...ORIGINE
Κόκκινο κρασί Bordeaux Supérieur Château Picon 2020
Οι πρώτες αναφορές σχετικά με την ίδρυση του αμπελώνα της Seigneurie de Picon χρονολογούνται απότο 1070. Για 9 αιώνες, το κτήμα σπάνια άλλαξε οικογένεια ιδιοκτησίας, απεικονίζοντας έτσι μια παράδοση διατήρησης της κτηματικής κληρονομιάς. Ο αμπελώνας έχει σταδιακά ξαναφυτευτεί με την πάροδο των ετών. Τοοινοποιείο έχει πλήρως...
...Το Domaine de Mont-Aigu σας προτείνει την πώληση λευκών κρασιών με χαρακτήρα όπως το côtes-du-rhône και το Châteauneuf-du-pape. Παραγγείλετε online και ελάτε να παραλάβετε τις αγορές σας στο αμπέλι μας μέσω της υπηρεσίας Click & Collect.
...Ιστορία: Το Château d’Issan 2021 είναι ένα κρασίαπότο Margaux που προέρχεται από ένα αμπελώνα 59 εκταρίων. Διανεμημένο σε τρεις ονομασίες, αυτό το terroir είναι εγκατεστημένο σε λόφους από χαλίκι και σε πλημμυρισμένες λόφους τυπικές της ονομασίας. Το Blason d’Issan είναι το Δεύτερο Κρασί του Château d’Issan.
Ποικιλίες: 52% Merlot, 46% Cabernet Sauvignon, 2% Petit Verdot
Οινοποίηση: Συλλεγμένα...
...Αυτό τοκρασί Montepulciano d'Abruzzo DOC από την TERRE DEGLI EREMI είναι φτιαγμένο από επιλεγμένα σταφύλια απότοοινοποιείο μας στην Ιταλία. Κάθε συσκευασία περιέχει 12 φιάλες των 37,5 cl. Απόλαυσε τη βαθιά γεύση του και τον μοναδικό του χαρακτήρα, ιδανικό για να συνοδεύσει πιάτα κρέατος και τυριά.
...Σχόλιο
Από τον Μάιο του 2015, η οικογένεια Schmid-Haguenin εργάζεται για να δώσει νέα ζωή στο Château L’Escarderie. Δεσμευμένοι στη Βιολογική Γεωργία με στόχο την πιστοποίηση το 2018, οι ιδιοκτήτες δίνουν μεγάλη σημασία στο να φτιάχνουν ένα αληθινό κρασί, όσο το δυνατόν πιο φυσικό. Οι συγκομιδές και πολλές εργασίες γίνονται χειροκίνητα. Τοοινοποιείο του 19ου αιώνα, με πολύ έξυπνο ημι-υπόγειο...
...{"VINIFICATION":"Η οινοποίηση γίνεται με τη συγκομιδή των σταφυλιών σε βέλτιστη ωριμότητα. Κατά την παραλαβή τους στο οινοποιείο, ακολουθεί άμεση πίεση, έπειτα γίνεται απολάσπωση και η ζύμωση του μούστου πραγματοποιείται σε χαμηλή θερμοκρασία (16-18°C). Τοκρασί ωριμάζει με τις οινολάσπες για μερικούς μήνες, ενώ μια λεπτή επεξεργασία με ξύλο ολοκληρώνει την ωρίμανση πριν από την εμφιάλωση...
...Δοκιμάστε την πολύ ευρεία γκάμα μας από κρασιά υψηλής ποιότητας, μοναδικά διαφορετικά, από την Μεσογειακή περιοχή υψηλού υψομέτρου. Η Ισπανία είναι ο #1 εξαγωγέας κρασιού παγκοσμίως. Τοοινοποιείο μας κατατάσσεται ανάμεσα στα 100 καλύτερα στον κόσμο, καθώς και με πιστοποίηση ποιότητας IFS A+. 200+ διεθνή βραβεία.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Παραγωγή
Διανομή
... επίσης μια αίσθηση κομψότητας και sophistication. Αυτοί οι φελλοί είναι κατασκευασμένοι για να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα, καθιστώντας τους ιδανική επιλογή για premium κρασιά. Επιλέγοντας τους Premium Corks, επενδύετε σε ένα προϊόν που εγγυάται ποιότητα, αξιοπιστία και μια ανώτερη εμπειρία κρασιού. Είτε είστε ένα μικρό boutique οινοποιείο είτε ένας μεγάλος παραγωγός, αυτοί οι φελλοί είναι σχεδιασμένοι για να καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, διασφαλίζοντας ότι τοκρασί σας παρουσιάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
...Το Chianti Classico Riserva της Rocca Delle Macie γεννήθηκε ταυτόχρονα με τοοινοποιείο. Σήμερα, αυτό το ιταλικό κρασί είναι ένα από τα απαραίτητα του τοσκανικού αμπελώνα.
Ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για δύο χρόνια, αυτό το Chianti έχει ωριμάσει για αρκετούς μήνες σε μπουκάλι.
Με ένα ρουμπινί χρώμα, η cuvée χαρακτηρίζεται από μια όμορφη ζωντάνια που αποτυπώνει τον χαρακτήρα και τη φρεσκάδα του terroir. Είναι γεμάτο αρώματα κερασιού και βιολέτας.
Αυτό το Chianti Classico Riserva σίγουρα θα ταιριάξει με όλα τα κρέατα και τα ζυμαρικά.
.../maps/Eb8HJEm4CqD2)
Ξενάγηση στο οινοποιείο και στο γειτονικό αμπέλι, με παρουσίαση των διαφόρων σταδίων παραγωγής και παλαίωσης του κρασιού. Στο τέλος της ξενάγησης θα ακολουθήσει καθοδηγούμενη γευσιγνωσία πέντε κρασιών, συνοδευόμενη από δείγματα τοπικών αλλαντικών και τυριών απότο Πιεμόντε.
Η τιμή ποικίλλει ανάλογα με τις επιλογές των προϊόντων και των κρασιών που θα γευτείτε.
Για κρατήσεις και...
... καλάθους. Στο οινοποιείο, τα σταφύλια υποβάλλονται σε μια σύντομη προ-μασίωση σε κρύο, ακολουθούμενη από ζύμωση σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα με τη χρήση επιλεγμένων ζυμών για περίπου 10 ημέρες στους 24-26°C και μασίωση με τις φλούδες. Ακολουθεί η τελική απομάκρυνση με μαλακές πιέσεις και η μηλογαλακτική ζύμωση σε ανοξείδωτο χάλυβα. Τοκρασί ωριμάζει σε βαρέλια από γαλλική και αμερικανική δρυ για 18 μήνες.
... έντονη μεταξύ των πολύ ζεστών ημερών και των πολύ δροσερών νυχτών, επιτρέποντας την ανάπτυξη των επιθυμητών αρωμάτων εσπεριδοειδών. Οι πλαγιές του Orb, βόρεια του Béziers, προσφέρουν στρογγυλάδα στο κρασί.
ELABORATION :
Τα σταφύλια συγκομίζονται πολύ νωρίς το πρωί, ακόμη και στα τέλη της νύχτας. Μεταφέρονται γρήγορα στο οινοποιείο για να πιεστούν. Η αλκοολική ζύμωση γίνεται γρήγορα.
Αλκοολικός βαθμός: 12,5%
Υπολείμματα σακχάρων: 1,0 (g/l)
Οξύτητα: 6,18
Συνολικό SO2: 124 (mg/l)...
...Το ArmaAs Kangun παράγεται στο γνωστό αρμενικό οινοποιείο Golden Grape ArmAs Estate. Το αρμενικό οινοποιείο έχει μια μακρά ιστορία που αποτυπώνεται στο ποτήρι σας. Γεύεστε τη γεύση από βερίκοκα, πράσινα μήλα, λευκά λουλούδια και άγρια βότανα. Επιπλέον, η επίγευση είναι διαρκής με πλούσιες γεύσεις απότο ίδιο το κτήμα.
...Η Orquida Negra Joven παρασκευάζεται από σταφύλια που προέρχονται απότοοινοποιείο της, καλλιεργημένα σύμφωνα με μεθόδους ολοκληρωμένης γεωργίας. Οι αμπελώνες είναι κατά μέσο όρο 20 ετών και βρίσκονται σε κυλιόμενους λόφους με αμμώδες, ιλύ και βραχώδες έδαφος. Η συγκομιδή του 2019 στη Ναβάρα προσέφερε χαμηλότερες αποδόσεις από την προηγούμενη χρονιά. Μετά από μια δύσκολη χρονιά με ξηρό χειμώνα...
...Η περιοχή του Εμπορδά βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο της Ισπανίας, δίπλα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Αυτή η σχετικά μικρή οινοπαραγωγική περιοχή διαθέτει μεγάλη ποικιλία εδαφών και κλιματικών ζωνών. Έτσι, μπορείς να βρεις όχι μόνο λόφους από σχιστόλιθο, αλλά και αμμώδεις κοιλάδες και αλλουβιακά εδάφη πλούσια σε ιλύ, άργιλο και χαλίκι.
Το Κάστρο Περελάδα, το πιο γνωστό οινοποιείο της περιοχής, έχει...
...με αποχρώσεις γλυκόριζας. Μακρύ και επίμονο.
Συνιστώμενη θερμοκρασία κατανάλωσης: 17℃
Συνοδευτικά πιάτα: Ιδανικό για παραδοσιακά στιφάδο (μαγειρευτά, βραστά), ψητά κρέατα και λιπαρά ψάρια. Ενισχύει τις γεύσεις από αλλαντικά, πατέ και ωριμασμένα τυριά.
Οι αμπελώνες εκτείνονται στις παρυφές της Σιέρα Νεβάδα, στο Εθνικό Πάρκο Σιέρα ντε Χουέτορ και στο Εθνικό Πάρκο Σιέρα ντε Μπάθα, σε μέσο υψόμετρο 1.000 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας: η Άλτα Ανδαλουσία.
Οινοποιείο ενσωματωμένο στο Κέντρο Αριστείας του Αγροδιατροφικού Τομέα της Γρανάδας.
... θερμοκρασία με εγχώριες ζύμες. Ωριμάζει σε λεπτά οινολάσπης σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές μέχρι την εμφιάλωση μετά από 8 μήνες.
DEGUSTATION
Πολύ ανοιχτόχρωμο χαλκό. Ελκυστική μύτη, καβουρδισμένο αμύγδαλο, λεπτές μπαχαρικές νότες, μικρά κόκκινα φρούτα. Μαλακή επίθεση, γεμάτο στόμα, πλούσιο, φρέσκο με ευχάριστα αρώματα. Το στυλ είναι εκφραστικό, καλά μεσογειακό.
ACCORD METS-VINS
Γαρίδες
Contenance (L): 0,75
Poids brut (Kg): 1,4...
...Τοκρασί: Η cuvée '27 δημιουργήθηκε το 2017 για να γιορτάσει τα 90 χρόνια των Bodegas Protos. Αρχικά φαντασμένη ως μια εφήμερη cuvée, γνώρισε τέτοια επιτυχία που τοοινοποιείο αποφάσισε να συνεχίσει την παραγωγή της. Έτσι, έχουμε ένα ισχυρό κρασίαπό την Ribera del Duero, που αναδεικνύει τους παλιούς αμπελώνες που βρίσκονται στα πιο όμορφα terroirs της ονομασίας. Απολαμβάνουμε τους ώριμους...
... μπανιέρα από ανοξείδωτο χάλυβα 2.000 κιλών.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΑΣΙΟΥ
Μόλις φτάσει στο οινοποιείο, πηγαίνει κατευθείαν στον πιεστήριο και ζυμώνεται σε βαρέλια γαλλικής δρυός. Μεταφέρεται και ωριμάζει για 7 μήνες στο ίδιο βαρέλι με εβδομαδιαία ανακάτεμα.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Καθαρό, φωτεινό σχεδόν διαφανές χρώμα. Στη μύτη εμφανίζονται αρώματα από άνθη λίνδου, ξύλινες νότες και γκρέιπφρουτ. Αρωματικό και γευστικό, στο στόμα είναι στρογγυλό και ισορροπημένο με ευχάριστη επίγευση.
Κρασί: Λευκό κρασί
Έτος φύτευσης: 1948
Ποικιλία: Viura 100%
Αλκοολικός βαθμός: 13,5º
Παραγωγή: 1.632 φιάλες...
...Πείτε το με κρασί.. Εντυπωσιάστε το ταίρι σας με αυτό το υπέροχο σετ που έχει εμφάνιση από δερματίνη, το οποίο περιέχει ένα μπουκάλι Cerdon (ροζ αφρώδες γλυκό) απότοοινοποιείο Gabin, καθώς και ποτήρια με καρδιές για να ολοκληρώσετε το δείπνο σας με γλύκα.
Κατάσταση: Νέο προϊόν
Χώρα: Γαλλία
Περιοχή παραγωγής: Bugey
Ονομασία: Cerdon
Παραγωγός: Gabin Grobon
Αλκοόλ: 8°
Χωρητικότητα: 75cl...
... πηγαίνουμε στο Utiel για να επισκεφτούμε ένα οινοποιείο - μπαίνουμε στους αμπελώνες και θα μας δείξουν πώς παρασκευάζουν τα κρασιά τους. Φυσικά, ολοκληρώνουμε την επίσκεψη με μια γευστική δοκιμή από τα καλύτερα κρασιά τους.
Στο χωριό Utiel θα απολαύσουμε ένα νόστιμο μεσημεριανό γεύμα (με περισσότερο κρασί...) σε ένα εστιατόριο του χωριού.
Η ξενάγηση μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας επιθυμίες, με περισσότερα οινοποιεία, ένα γκουρμέ μεσημεριανό γεύμα αντί για ένα γεύμα του χωριού, και μπορεί επίσης να γίνει προσβάσιμη σε άτομα με αναπηρικό καροτσάκι (το περιεχόμενο θα τροποποιηθεί).
...Υψηλή σχέση τιμής-απόλαυσης από τα υψίπεδα του Γκολάν
Ένα νεαρό, φρουτώδες κόκκινο κρασί. Το μπουκέτο εντυπωσιάζει με νότες από κεράσια, δάσος και δαμάσκηνα. Η γεύση είναι πικάντικη και αρμονική, το φινάλε λεπτό και κομψό.
EAN: 7290005966088...
...Αυτό το γεμάτο σώμα, ξηρό κόκκινο κρασί παράγεται από σταφύλια Saperavi που καλλιεργούνται σε αργιλώδη εδάφη, σύμφωνα με την παραδοσιακή γεωργιανή μέθοδο, ωριμάζοντας για ένα χρόνο υπογείως σε Qvevri.
Το ποιοτικό κρασί εντυπωσιάζει με το βαθύ σκοτεινό ρουμπινί χρώμα του, ένα πολύπλοκο μπουκέτο από σμέουρα και μαύρες κερασιές, καθώς και με μια βελούδινη γεύση και μακρύ φρουτώδη επίγευση.
Οινοποιείο 50 εκτάρια: άμεσος εισαγωγέας.
...
Είμαστε σε διαδικασία βιολογικής μετατροπής και έχουμε μια πρωτότυπη τεχνική οινοποίησης: η οινοποίηση με βαρύτητα με ένα οινοποιείο που έχει κατασκευαστεί με υπόγειο. Εργαζόμαστε τοκρασί χωρίς τη βοήθεια μηχανικών αντλιών. Τοκρασί ρέει φυσικά. Έτσι, διατηρεί όλη του τη φρεσκάδα και τα αρώματά του.
Η Terre de Ghaya προσφέρει επίσης μοναδικές οινοτουριστικές εμπειρίες, όπως περιηγήσεις στους αμπελώνες και πικνίκ στους αμπελώνες.
Προσοχή: Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ είναι επικίνδυνη για την υγεία, καταναλώστε με μέτρο.
...Για αιώνες καλλιεργείται εδώ κρασί, ωστόσο μόνο σε μικρές ποσότητες και κυρίως για ιδιωτική κατανάλωση. Μεταξύ 1959 και 1997, η αμπελοκαλλιέργεια παραμελήθηκε εντελώς και η έμφαση δόθηκε στην καλλιέργεια μήλων. Όταν ο σημερινός οινοπαραγωγός Norbert Kerschbamer ανέλαβε την επιχείρηση, τα μηλιές αντικαταστάθηκαν σταδιακά από αμπελώνες. Το 2004 άνοιξε το μικρό οινοποιείο "Hännsl am Ort". Αρχικά...
ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την οινοποιία μας, Belagaio. Η επιχείρηση είναι οικογενειακή και τοκρασί που παράγουμε προέρχεται αποκλειστικά από σταφύλια που συλλέγονται στους αμπελώνες μας. Αυτό μας επιτρέπει να έχουμε έλεγχο της ποιότητας των προϊόντων μας σε όλα τα στάδια παραγωγής. Οι αμπελώνες μας βρίσκονται στην καρδιά αυτής της υπέροχης περιοχής...
... πάντα αυτή την ισορροπία και τις αναζωογονητικές τελειώσεις. Απότο 1614, η οικογένεια Jean-Baptiste ADAM εργάζεται ακούραστα στα αμπέλια και τα οινοποιεία. Λίγες είναι οι οικογένειες αμπελουργών που μπορούν να καυχηθούν για τέσσερις αιώνες πάθους για τοκρασί. Αμπελουργός από πατέρα σε γιο εδώ και 14 γενιές, η Maison Jean-Baptiste ADAM καλλιεργεί την τέχνη του εμπορίου και της εμπορίας στο Ammerschwihr.
...Οινοποιείο που ειδικεύεται σε ιταλικά κρασιά από την περιοχή του Βένετο. Οι πιο διάσημες ετικέτες μας είναι το αφρώδες λευκό κρασί "Tappo Corona" που ονομάζεται "Frizzantino Italiano", το Prosecco DOC και το Cabernet IGT "Campo Croce".
Ειδικευόμαστε επίσης στην προμήθεια κρασιού BAG IN BOX, με μια ευρεία γκάμα τόσο λευκών όσο και κόκκινων κρασιών εξαιρετικής ποιότητας.
Κονσερβοποιημένα κρασιά, μια κομψή εκδοχή αφρώδους λευκού, ροζέ και κόκκινων κρασιών που προορίζονται για νεανικό κοινό.
Παγκόσμια αποστολή.
... οινοποιητικό έργο με ισχυρή διάσταση οινοτουρισμού, είναι ένα οινοποιείο του μέλλοντος, ένας χώρος αφιερωμένος στο κρασί και την οινική παράδοση. Αυτό το επιχειρηματικό σχέδιο αντικατοπτρίζει το καλύτερο που μπορεί να γίνει στην Πορτογαλία.