...Οι ειδικοί στην κουζίνα θα εκτιμήσουν την υπέροχη κρέμα μαγειρικής VIRGILIO. Με περιεκτικότητα 25% λιπαρών, αυτή η κρέμα θα προσθέσει κρεμώδη υφή και γεύση στα αγαπημένα σας πιάτα. Δοκιμάστε την σε ζυμαρικά, σούπες και επιδόρπια για μια πινελιά εκλέπτυνσης και γεύσης. Διαθέσιμη σε φιάλη 1 λίτρου.
...Η ρίγανη είναι ένα αρωματικό βότανο, κατάλληλο για να προσθέτει γεύση σε κρέατα, ψάρια, αυγά, τυριά, ντομάτες, στιφάδο και σούπες. Εκτός από τη χρήση της σε ξίδια και αρωματισμένα έλαια, χρησιμοποιείται επίσης κατά των ψυχρών ασθενειών.
Διαθέσιμη σε συσκευασία ή πολυστυρένιο διαφόρων βαρών.
... ντομάτες, καθώς είναι κατάλληλες για διάφορους τύπους επεξεργασίας, κοπής ή πίεσης, ανάλογα με το αν θέλετε να προωθήσετε ένα προϊόν ως κομμένο, σάλτσα, κυβάκια ή φέτες.
Λιγότερο υγρή και πιο γεμάτη από τον πουρέ, η σάλτσα ντομάτας χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές, από μειωμένες σάλτσες μέχρι γεμιστές φορκάτσιες, από "καλτσόνι" μέχρι λαχανικά γκρατέν και σούπες.
Η υπολειμματική περιεκτικότητα σε...
...6 Weck - φιάλες σε γυαλί μοντέλου FLACON ® 290 ml. Ιδανικές για χυμούς φρούτων και λαχανικών, σούπες, σάλτσες, αναψυκτικά, παγωμένο τσάι, γκασπάτσο…
Η αναφορά: 5763300
Η χωρητικότητα: 290 ml
Η διάμετρος: 60 mm
Πωλούνται σε πακέτο 6 μονάδων.
Συγκεντρωμένες και παρέχονται με καπάκι. Δεν περιλαμβάνονται ανοξείδωτες κλιπ.
Το μέγεθος σε mm: 140
Η χωρητικότητα σε γραμμάρια: περίπου 250 ανάλογα με το...
...4 βάζα WECK Corolle ® 1750 ml με καπάκια από γυαλί και λάστιχα (κλιπ δεν περιλαμβάνονται)
Χωρητικότητα σε ml: 1750
Διάμετρος ανοίγματος σε mm: 100
Ύψος σε mm: 193
Χωρητικότητα σε γραμμάρια: 1450 ανάλογα με τον τύπο προϊόντος
Πωλούνται σε πακέτο των 4 βάζων, με καπάκια και λάστιχα περιλαμβανόμενα.
Ιδανικά για μαγειρεμένα πιάτα, τύπου κασουλέ, ξινολάχανο, σούπες, μπούτια πάπιας, κ.λπ.
... στις σούπες. Οι λευκοί σπόροι σουσαμιού είναι επίσης εντελώς χωρίς γλουτένη, επομένως είναι τέλειοι για τους κοιλιοκάκους και για όσους έχουν αναπτύξει κάποια ευαισθησία σε αυτό το τρόφιμο. Οι σπόροι σουσαμιού προσθέτουν επίσης γεύση στο χούμους ρεβιθιού, δίνοντάς του εκείνη τη μοναδική γεύση που το καθιστά χαρακτηριστικό. Αυτός ο τύπος τροφής χρησιμοποιείται επίσης πολύ για να διατηρεί το σώμα σε καλή υγεία.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Το φρουτώδες άρωμά του με μεγάλη ισορροπία εκφράζεται πλήρως με ζεστά πιάτα και συνταγές όπως σάλτσες και σούπες.
Είναι κομψό και στη γεύση του πικάντικου με ευχάριστες νότες αμυγδάλου και ευχάριστο υπόβαθρο βανίλιας.
Χρώμα: από ανοιχτό πράσινο έως έντονο πράσινο
Άρωμα: αρωματικό και αρμονικό
Γεύση: ισορροπημένη με ελαφρές χορτώδεις νότες
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 4 ΤΕΜ = 1 ΤΕΜ ΕΥΡΩ 33,00
1 ΠΑΛΕΤΑ 44 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
ΛΗΞΗ 31/05/2025
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 10 ΠΑΛΕΤΕΣ...
...ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Τενεκεδάκι 1L *ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ
100% Ιταλικό ελαιόλαδο ανώτερης κατηγορίας
EVO Μονοποικιλιακό Ελαιόλαδο Cima di Melfi
Έχει έντονη φρουτώδη γεύση, ελαφρώς τσιμπητή και έντονη, προσφέροντας τη μοναδική και αυθεντική γεύση του καθαρότερου ελαιόκαρπου.
Ψυχρής έκθλιψης με μηχανικά μέσα.
Ιδανικό για συνοδεία ψητού ψαριού, αλλά και για χειμωνιάτικες σούπες...
... αντιοξειδωτικά και τα συντηρητικά.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Διατροφικό και πολυδιάστατο, το παντζάρι προσφέρει μια νόστιμη γήινη γεύση σε γλυκές και αλμυρές δημιουργίες. Διαθέσιμο σε βιολογική και συμβατική μορφή, σε φέτες ή σκόνη, τα παντζάρια μας συνδυάζονται με άλλες γεύσεις ενώ ξεχωρίζουν προσφέροντας ένα υπέροχο μπορντό χρώμα που εξαλείφει την ανάγκη για τεχνητές χρωστικές. Ανακατέψτε αποξηραμένο παντζάρι σε σαλάτες, σούπες και αλμυρές σάλτσες. Προσθέστε σκόνη παντζαριού σε smoothies και ψημένα προϊόντα για μια ενίσχυση διατροφής superfood και βαθύ, πλούσιο χρώμα.
...Τα κρουτόν με δεντρολίβανο είναι κομμάτια ψωμιού που έχουν μαγειρευτεί και ψηθεί για πολύ ώρα. Αρωματισμένα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και δεντρολίβανο, είναι ιδανικά για να ενισχύσουν τις σούπες ή ως σνακ.
... του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου είναι φρουτώδης μέτρια-έντονη με επίγευση από αγκινάρα, αμύγδαλο και φρέσκο χόρτο.
Αυτό το λάδι αφήνει μια βαλσαμική και φρέσκια γεύση και είναι ιδανικό για ωμή χρήση, να συνδυάζεται με θαλασσινά ορεκτικά, σούπες και κόκκινα κρέατα. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο χρησιμοποιείται επίσης, αντί για βούτυρο, και για γλυκίσματα σε μπισκότα, γλυκά και τούρτες.
... έντονο από άποψη φρουτώδους γεύσης, αγαπιέται στο τραπέζι από την πλειοψηφία των γεύσεων, ακόμη και από τα παιδιά.
Τέλειο ωμό σε κάθε είδους πιάτο: σαλάτες, ψάρι, λευκό κρέας, σούπες οσπρίων, λαχανικά. Σε ψητό κρέας, θαλασσινές σαλάτες, σάλτσες και γαλακτώματα. Στο μαγείρεμα χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαλτσών, ντιπ και τηγανητών.
...Χαρακτηριστικά:
Πολτός ντομάτας κομμένος σε κομμάτια, βυθισμένος σε έναν ελαφρύ χυμό από φρέσκες ντομάτες, με υψηλή πυκνότητα και όμορφο κόκκινο χρώμα, εγγύηση ενός υγιούς προϊόντος που έχει συγκομιστεί στην κατάλληλη ωρίμανση. Ιδανικός ως βάση για σάλτσες, σούπες, στιφάδο και για γαρνίρισμα μπρουσκέτας και κρουτόν.
Συσκευασία:
Ασηπτική σακούλα σε συνδυασμό αλουμινίου-πλαστικού
Συσκευασία: Bag in box 10 κιλά (2 σακούλες των 5 κιλών ανά κουτί)...
... και φρέσκο άρωμα.
Αυτή η ζυμωμένη μίξη φασολιών σόγιας, σιταριού, αλατιού και μύκητα koji είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα καρυκεύματα στην Ιαπωνία, πολυλειτουργική σάλτσα κατάλληλη για να καρυκεύει σούπες ζυμαρικών, ramen, sushi, okonomiyaki, shabu shabu και πολλά άλλα.
Δεν υπάρχει πραγματικά κανένας αντικαταστάτης για τη σάλτσα σόγιας.
Υπάρχουν πολλές ποικιλίες για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων της σκούρας σάλτσας σόγιας, της ανοιχτής σάλτσας σόγιας, της σάλτσας σόγιας με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και της σάλτσας σόγιας ολόκληρης ή marudaizu.
...4 βάζα από γυαλί WECK Corolle® 2700 ml με καπάκια από γυαλί και στεγανώσεις (οι κλιπ δεν περιλαμβάνονται)
Χωρητικότητα σε ml: 2700
Διάμετρος ανοίγματος σε mm: 100
Ύψος σε mm: 242
Βάρος σε γραμμάρια: 2280 ανάλογα με τον τύπο προϊόντος
στεγανώσεις και καπάκια περιλαμβάνονται. Οι κλιπ δεν περιλαμβάνονται.
Ιδανικό για μεγάλες σούπες ή μαγειρεμένα πιάτα (ξινολάχανο, κασουλέ, κ.λπ.).
...Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με ένα πλούσιο και περιβάλλον άρωμα από αγκινάρα, πράσινη ντομάτα και λουλούδια του αγρού.
Έντονη, διαρκής και καθαρή γεύση, με αίσθηση πικάντικης και ισορροπημένες αντιλήψεις πικρού.
Κατάλληλο για πιάτα με σημαντική δομή, όπως κόκκινα κρέατα, σούπες οσπρίων ή το κλασικό ψητό χταπόδι από την Πuglia.
Είμαστε από τους λίγους στην Ιταλία που παράγουμε αυτό το Μονοποικιλιακό.
...4 βάζα WECK Corolle ® 1750 ml με γυάλινα καπάκια και ελαστικούς δακτυλίους (οι κλιπ δεν περιλαμβάνονται)
Χωρητικότητα σε ml: 1750
Διάμετρος ανοίγματος σε mm: 100
Ύψος σε mm: 193
Χωρητικότητα σε γραμμάρια: 1450 ανάλογα με τον τύπο προϊόντος
Πωλούνται σε παρτίδα 4 βάζων, με καπάκια και ελαστικούς δακτυλίους περιλαμβάνονται.
Ιδανικά για μαγειρεμένα πιάτα, όπως κανονικό κασουλέ, ξινολάχανο, σούπες, πόδια πάπιας, κ.λπ.
... ωμό είτε μαγειρεμένο. Συνήθως βράζεται το παχύ μέρος του στελέχους, αλλά τα φύλλα περιέχουν τριπλάσιες βιταμίνες. Έτσι, χρησιμοποιήστε τα ζεματισμένα σε αλατισμένο νερό, για να προσθέσετε γεύση σε ομελέτες ή σούπες.
... της εγκατάστασης και την αλληλεπίδραση με αυτήν οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε.
Σε σύγκριση με άλλους αυτόκλειστους αποστειρωτές της Frigojollinox, η STERYCOOK μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί όπως μια κανονική κατσαρόλα για μαγείρεμα, σοτάρισμα και βράσιμο. Η διπλή τοιχοποιία με θερμικό υγρό συμβάλλει σε ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας στους τοίχους και στον πάτο, με εκτενή θερμοκρασία. Η παρασκευή ρουστίκ, σούπες, σάλτσες και άλλα είναι πολύ απλή, χάρη στην εξαιρετική ευκολία με την οποία μπορεί κανείς να χειριστεί την εγκατάσταση ακόμη και σε μεγάλες ποσότητες.
... ελαίου σπόρων ηλίανθου. Μια ειδική κοκκοποίηση εξασφαλίζει άμεση διαλυτότητα, για μια μοναδική και αναγνωρίσιμη γεύση.
Ιδανικό για εξαιρετικούς ζωμούς, μπορεί επίσης να προστεθεί σε σούπες ή σάλτσες.
Για να αποκτήσετε έναν ευχάριστο βιολογικό ζωμό αποκλειστικά από λαχανικά, διαλύστε 4g Βιολογικού Λαχανικού Γρανουλάτου Bauer (1 κουταλάκι του τσαγιού) σε 250ml νερού και βράστε για μερικά λεπτά. Το προϊόν μπορεί να προστεθεί στα φαγητά (σούπες, μινεστρόνε, σάλτσες, ραγού, κρέατα, ψάρια, ριζότι, αυγά κ.λπ.) κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
...Χρώμα: Ζωντανό ροζ
Μπουκέτο: Χαρακτηριστικό αρωματικό
Γεύση: Ξηρή, πολύ αρμονική
Θερμοκρασία σερβιρίσματος (Κελσίου): 8° 10° C
Συνιστάται: Απεριτίφ, ψάρι και ιταλικά ορεκτικά, θαλασσινά, λεπτές σούπες, καθώς και λαχανικά, μοτσαρέλα και φρέσκο τυρί.
... ευχάριστα, πικάντικο και με μακρά αντοχή στους φυτικούς τόνους.
Το λάδι ελιάς Coratina πρέπει να γευτεί και να εκτιμηθεί για τις γεύσεις και τις αρωματικές νότες που απελευθερώνει, μοναδικές και αναγνωρίσιμες. Υπάρχουν πολλά τρόφιμα που ταιριάζουν καλά με αυτό το λάδι με σημαντική και αποφασιστική γεύση.
Στην κουζίνα συνιστάται για το ντρέσινγκ λαχανικών και κρέατος στη σχάρα, μανιταριών πορτσίνι, αλλά και για σούπες με ανάμεικτα όσπρια, ντομάτες σαλάτας και ιδιαίτερα για τυριά εποχής.
Το λάδι Coratina διαθέτει επίσης τον υψηλότερο δείκτη ελαϊκού οξέος που καταπολεμά τη «κακή» χοληστερόλη.
... πράσινες ανταύγειες
NASO: Ευχάριστο μπουκέτο από πεπόνι και μανταρίνι με νότες μέντας και κάποιες ανθικές νότες
BOCCA: Αισθάνεται μια κάποια στυπτικότητα αλλά σχεδόν ανύπαρκτη και με εξαιρετική φρουτώδη γεύση
CIBO: Όλα τα πιάτα με βάση το ψάρι, σούπες, πρώτα πιάτα ζυμαρικών και ρυζιού, λευκά κρέατα
GRADO ALCOLICO: 13%vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
... και μια ελάχιστη θολότητα, αλλά αυτό δεν αλλοιώνει τη γεύση του, αντιθέτως είναι ένδειξη της παρθενίας του (οξύτητα 0,4%). Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι βασικό συστατικό για την τριφολάτου του Μανιταριού Cardoncello καθώς και το κύριο ντρέσινγκ για τις σαλάτες μας, τα βραστά λαχανικά, τις σούπες οσπρίων, τα ψάρια στον ατμό και ιδιαίτερα για τις "Cialledde", μια τυπική παρασκευή από την Άλτα Μούρα με ψωμί και άλλα φτωχά υλικά της μεσογειακής διατροφής.
...εξαιρετικό για να ντύνει βραστά ή ψητά κρέατα, στιφάδο, σαλάτες, σούπες. Η τυπική του γεύση και το έντονο άρωμά του απολαμβάνονται καλύτερα βουτώντας λίγο ψωμί σε αυτό. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο “OLIOTOLA”, ψυχρής έκθλιψης από ελιές που καλλιεργούνται στη Σικελία (Ιταλία) και μη φιλτραρισμένο είναι 100% ιταλικό προϊόν. Η περίοδος συγκομιδής είναι από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο, οι ελιές...
... ρίζα δύο λέξεων: η μία είναι Βασιλική και η άλλη είναι Καρδιά. Η γκάμα των προϊόντων που διατίθενται με τη μάρκα Basilicòre είναι αρκετά ευρεία. Περιλαμβάνει το πολύτιμο Ζαφορά Λουκάνιας, τα Όσπρια, τα Ζυμαρικά με Ζαφορά, το Μέλι, τις Κόκκινες Πιπεριές, το Ελαιόλαδο, τα Τυριά, τις Εκλεκτές Σούπες, το Κρασί και πολλά άλλα... Όλες οι Λουκανικές σπεσιαλιτέ! Η αποστολή μας είναι να γνωρίσουν όλοι όσοι...
... τοπικά προϊόντα. Ένα από τα κύρια προϊόντα στα τραπέζια της Πούλια από το ορεκτικό είναι το ψωμί; το βρίσκουμε σε νόστιμες μπρουσκέτες ή στο τυπικό "ακουασάλα", ψωμί ψημένο και μουλιασμένο σε νερό, διακοσμημένο με ωμό κρεμμύδι, ντομάτες, μια πρέζα ρίγανη και καλό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αυστηρά Πουλιανής προέλευσης. Το ψωμί παραμένει πρωταγωνιστής ακόμη και στις σούπες της Πούλια; το πανκότο...