Ιταλία, Amelia
...Στην προστατευόμενη περιοχή που είναι γνωστή ως "μονοπάτι του πετρελαίου" στην Ουμπρία, στους κυματιστούς λόφους των Αμερίνων, καλλιεργούνται οι ελιές μας. Εξάγουμε το λάδι FenOlio αποκλειστικά από τις δικές μας ελιές. Το λάδι είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, ισχυρούς φυσικούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες με υψηλά επίπεδα βιταμίνης Ε, ικανούς να αντισταθούν στις βλαβερές επιδράσεις των ελεύθερων...
Ιταλία, Catania
...Το λάδι "Prezioso" προέρχεται από μια ιδιαίτερη ποικιλία ελιάς, την "Nocellara Etnea", που καλλιεργείται σχεδόν αποκλειστικά στις πλαγιές του Έτνα. Οι ελιές, που προέρχονται από βιολογική γεωργία, συλλέγονται χειροκίνητα μέχρι τον μήνα Νοέμβριο, όταν είναι ακόμα πράσινες, θυσιάζοντας την απόδοση για να αποκτήσουν ένα λάδι με πιο φρουτώδη γεύση. Η έκθλιψη, που πραγματοποιείται εντός 6/12 ωρών από...
Χαρτοφυλάκιο (8)
Ιταλία, Nave
...Αυτό το λάδι παράγεται αποκλειστικά από επιλεγμένες ελιές σε 20 στρέμματα ελαιώνων ιδιοκτησίας, όπου καλλιεργούνται ποικιλίες Frantoio, Moraiolo και Leccino. Οι ελιές είναι βιολογικές, συλλέγονται χειροκίνητα με τη μέθοδο της «μπρουκάτου» τον μήνα Νοέμβριο και αμέσως μετά αλέθονται με μηχανική διαδικασία ψυχρής έκθλιψης και φιλτραρίσματος. Το λάδι διατηρείται σε δοχεία από ανοξείδωτο χάλυβα μέχρι...
Χαρτοφυλάκιο (46)
Ιταλία, Montecassiano
... οι οργανοληπτικές χαρακτηριστικές αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο από τον τύπο της καλλιεργούμενης γης, τις μεθόδους καλλιέργειας, την προσοχή που δίνεται στην έγκαιρη άλεση και, τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το κλίμα. Στην πραγματικότητα, οι μέσες-χαμηλές θερμοκρασίες της φθινοπωρινής περιόδου ευνοούν τον σχηματισμό ελαϊκού οξέος στις ελιές.
Χαρτοφυλάκιο (2)
Ιταλία, Roma
...Συστατικά: Καλλιεργημένα μανιτάρια (Agaricus bisporus), ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, λάδι σπόρων ηλίανθου, μαύρες ελιές, καλοκαιρινό τρούφα 1% (Tuber aestivum Vitt.), άρωμα, αλάτι. Ημερομηνία λήξης: 36 μήνες. Τρόπος χρήσης: Είναι ιδανικό ως καρύκευμα για κρουασάν και γέμιση για ορεκτικά, κυρίως πιάτα και δευτερεύοντα πιάτα, ομελέτες και ως βάση για όλα τα πιάτα με τρούφα. Αλλεργιογόνα: Το...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ιταλία, altamura
...Η Φοκάτσια Μπαρέζε παρασκευάζεται από μια ζύμη που αποτελείται από τις εξής πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας: αλεσμένο σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αλεύρι μαλακού σίτου, λεκιθίνη σόγιας, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, λάδι ηλιόσπορου, αλάτι, μαγιά μπύρας, νερό, βελτιωτικό. Περιέχει γλουτένη και σόγια. Γαρνιτούρα: ντοματίνια από λόφο, μαύρες ελιές, ρίγανη. Επεξεργάζεται χειροποίητα, συσκευάζεται σε ATM και τοποθετείται σε πλαστική μεμβράνη για τρόφιμα.
Χαρτοφυλάκιο (3)
... μαγειρεύονται με μια ιδιαίτερη σάλτσα ντομάτας. Συστατικά: Τηγανητή μελιτζάνα σε κύβους 37%, σάλτσα ντομάτας, λάδι σπόρων ηλίανθου, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, κρεμμύδια, σέλινο, ελιές, κάππαρη, ζάχαρη, φυσικά αρώματα, ξίδι.
... ποιότητας ελαιόλαδο από υπεραιωνόβιες ελιές και αρωματισμένα λάδια με λεμόνι, κόκκινο μανταρίνι, πιπέρι, δεντρολίβανο και τρούφα. Δεν συνεργαζόμαστε με τη μεγάλη διανομή αλλά με μικρά καταστήματα, εστιατόρια και καταστήματα gourmet υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να βρείτε κάποιες πληροφορίες για τα προϊόντα μας στο συνημμένο και περισσότερα στο www.essenzadipuglia.it...
Ιταλία, Calatafimi Segesta
... εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου με τις εξαιρετικές διατροφικές και οργανοληπτικές του χαρακτηριστικές, αναδεικνύοντας την περιοχή και προστατεύοντας το τοπίο και τη φύση. Το ελαιόλαδο Angimbe NATURES παράγεται από επιλεγμένες ελιές, που συλλέγονται με το χέρι στο ελαιώνα της Καλαταφίμι Σεγκέστα. Αλέθεται εντός της ημέρας και οι ελιές επιλέγονται πριν από την πλήρη ωρίμανση όταν υπάρχει ακόμη η επικράτηση...
Χαρτοφυλάκιο (3)
... ελιές μας, που αλέθονται κρύες, παράγουν τόσο ένα "καθαρό" ελαιόλαδο όσο και ένα "Blend". Οι φάσεις καλλιέργειας, συγκομιδής, άλεσης, αποθήκευσης και εμφιάλωσης του ελαιόλαδου εκτελούνται όλες ακολουθώντας αυστηρά τα πρότυπα που ορίζονται από την κοινοτική νομοθεσία σχετικά με τις βιολογικές παραγωγές. Ήδη εκτιμημένα από εξαιρετικά εστιατόρια της περιοχής, η πρόθεσή μας είναι να γνωστοποιήσουμε τα προϊόντα μας σε όλη τη χώρα και διεθνώς.
Χαρτοφυλάκιο (6)
...Η Fonte Torre παράγει εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο στην Ούμπρια χρησιμοποιώντας τις καλύτερες τεχνολογίες εξαγωγής και συγκομιδής, με στόχο την επίτευξη ενός προϊόντος της μέγιστης ποιότητας. Οι ελιές της κυρίαρχης ποικιλίας "Moraiolo", γνωστές για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε πολυφαινόλες, επεξεργάζονται εντός 48 ωρών από τη συγκομιδή σε χαμηλές θερμοκρασίες (κατώτερες των 27°C). Παράγουμε...
Ιταλία, San Vito Dei Normanni
... σπέρνουμε, τα φυτεύουμε, τα επεξεργαζόμαστε και τα μετατρέπουμε, ολοκληρώνοντας όλο τον παραγωγικό κύκλο. Ο «καρδιόφυλλος της Πούλια» είναι το κύριο προϊόν μας, αλλά ασχολούμαστε και με τρόφιμα όπως ντομάτες, μελιτζάνες, κολοκυθάκια και πιπεριές. Και τώρα και ελαιόλαδο «extravergine» από βιολογική γεωργία και «passata di pomodoro», επίσης βιολογική. Γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να διαδώσουμε την καλοσύνη, τη γεύση και τις γεύσεις της γης μας, τις αρχές της Μεσογειακής διατροφής, άυλη κληρονομιά της ανθρωπότητας, όπου και αν είναι δυνατό!
Ιταλία, Biancavilla
... παραγωγή μας ελιών βρίσκεται στην περιοχή D.O.P. Μόντε Έτνα, ακριβώς στα εδάφη, ηφαιστειακής προέλευσης, των δήμων Μπιανκαβίλα και Σάντα Μαρία ντι Λικοδία (υψόμετρο 555 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας), εδώ οι ελαιώνες μας καλλιεργούνται χωρίς τη χρήση χημικών προϊόντων. Οι ελιές, που ωριμάζουν στον ήλιο της Σικελίας και στις ζεστές ηφαιστειακές γαίες, συλλέγονται μεταξύ Νοεμβρίου και Ιανουαρίου αποκλειστικά με το χέρι μέσω της "Μπρουκάτουρας". Αυτή η διαδικασία επιτρέπει στο ελαιόλαδό μας να διατηρεί όλες τις ποιότητες και τις εξαιρετικές οργανωτικές ουσίες.
Ιταλία, Sant'agata De Goti
...Στο Σάννιο Μπενεβέντο, περιοχή όπου η παράδοση της ελιάς είναι από τις πιο αρχαίες στην Ιταλία, η εταιρεία μας παράγει στη Σαντ'Αγκατά ντε' Γκότι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ιταλικής προέλευσης "Terre Caudine", χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ελιές που συλλέγονται από τους ελαιώνες μας. Στους πρόποδες του όρους Ταμπούρνο, σε υψόμετρο περίπου 200 μ., παράγουμε ένα ιταλικό ελαιόλαδο που...
Χαρτοφυλάκιο (1)
Ιταλία, Palo Del Colle
... οποίες προκύπτει κυρίως ένα φρουτώδες ελαιόλαδο με σημαντικές πικρές και πικάντικες νότες, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες που το χαρακτηρίζουν και το καθιστούν σύμμαχο για την υγεία. Επίσης, από ελιές της ποικιλίας "ογλιαρόλα" προκύπτει ένα πολύ ισορροπημένο, κομψό ελαιόλαδο με νότες αμυγδάλου και μερικές φορές μήλου και φρέσκου χόρτου. Ο "πυρήνας" της επιχείρησης είναι η εμπορία των...
Χαρτοφυλάκιο (2)
Ιταλία, Ravenna
Είμαστε μια εταιρεία που ασχολείται με την παραγωγή και την εξαγωγή διαφόρων αγροτικών προϊόντων, δίνοντας προτεραιότητα σε: κάππαρη, φρούτα κάππαρης, ελιές, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, πιπεριές κ.λπ. Η εταιρεία μας υιοθετεί τα καλύτερα συστήματα ελέγχου ποιότητας, ασφάλειας και υγιεινής σε κάθε στάδιο της παραγωγικής αλυσίδας, χάρη στα οποία καταφέρνουμε να προσφέρουμε ένα ασφαλές και εξαιρετικής...
Χαρτοφυλάκιο (6)
Ιταλία, Rocchetta Nervina
Η Φάρμα Cuvea παράγει λιγουριανό ελαιόλαδο εντελώς βιολογικό και ψυχρής έκθλιψης στην ιταλική Ριβιέρα. Κοντά στο ελαιόλαδο taggiasca, δημιουργούμε επίσης τυπικές ιταλικές σάλτσες (όπως πέστο βασιλικού, κόκκινο πέστο) και προϊόντα με ελιές taggiasca (όπως ελιές taggiasca χωρίς κουκούτσι, κρέμα ελιάς taggiasca και ελιές taggiasca χωρίς κουκούτσι) και τα πουλάμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το...
Ιταλία, Caltanissetta
... Biologic-Oil ολοκληρώνει την παραγωγή ελαιολάδου με τη σειρά ελαιολάδου με τοπικά αρώματα, με πέστο Σικελίας, με παραδοσιακά πατέ, με προϊόντα σε ελαιόλαδο και με ελιές επιτραπέζιες σε άλμη, από την επιλεγμένη ποικιλία Νοτσελάρα του Μπελίτσε.
Χαρτοφυλάκιο (2)
... είναι να εφαρμοστεί η σύντομη αλυσίδα παραγωγού/καταναλωτή και να διασφαλιστεί έτσι η φρεσκάδα και η γνησιότητα των τροφίμων, που θα φτάσουν απευθείας στο τραπέζι. Εδραιωμένη η παραγωγή ελαιολάδου, χάρη στη συνεργασία με τον τοπικό ελαιουργείο F.lli Sasso, παραδοσιακό με μύλους από γρανίτη, που έχει προσαρμόσει τον παραγωγικό του κύκλο για να παράγει εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ποιότητας και που μας επιτρέπει τον έλεγχο όλων των...
Ιταλία, Bagno a Ripoli
... ελαιολάδου όπως η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Νότια Αφρική, το Μεξικό και η Καλιφόρνια (ΗΠΑ). Η αναζήτηση συνεχούς τελειοποίησης της διαδικασίας μετατροπής των ελιών σε ελαιόλαδο είναι πάντα ο στόχος της Officine Meccaniche Toscane S.p.A. Πολλές πατέντες έχουν επιτρέψει στην εταιρεία να αποκτήσει πραγματικά καινοτόμες μηχανές και εγκαταστάσεις στον τομέα. Στη βάση της συνεχούς αναζήτησης καινοτομίας και ανάπτυξης βρίσκεται η επιθυμία να παρέχουμε στους πελάτες μας εργαλεία που τους επιτρέπουν να αποκτούν ένα ποιοτικά ανώτερο προϊόν.
Ιταλία, Maruggio
... δυνατόν να εξαχθεί ένα κρύο λάδι εξαιρετικής ποιότητας. Οι ελιές, αφού φτάσουν τον κατάλληλο βαθμό ωρίμανσης, συλλέγονται άμεσα από το φυτό είτε με το χέρι είτε με μηχανικά μέσα; αυτός ο πολύτιμος καρπός αλέθεται μετά τη συγκομιδή εντός 12 ωρών. Αυτή η οργάνωση επιτρέπει την παραγωγή ενός λαδιού με εξαιρετικές οργανωληπτικές ιδιότητες, όπως το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "αρμονικό" με την τυπική χρυσόκίτρινη απόχρωση και ισορροπημένη γεύση με μια νότα αμυγδάλου ή το εξαιρετικό παρθένο "φρουτώδες" με έντονο άρωμα και πικάντικες αντιλήψεις και πικρές νότες φύλλου.
Χαρτοφυλάκιο (8)
Ιταλία, Canosa Di Puglia
... ποικιλία coratina, μια τυπική ποικιλία ελιάς της Πούλια που καλλιεργείται σε όλη την αγροτική περιοχή του Βόρειου Μπάρε, παράγοντας ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που ταιριάζει θαυμάσια με λεπτά φαγητά, εμπλουτίζοντας τη γεύση τους χωρίς να την επισκιάζει. Περίπου 7 χρόνια πριν, η εταιρεία ανακάλυψε ξανά και φύτεψε την αρχαία ποικιλία ελιάς Peranzana, η οποία, σε αυτό το έδαφος, εκφράζει καλύτερα τα λεπτά αρώματά της.
Ιταλία, San Casciano In Val Di Pesa
Η Αγροτική Επιχείρηση Podere San Pierino βρίσκεται στην καρδιά του Chianti Classico. Εδώ παράγονται εξαιρετικά κρασιά: Chianti Classico, Κόκκινο κρασί I.G.T. Toscana, Λευκό και ροζέ κρασί. Από τις 2000 ελιές που υπάρχουν στην επιχείρηση παράγεται ένα φανταστικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο είναι το καμάρι της επιχείρησης. Ωστόσο, δεν λείπουν και τα δευτερεύοντα προϊόντα, όπως: Grappa di...
Ιταλία, Roma
Η Ellenikà είναι αποκλειστικός εισαγωγέας των καλύτερων παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων: ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και ελιές; χαρακτηριστικά κρασιά; σπεσιαλιτέ όπως ντολμαδάκια, φύλλα αμπελιού και η Αγγουρίδα (Αγρέστο); παραδοσιακά μπισκότα όπως κουραμπιέδες και μελομακάρονα; χαρακτηριστικά λικέρ όπως ούζο, μαστίχα, τεντούρα και τσίπουρο; μέλι από την Κρήτη και αποξηραμένα σύκα. Η Ellenikà...
Ιταλία, Nicosia
... λύση στους άμεσους ανταγωνιστές της: τις πιέσεις με φυσικούς πιέσεις; που παράγει ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και επιστρέφει δύο άμεσα διαθέσιμα και εμπορεύσιμα υποπροϊόντα: την ξηρή σάπια και την πολτό από ελιές. Συνοπτικά, το σύστημα επαναστατεί σε όλες τις θεωρίες που θέλουν το σύστημα εξαγωγής με νεκρή πίεση να είναι οριστικό. Έχουμε δημιουργήσει ένα ευέλικτο και αποδοτικό σύστημα που...
Ιταλία, Imperia
...Το Λάδι Cannelle είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της ποικιλίας "Monocultivar Taggiasca". Το ελαιόλαδο Monocultivar είναι μοναδικό στις οργανοληπτικές του χαρακτηριστικές που το διακρίνουν από τα άλλα ελαιόλαδα που κυκλοφορούν στην αγορά. Οι ελιές Taggiasche είναι μία από τις πιο διάσημες ποικιλίες για την παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου. Το Λάδι Cannelle είναι 100% φυσικό, η...
Ιταλία, Castelverano
Αρώματα της Σικελίας και Τυπικά Προϊόντα: Ελιές, Ελαιόλαδο Νοτσέλαρα του Μπελίτσε, Βιολογικό Μέλι, Κρασί ΔΠΠ ΙΓΠ, Ρίγανη, Κάππαρη, Ξηρός Ζιμπίμπο από την Παντελερία, Μαρμελάδες και Γλυκά, Μαύρο Ψωμί από το Καστελβετράνο, Βαστέντα Μπελίτσινα, Πεκορίνο, Φρούτα Μαρτοράνα, Ξηρές Ντομάτες, Σκόρδο Νούμπια, Πάστα Μπουζιάτε, Αλάτι Τραπάνι, Πικρό Σελινούντα. Όλα τα προϊόντα είναι τοπικά και παραδοσιακά με Ποιότητα και Φυσική Γεύση.
...εξαιρετικό για να ντύνει βραστά ή ψητά κρέατα, στιφάδο, σαλάτες, σούπες. Η τυπική του γεύση και το έντονο άρωμά του απολαμβάνονται καλύτερα βουτώντας λίγο ψωμί σε αυτό. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο “OLIOTOLA”, ψυχρής έκθλιψης από ελιές που καλλιεργούνται στη Σικελία (Ιταλία) και μη φιλτραρισμένο είναι 100% ιταλικό προϊόν. Η περίοδος συγκομιδής είναι από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο, οι ελιές...
Ιταλία, Bagnara Calabra
...Παράγουμε 100% ιταλικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με μηχανική επεξεργασία και σε ελαιοτριβείο με συνεχή ψυχρή διαδικασία. Αφού ολοκληρωθεί η επεξεργασία του έξτρα, ξεκινάμε την επεξεργασία του αρωματισμένου με ελιές και φρέσκα φρούτα απευθείας στο ελαιοτριβείο. Βιολογική καλλιέργεια. Ιχνηλασιμότητα και πιστοποιημένο βιολογικό.
Ιταλία, Bari
...διατηρώντας την παράδοση και την ίδια ποιότητα όπως παλιά. Ο ελαιώνας βρίσκεται στο κέντρο της Καστελάνα Γκρόττε, σε ένα παλιό κτίριο του 1800, όπου συλλέγει και μετατρέπει τους καρπούς των ελαιώνων ορισμένων ιδιοκτησιών και διαφόρων προμηθευτών στην επαρχία του Μπάρι και από εκεί συσκευάζει και διανέμει τα προϊόντα του σε όλη την Ευρώπη. Τα κύρια προϊόντα του Παλιού Ελαιώνα Πάτσε είναι το ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας με ελαφριά φρουτώδη γεύση και το ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας με έντονη φρουτώδη γεύση, που εξάγεται από ελιές 100% Κορατίνα.
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play