Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Οι Υψηλής Υγρασίας Αναλογίες Κρέατος (HMMA) αντιπροσωπεύουν μια επανάσταση στις φυτικές εναλλακτικές λύσεις κρέατος, προσφέροντας υφή και γεύση που είναι εξαιρετικά παρόμοιες με τα παραδοσιακά προϊόντα κρέατος. Φτιαγμένα από πρώτες ύλες χωρίς ΓΤΟ και χωρίς σόγια, τα HMMA έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τη αυξανόμενη ζήτηση για βιώσιμες και θρεπτικές επιλογές χωρίς κρέας. Η καινοτόμος διαδικασία...
... διατροφή χωρίς γλουτένη.
52g - 75%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 3.95g - 20%
Υδατάνθρακες 18.67g - 7%, εκ των οποίων σάκχαρα 4.63g - 5%
Πρωτεΐνη 21.4g - 43%
Ίνες 9.9g
Αλάτι 0.048g < 1% * RWS - Τιμή αναφοράς τροφίμων
<strong> Χρήση </strong>
Η αμυγδαλόσκονη είναι κατάλληλη για πολλά πιάτα, ιδιαίτερα για γλυκά πιάτα: τηγανίτες, μάφινς, βάφλες, γλυκές τορτίγιες, διάφορους τύπους ψησίματος. Μπορεί επίσης να είναι μια προσθήκη στις προσφορές κρέατος.
...Λεπτή υφή από μπιζέλια (1-4 mm), παραγόμενη από συμπύκνωμα πρωτεΐνης μπιζελιού (72% σε ξηρή ουσία), χωρίς ΓΤΟ.
Δίνει υφή και τραγανότητα στα προϊόντα και τα διατηρεί μετά από θερμική επεξεργασία. Ιδανικό για εφαρμογές vegan και vegetarian: ανάλογα κρέατος, πατέ, αλείμματα.
Σε σνακ υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη, μιμείται τους ξηρούς καρπούς. Ουδέτερη γεύση.
...Η δεξτρόζη (d-γλυκόζη) είναι ένα απλό σάκχαρο, που παράγεται σε βιομηχανικές συνθήκες από το άμυλο μέσω οξείας ή ενζυματικής υδρόλυσης. Η δεξτρόζη είναι μια λευκή σκόνη με κρυσταλλική δομή και χωρίς οσμή.
Η δεξτρόζη είναι δημοφιλής σε μια σειρά τομέων παραγωγής τροφίμων, καθώς βελτιώνει το άρωμα και τη γεύση, καθώς και την αίσθηση φρεσκάδας. Στα προϊόντα ζύμωσης, η δεξτρόζη χρησιμοποιείται ως πηγή άνθρακα και φορέας. Στη βιομηχανία κρέατος, η δεξτρόζη επιτρέπει καλύτερη διάχυση του αλατιού και του νιτρικού άλατος στο επεξεργασμένο κρέας.
... αναγνώριση από τους πελάτες. Το καπνίσμα των προϊόντων σε παραδοσιακό καπνιστήριο με τη χρήση ξύλου, τους προσδίδει μοναδική γεύση και άρωμα. Ιδιαίτερα σας προτείνουμε τα καπνιστά, τα kabanosy, τα ξηρά λουκάνικα, τα λεπτά λουκάνικα, τις μπέικον και τα αλλαντικά από εντόσθια. Η σφαγή χοίρων και βοοειδών είναι το επόμενο βήμα στην ανάπτυξη της επιχείρησης. Η προσφορά της σφαγής προσαρμόζεται στις ανάγκες μικρών και μεσαίων κρεοπωλείων. Προσφορά: μισά χοιρινά, κομμάτια χοιρινού κρέατος, αλλαντικά.