...RIBES - ribes rubrum - ΜΑΥΡΟΣ Ωρίμανση: τέλη Ιουνίου. Χαρακτηριστικά: Ο μαύρος φραγκοστάφυλος είναι αυτογονιμοποιούμενος, αλλά η διασταυρούμενη γονιμοποίηση με άλλες ποικιλίες ενισχύει τη γονιμοποίηση.
Χαρτοφυλάκιο (95)
Ιταλία, Colonnata Carrara
...Συσκευασία με 100 γρ. Λάρδο Κολωνάτα IGP Λευκό όπως το μάρμαρο που το περιβάλλει κατά την ωρίμανση, αρωματισμένο με μπαχαρικά, λεπτό και γλυκό στον ουρανίσκο. Κάποτε, παρασκευαζόταν χτυπώντας το Λάρδο στο μάρμαρο των Καναλιών της Κολωνάτα και χρησιμοποιούνταν ως βασικό καρύκευμα. Σήμερα χρησιμοποιείται όχι μόνο στο βασικό σοτάρισμα για μινέστρε, ζυμαρικά και φασόλια, σάλτσα ντομάτας, πρώτα...
Χαρτοφυλάκιο (3)
Ιταλία, Nave
... Βαλπολιτσέλα. Η εξαιρετική έκθεση των αμπελώνων που απολαμβάνουν καλή ηλιοφάνεια και τη δροσερή αύρα που έρχεται από τη γειτονική λίμνη Γκάρντα, επιτρέπει στα σταφύλια να εκφράσουν το καλύτερο των δυνατοτήτων τους. Η επιδέξια ωρίμανση στην κάβα παραδίδει ένα κόκκινο κρασί μεγάλης κομψότητας και αρμονίας, εκλεπτυσμένο και ικανό να εξελιχθεί θετικά για πάνω από μια δεκαετία. Συνιστάται να σερβίρεται σε...
Χαρτοφυλάκιο (46)
Ιταλία, Monteu Roero
...Βαθμός: 100% Arneis. Οινοποίηση: ζύμωση σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα σε θερμοκρασία 18°C για 3 εβδομάδες. Ωρίμανση: παραμονή "sur lies" σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα για περίπου 8 μήνες. Χρώμα: κίτρινο χρυσαφί με ελαφρώς πράσινες ανταύγειες. Άρωμα: λεπτό και ανθώδες, πλούσιο σε φρουτώδεις νότες που θυμίζουν μήλο και ώριμο αχλάδι. Γεύση: αλμυρή και γεμάτη με επίγευση που διαρκεί. Αλκοολικός βαθμός: ±13,5% Γαστρονομικός συνδυασμός: εξαιρετικό ως απεριτίφ; προτείνεται για ορεκτικά, ελαφριά πιάτα, πιάτα με ψάρι και λευκά κρέατα. Σερβίρετε σε θερμοκρασία περίπου 8°C.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, Rimini
...Τελικός σφραγιστής για βερνίκι νυχιών gel χωρίς διασπορά, προστατεύει το βερνίκι νυχιών gel από το ξεφλούδισμα, δίνοντάς του όμορφο γυαλιστερό αποτέλεσμα και δεν απελευθερώνει διασπορά μετά την ωρίμανση στη λάμπα.
Χαρτοφυλάκιο (9)
...Η Ρικότα από Βουβαλίσιο Γάλα Καμπάνα αποτελεί μέρος της ιστορίας και της παράδοσης του γαλακτοκομικού τομέα, ένα σύμβολο της γεωργίας μας και της κληρονομιάς των τοπικών προϊόντων που οι περιοχές του Νότου της Ιταλίας μπορούν να εκφράσουν. Η Ρικότα από Βουβαλίσιο Γάλα Καμπάνα ΠΟΠ είναι ένα φρέσκο γαλακτοκομικό προϊόν, επομένως χωρίς ωρίμανση, που παράγεται μέσω της πήξης με θερμότητα των...
Χαρτοφυλάκιο (2)
Ιταλία, Cardano Al Campo
...Κελιά, ντουλάπες και πάγκοι για την ωρίμανση της ζύμης biga.
Χαρτοφυλάκιο (3)
Ιταλία, Montecassiano
...προστίθεται καραμελωμένη ζάχαρη μέχρι να επιτευχθεί η σωστή ωρίμανση. Πυκνό, ελαφρώς αλκοολούχο και ευχάριστο στη γεύση, η γεύση του αναδεικνύεται καλύτερα αν το δοκιμάσετε κρύο ως απεριτίφ ή ως ποτό μετά το γεύμα, ώστε να μπορέσετε να δοκιμάσετε τα καλύτερα πεπτικά του χαρακτηριστικά.
Χαρτοφυλάκιο (2)
Ιταλία, Campello Sul Clitunno
...LINEA GOCCIA PREMIUM Οξύ Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο 100% Ιταλικό Οξύ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 100% Ιταλικό ανώτερης ποιότητας, εξαγόμενο με ψυχρή μέθοδο. Ελαιόλαδο που προέρχεται από μια ειδική επιλογή ελιών που έχουν αλεστεί στην κατάλληλη ωρίμανση. Η τέλεια συνδυαστική των ποικιλιών του του δίνει μια ισορροπημένη γεύση, προσφέροντας προστιθέμενη αξία στα πιάτα. Ένα λάδι που δεν είναι υπερβολικά...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ιταλία, Siena
... αλάτι, κρέμονται για 90 ημέρες. Σε αυτή τη φάση το προσούτο στεγνώνει αργά, στη συνέχεια πλένεται και κρεμιέται στον φυσικό αέρα. Τώρα αρχίζει η ωρίμανση, η οποία χωρίζεται σε δύο φάσεις: μέχρι εννέα μήνες σε καλά αεριζόμενους χώρους με φυσική ανανέωση του αέρα, και τέλος σε κελάρι για μακρά ωρίμανση.
Αντίστοιχα προϊόντα
Ωριμασμένο προσούτο κρουτό
Τοπικά ωριμασμένο προσούτο
Άλλα προϊόντα
Αντίπαστο της casa
Αντίπαστο della casa
Χαρτοφυλάκιο (2)
Ιταλία, Parma
... βαθμούς) δωμάτιο, στη συνέχεια για τρεις μήνες ξεκουράζονται στεγνώνοντας αργά. Τώρα έρχεται η σειρά του θαλάσσιου αέρα που, πριν φτάσει στην κοιλάδα, έχει κλέψει από τα Απέννινα τα βάλσαμα των δασών. Ανάλογα με την εποχή, ανοίγουν τα παράθυρα και για εννέα μήνες προχωράμε έτσι. Στη συνέχεια κατεβαίνουμε στην κάβα: εδώ μετά από δύο χρόνια ολοκληρώνεται η ωρίμανση. Το αποτέλεσμα είναι συγκινητικό...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, Napoli
...Επαγγελματική μηχανή για την ωρίμανση του κρέατος, με γυάλινη πόρτα για άμεση παρακολούθηση της ωρίμανσης. Εξωτερική δομή από βαμμένο μαύρο μέταλλο, εσωτερικό από αντιβακτηριακό ABS, ηχητική ένδειξη για σήμανση βλαβών, ψύξη με αερισμό. Τεχνικές προδιαγραφές Διαστάσεις: 600x485x820h Χωρητικότητα: 88lt W: 140 V: 220...
Ιταλία, Palagonia
...Χαρακτηριστικά: Λεπτή σάλτσα ντομάτας παρασκευασμένη από φρέσκες, ακέραιες και ώριμες στρογγυλές ντομάτες; επιλεγμένες, ξεφλουδισμένες, κομμένες σε μικρούς κύβους και αναμειγμένες με φρέσκο χυμό ντομάτας. Το ζωντανό κόκκινο χρώμα είναι χαρακτηριστικό της υγιούς ντομάτας που έχει συγκομιστεί στην κατάλληλη ωρίμανση. Ιδανικό για σάλτσες, μαρινάδες και πίτσα. Συσκευασία: Αποστειρωμένη σακούλα σε συνδυασμό αλουμινίου και πλαστικού. Συσκευασία: Bag in box 5 κιλά (2 σακούλες των 5 κιλών ανά κουτί) Bag in box 10 κιλά (1 σακούλα των 10 κιλών ανά κουτί)...
Χαρτοφυλάκιο (55)
Ιταλία, Treviso
...Από το μηρό του βοοειδούς εξάγεται η καρδιά της φέτας, ένα ευγενές και εξαιρετικής ποιότητας κομμάτι. Με προσεκτική επεξεργασία και ξηρή, αεριζόμενη ωρίμανση, προκύπτει ένα άπαχο, τρυφερό και εκλεκτό προϊόν. ΒΑΡΟΣ: περίπου 1.60kg ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ιταλικό halal βοδινό κρέας, αλάτι, μπαχαρικά, E252. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: χωρίς λακτόζη και άλλα παράγωγα γάλακτος, χωρίς γλουτένη και μη ΓΤΟ. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: κενό...
Χαρτοφυλάκιο (5)
Ιταλία, Reggio Emilia
...Είναι ο πιο νέος Parmigiano Reggiano, μόλις έχει συμπληρώσει 12 μήνες ηλικίας. Είναι η ελάχιστη ωρίμανση ώστε ο Συνεταιρισμός να του αποδώσει την ονομασία D.O.P. Η ζύμη είναι ακόμα τρυφερή και λεία, ιδιαίτερα κατάλληλη για όσους προτιμούν να απολαμβάνουν τις πιο ήπιες και γλυκές γεύσεις του γάλακτος. Από τους ειδικούς χαρακτηρίζεται ως "φρέσκος" ή "για μαγείρεμα", επειδή δεν διαθέτει ακόμα την χαρακτηριστική κοκκώδη υφή των πιο προχωρημένων ωριμάνσεων.
Χαρτοφυλάκιο (3)
Ιταλία, Langhirano
...Ως ειδικοί σε μεγάλα ωμά προσούτο, έχουμε επιλέξει και αυτό που πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο Προσούτο Σαν Ντανιέλε. Παραγωγή σε μια περιορισμένη περιοχή του Φρίουλι, διακρίνεται για την τυπική επιμήκη μορφή και την παρουσία του ζαμπόν. Ετοιμάζεται μόνο με κρέας χοίρων που γεννήθηκαν και εκτράφηκαν στην Ιταλία και θαλασσινό αλάτι, σε πιο γενναιόδωρη δόση σε σύγκριση με το Πάρμα, που του προσδίδει πιο έντονη γεύση. Ωρίμανση: 14/18 μήνες Μέσο βάρος: kg. 9.5/11.5 Τεμάχια ανά λαιμό: 2...
Χαρτοφυλάκιο (3)
Ιταλία, Dorgali
...Εξαιρετικό κρασί που προέρχεται από προσεκτική επιλογή σταφυλιών Cannonau, κυρίως από αμπέλια άνω των 40 ετών και καλλιεργημένα σε αμπελώνες. Μετά από αργή ζύμωση με τις φλούδες, που πραγματοποιείται σε μικρούς ανοξείδωτους κάδους για περίπου 20 ημέρες, ωριμάζει σε γαλλικά βαρέλια για 24 μήνες. Ακολουθεί μια ωρίμανση σε μπουκάλι ξαπλωμένο για τουλάχιστον 8 μήνες. Εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα με...
Χαρτοφυλάκιο (5)
Ιταλία, San Donaci
...Κρασί που προέρχεται από την οινοποίηση σταφυλιών Negroamaro (90%) και Malvasia Nera (10%). Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντιζι και Λέτσε. Ωρίμανση σε βαρέλια. Στη μύτη αναδύονται αρώματα από ώριμα κόκκινα φρούτα και μαρμελάδες, μπαχαρικά όπως μαύρο πιπέρι, γλυκόριζα, καβουρδισμένα και βαλσαμική νότα από μεσογειακή βλάστηση. Ιδανικό με σκληρά τυριά όπως Comtè, Gorgonzola, αλλαντικά όπως Pancetta από χοιρινό, chorizo, capocollo και κόκκινες κρέατα στη σχάρα.
Χαρτοφυλάκιο (5)
...ARMONICO είναι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από το Colletorto που παράγεται από την άλεση των ελιών σε πλήρη ωρίμανση. Συνοδεύει κάθε είδους πιάτο. Είναι εξαιρετικό για την παρασκευή σαλτσών και σούπας ή για να αποκτήσετε νόστιμες τηγανιτές λιχουδιές, λόγω της σημαντικής αντοχής σε υψηλές θερμοκρασίες. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ φιάλες των 0,50 και 0,75 λίτρων κουτιά των 1-2-3 και 5 λίτρων...
Χαρτοφυλάκιο (6)
Ιταλία, Marciano Della Chiana
...Το Pecorino Toscano DOP Stagionato είναι ένα παραδοσιακό τυρί, χαρακτηρισμένο από σκληρή ζύμη που προέρχεται από παστεριωμένο πρόβειο γάλα, με προσθήκη πυτιάς και αλατιού. Το Pecorino Toscano DOP Stagionato έχει ελάχιστη ωρίμανση 120 ημερών και είναι κατάλληλο για να εμπλουτίσει τα πιάτα της ιταλικής παράδοσης.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, La Spezia
...ΣΥΝΘΕΣΗ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ): ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΛΕΥΚΕΣ/ΠΡΑΣΙΝΕΣ: MGP Gold (Ωρίμανση Πράσινης Παπάγιας: Παπάγια φρούτο πράσινο/ώριμο με δραστηριότητα σε παπαΐνη και πηκτίνες που σχηματίζουν γέλη μερικώς υδρολυμένες με προβιοτική δράση), Kluyveromyces marxianus B0399 (Ομοζυγιστικός γαλακτοβάκιλλος με προβιοτική δράση) ελάχιστο 10 εκατομμύρια UFC/CPS. PROBIT ΚΥΡΙΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ: ΔΥΣΒΙΩΣΗ ΕΝΤΕΡΟΥ, ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΛΒΕΟΥ, ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΕΝΤΕΡΟΥ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΥΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...
Χαρτοφυλάκιο (3)
... χάλυβα για 10-12 ημέρες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 24-26°C. Στο τέλος της ζύμωσης, το κρασί ωριμάζει σε μπαρικ για 16-18 μήνες. Ακολουθεί περαιτέρω ωρίμανση σε φιάλη για τουλάχιστον 3 μήνες. Ικανότητα παλαίωσης: 4 και περισσότερα χρόνια ανάλογα με τη σοδειά. Χρώμα: έντονο ρουμπινί. Αρώματα: πλούσιο και επίμονο, με νότες από καλά ώριμα κόκκινα φρούτα.
Χαρτοφυλάκιο (4)
Ιταλία, Codogno
... του γάλακτος σε τυρί και ωρίμανση πρέπει υποχρεωτικά να πραγματοποιούνται στην περιοχή προέλευσης; επομένως μόνο γάλα και ιταλική παράδοση. Για να παραχθεί μια μορφή βάρους περίπου 32-34 κιλών απαιτούνται 500 λίτρα γάλακτος που φτάνουν στο τυροκομείο μέσα σε 1-2 ώρες από την αρμεγή, το γάλα αφήνεται να ξεκουραστεί για 12-18 ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων αποδεσμεύεται μέρος του λίπους, η μορφή που θα αφαιρεθεί έτσι ώστε το ημι-παχύ γάλα να μπορέσει να δώσει αυτό το εξαιρετικό τυρί μεγάλης ωρίμανσης, διατηρώντας τη γεύση του φρέσκου γάλακτος.
Χαρτοφυλάκιο (4)
Ιταλία, Carrara
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε από τον Dell'Amico Renato το 1970. Μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για την πολυάριθμη εμπειρία μας στο εμπόριο μαρμάρου και φυσικών πετρών, στην Ιταλία και σε διάφορες άλλες χώρες του κόσμου. Παράγουμε πλάκες λευκού μαρμάρου Καράρα, εμπορευόμενοι πλάκες και μπλοκ μαρμάρου Καράρα και άλλα υλικά. Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία ποιότητας και τύπου προϊόντος, διασφαλίζοντας πάντα εξα...
Ιταλία, Firenze
... παρασκευάζεται με προσεκτικά επιλεγμένα κρέατα και με την καλύτερη τοπική πιπεριά. Μετά την φυσική ωρίμανση είναι έτοιμη να σας διεγείρει τον ουρανίσκο με τη έντονη και πικάντικη γεύση της. Είναι εξαιρετική για να την απολαύσετε σκέτη, αλειμμένη σε ψωμί ή πίτσα, ιδανική για να φτιάξετε νόστιμα κρουτόν και μπρουσκέτες και για να δώσετε στις σάλτσες σας μια μοναδική και αναγνωρίσιμη γεύση. Αν είστε...
Χαρτοφυλάκιο (1)
Ιταλία, Padova
...Οι ελαστικοί απομονωτές σειράς SI αποτελούνται από εναλλασσόμενα στρώματα χάλυβα και ελαστικού που συνδέονται με ωρίμανση. Η συμπεριφορά τους μπορεί να μοντελοποιηθεί ως γραμμική, βασισμένη σε ισοδύναμη ακαμψία και τον ισοδύναμο συντελεστή ιξώδους απορρόφησης. Συνήθως κατασκευάζονται από μείγματα ελαστικού υψηλής απορρόφησης, δηλαδή με ισοδύναμο συντελεστή ιξώδους απορρόφησης μεταξύ 10 και 15...
Χαρτοφυλάκιο (72)
Ιταλία, Modena
...Η Techpartner εμπορεύεται λευκά ή χρωματιστά νήματα, από πολυπροπυλένιο, πολυεστέρα, βαμβάκι και λινό; διαθέσιμα σε μικρές ρόδες για αυτόματους δέτες, σε ρόδες με εσωτερικό κύλινδρο ή σε σποτ. Τα ελαστικά δίχτυα είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, από βαμβάκι/πολυεστέρα, ή καθαρό βαμβάκι, ή πολυεστέρα, κατάλληλα για προϊόντα που απαιτούν ωρίμανση ή μαγείρεμα.
Ιταλία, Aidone
... εκμεταλλευόμενη καινοτόμες ιδέες όπως οι γεμιστές κατσικίσιες τυρί, τα ωριμασμένα τυριά ή απλά όπως η mozzarella, που ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα, τη γεύση και την υγειονομική ασφάλεια. Η επιχείρηση υπάρχει εδώ και πάνω από έναν αιώνα. Στο πνεύμα της πιο ποιοτικής παράδοσης, επιλέγει το καλύτερο γάλα της επαρχίας Έννα και της Σικελίας, "εκμεταλλεύεται" τον παράγοντα κλίμα για την φυσική ωρίμανση των λεγόμενων "ιστορικών" γαλακτοκομικών προϊόντων, που είναι ευρέως διαδεδομένα στην εθνική και ευρωπαϊκή αγορά. ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟ ΤΥΡΙ.
Ιταλία, Cordignano
Η δραστηριότητα της Labor Legno εκτείνεται σε μια επιφάνεια πέντε χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων καλυμμένων και είκοσι χιλιάδων ακαλύπτων, με στόχο την παραγωγή παρκέ: από την επεξεργασία ολόκληρων κορμών μέχρι την ωρίμανση, την φινίρισμα και την αποθήκευση. Οι κορμοί εισάγονται απευθείας από την εταιρεία, η οποία πάντα δραστηριοποιείται τοπικά για την έρευνα και την επιλογή του προϊόντος: όλα...
Χαρτοφυλάκιο (8)
Ιταλία, Siena
... βρούμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, όπως αυτός της Defranceschi, και για την ωρίμανση του κρασιού χρησιμοποιούμε τόσο βαρέλια από γαλλική δρυς της Saury, άριστης ποιότητας, όσο και από την ιταλική εταιρεία Garbellotto, η οποία έχει αποδειχθεί εξαιρετική στην αγορά.
Χαρτοφυλάκιο (3)
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play