...ελαιόλαδο), λευκό αυγό, σκόνη κανέλας, φυσική εκχύλιση βανίλιας.
Τρόπος παρασκευής: Το μέλι και το σιρόπι γλυκόζης βράζονται σε καζάνι, προστίθεται λευκό αυγό ακολουθούμενο από βρασμένη ζάχαρη, βανίλια και αμύγδαλα. Προστίθενται σύκα και κανέλα.
Αλλεργιογόνα: Αμύγδαλα, αυγό, φιστίκι, πιθανές ίχνη από ξηρούς καρπούς.
Όλοι οι νουγκάδες μας είναι εγγυημένα ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ.
...Η αμυλοπατάτας παρασκευάζεται από καθαρισμένη, φιλτραρισμένη, κατακρημνισμένη και αποξηραμένη σκόνηπατάτας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παράγοντας πήξης.
Συμπέρασμα: Το προϊόν πληροί την προδιαγραφή A GRADE
Συσκευασία: 25 KG/ΣΑΚ
Αποθήκευση: Διατηρείται σε ξηρό, δροσερό και σκιερό μέρος με τη γνήσια συσκευασία του, αποφεύγοντας την υγρασία, διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου.
Διάρκεια ζωής: 12 ΜΗΝΕΣ...
...Σαμπλέ απεριτίφ με μαύρο σκόρδο, φτιαγμένα χειροποίητα. Ιδανικά για να μοιραστείτε κατά τη διάρκεια ενός τραπεζιού με τραγανές και γεμάτες γεύσεις.
Τα σαμπλέ με μαύρο σκόρδο και κομτέ θα κερδίσουν την προτίμηση όλων για να συνοδεύσουν ένα απεριτίφ με την οικογένεια ή τους φίλους. Είναι φτιαγμένα σε μια μπισκοτοποιία στο Μανόσκ (04).
Συστατικά: Αλεύρι ΣΙΚΑΛΗΣ*, Μαύρο σκόρδο*, ΚΟΜΤΕ*, λάδι καρύδας*, γόμα ακακίας*,
Ζάχαρη άχνη* (ζάχαρη από καστανό ζαχαροκάλαμο**, άμυλο πατάτας*), ΟΛΟΚΛΗΡΑ αυγά σε σκόνη*, αλάτι Γκεράντ.
*Συστατικά από βιολογική γεωργία.
**Συστατικά από δίκαιο εμπόριο.