Ανακαλύψτε πατάτες νιφάδες, κόκκους και σκόνη κορυφαίας ποιότητας, που επεξεργάζονται και εξάγονται παγκοσμίως. Τα προϊόντα μας, διαθέσιμα σε συμβατικές και βιολογικές ποικιλίες, είναι ιδανικά για κατασκευαστές τροφίμων που αναζητούν συνέπεια, ευελιξία και ανώτερη γεύση. Υπερηφανευόμαστε για τη βιώσιμη προμήθεια, τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και την άμεση παγκόσμια παράδοση. Είτε θέλετε να ενισχύσετε σούπες, σάλτσες, σνακ ή μείγματα ψησίματος, τα προϊόντα πατάτας μας εγγυώνται βέλτιστη απόδοση κάθε φορά.
... παράγοντας πάχυνσης σε διάφορες συνταγές. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία αρτοποιίας για να βελτιώσουν την υφή και την ικανότητα συγκράτησης υγρασίας των αρτοσκευασμάτων.
Χρώμα: Κίτρινο
Συνοχή: Σκόνη
Συσκευασία: Χάρτινη Σακούλα 25kg
Ποσότητα: 5,000kg - 48,000kg...
... της κουζίνας είναι το μυστικό σας όπλο για την γαστρονομική αριστεία.
Τι είναι το Άμυλο Πατάτας;
Το άμυλο πατάτας είναι μια εκλεπτυσμένη λευκή σκόνη που εξάγεται από τις πατάτες. Είναι φυσικά χωρίς γλουτένη, καθιστώντας το εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν διατροφικούς περιορισμούς. Η ουδέτερη γεύση του και η ικανότητά του να παχύνεται χωρίς να αλλοιώνει τη γεύση των πιάτων σας το καθιστούν...
...Η πρωτεΐνη πατάτας καθαρίζεται, ατμίζεται και ξεφλουδίζεται αργότερα. Το άμυλο εξάγεται στη συνέχεια με νερό για να σχηματιστεί μια πρωτεϊνούχα πάστα, η οποία υποβάλλεται σε επεξεργασία με οξύ και στη συνέχεια ξηραίνεται και αλέθεται. Η πρωτεΐνη πατάτας είναι μια λεπτή, αφράτη σκόνη, ανοιχτού γκρι ή κίτρινο-πράσινου χρώματος και έχει μια τυπική μυρωδιά αποξηραμένης πατάτας. Η πρώτη ύλη για την παραγωγή πρωτεΐνης πατάτας είναι οι πατάτες αμύλου πολωνικής προέλευσης.
...Ο άμυλο, γνωστό και ως αμυλούχο, είναι ένα σημαντικό προϊόν τροφίμων και βιοϋλικό που χρησιμοποιείται παγκοσμίως για διάφορους σκοπούς.
Ο άμυλος είναι μια άγευστη, αφράτη λευκή σκόνη που είναι αδιάλυτη σε κρύο νερό και αλκοόλ.
Ο άμυλος είναι ένας πολυσακχαρίτης που αποτελείται από συνδέσεις 1,4 μεταξύ μονομερών γλυκόζης.
Ο χημικός τύπος του μορίου του αμύλου είναι (C6H10O5)n.
Χρήσεις:
Βιομηχανία...
... σκόνηπατάτας, σιτάρι ή σιτάρι ρυζιού για να προσδώσουν μια αναγνωρίσιμη και ελκυστική γεύση στο βασικό προϊόν. Μπορεί να προστεθούν όσπρια ή φασόλια για να καλύψουν τις διακριτές τοπικές γεύσεις. Ομοίως, υλικά με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες μπορεί να προστεθούν για να αυξήσουν τις συγκεκριμένες διατροφικές αξίες.
Διαδικασία: Η διαδικασία μπορεί να χωριστεί σε 3 στάδια.
Προεξώθηση - Μια...
... αραιωμένη σε νερό. 400 γραμμάρια δεξτρίνης πρέπει να αναμειγνύονται με 600 ml νερού. Αυτή είναι φυτική κόλλα που προέρχεται από άμυλο πατάτας.
Παράδειγμα μοντέλου: EME 230 N
Χρήσιμο πλάτος: 230 mm
Τροφοδοσία ετικέτας: χειροκίνητη...
... λαχανίδας.
Έτσι, η λαχανίδα μπορεί δικαίως να χαρακτηριστεί ως υπερτροφή.
Αυτή η σκόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξετε ένα λαχανικό smoothie. Μπορεί επίσης να προστεθεί σε χυμούς και να χρησιμοποιηθεί σε σούπες, σάλτσες, κάρυ, λαχανικά πιάτα, σαλάτες και, φυσικά, πουρέ πατάτας! Ανακατέψτε την σε στιφάδο εντύπου ή δώστε στο στιφάδο λαχανίδας σας μια επιπλέον ώθηση.
...Το άμυλο πατάτας παρασκευάζεται από καθαρισμένη σκόνηπατάτας, φιλτράρεται, κατακάθεται και ξηραίνεται με το προκύπτον κατακάθι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πυκνωτικό μέσο.
...Οι νιφάδες πατάτας παρασκευάζονται από ατμισμένες και αποξηραμένες πατάτες τραπέζης. Είναι κατάλληλες για μαγείρεμα και ψήσιμο. Όπως οι φρέσκες πατάτες, οι νιφάδες πατάτας περιέχουν σχεδόν καθόλου λίπος ή πρωτεΐνη, αλλά μια μεγάλη ποσότητα αμύλου. Οι νιφάδες πατάτας έχουν την ικανότητα να δεσμεύουν μεγάλες ποσότητες υγρού και είναι ιδανικές ως παράγοντας πήξης και συστατικό ψησίματος.
...ελαιόλαδο), λευκό αυγό, σκόνη κανέλας, φυσική εκχύλιση βανίλιας.
Τρόπος παρασκευής: Το μέλι και το σιρόπι γλυκόζης βράζονται σε καζάνι, προστίθεται λευκό αυγό ακολουθούμενο από βρασμένη ζάχαρη, βανίλια και αμύγδαλα. Προστίθενται σύκα και κανέλα.
Αλλεργιογόνα: Αμύγδαλα, αυγό, φιστίκι, πιθανές ίχνη από ξηρούς καρπούς.
Όλοι οι νουγκάδες μας είναι εγγυημένα ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ.
...Η αμυλοπατάτας παρασκευάζεται από καθαρισμένη, φιλτραρισμένη, κατακρημνισμένη και αποξηραμένη σκόνηπατάτας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παράγοντας πήξης.
Συμπέρασμα: Το προϊόν πληροί την προδιαγραφή A GRADE
Συσκευασία: 25 KG/ΣΑΚ
Αποθήκευση: Διατηρείται σε ξηρό, δροσερό και σκιερό μέρος με τη γνήσια συσκευασία του, αποφεύγοντας την υγρασία, διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου.
Διάρκεια ζωής: 12 ΜΗΝΕΣ...
...Αφού ολοκληρωθεί το μαγείρεμα και εκτός φωτιάς, ανακατέψτε το Ριζότο με Μανιτάρια Πόρτσινι με καθαρισμένο βούτυρο, λίγες νιφάδες από Καστελμάνο και φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Συστατικά: Ρύζι Καρναρόλι Κλασικό (88%), φυτικό ζωμό σε σκόνη (αλάτι, άμυλο και μαλτοδεξτρίνες πατάτας, αποξηραμένα λαχανικά (καρότο, σέλινο, μαϊντανός), λάδι ηλιόσπορου, φυσικά αρώματα, μπαχαρικά), αλεύρι ρυζιού...
...Σαμπλέ απεριτίφ με μαύρο σκόρδο, φτιαγμένα χειροποίητα. Ιδανικά για να μοιραστείτε κατά τη διάρκεια ενός τραπεζιού με τραγανές και γεμάτες γεύσεις.
Τα σαμπλέ με μαύρο σκόρδο και κομτέ θα κερδίσουν την προτίμηση όλων για να συνοδεύσουν ένα απεριτίφ με την οικογένεια ή τους φίλους. Είναι φτιαγμένα σε μια μπισκοτοποιία στο Μανόσκ (04).
Συστατικά: Αλεύρι ΣΙΚΑΛΗΣ*, Μαύρο σκόρδο*, ΚΟΜΤΕ*, λάδι καρύδας*, γόμα ακακίας*,
Ζάχαρη άχνη* (ζάχαρη από καστανό ζαχαροκάλαμο**, άμυλο πατάτας*), ΟΛΟΚΛΗΡΑ αυγά σε σκόνη*, αλάτι Γκεράντ.
*Συστατικά από βιολογική γεωργία.
**Συστατικά από δίκαιο εμπόριο.
... Mascarpone":"• Χρησιμοποιείται όπως η παραδοσιακή Μασκαρπόνε","- davon Zucker 0,6 g":"- εκ των οποίων ζάχαρη 0,6 γρ","• Geschmack ausgezeichnet mit dem „Superior Taste Award 2020“":"• Γεύση εξαιρετική με το βραβείο «Ανώτερης Γεύσης 2020»","1164 kJ":"1164 kJ","Reispulver (getrockneter Reissirup, Reisstärke, Reismehl), Kartoffelprotein,":"Σκόνη ρυζιού (ξηρός σιρόπι ρυζιού, άμυλο ρυζιού, αλεύρι ρυζιού), πρωτεΐνη πατάτας,"}...
...Η επιπλέον πικάντικη γεύση του Pure Fries Spice, κάνει την καρδιά κάθε λάτρη των πατατών τηγανητών να χτυπά πιο δυνατά.
Καθαρή σριλανκέζικη γεύση κάρυ
Το μπαχαρικό πατάτας σε σκόνη παρασκευάζεται από φρέσκα και φυσικά υλικά απευθείας από την Jaffna, Σρι Λάνκα, αλεσμένο και παρασκευασμένο από ντόπιες οικογένειες. Το Pure Fries Spice είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα.
Vegan και χωρίς...
... από την φυσική ικανότητα αυτών των εκχυλισμάτων να αναστέλλουν/μειώνουν τη δραστηριότητα των ενζύμων υπεροξειδάσης που απελευθερώνονται με την κοπή της φλούδας και της ίδιας της πατάτας (σε κύβους ή λωρίδες) κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Το Biotube D είναι ένα οικολογικό προϊόν και εύκολο στην εφαρμογή, αρκεί να το διαλύσετε στις δεξαμενές πλυσίματος. Επιτρέπει την αύξηση της διάρκειας ζωής...
... και τις επιφάνειες δαπέδου
- δεν χνουδιάζει
- ηχομονωτική
- πλενόμενη (σταθερότητα πλυσίματος σύμφωνα με DIN 54006)
- φιλική προς αλλεργικούς
- αντοχή στη φωτιά σύμφωνα με Cfl-s1
Υλικό φλορίου
High-Twist-Nylon (100 % Πολυαμίδιο 6), βάρος νημάτων 650 γρ/m²
Ύψος φλορίου περίπου 8 χιλ.
Επικάλυψη πίσω από νιτριλικό καουτσούκ, πάχος περίπου 1,4 χιλ., λεία ή ανάγλυφη
Συνολικό ύψος πατάτας περίπου 8 - 9 χιλ.
Συνολικό βάρος 2.500 γρ/m²
Πλάτος τριχιάς περίπου 20 χιλ.
Απορρόφηση νερού περίπου 3 έως 4 λίτρα ανά m²
Θερμοκρασία πλυσίματος μέγιστο 80°C...
...Συστατικά: Ζάχαρη, κακάο σε σκόνη 25%, φυσικό άμυλο πατάτας, δεξτρόζη, πλήρες γάλα σε σκόνη, αλάτι Ιμαλαΐων, αρώματα, γκουάρ γάλα [E412], ξανθάνη [E415], βανιλίνη, κανέλα. Αλλεργιογόνα: Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος, γλουτένης, ξηρών καρπών και φυσικών θειωδών λόγω της παρουσίας στην περιοχή.
Επιλογή: Σακουλάκι - 500 γρ
Ενέργεια: 422 Kcal / 1783 Kj
Διατροφικά στοιχεία: Για 100γρ
Λίπος: 8,8γρ
Εκ των οποίων κορεσμένα: 5,4γρ
Υδατάνθρακες: 79,2γρ
Εκ των οποίων σάκχαρα: 53,6γρ
Πρωτεΐνες: 6,5γρ
Αλάτι: 0,35γρ...
...Η Diacellite Nutri είναι μια σκόνη από απολιθωμένο χώμα που προέρχεται από διατομές ηλικίας 5 έως 100 εκατομμυρίων ετών. Χρησιμοποιείται ως εντομοκτόνο για αποθηκευμένα δημητριακά, σε καλλιέργειες σιταριού, καλαμποκιού, κραμβιού, πατάτας, παντζαριού και άλλων, στην καταπολέμηση των παρασίτων. Εγκεκριμένη για βιολογική χρήση. Δεν περιέχει κανένα χημικό ή φυσικό πρόσθετο.