Ιταλία, Misano Adriatico
...Αυτό το εκλεκτό κρασί έχει έντονη και γεμάτη γεύση με νότες από σκούρους καρπούς και μπαχαρικά. Παραγωγή στην Ιταλία, το MEDAINA Barolo DOCG είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του κρασιού, με 75 cl καθαρής απόλαυσης σε κάθε φιάλη. Ιδανικό για να συνοδευτεί με πιάτα κρέατος ή ωριμασμένα τυριά.
Χαρτοφυλάκιο (200)
Ιταλία, Orbassano
...Η ψητή λαζάνια είναι ένα κλασικό cult και ένα από τα πιάτα που κάνουν διάσημη την ιταλική κουζίνα σε όλο τον κόσμο. Αυτή η εκδοχή, η πιο διάσημη από όλες, είναι καρυκευμένη με την τυπική σάλτσα ραγού από κρέας Μπολόνιας και σάλτσα μπεσαμέλ. Μια λαζάνια με ρουστίκ γεύση, ακριβώς όπως αυτή που φτιάχνεται στα ιταλικά σπίτια, έτοιμη για να απολαυθεί και που χρειάζεται μόνο να ζεσταθεί.
Χαρτοφυλάκιο (63)
...Το καλό της χειμερινής περιόδου βρίσκεται στα δώρα που προσφέρει η γη κατά τους πιο κρύους μήνες. Ένα από αυτά είναι τα μπρόκολα, πρωταγωνιστές αυτού του πρώτου πιάτου μαζί με το λουκάνικο. Η ήπια γεύση τους ισορροπεί τέλεια τη πικάντικη γεύση του κρέατος και θα ζεστάνει τις αισθήσεις σας.
Χαρτοφυλάκιο (45)
Ιταλία, Loreggia
...Ο Πάκ Τσόι είναι ένα οβάλ φύλλο λαχανικό, που προέρχεται από την Κίνα, με ήπια και πικρή γεύση. Πλούσιος σε φυτικές ίνες και μέταλλα, είναι ωστόσο ένα λαχανικό με λίγες θερμίδες. Συνοδεύει πιάτα κρέατος, αλλά ταιριάζει επίσης καλά με πατάτες και μανιτάρια. Διατίθεται σε ταψάκι, σακούλα ή πολυστυρένιο διαφόρων γραμμαρίων.
Χαρτοφυλάκιο (47)
Ιταλία, Trento
... ευαίσθητη, που διατηρεί την αυθεντικότητα κάθε συστατικού και σας την σερβίρει στο τραπέζι. *ζωμός ετοιμασμένος σύμφωνα με τις οδηγίες: Διαλύστε 1 κύβο κρέατος Bauer σε 500ml νερού και βράστε για μερικά λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Ο κύβος μπορεί επίσης να προστεθεί στα φαγητά (σούπες, μινεστρόνε, σάλτσες, ραγού, κρέατα, ψάρια, ριζότο, αυγά κ.λπ.) κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, στην επιθυμητή ποσότητα.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ιταλία, Conegliano
... τουλίπας. Συνοδεία: Μπορεί να απολαύσει κανείς τόσο κατά την διάρκεια απεριτίφ, σε συνδυασμό με αλμυρές φουκατσά και μπισκότα, όσο και σερβιρισμένο με πρώτα πιάτα βασισμένα σε λαχανικά ή με δεύτερα πιάτα ψητού ψαριού ή ψητού λευκού κρέατος.
Χαρτοφυλάκιο (4)
Ιταλία, San Pietro Clarenza
...Κοντόρνο με κομψή γεύση και έντονα αρώματα, ιδανικό για να συνοδεύει πιάτα κρέατος ή για να δημιουργήσει εξαιρετικούς μεζέδες. Όλες οι μελιτζάνες και τα άλλα υλικά επιλέγονται ξεχωριστά. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Φρέσκες μελιτζάνες (τηγανισμένες ξεχωριστά σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο), φρέσκες κόκκινες πιπεριές (τηγανισμένες ξεχωριστά), πελτέ ντομάτας, κάππαρη, φρέσκες καρότες, κρεμμύδι, ΦΡΕΣΚΟΣ ΣΕΛΑΡΙ...
Χαρτοφυλάκιο (8)
Ιταλία, Mesoraca
...Το guanciale από χοιρινό είναι ένα κομμάτι κρέατος που διατρέχεται από λεπτές ίνες μυϊκού ιστού με μια συστατική ποσότητα εκλεκτού λίπους, διαφορετική από το λαρδί (λίπος της ράχης) και την παντσέτα (λίπος της κοιλιάς). Η υφή είναι πιο σκληρή σε σύγκριση με την παντσέτα και η γεύση είναι πιο χαρακτηριστική. Το κρέας μαλάσσεται προσεκτικά στο χέρι και αρωματίζεται με τα χαρακτηριστικά μας...
Χαρτοφυλάκιο (19)
Ιταλία, Rivoli
... Biobontà, έχει μια έντονα φρουτώδη ξινή γεύση. Μια σάλτσα που συνδυάζει δύο πραγματικά ειδικά τρόφιμα, δύο superfoods: το παντζάρι είναι πλούσιο σε βιταμίνες της ομάδας B, φολικό οξύ και αντιοξειδωτικά; το ξίδι ροδιού, που μπορεί να μειώσει το λίπος σε παχύσαρκους ανθρώπους, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, ευεργετικό για τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και της καρδιακής δραστηριότητας. Χρησιμοποιείται όπως μια κανονική Κέτσαπ σε πιάτα κρέατος, κυρίως λευκού, μαλακά τυριά, λαχανικά, σεϊτάν και τόφου. Αλλά ξεχωρίζει για να ντύσει πιάτα σούσι.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ιταλία, Villafranca
... αποκτήσει το χαρακτηριστικό σχήμα αυτού του τύπου. Στην κουζίνα, τα Πακέρι είναι πραγματικά ευέλικτα: ταιριάζουν εξαιρετικά τόσο με σάλτσες όσο και με λαχανικά, κρέας ή ψάρι. Τα Πακέρι Ντελ Βεσούβιο είναι αναγνωρίσιμα, αρκεί να τα συνδυάσετε με μια καλή σάλτσα κρέατος ή με ένα φούρνο, γιατί απελευθερώνουν την απολαυστική τους λεπτότητα και μια μοναδική και αναγνωρίσιμη γεύση. Αντιστοιχία μεταξύ...
Χαρτοφυλάκιο (4)
Ιταλία, Giugliano In Campania
...Η διπλή σχάρα από χυτοσίδηρο Λείος/Ραβδωτός RM2 Beckers είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που προσφέρει τη δυνατότητα μαγειρέματος σε δύο διαφορετικές επιφάνειες. Με μια λείες και μια ραβδωτή πλευρά, αυτή η σχάρα είναι ιδανική για το ψήσιμο κρέατος, ψαριών και λαχανικών, εξασφαλίζοντας αυθεντική γεύση και ομοιόμορφο μαγείρεμα. Η ισχύς και η ανθεκτικότητά της την καθιστούν ιδανική για εστιατόρια και...
Χαρτοφυλάκιο (4)
Ιταλία, Turin
... αντιοξειδωτικά και τα συντηρητικά. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Διατροφικό και πολυδιάστατο, το παντζάρι προσφέρει μια νόστιμη γήινη γεύση σε γλυκές και αλμυρές δημιουργίες. Διαθέσιμο σε βιολογική και συμβατική μορφή, σε φέτες ή σκόνη, τα παντζάρια μας συνδυάζονται με άλλες γεύσεις ενώ ξεχωρίζουν προσφέροντας ένα υπέροχο μπορντό χρώμα που εξαλείφει την ανάγκη για τεχνητές χρωστικές. Ανακατέψτε αποξηραμένο παντζάρι σε σαλάτες, σούπες και αλμυρές σάλτσες. Προσθέστε σκόνη παντζαριού σε smoothies και ψημένα προϊόντα για μια ενίσχυση διατροφής superfood και βαθύ, πλούσιο χρώμα.
Χαρτοφυλάκιο (10)
...Συστατικά: μανιτάρια πορτσίνι (boletus edulis) 72%, λευκή τρούφα (tuber magnatum pico) 3%, ελαιόλαδο, αλάτι, αρώματα. Συμβουλές: Ιδανικό για ζυμαρικά, νόστιμες γέμισης, σάλτσες με έντονη γεύση κρέατος και ψαριού, τοστ και βουαλέ. Διαθέσιμο και σε μορφή 500 γρ.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, Pontecagnano
...Η ρόκα έχει φύλλα με έντονη γεύση και αρωματική γεύση. Είναι ένα ιδανικό συνοδευτικό για πιάτα κρέατος και/ή ψαριού. Συνοδεύει επίσης καλά και άλλα λαχανικά, και προσθέτοντας γαρίδες και σολομό μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό κυρίως πιάτο. Την καλλιεργούμε με παραδοσιακές μεθόδους που ακολουθούμε και ενημερώνουμε τον καταναλωτή για όλη την παραγωγική διαδικασία, τηρώντας πλήρως τα πρότυπα ποιότητας της Ιταλίας και της Ευρώπης.
Αντίστοιχα προϊόντα
Ρόκα
Ρόκα
Άλλα προϊόντα
Ραπίνι
Ραπίνι
Χαρτοφυλάκιο (2)
Ιταλία, Maruggio
...Πορφυρό κόκκινο Μπουκέτο: Λεπτό, πολύ χαρακτηριστικό Γεύση: Καλά τανίνες και δομή, μαλακό και περιβάλλων Θερμοκρασία σερβιρίσματος (Κελσίου): 16° - 18° C Συνιστάται: Κόκκινα κρέατα, αγριογούρουνο, πικάντικα τυριά, κρέατα, αρνί, σάλτσα κρέατος, κρέας στη φωτιά, βόδι, λουκάνικο, Τυριά.
Χαρτοφυλάκιο (8)
... ευχάριστα, πικάντικο και με μακρά αντοχή στους φυτικούς τόνους. Το λάδι ελιάς Coratina πρέπει να γευτεί και να εκτιμηθεί για τις γεύσεις και τις αρωματικές νότες που απελευθερώνει, μοναδικές και αναγνωρίσιμες. Υπάρχουν πολλά τρόφιμα που ταιριάζουν καλά με αυτό το λάδι με σημαντική και αποφασιστική γεύση. Στην κουζίνα συνιστάται για το ντρέσινγκ λαχανικών και κρέατος στη σχάρα, μανιταριών πορτσίνι, αλλά και για σούπες με ανάμεικτα όσπρια, ντομάτες σαλάτας και ιδιαίτερα για τυριά εποχής. Το λάδι Coratina διαθέτει επίσης τον υψηλότερο δείκτη ελαϊκού οξέος που καταπολεμά τη «κακή» χοληστερόλη.
Χαρτοφυλάκιο (6)
Ιταλία, Cerami
... βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να γνωρίσετε το βιολογικό παραγωγικό σύστημα, τους κανονισμούς που το διέπουν και τις μεθόδους που σας επιτρέπουν να ελέγχετε. Αυτό σας επιτρέπει να κατανοήσετε ποιοι είναι οι μηχανισμοί και εγγυάται ένα παραγωγικό σύστημα που χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό βιωσιμότητας και ευημερίας των ζώων. Η παραγωγή κρέατος μας βασίζεται στη γραμμή της βιομηχανίας τροφίμων, είναι το σύνολο όλων των υποκειμένων και των βημάτων που συμβάλλουν στην παραγωγή, επεξεργασία, διανομή και εμπορία του κρέατός μας.
Ιταλία, Villafranca Piemonte
... καθημερινά στο τραπέζι όλη τη γεύση των ιταλικών αλλαντικών. Η εταιρεία ασχολείται με τη σφαγή, την επεξεργασία και το εμπόριο χοιρινού κρέατος, εξασφαλίζοντας πάντα μια φρέσκια και γνήσια ποικιλία. Μεταξύ των προϊόντων: φρέσκο και κατεψυγμένο χοιρινό κρέας, λουκάνικα, προσούτο, σαλάμι, ζαμπόν, κοππά, μορταδέλα, κουλατέλο, παντσέτα και κοτεχίνο.
Ιταλία, Pescara
...ιδιαίτερα του είδους Helix Aspersa Muller, με τη μέθοδο του πλήρους βιολογικού κύκλου που επιτρέπει την εκτροφή των σαλιγκαριών στον αέρα με εντελώς φυσική διατροφή, χωρίς τη χρήση ζωοτροφών, χωρίς φυτοφάρμακα και χημικά πρόσθετα, με εξαιρετικά αποτελέσματα όσον αφορά τη γεύση και την υφή του κρέατος. Από την ίδρυσή μας έχουμε συμμετάσχει στο πρόγραμμα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (κωδ. 6250), το οποίο...
Χαρτοφυλάκιο (5)
... όπου θέλετε. Θέλουμε να υποστηρίξουμε τους μικρούς τοπικούς παραγωγούς, δημιουργώντας μια ενεργή συνεργασία με τους καταναλωτές. Οι εξαιρετικές γαστρονομικές τους δημιουργίες υψηλής ποιότητας πρέπει να επιβιώσουν για να διατηρήσουν ζωντανή την παράδοση. Προσφέρουμε τη γεύση της τυροκομικής τέχνης με ωριμασμένα και φρέσκα τυριά και την καλή γεύση σε συνταγές που φτιάχνονται με παραδοσιακό και γνήσιο...
Ιταλία, Ginestreto-Pesaro
... καθιστούν κάθε προϊόν εξαιρετικά νόστιμο και γευστικό. Η παράδοση της επεξεργασίας χοιρινού κρέατος είναι παλιά τρεις γενιές. Η προσοχή στην αγορά, η ιδιαίτερη φροντίδα για την ποιότητα και την ωρίμανση, η γνησιότητα, μαζί με την γρήγορη και ακριβή εξυπηρέτηση, είναι τα δυνατά μας σημεία.
Ιταλία, Rieti
... και μαγειρεύεται ξεχωριστά, ακολουθώντας μια αργή διαδικασία αποξήρανσης σε χαμηλές θερμοκρασίες σε ειδικούς χώρους και στη συνέχεια συναρμολογείται, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και χημικών πρόσθετων. Το πλεονέκτημα αυτής της παραγωγικής διαδικασίας είναι ότι οι θρεπτικές αξίες και οι βιταμίνες που περιέχονται στα τρόφιμα δεν επηρεάζονται και η γεύση και το άρωμα ενισχύονται, ένα θεμελιώδες...
Ιταλία, San Miniato
... πρόγραμμα προμήθειας τροφίμων, ανάλογα με τις συνθήκες που είναι δημόσια γνωστές. Κατεψυγμένο Κοτόπουλο Ολόκληρο και ΜέρηΔεδομένου ότι οι άνθρωποι αγοράζουν μόνο ό,τι θέλουν, η προοπτική της ποιότητας του καταναλωτή είναι πιο κατάλληλη. Όταν οι καταναλωτές αγοράζουν ένα προϊόν πουλερικών, το μαγειρεύουν και το σερβίρουν στις οικογένειές τους, περιμένουν να φαίνεται, να έχει γεύση και να αισθάνεται καλά στο στόμα. Κατεψυγμένο Χοιρινό ΚρέαςΕίμαστε πωλητές βαθμού Α από τα πιο ποιοτικά κέντρα χοιρινού κρέατος στον κόσμο: Mercosur (Αργεντινή, Βραζιλία, Ουρουγουάη και Παραγουάη) και Ισπανία.
Ιταλία, Treviso
... ξηρού. Σήμερα, όμως, μπορούμε να ανακαλύψουμε ένα πραγματικό "ουράνιο τόξο" αλάτων κάθε είδους στα ράφια των καταστημάτων και των σούπερ μάρκετ κοντά στο σπίτι: επιτέλους υπάρχουν άλατα που προσθέτουν περισσότερα χρώματα και δημιουργικότητα στην κουζίνα μας. Ας δούμε ποια είναι τα κύρια και ας ξεκινήσουμε με το πιο ιδιαίτερο από όλα: το αλάτι με μπαλσάμικο - η εκκεντρική του χρωματική απόχρωση προέρχεται από την επεξεργασία με εκχύλισμα μπαλσάμικου και μπαχαρικών - έχει πάντα εκτιμηθεί στα πιάτα κρέατος για την πλούσια γεύση και τα διαφορετικά αρώματα του (18 συνολικά) και τα αρώματα.
Ιταλία, Selva Di Serramazzoni
Βιολογική αγροτική επιχείρηση που ασχολείται με την εκτροφή σαλιγκαριών helix aspersa muller. Βρισκόμαστε σε υψόμετρο 700 μέτρων και προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα φυσικό και φρέσκο προϊόν, τροφοδοτημένο με φρέσκα βιολογικά τρόφιμα: ηλίανθους, παντζάρια, λαχανικά και φρέσκα φρούτα, προκειμένου να βελτιώσουμε τη γεύση του κρέατος αυτού του ζουμερού προϊόντος.

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play