Ο τομέας Terre de Ghaya, ιδιοκτησία 30 εκταρίων που βρίσκεται στο Bédoin, στους πρόποδες του Mont Ventoux στην Νότια Κοιλάδα του Ροδανού, είναι ένα οικογενειακό αμπέλι όπου η πάθος για το κρασί μεταδίδεται από γενιά σε γενιά από τη δεκαετία του 1900. Αυτός ο τομέας, που διευθύνεται από έναν πατέρα και την κόρη του, ξεχωρίζει για μια φιλική προς το περιβάλλον οινοποίηση με τη μέθοδο της βαρύτητας.
Βυθισμένες στις ρίζες του αμπελώνα του Μπορντό, η Maison Le Star, με 5 κάστρα και σχεδόν 600 εκτάρια αμπελώνων, είναι σήμερα μια σημαντική αναφορά στο Μπορντό. Ιδρύθηκε το 2016 μετά τη συγχώνευση δύο ιστορικών οίκων εμπορίας, και διευθύνεται από τον Guillaume Brochard, λάτρη του κρασιού και επιχειρηματία προερχόμενο από τον τομέα της πολυτέλειας.
Η Maison Le Star συνδυάζει μια σύγχρονη προσέγγιση...
... Ρούμι από Γαλλία ωριμασμένο σε παλιά βαρέλια Κονιάκ, Βιολογικό Ροδάκινο από αμπέλι (Γαλλία), Βιολογική και δίκαιη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο (Βραζιλία), Θυμάρι-λεμόνι (Γαλλία)
Σερβίρεται κρύο, μόνο του ή σε κοκτέιλ, τόσο ως απεριτίφ όσο και ως χωνευτικό.
Διαστάσεις: 10 × 10 × 19 εκ.
Μακράν: 4 μήνες τουλάχιστον
Ποσοστό αλκοόλ: 33.6°
Βάρος: 1.2 κιλά...
Ιδρυμένη στη Ρεν το 2011, η επιχείρησή μας έχει εξειδικευτεί στη διανομή βιολογικών, βιοδυναμικών και χωρίς θειώδη κρασιών που προορίζονται για επαγγελματίες. Σε στενή συνεργασία με οινοπαραγωγούς που δεσμεύονται σε οικολογικές πρακτικές, σας προσφέρουμε μια γκάμα αυθεντικών και γευστικών κρασιών.
Με την πάροδο των ετών, έχουμε διευρύνει τις δραστηριότητές μας για να προσφέρουμε σήμερα μια πιο δι...
...Πωλείται σε 70 χώρες παγκοσμίως, η Kronenbourg 1664 είναι η Νο 1 μπύρα στη Γαλλία και η δεύτερη μεγαλύτερη premium lager στην Ευρώπη. Η μοναδική της συνταγή διακρίνεται από τη χρήση του αρωματικού λυκίσκου Strisselspalt, του καβούρι των λυκίσκων, που την ξεχωρίζει από άλλες μπύρες.
...Η οικογένεια Dassault, παθιασμένη πρωτοπόρος της αεροναυπηγικής βιομηχανίας, των νέων τεχνολογιών και των αγορών τέχνης, ενδιαφέρθηκε πολύ νωρίς για τα μεγάλα κρασιά.
Ο Marcel Dassault, οραματιστής βιομήχανος, απέκτησε το Château Couperie το 1955 με μια "έκρηξη καρδιάς". Μετονόμασε την ιδιοκτησία στο όνομά του και κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να την καταστήσει ένα αναγνωρισμένο Grand Cru. Η ιδιοκτησία βλέπει την ποιότητα της παραγωγής κρασιών της να προοδεύει χρόνο με το χρόνο. Το 1969, με την αναγνώρισή του ως Grand Cru Classé, το Château Dassault αποκτά την πραγματική του διάσταση.
... Κεντρικό Μαζικό. Όλες αυτές οι συνθήκες επιτρέπουν στους κύριους ποικιλίες της ονομασίας (καμπερνέ σοβινιόν, μερλότ, καμπερνέ φρανκ) να αποδώσουν όλη την πληρότητα του δυναμικού τους. Το αμπέλι της κοινότητας του Vertheuil εκτείνεται σε μια επιφάνεια 400 εκταρίων. Τα κρασιά χρώματος ρουμπινί, χαρακτηρίζονται από έναν απαλό χαρακτήρα, με ωραία φρουτώδη γεύση και μαλακούς και γοητευτικούς τανίνες. Στο...
...Ο σαμπάνια είναι το πιο πολυτελές αφρώδες κρασί στον κόσμο, σύμβολο κομψότητας και γιορτής. Παράγεται αποκλειστικά στην περιοχή της Champagne, στη Γαλλία, και παρασκευάζεται σύμφωνα με αυστηρές παραδοσιακές μεθόδους που του προσδίδουν τον μοναδικό του χαρακτήρα. Προέρχεται κυρίως από τρεις ποικιλίες σταφυλιών — τον Chardonnay, τον Pinot Noir και τον Pinot Meunier — και διακρίνεται για τις λεπτές...
Είμαστε LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, μια συνεταιριστική οργάνωση που συγκεντρώνει 800 οικογένειες οινοπαραγωγών και ειδικούς στην αναγνωρίσιμη περιοχή της Βουργουνδίας.
Οι διάφοροι τύποι κρασιών μας προέρχονται από τους αμπελώνες και τα οινοποιεία 7 φημισμένων σπιτιών από τον βορρά μέχρι τον νότο αυτής της περιοχής, που είναι η επιτομή του αμπελώνα:
• Bailly Lapierre, γνωστό για τα Crémants de Bou...
Από την αρχή του 2020, η D Stock Affaires, που ανήκει στην France Food Company, υποστηρίζει τους κύριους παίκτες της μεγάλης διανομής και τους βιομηχανικούς τομείς της αγροδιατροφής για να τους βοηθήσει να βελτιστοποιήσουν τις δωρεές προϊόντων τους προς τις ενώσεις. Ως χονδρέμπορος τροφίμων, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων από όλο τον κόσμο σε ανταγωνιστικές τιμές. Η διαδικτυακή μας κεντρικ...
...Συμμετάσχετε στα αποκλειστικά μας γεγονότα γευσιγνωσίας, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα καλύτερα κρασιά μας από το Μπορντό και να μάθετε την τέχνη της γευσιγνωσίας.
Φανταστείτε έναν ναυτικό από την Ιρλανδία, συνηθισμένο σε σκληρές και βροχερές κλιματολογικές συνθήκες, που εργάζεται σε μια άγονη γη κάτω από τον καυτό ήλιο της Île de Beauté, και μια καθηγήτρια οινολογίας από το Μονπελιέ, που είναι παθιασμένη τόσο με το κρασί όσο και με τους ανθρώπους (συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και των ζώων της). Μαζί, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα τρελής και ευτυχισμένης που...
Ο αμπελώνας των Côtes du Rhône εκτείνεται στις κοινότητες Jonquières και Orange, όπου αμπέλια περίπου 35 ετών ευδοκιμούν σε αργιλώδεις-ασβεστολιθικούς εδάφους που αποτελούνται από αμμώδεις αργιλώδεις χαλίκια και μάρμαρα, προσφέροντας στη γη καφέ αποχρώσεις. Ο Mistral, ένας συχνά ισχυρός άνεμος, προστατεύει τα αμπέλια από τις κακές καιρικές συνθήκες καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξής τους, π...
Η BE2I ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή προϊόντων αγροδιατροφής υψηλής ποιότητας που προέρχονται από την Αφρική και άλλες περιοχές του κόσμου. Αξιοποιούμε τους φυσικούς πόρους της χώρας μας, τηρώντας ταυτόχρονα τις αρχές της βιώσιμης γεωργίας και του δίκαιου εμπορίου.
Η γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει είδη εκλεκτής τροφής, εξωτικά φρούτα, ρούμι από Γουαδελούπη και Μαρτινίκα, καθώς και βούτυ...
...Η μηχανή ετικετοποίησης CDA R1000 Foils ξεχωρίζει ως μια αυτόματη γραμμική μηχανή ετικετοποίησης, προσεκτικά σχεδιασμένη για μπουκάλια σαμπάνιας και αφρώδη κρασιά.
Αυτή η αυτόματη γραμμική μηχανή ετικετοποίησης με κόλλα διακρίνεται για την ικανότητά της να εφαρμόζει έως και τέσσερις ετικέτες (κύρια ετικέτα, πίσω ετικέτα, μετάλλιο και ετικέτα λαιμού) σε μπουκάλια σαμπάνιας και αφρώδη κρασιά, με...
Από το 2009, ο Samuel Pocquet, παθιασμένος μελισσοκόμος, καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματιών με μια προσφορά χονδρικής πώλησης μελιού. Στην Pocquet Apiculture, προσφέρουμε βαρέλια των 300 κιλών ή κουβάδες των 20 ή 40 κιλών, κυρίως για το Μέλι από Λουλούδια και το Μέλι από Τίλιο. Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με σεβασμό στις παραδοσιακές διαδικασίες, ενώ χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνικές εξαγω...
... συντήρηση των κρασιών για έως 4 εβδομάδες, με την προσθήκη ενός ουδέτερου αερίου, σας διασφαλίζει μια χρήση χωρίς απώλειες. Προτείνετε κρασιά καλύτερης ποιότητας και αναβαθμίστε την προσφορά σας ελέγχοντας πλήρως τον κίνδυνο!
Απλός και κομψός, αυτός ο ψηφιακός διανεμητής κρασιού σε ποτήρι θα βρει εύκολα τη θέση του στην επιχείρησή σας. Ο εσωτερικός φωτισμός είναι πλήρως παραμετροποιήσιμος. Αποτελούμενος από ανεξάρτητα modules δύο φιαλών, εντελώς ρυθμιζόμενα σε θερμοκρασία, ο διανεμητής κρασιού σας εξελίσσεται ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Βρισκόμενη στο Hérouville Saint-Clair, η LEBAS HSU είναι αφιερωμένη στην παροχή μοναδικών, προσαρμοσμένων λύσεων συσκευασίας που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Συνεργαζόμαστε στενά με διαδικτυακούς λιανοπωλητές, εμπόρους και σούπερ μάρκετ σε όλη τη Γαλλία για να αναπτύξουμε συσκευασίες που αντικατοπτρίζουν και ενισχύουν την εικόνα της μάρκας τους. Με μια ποικιλία υποστηρικτικών υλ...
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ στο Domaine Tour Campanets!
Βρίσκεται στην κοινότητα του Puy-Sainte-Réparade, ανάμεσα στον Luberon και τη Μεσόγειο Θάλασσα, 20 λεπτά από την Aix-en-Provence, το όμορφο Domaine μας εκτείνεται σε 60 εκτάρια δασών και 35 εκτάρια αμπελώνων, σε υψόμετρο 250 μέτρων.
ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ είναι φυτεμένα σε αργιλώδη και ασβεστολιθικά εδάφη και καλλιεργούνται με μεγάλη προσοχή, με Βιολογική Γεω...
... καρύδια και λευκά σταφύλια, με αμυγδαλωτές και ζυμωμένες νότες, που θυμίζει ορισμένα κρασιά του Jura.
Μια συνταγή με αμυγδαλωτές και ζυμωμένες νότες, εμπνευσμένη από τις παραδόσεις της οινοποιίας. Ιδανική για να συνοδεύσει τυριά ή άνετα πιάτα!
Όγκος: 75cl...
Η TOM PRESS προτείνει στους επαγγελματίες όλο τον εξοπλισμό για τη συντήρηση, την επεξεργασία τροφίμων και τη μαγειρική: Νο 1 για τους λάτρεις του σπιτικού.
Η TOM PRESS σχεδιάζει και διανέμει περισσότερες από 5.000 αναφορές εξοπλισμού και προϊόντων για τη συντήρηση, τη μαγειρική και την επεξεργασία τροφίμων. Με αυτόν τον εξοπλισμό, μπορείτε να παράγετε και να επεξεργάζεστε φρούτα και λαχανικά, κ...
Η εταιρεία C.F.C εμπορεύεται κάθε τύπο αλκοολούχων ποτών, είτε ακατέργαστων είτε επεξεργασμένων, λικέρ και άλλα στις γαλλικές, ευρωπαϊκές ή εξαγωγικές αγορές, σε δοχεία κάθε χωρητικότητας. Η εταιρεία C.F.C είναι σήμερα εγκατεστημένη σε τρεις τοποθεσίες. Η τοποθεσία TILLOUX είναι οργανωμένη για την παλαίωση των Brandies μέσω αποθήκευσης σε ξύλο, σε μικρούς βαρέλια. Το κελάρι παλαίωσης, κυρίως για τ...
VIGNERONS & PATRIMOINE είναι μια ένωση ανεξάρτητων Γάλλων οινοπαραγωγών, όλοι εμποτισμένοι με το πάθος για το επάγγελμά μας, τον σεβασμό προς τους αμπελώνες μας, την τυπικότητα των κρασιών μας και την αναζήτηση της αριστείας. Τα κρασιά μας προέρχονται από πολλές περιοχές της Γαλλίας: την Αλσατία, την Σαμπάνια, το Μποζολέ, τη Βουργουνδία, την περιοχή του Μπορντώ, το Λανγκεντόκ, το Νότιο Δυτικό, την...
... Κοτ-ντ'Ορ, ιδανικός για το Chardonnay.
Πυκνότητα φύτευσης : 8.500 φυτά/εκτάριο.
Κλάδεμα : Γκιό.
Συγκομιδή : Χειρονακτική
Αποδόσεις : 55 έως 65 hl/ha, επιτρέπει στα σταφύλια να αποκαλύψουν τις αποχρώσεις του εδάφους μας.
Οινοποίηση : Πολύ αργή πίεση, για να σεβαστεί τον καρπό. Οι χυμοί της τελευταίας πίεσης δεν κρατούνται.
Ωρίμανση : Σε δεξαμενές για 6 έως 8 μήνες. Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, οι αποφάσεις λαμβάνονται κυρίως με βάση τις γευστικές δοκιμές. Αυτά τα δεδομένα συμπληρώνονται φυσικά από τις τεχνικές αναλύσεις. Όπως και για όλα τα κρασιά του κτήματος.
... αμπελώνας εκτείνεται σε 80 εκτάρια.
Ποικιλίες: 60% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot, 10% Cabernet Franc
Οινοποίηση: Χειρονακτική συγκομιδή, δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα και σκυρόδεμα
Ωρίμανση: 12 μήνες σε βαρέλια (20% νέα, 80% από ένα ή δύο κρασιά)
Γευσιγνωσία: Ανοίγοντας με ένα μπουκέτο από ώριμα μαύρα φρούτα, ο Chevalier de Lascombes γοητεύει με την καθαρή του επίθεση. Συγκεντρωμένο, το στόμα χαρακτηρίζεται από την υποβλητική του συμμαχία μεταξύ δύναμης και κομψότητας.
...Μια πρώτη προσέγγιση στη μύτη με χαρακτηριστικό πράσινου καρυδιού. Στο στόμα, κυριαρχούν τα κρασιά τύπου Πόρτο με πιο φυτικές νότες και ξηρούς καρπούς. Μια ισορροπημένη και στρογγυλή επίγευση.
ΒΑΡΟΣ: 1,3 κιλά...
Ιδρυμένη το 1832, η maison CASTAREDE είναι η παλαιότερη Maison d'Armagnac στη Γαλλία. Η τεχνογνωσία της μεταδίδεται από γενιά σε γενιά. Είναι η Florence Castarède, 6η γενιά, που απέκτησε το 2016 την ετικέτα EPV (Entreprise du Patrimoine Vivant) που επιβραβεύει τις χειροτεχνικές επιχειρήσεις με σπάνια, φημισμένη ή αρχαία τεχνογνωσία.
Η Maison Castarède παράγει τα Armagnacs της στο κτήμα Château de...
...Όμορφο κομψό φόρεμα, πολύ φρουτώδες, λουλουδάτο, ωραία μύτη και πολύ μακρύ στο στόμα.
Κατάσταση: Νέο προϊόν
Χώρα: Γαλλία
Περιοχή παραγωγής: Προβηγκία
Ονομασία: Bandol Rosé AOC Βιολογικό
Εσοδεία: 2020
Αλκοόλ: 13,5°
Όγκος: 600cl...
...Σε παλιό καλάθι, αυτό το καλάθι μπορεί να μεταφέρει εξίσου καλά παλιά κρασιά και χυμούς φρούτων. Ορθογώνιο, με 6 διαμερίσματα και ξύλινη λαβή.
Μήκος: εκ.
...Το TECHNILUB XC είναι ένα σιλικονούχο ελαστομερές χωρίς διαλύτες, που δικτυώνεται με την επαφή της υγρασίας που περιέχεται στον αέρα, προοριζόμενο για την επεξεργασία λίπανσης των φελών. Συνιστάται ιδιαίτερα για χρήση σε φελλούς για αφρώδη κρασιά: CHAMPAGNE, PROSECCO, CAVA.
Πιστοποιημένο CESPROP / Χωρίς οργανικό κατελυτή / Βέλτιστο ζεύγος ανοίγματος...