... ενός terroir για μελλοντικά μεγάλα κρασιά. Το "Dois Carvalhos" είναι ένα ξεχωριστό κρασί που έχει κερδίσει πολλά βραβεία, σερβίρεται σε μερικά από τα πιο φημισμένα εστιατόρια της Λισαβόνας και μπορεί επίσης να βρεθεί σε γκουρμέ καταστήματα. Ο Φερνάντο Καρβάλιο παράγει ετησίως περίπου 20.000 λίτρα κρασιού, εμφιαλώνοντας κατά μέσο όρο 20.000 φιάλες. Η Γαλλία και η Ελβετία έχουν υπάρξει προορισμοί στους οποίους έχει εξάγει το κρασί του, ενώ τώρα υπάρχουν ισχυρές προοπτικές να εισέλθει και στην κινεζική αγορά.
...εφαρμόζονται για διάφορα τρόφιμα υγρά: Κόκκινα, λευκά και ροζ κρασιά, αναψυκτικά χωρίς αέριο, ελαιόλαδο, ρακί και μεταλλικό νερό. Εφαρμόζουμε ειδικές βρύσες για κάθε τύπο τροφίμου υγρού. Εξάγουμε στην Ευρώπη (Ισπανία και Γαλλία) και στην Αφρική (Αγκόλα και Πράσινο Ακρωτήριο).
... βορρά και μία στο νότο της χώρας. Η MASILVA είναι επίσης παρούσα στην Αυστραλία, τη Βραζιλία, τη Χιλή, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και την Ισπανία.
Η MASILVA αφιερώνεται στην παραγωγή φυσικών φελλών για τον κόσμο. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα του φελλού. Με κύκλο εργασιών 57 εκατομμυρίων ευρώ, η ομάδα εξάγει 40 εκατομμύρια και διαθέτει επτά μονάδες παραγωγής σε όλο τον κόσμο. Παρά το γεγονός...
... εμπορευόμαστε κρασιά από όλες τις περιοχές της Πορτογαλίας: Δούρο, αφρώδεις οίνους από την περιοχή Τάβορα-Βαρόσα, Ντάο, Λισαβόνα, Χερσόνησο Σέτουμπαλ, Αλεντέζ, καθώς και πράσινα κρασιά από την περιοχή του Μίνιο, εκτός από κρασιά από την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Γαλλία και τη Νότια Αφρική και πλήρη γκάμα λικέρ, αποσταγμάτων και μπυρών. Με σκοπό να παραδώσουμε τα καλύτερα και πιο εξαιρετικά προϊόντα στην διεθνή αγορά. Τα κρασιά διαθέτουν πιστοποιήσεις και βραβεία που εκδίδονται από εμπόρους κρασιών. Έχουμε πάντα την καλύτερη επιλογή για την επιχείρησή σας!