... γεύσεις της περιοχής μας, διατηρώντας με την πάροδο του χρόνου τις αξίες και τον σεβασμό προς την παράδοση.
Από την εμπειρία στην επιλογή και την κοπή του κρέατος, μέχρι την παρασκευή και την χειροποίητη δέσμευση, τα αλλαντικά μας παρακολουθούνται με προσοχή σε όλη τη διαδικασία παραγωγής μέχρι την ωρίμανση και τη συσκευασία.
Στην παραδοσιακή τέχνη των προϊόντων μας, μπορεί κανείς να ανακαλύψει όλη τη ζεστασιά και το άρωμα των ριζών μας.
Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που μας συνοδεύουν και μας εμπνέουν ακόμη και σήμερα να βελτιώνουμε και να προχωράμε το Αλλαντοποιείο Μπιλάντσια.
... εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου με τις εξαιρετικές διατροφικές και οργανοληπτικές του χαρακτηριστικές, αναδεικνύοντας την περιοχή και προστατεύοντας το τοπίο και τη φύση. Το ελαιόλαδο Angimbe NATURES παράγεται από επιλεγμένες ελιές, που συλλέγονται με το χέρι στο ελαιώνα της Καλαταφίμι Σεγκέστα. Αλέθεται εντός της ημέρας και οι ελιές επιλέγονται πριν από την πλήρη ωρίμανση όταν υπάρχει ακόμη η επικράτηση...
Η Fonderia Artistica Bortoletti παράγει αποκλειστικά αντικείμενα φτιαγμένα στο χέρι, σύμφωνα με την παράδοση και το στυλ της βενετσιάνικης τέχνης. Ιδρύθηκε το 1980 σε ένα μικρό εργαστήριο στα περίχωρα της λιμνοθάλασσας της Βενετίας από τέσσερις αδελφούς και από το πάθος του πατέρα τους για τη γλυπτική και τη χύτευση του μπρούντζου. Η ωρίμανση μιας πολυάριθμης εμπειρίας οδήγησε σε μια ποιοτική...
... πρόταση επικεντρώνεται στο τυρί Οράτσιο, ένα ημι-ωριμασμένο τυρί κατάλληλο για κατανάλωση στο τραπέζι και που διατίθεται στην αγορά μετά από μερικές εβδομάδες ωρίμανσης. Η ξηρή αλάτιση και η ωρίμανση σε φυσικό χώρο το καθιστούν μοναδικό για τα αισθητηριακά του χαρακτηριστικά.
... εκτίθενται προς το μεσημέρι και προς τα δυτικά βρίσκονται σε εωκενικές εδάφους που προέρχονται από πετρασέρα, γκαλέστρο και ασβεστόλιθο. Το κελάρι φιλοξενεί βαρέλια 25 εκατονικών από γαλλική δρυ, βαρέλια 39 εκατονικών από δρυ Σλαβονίας και δεκατέσσερις μπαρίκες από διάφορες ξυλώδεις ουσίες που χρησιμοποιούνται μόνο για το Ρόσσο Τοσκάνου. Η παραμονή σε δρυ για το Μπρουνέλο είναι τρία χρόνια, ακολουθούμενη από ωρίμανση έξι μηνών σε φιάλη. Τα κρασιά είναι παραδοσιακού στυλ.
Είμαι ο Φερντινάντο Παππαλάρντο, προέρχομαι από μια οικογένεια επιχειρηματιών στον τομέα της αγροδιατροφής εδώ και πολλές γενιές και αξιοποιώ την τριακονταετή εμπειρία που έχω αποκτήσει στον τομέα της επεξεργασίας ελιών. Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδό μου προέρχεται από την πρώτη έκθλιψη επιλεγμένων ελιών που συλλέγονται με το χέρι στην κατάλληλη ωρίμανση από δύο ποικιλίες της Γης του Μπάρι: την...
...Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, με περισσότερα από 62 χρόνια εμπειρίας – τοποθετημένη στην καρδιά της υπαίθρου της Aversa, γνωστή ως η γη της "mozzarella di Bufala", όπου ο συνδυασμός καιρού / εδάφους είναι απολύτως απαράμιλλος.
Η εταιρεία ασχολείται ενεργά με το σχεδιασμό και την κατασκευή γαλακτοκομικών εργοστασίων και μηχανών, πιο συγκεκριμένα, μηχανών για ωρίμανση, κοπή και συσκευασία...
Η εταιρεία Barbieri Enzo ασχολείται με την παραγωγή και την ωρίμανση προσούτο και είναι μέλος του Συνεταιρισμού Προσούτο Πάρμα. Η Barbieri Enzo έχει έδρα στο Λανγκιράνο στην επαρχία της Πάρμα, στη διεύθυνση οδός Case Schianchi 8.
Μεταξύ των δραστηριοτήτων:
- παραγωγή προσούτο
- ωρίμανση προσούτο
- συσκευασία προσούτο
- πώληση προσούτο
- προμήθεια προσούτο
- αλλαντοποιεία
- προσουτοποιεία...
... φτάνει στην πιο υψηλή ωρίμανση. Μια βασική υπηρεσία που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι η ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΙΤΩΝ ή η δυνατότητα εμφιάλωσης των κρασιών μας με εξατομικευμένες ετικέτες (Private Label).
Η IRTECH srl είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ψύξης που εφαρμόζεται στη βιομηχανία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Η IRTECH έχει αναπτύξει σε σύντομο χρονικό διάστημα μια ευρεία γκάμα προϊόντων και μια ευελιξία όσον αφορά τα συστήματα και τις μηχανές, ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες παραγωγικές ανάγκες που κυμαίνονται από το μικρό εργαστήριο μέχρι τη βιομηχανία. Η γκάμα προσφορών περιλαμβάνει ειδικά τις βιομηχανικές κάψουλες, είτε πρόκειται για ζύμωση, κατάψυξη, ωρίμανση ή συντήρηση, οι οποίες παράγονται ...
... τεχνικών εκτροφής, αποκτώντας έτσι εμπειρία υψηλού επιπέδου.
Εμπορικά προϊόντα: ευρεία γκάμα προϊόντων για την υγιεινή της φάρμας σας και των αγελάδων σας, προϊόντα και ανταλλακτικά του συστήματος γαλακτοκομίας σας, συστήματα αερισμού και αποστράγγισης του αέρα, προϊόντα για τη ζωοτεχνία γενικά. Δεξαμενές ψύξης γάλακτος από 100 έως 18000 λίτρα, ψυγεία για κρέατα, ωρίμανση τυριών, λαχανικά. Όλα τα εμπορικά προϊόντα εγκαθίστανται και παρέχονται με υπηρεσία υποστήριξης απευθείας από εμάς.
... Κάβες της Μεσσαλούνα οινοποιούν στη δική τους κάβα, όπου εκτός από τη χρήση βαρελιών και τόννου από ξύλο δρυός και τόννου από ξύλο ακακίας για την ωρίμανση και την παλαίωση των κόκκινων και λευκών κρασιών, χρησιμοποιούνται και οινοποιητικά δοχεία από τσιμέντο με έλεγχο θερμοκρασίας, ικανά να διατηρούν καλύτερα τα κρασιά που πρέπει να ωριμάσουν, καθώς και οι πιο τεχνολογικά προηγμένοι θερμομονωμένοι ανοξείδωτοι κάδοι, όπου επεξεργάζονται οι μικρές ποσότητες για τα μπλέντ και για να υπάρχει μεγαλύτερος έλεγχος στην εξέλιξή τους και στην ωρίμανσή τους.
... μητρική εταιρεία, που βρίσκεται στο Semogo, είναι ιδανική για την ωρίμανση του Prosciutto De 'BAITA' και του Speck De 'BAITA', εκμεταλλευόμενη το προνόμιο του καθαρού και δροσερού αέρα της υψηλής ορεινής περιοχής (1459 μ. υψόμετρο). Χάρη σε μια συνεχόμενη εργασία, στην ισχυρή πάθος και αφοσίωση μιας οικογένειας και ενός ενωμένου προσωπικού, τα προϊόντα μας αποκτούν εκείνη την αναγνωρίσιμη και απαράμιλλη πινελιά που χαρακτηρίζει την μοναδικότητα και την αριστεία τους.
... ακρίβεια των εργασιών της. Συνεχιζόμενες έρευνες και πειραματισμοί, καθώς και μια σταθερή επαγγελματική ωρίμανση, μας έχουν οδηγήσει σε αυξανόμενες επενδύσεις σε εργατικό δυναμικό, με σχετική σταδιακή αύξηση της πελατείας και ένα συνεχώς αυξανόμενο απόθεμα εργασιακής εμπειρίας. Το 1982, η εταιρεία Baldi μεταμορφώθηκε σε Επιχείρηση Baldi και το 1990, με τη γέννηση της σημερινής “Επιχείρησης Baldi srl”. Η σταθερή ανάπτυξη μας έχει επιτρέψει να διευρύνουμε τη βάση πελατών μας πέρα από τη Φλωρεντία και το Πράτο, αλλά και στην Τοσκάνη και στο εξωτερικό.
... υπάρχουν λίγα συστατικά, αλλά είναι όλα ανεκτίμητα, όπως στις συνταγές του παρελθόντος. Η μακρά ωρίμανση μέρα με τη μέρα στην "κατάλληλη απόσταση" για να προσφέρει ένα αναγνωρίσιμο άρωμα και γεύση με το αλάτισμα και τη χειροποίητη δέσμευση. Οι καθημερινές έλεγχοι ποιότητας, η μανιακή προσοχή στη φροντίδα της αριστείας, η αποκλειστική επιλογή των εκλεκτών ιταλικών κρεάτων υψηλής ποιότητας. Αξιακά...
... όλων των συνεργατών, η επαγγελματικότητα του προσωπικού μας, η προσοχή στην παραγωγή και ωρίμανση, καθώς και η ικανότητα να συνδυάζουμε την καινοτομία με τον σεβασμό στην παράδοση, μας επιτρέπουν να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Η RTB srl δραστηριοποιείται στον τομέα της οινολογίας και της οινοποίησης και προσφέρει πλήρη προμήθεια προϊόντων και εξοπλισμού για οινοποιεία, όπως:
- Εξοπλισμός για οινοποίηση,
- Μεμβράνες και εγκαταστάσεις διαχωρισμού τανγκενσιαλ,
- Συστήματα και κασέτες για φιλτράρισμα και μικροφιλτράρισμα,
- Προϊόντα και βοηθήματα οινολογίας,
- Δεξαμενές αποθήκευσης από ατσάλι,
- Δρύινες κάβες για παλαίωση και ωρίμανση,
- Αντίστροφη όσμωση, σταθεροποίηση, αποαλκοολποίηση.
... πιάτου.Οι ελιές μας συλλέγονται στην πρώτη ωρίμανση, αποφεύγοντας έτσι να γίνει το χρώμα από πράσινο πιο σκούρο και μαύρο (φάση ωρίμανσης).Αν και η απόδοση είναι χαμηλότερη, αυτό εξασφαλίζει πολύ υψηλότερη ποιότητα. Η συγκομιδή γίνεται κυρίως με το χέρι και μόνο σπάνια με τη βοήθεια μηχανικών μέσων, τα οποία ωστόσο σέβονται τον καρπό, χειριζόμενοι τον με προσοχή και αποφεύγοντας ζημιές.Ο ελαιώνας μας...
... μεταβολικές ανάγκες των ζυμών και έτσι να εξασφαλίζουν κανονικές και χωρίς ελαττώματα ζυμώσεις, μεγιστοποιώντας την παραγωγή αρωμάτων. Η εταιρεία προσφέρει επίσης μια ευρεία γκάμα τανινών και βοηθητικών για την ωρίμανση, προκειμένου να επιτευχθούν στόχοι όπως η σταθεροποίηση του χρώματος, η προσφορά δομής, το αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα και η αισθητηριακή ισορροπία.
Μια πλήρης σειρά προσθέτων...
Η Bongetta Formaggi είναι ειδικευμένη στη ωρίμανση και κοπή ιταλικών τυριών και όχι μόνο.
Είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο τυριών: Grana Padano Dop και Parmigiano Reggiano Dop σε διάφορες ωριμάνσεις, κοπές και τριμμένα. Πολλά ιταλικά DOP: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio, DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, ελβετικά τυριά, σκληρά τυριά, μαλακά τυριά, τυριά από κατσίκι και πρόβατο, Provoloni, τυριά γαλακτοκομείου νέας ηλικίας, ημι-ωριμασμένα και υπερ-ωριμασμένα.
Η IFT srl προσφέρει λύσεις και εξοπλισμό για την ωρίμανση κάθε τύπου τυριού, εξοπλισμό για την επεξεργασία κρέατος και το κάπνισμα και την κατάψυξή του, σκελετούς για την ξήρανση ζυμαρικών, λαχανικών και φρούτων, εξοπλισμό για την προ και μετά ψησίματος του ψωμιού.
... καθιστούν κάθε προϊόν εξαιρετικά νόστιμο και γευστικό. Η παράδοση της επεξεργασίας χοιρινού κρέατος είναι παλιά τρεις γενιές. Η προσοχή στην αγορά, η ιδιαίτερη φροντίδα για την ποιότητα και την ωρίμανση, η γνησιότητα, μαζί με την γρήγορη και ακριβή εξυπηρέτηση, είναι τα δυνατά μας σημεία.
... διαφόρων προγραμμάτων. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη διάρκεια του κύκλου για την επιθυμητή μείωση βάρους και/ή τη μέγιστη θερμοκρασία που πρέπει να διατηρηθεί στο περιβάλλον.
Προτείνουμε επίσης λύσεις για κλιματισμό βαρελιών και αποθηκών. Το λογισμικό Sordato Barrique έχει τη λειτουργία να διατηρεί σταθερές και ιδανικές συνθήκες για την ωρίμανση του κρασιού σε ξύλο.
Η εταιρεία Sordato srl είναι πιστοποιημένη κατά UNI EN ISO 9001:2008 από το 2012.
Από το 1966, η ARTES POLITECNICA είναι παρούσα στην εθνική και διεθνή αγορά με μια ευρεία σειρά από δίχτυα κατά της χαλαζόπτωσης, σκίασης και κατά των αφίδων. Το δίχτυ μας κατά της χαλαζόπτωσης προστατεύει όχι μόνο τον καρπό από το χαλάζι και την παγωνιά, αλλά και το ίδιο το δέντρο, επιτρέποντας έτσι την ανάπτυξη της καλλιέργειας. Το δίχτυ σκίασης βοηθά στην πρόωρη ή καθυστερημένη ωρίμανση και...
... απαιτητικές διαδικασίες όπως και για το ελαιόλαδο μέχρι την εμφιάλωση και αποστολή.
Κονσέρβες: καλλιεργούμε στους κήπους μας στον ανοιχτό ουρανό και κάτω από τον καυτό ήλιο της Καλαβρίας, τα λαχανικά μας που, όταν φτάσουν στην ιδανική ωρίμανση, θα μετατραπούν σε βάζα με: ψητές μελιτζάνες, ψητές πιπεριές, σάλτσες ντομάτας, πικάντικες σάλτσες, αποξηραμένες ντομάτες, αγκινάρες, κρεμμυδάκια κ.λπ.
Απαιτούμε και προσφέρουμε τη μέγιστη σοβαρότητα, εγγυόμαστε την εξαιρετική ποιότητα και γνησιότητα των προϊόντων μας. Δοκιμάστε για να πιστέψετε!!!!!
Είμαστε ένα Χειροποίητο Εργαστήριο που βρίσκεται στην Λομβαρδία, στον δήμο Σεβέσο, περίπου 22 χιλιόμετρα βόρεια του Μιλάνου, στην κατώτερη Μπριανζά, εντελώς αφιερωμένο στην παραγωγή της προψημένης βάσης της Πίνσα σε όλα τα μεγέθη της. Με την παραγωγή εννοούμε λεπτομερώς: τη δοσολογία των συστατικών, την ζύμωση, την ωρίμανση, την απλώση, το ψήσιμο και την συσκευασία του προϊόντος. Από την έδρα μας...
Εισάγουμε αποκλειστικά ιβηρικά προϊόντα από διάφορες ισπανικές εταιρείες. Κυρίως ωριμασμένα προσούτο από λευκή φυλή (duroc) και από μαύρη φυλή (iberico pata negra), τα προϊόντα μας είναι εντελώς φυσικά και με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι (2,57 γρ ανά κιλό) και δεν περιέχουν δεξτρόζη, χρωστικές ή συντηρητικά. Μόνο αλάτι και ωρίμανση σε υψηλό βουνό σε υψόμετρο άνω των 2000 μέτρων.
η εταιρεία μας που δραστηριοποιείται στην διεθνή αγορά, σχεδιάζει και κατασκευάζει: εγκαταστάσεις για την ξήρανση και την ωρίμανση αλλαντικών με και χωρίς καπνό, ζαμπόν και τυριά; εγκαταστάσεις απόψυξης; θάλαμοι για τη συντήρηση τροφίμων; εγκαταστάσεις κλιματισμού; καθαρές αίθουσες; τούνελ ψύξης, κατάψυξης, παστερίωσης και πολλά άλλα.