... υποβλητικές νότες τυριού.
Το λιωμένο τυρί στην καρδιά των λουκάνικων!
Αυτή η συνταγή είναι ένας λεπτός συνδυασμός που σίγουρα θα γοητεύσει τους πελάτες σας. Η ένωση της γεύσης τυριού, του λίπους και του κρέατος πουλερικών (συνιστάται) θα αναπτύξει στο στόμα των πελατών μια απαράμιλλη εμπειρία. Τα παιδιά θα το λατρέψουν!
Αναφορά: ART0052...
...Κερδίστε χρόνο για τις προετοιμασίες σας με μαύρο σκόρδο.
Το μαύρο σκόρδο σε σκελίδες προστίθεται σε πολλές προετοιμασίες, προσφέροντας μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας.
Σε σάλτσες, μαρινάδες, σε πουρέ ή σε λεπτές φέτες στα πιάτα ζυμαρικών, το μαύρο σκόρδο συνδυάζεται με όλα τα είδη κρέατος, αλλαντικά, φουά γκρα, εκλεκτά ψάρια (γλώσσα, λυθρίνι, μπαρ) και θαλασσινά. Είναι επίσης τέλειο για να...
... να "προθερμαίνετε" το φουμάρισμά σας με αρκετές αναμμένες κάρβουνα και στη συνέχεια προσθέτοντας πριονίδι όπως για το φουμάρισμα σε κρύο.
Το φουμάρισμα σε κρύο (για να δώσει τη γεύση του καπνίσματος και να συντηρήσει) γίνεται αντίθετα περιορίζοντας στο ελάχιστο την αύξηση της θερμοκρασίας στο φουμάρισμα. Με τον παραδοσιακό τρόπο, αρκεί να αφαιρέσετε τα κάρβουνα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για...
... μεταξύ των αρνιών βρούτερ το αρνί «πρε-σαλέ». Αυτό εκτρέφεται σε ημι-ελευθερία στα πρε-σαλέ των κόλπων όπως ο κόλπος της Σομ και ο κόλπος του Μον-Σεν-Μισέλ. Είναι μάλιστα το μόνο κρέας που έχει Α.Ο.Π. Ονομάζεται επίσης «Ουεστράν». Το κρέας του έχει μια ιδιαίτερη, ιωδωτή γεύση λόγω της βοσκήσεώς του και έχει πιο σκούρα σάρκα.
Το κρέας αρνιού προσφέρει πολλές δυνατότητες προετοιμασίας, τόσο παραδοσιακές όσο και δημιουργικές. Πολλές κοπές γίνονται στο αρνί.
...100% αποξηραμένο συκώτι κοτόπουλου: Μια υγιεινή λιχουδιά πλούσια σε πρωτεΐνες και χαμηλή σε υδατάνθρακες
Αυτές οι νόστιμες λιχουδιές αποτελούνται κατά 100% από ωμό αποξηραμένο συκώτι, προκειμένου να διατηρηθεί όλο το φυσικό του άρωμα, η απολαυστική γεύσηκρέατος και η θρεπτική του αξία. Σε πρακτικό μέγεθος και πολύ ελκυστικές, αυτές οι λιχουδιές με μοναδικό συστατικό είναι ιδανικές για κουτάβια...
...Φρεσκοεισαγόμενη κάθε εποχή, αυτή η Μαύρη Κάρδαμο εκρήγνυται στο στόμα. Ιδανική για να προσθέσει γεύση σε Ινδικά, Βιετναμέζικα ή Κινέζικα πιάτα. Η Μαύρη Κάρδαμο χρησιμοποιείται κυρίως σε στιφάδο κρέατος, ζωμούς ή σούπες.
Προέλευση: Ανατολικός Ιμαλάϊος, Ινδία
Ποιότητα: γίγαντας...
... καρυκεύσετε τους ζωμούς κρέατος.
Για να μην χάσει το πιπέρι το άρωμά του και να μην προσδώσει πικρία στην παρασκευή, είναι καλύτερα να το προσθέσετε στο τέλος του μαγειρέματος.
Συμβουλές χρήσης :
σάλτσες, κρέατα, αυγά, γεμιστά, πατέ, λαχανικά...
... των αστέρων σεφ. Ένα κομψό κρέας του οποίου η αργή ωρίμανση 30 ημερών ισορροπεί την έντασή του και τη γεύση του. Η ξηρή ωρίμανση σε ψυχρό θάλαμο ελέγχεται καθημερινά από κρεοπώλες, των οποίων η δεξιοτεχνία προσφέρει στο κρέας την μεταξένια υφή του που προαναγγέλλει την εκλεπτυσμένη γλυκύτητά του στο στόμα.
Η Grand Caractère έχει επιλέξει την διαφανή τεχνολογία Skin Pack για τις συσκευασίες της. Αγκαλιάζει το κρέας και σας επιτρέπει να δείτε το προϊόν σας απευθείας στο ράφι για να κάνετε την επιλογή σας με βάση τις προτιμήσεις σας: μαρμαράδα, χρώμα, σχήμα, … .
...Βάλτε φωτιά στα πιάτα σας και ξυπνήστε τις γεύσεις σας με αυτό το νόστιμο μείγμα αλατιού και μπαχαρικών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για ψησίματα και μπάρμπεκιου.
Αναδείξτε τη γεύση των ψητών σας με το Αλάτι Γκρι Χιλή Μπάρμπεκιου. Ισορροπημένο μείγμα από πιπέρι καγιέν, πάπρικα, ντομάτες, ρίγανη και κύμινο, θα αναδείξει τη δυνατή γεύση του ψητού κόκκινου κρέατος και θα ντύσει τα λευκά κρέατα και τα ψάρια σας με μια μεξικανική πινελιά.
Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για:
Ως πασπάλισμα: μπάρμπεκιου, ψητά, ψητό κοτόπουλο.
SKU:SGCBBQ250...
... παραδοσιακές μεθόδους, διατηρώντας όλα τα ιχνοστοιχεία και τα μέταλλα του. Η ήπια καπνιστή του γεύση, 140 ώρες κρύου καπνίσματος με ξύλο οξιάς, του προσδίδει την βαθιά του γεύση.
100% θαλασσινό αλάτι καπνισμένο με ξύλο οξιάς.
Φυσικό κρύο κάπνισμα χωρίς αρώματα ή τεχνητούς χρωματισμούς. Αλάτι χωρίς ιώδιο, χωρίς φθόριο.
Θεϊκό ως τελική πινελιά σε μια ψητή κρέατος ή ψαριού.
...Η απαλή και φρουτώδης γεύση των ξυδιών με πολτό φρούτων προσφέρει μια εκπληκτική πινελιά εξωτισμού στα πιάτα σας. Το ξύδι με πολτό από μιραμπέλ Λωραίνης προσθέτει μια φρουτώδη νότα στα πιάτα κρέατος ή ψαριών.
Συστατικά: Πολτός μιραμπέλ Λωραίνης (42%), λευκό ξύδι 8° (41%), ζάχαρη, ζελατινοποιητής: πηκτίνη, αντιοξειδωτικά: ασκορβικό οξύ και κιτρικό οξύ.
... ποικιλίες, ανακαλύψτε περισσότερα για αυτό το φρούτο με αυτό το πλήρες κιτ 12 σπόρων παλιών ντοματών προς σπορά. Περιλαμβάνει τις καλύτερες ποικιλίες παλιών ντοματών. Από την "καρδιά του βόειου κρέατος" μέχρι την ντομάτα ορεκτικού, περνώντας από την "μαύρη της Κριμαίας", θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε όλο το καλοκαίρι!
Αν δεν έχετε πράσινα δάχτυλα, μην ανησυχείτε! Ο οδηγός 24 σελίδων που περιλαμβάνεται σε αυτό το πακέτο θα σας συνοδεύσει σε όλη τη διαδικασία από τη σπορά μέχρι τη φύτευση.
...Η PAT80 είναι μια αποξηραμένη πρωτεΐνη βοείου κρέατος, συγκεντρωμένη φυσικά τουλάχιστον στο 80%, γεγονός που επιτρέπει την εμπλουτισμένη προετοιμασία σας με πρωτεΐνες βοείου κρέατος και ενισχύει τη γεύση "κρέας/μαγειρεμένο βοδινό", παράγοντας που επηρεάζει την όρεξη.
Η περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες εξασφαλίζει καλή σταθερότητα των κόκκων (φράξιμο των λεπτών σωματιδίων).
...Αναδείξτε τα πιάτα σας και εντυπωσιάστε τους κοντινούς σας με το chutney μάνγκο της Maison Nialé.
Το chutney μας είναι μια γλυκόξινη σάλτσα που παρασκευάζεται από φρούτα ή λαχανικά που έχουν κονσερβοποιηθεί σε ξίδι. Ανάλογα με τη γεύση του, καταναλώνεται ως συνοδευτικό κρέατος, ως επιδόρπιο σε μια τάρτα ή ακόμα και απλωμένο σε τοστ. Με τη λεπτή φρουτώδη γεύση του, αυτό το chutney μάνγκο από το Μάλι σας προσκαλεί να αναδείξετε την γλυκιά-αλμυρή γεύση στα πιάτα σας, για ένα επιτυχημένο brunch ή καλοκαιρινό δείπνο.
Βάζο γυάλινο 190 ml.
Περιεκτικότητα: 190 ml...
...81 % Βιολογικό λευκό κρασί*
- 19 % Μειωμένος βιολογικός πολτός σταφυλιού
* Προϊόν που προέρχεται από τη Βιολογική Γεωργία
Χωρίς Συντηρητικά, Χωρίς Αλλεργιογόνα
Μη Παστεριωμένο
Χρησιμοποιείται σε βινεγκρέτ, σαλάτες, ωμά λαχανικά και μαρινάδες.
Αυτό το λευκό βαλσάμικο θα συνοδεύσει τα ορεκτικά σας, τα πιάτα κρέατος ή ψαριού.
Η ισορροπημένη γεύση του ταιριάζει σε όλες τις ζεστές ή κρύες...
...Ένας παραδοσιακός ξηρός λουκάνικος αρωματισμένος με πιπέρι Espelette AOP, από καθαρό χοιρινό κρέας του Νότου Δυτικής Γαλλίας IGP, προερχόμενος από μια αρχαία και παραδοσιακή συνταγή της περιοχής. Αυτός ο λουκάνικος παρασκευάζεται από άπαχο κρέας και λίπος από τους ώμους του χοιρινού κρέατος του Νότου Δυτικής Γαλλίας IGP, κομμένο χοντρά (ακριβώς 80% άπαχο και μόνο 20% λίπος). Αυτό επιτρέπει την παραγωγή λουκάνικων με νόστιμη γεύση.
... άρωμα και το χρυσό του χρώμα, αυτό το μπαχαρικό είναι ιδανικό για εκλεπτυσμένα πιάτα.
Κουρκουμάς: Χρησιμοποιείται για τις χρωστικές του ιδιότητες και τη διακριτική του γεύση, τέλειος για κάρυ και παραδοσιακά πιάτα.
Κανέλα: Αρωματική και γλυκιά, είναι ιδανική για γλυκά και ορισμένες αλμυρές συνταγές.
Άγριο Θυμάρι: Αρωματικό και φυσικό, τέλειο για να αναδείξει πιάτα κρέατος και στιφάδο.
Κολίανδρος...
... εγκαταστάσεις με άχυρο, απολαμβάνοντας επίσης πρόσβαση σε εξωτερικούς χώρους για την ανάπτυξή τους.
Για εμάς, η εκτροφή χοίρων και η παραγωγή μπύρας είναι σε τέλεια συνεργασία. Τα υπολείμματα από τη διαδικασία ζυθοποίησης χρησιμεύουν ως πηγή τροφής για τα ζώα μας, ενώ οι χοίροι συμβάλλουν στην παροχή ποιοτικού κομπόστ για την εμπλουτισμένη γη μας. Η γεύση του βιολογικού χοιρινού κρέατός μας είναι...
... άφθονη τροφή που επιτρέπει την απόκτηση ενός εξαιρετικού, πολύ πυκνού κρέατος, που προσφέρει μια γεύση αλμυρή και στη συνέχεια γλυκιά, που διαρκεί πολύ στο στόμα. Ένας αξιοσημείωτος συνδυασμός γλυκύτητας και αλμυρότητας.
... μας στην Αριέτζ μας ζητούν να συνεχίσουμε να τα μοιραζόμαστε με τους φίλους τους σε όλη τη Γαλλία. Να ταξιδέψουμε τις αλλαντικές μας δημιουργίες, τις ειδικότητές μας, να μοιραστούμε την τεχνογνωσία μας και τις απαιτήσεις μας για ποιότητα, αυτό είναι το οικογενειακό μας credo. Βρείτε σε εκατοντάδες χιλιόμετρα από την Αριέτζ αυτό που σας έχει γοητεύσει σε εμάς: γεύση, τεχνογνωσία, ποιότητα και...