Το Atelier de la casquette σχεδιάζει και υλοποιεί όλα τα έργα σας με καπέλα από το Α έως το Ζ. Από το διαφημιστικό προϊόν μέχρι το καπέλο έτοιμου προς πώληση υψηλής ποιότητας, μπορούμε να καλύψουμε όλες τις αιτήσεις σας.
Το Atelier de la casquette είναι επίσης ο ειδικός σας σε σκουφάκια και καπέλα. Είμαστε στη διάθεσή σας από την αρχή του έργου σας, μέχρι την παράδοση της παραγγελίας σας. Είμαστε...
Η Vanissa, που γεννήθηκε στην Αιξ-αν-Προβάνς, διαπρέπει στον κόσμο της γαστρονομίας προσφέροντας μια επιλογή εξαιρετικών μπαχαρικών. Η γκάμα μας, συσκευασμένη σε premium φιάλες από γυαλί, αλουμίνιο και μπαμπού, ξυπνά τις αισθήσεις και υπογραμμίζει τις δεσμεύσεις μας για ποιότητα. Απολαύστε την ουσία της βανίλιας, το σαφράν, την κανέλα ή το yuzu και αφεθείτε σε λιγότερο γνωστούς θησαυρούς όπως ο κό...
... εξελίσσεται σταδιακά σε μια δωδεκάδα διαφορετικών αρωμάτων, αποκαλύπτοντας τόσες πολλές νόστιμες εκπλήξεις.
Γεύση: Απίστευτα στρογγυλό και γενναιόδωρο, πολύ βουτυρώδες και προσφέροντας μια αίσθηση ελαφρότητας και γλυκύτητας.
Συνοδεία: Είναι το Armagnac που πρέπει να δοκιμάσετε για 30 λεπτά για να νιώσετε όλες τις αποχρώσεις του. Συνοδεύει κόκκινα κρέατα και πικάντικα πιάτα. Χρησιμοποιείται από τους σεφ στην κουζίνα.
ΒΑΡΟΣ: 1.4 κιλά
ΦΙΑΛΗ: Φιάλη 150cl, Φιάλη 70cl
ΚΩΔΙΚΟΣ: GHAGE...
...πράσινο ή κόκκινο: πράσινο όταν συλλέγεται πριν την ωρίμανση, κόκκινο όταν είναι ώριμο τη στιγμή που ανοίγει και απελευθερώνει τους δύο μαύρους σπόρους του, οι οποίοι δεν καταναλώνονται γιατί είναι πολύ σκληροί και πικροί. Το πιπέρι Σιτσουάν φυτρώνει σε έναν θάμνο που ονομάζεται Κλαβαλιέ. Αποξηραμένο στον ήλιο, μόνο η φλούδα του χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει αυτό το καρύκευμα που είναι γνωστό στους μεγάλους σεφ.
SKU:FSPS150...
...Φασόλια λινγκότ προέλευσης Γαλλίας, μαγειρεμένο ζωμό (με βάση το χοιρινό κρέας, μπαχαρικά, λαχανικά, σκόρδο, ντομάτα), αλάτι, πιπέρι.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΦ:
Μπορούν να προστεθούν σε ένα κασουλέ ή απλά να συνοδεύσουν ένα κρέας.
Δοκιμάστε να τα ρίξετε στο πιάτο του ψητού κοτόπουλου στο τέλος του μαγειρέματος.
Τα μαγειρεμένα φασόλια: μια πολύ απλή αλλά τόσο νόστιμη συνταγή!
...Αν οι Μεγάλοι Σεφ λατρεύουν το Σαφράν για να απογειώσουν τα πιάτα τους, δεν είναι τυχαίο. Αυτό το μπαχαρικό ταιριάζει τέλεια για την παρασκευή γλυκών ή αλμυρών πιάτων. Η παλέτα γεύσεων του είναι τόσο εκτενής και ισχυρή που μερικά μικρογραμμάρια αρκούν για να μεταμορφώσουν ένα πιάτο ή ένα συστατικό. Μπορείτε να προσθέσετε, για παράδειγμα, απλώς μια πρέζα σαφράν σε μέλι, λάδι, μαρμελάδες, σιρόπια, καρυκεύματα ή μαγειρεμένα πιάτα και είναι ένα πολυτελές προϊόν που ζωντανεύει στον κατάλογό σας.
...Ένας ικανός ηλεκτρολόγος στην Πορνίκ είναι απαραίτητος για να διασφαλίσει την ασφάλεια, την ποιότητα και τη μακροχρόνια διάρκεια των ηλεκτρικών σας εγκαταστάσεων, είτε πρόκειται για το σπίτι σας είτε για τον χώρο εργασίας σας. Η ομάδα μας από έμπειρους ηλεκτρολόγους μεταβαίνει επίσης σε γειτονικές κοινότητες όπως η Πλεν-συρ-Μερ, η Σεντ-Μαρί-συρ-Μερ, η Σεντ-Μισέλ-Σεφ-Σεφ, η Πρεφαίλ και η Σεντ...
... λεπίδα από κεραμικό 10 εκ.
Μαχαίρι σεφ με λεπίδα από κεραμικό 15 εκ.
Εύκολος καθαρισμός κάτω από τρεχούμενο νερό.
Παραδίδεται σε σετ δώρου.
REF:COUCECOF
Κύριο υλικό: λευκή κεραμική
Άλλο υλικό: λαβή από ABS
Μήκος: 32 εκ.
Πλάτος: 22 εκ.
Καθαρό βάρος: 140 γρ.
... Lyon Aéroport Taxi για διαδρομές χωρίς άγχη, σχεδιασμένες για την άνεση και την ηρεμία σας. Είτε είστε σεφ, εκθέτης ή επισκέπτης που ενδιαφέρεται για τη γαστρονομία, κάνουμε τα πάντα για να σας προσφέρουμε ποιοτική μεταφορά. Το Lyon Aéroport Taxi είναι περισσότερη από μια υπηρεσία μεταφοράς: είναι μια εμπειρία εμπιστοσύνης για μια επιτυχημένη εκδήλωση.
Κράτηση και επαφή
Κάντε κράτηση τώρα για να...
...Θήκη για μαχαίρι σεφ ή άλλο από δέρμα μοσχαριού πλήρους δέρματος Novonappa που προέρχεται από το εργοστάσιο δερμάτων Haas στην Αλσατία.
Ευγενές, κομψό, ανθεκτικό, ευχάριστο και απαλό για τις λεπίδες.
Θήκη διπλωμένη.
Ενίσχυση δέρματος στην πλευρά της λεπίδας.
Κλείσιμο με κουμπί πίεσης από ορείχαλκο.
Ραφή με μηχανή με χοντρό νήμα πολυαμιδίου Onyx.
Πάχος δέρματος: 2.0 / 2.2 mm
Διαθέσιμα χρώματα...
AQUALIS SEAFOOD, που εδρεύει στο τμήμα του Hérault, είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην εισαγωγή και το εμπόριο κατεψυγμένων προϊόντων.
Τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας. Έχουμε αναπτύξει σειρές προϊόντων που προτιμούν τις προμήθειες με ετικέτα :
- Βιολογική Γεωργία
- ΠΓΕ
- Αλιεία MSC
- Σημαία Γαλλίας…
Θέλουμε να αναζωογονήσουμε τα ράφια "Κατεψυγμένα προϊόντα" προσφέροντας μια ποιοτική...
... αυτό το φαινόμενο, δημιουργώντας ένα αίσθημα προσμονής που ακολουθείται από την έκπληξη.
Αν υπάρχει ένα κοινό σημείο για όλους τους λάτρεις του φαγητού, αυτό είναι η υπόσχεση μιας εμπειρίας που θα ζήσουν όλοι γύρω από το τραπέζι, ειδικά κατά τη διάρκεια μιας εξόδου σε εστιατόριο, είναι η υπόσχεση μιας εμπειρίας που θα ζήσουν.
Η εμπειρία ενός τόπου, μιας ατμόσφαιρας, ενός μενού και ενός σεφ. Αλλά...
...Η γκουάρ γόμα μας είναι το ιδανικό προϊόν για επαγγελματίες σεφ ή επιχειρήσεις που επιθυμούν να παρασκευάσουν προϊόντα χωρίς γλουτένη. Πράγματι, χάρη στις ιδιότητές της ως πυκνωτικό, σταθεροποιητικό και γαλακτωματοποιητικό στα τρόφιμα, λόγω της ομοιόμορφης υφής της και των ιδιοτήτων της να σχηματίζει γέλες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σάλτσες, σούπες, παγωτά και σορμπέ, προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, σκόνες κ.λπ.
Πώληση επαγγελματικών ρούχων online για τα επαγγέλματα της κουζίνας, της φιλοξενίας, της εστίασης, της αισθητικής, της υγείας, του παραϊατρικού τομέα, της αγροδιατροφής και της βιομηχανίας. Κατασκευάζουμε στολές, ρούχα εργασίας, μπλούζες, υποδήματα ασφαλείας, ποδιές για όλα τα επαγγέλματα. Το κατάστημά μας σας προσφέρει μια ποικιλία από ποιοτικές αναφορές. Έτσι, με μερικά κλικ μπορείτε να παραγγεί...
...Αυτό το μικρό ψωμάκι των 60 γρ είναι μια σίγουρη επιλογή για έναν σεφ. Χάρη στη διαδικασία ζύμωσης και ωρίμανσης που δέχεται, αποκτάμε ένα ψωμί με όγκο, μια πιο αφράτη ψίχα και μια ελαφρώς γλυκιά γεύση και άρωμα. Το πλεονέκτημα αυτού του ψωμιού είναι ότι έχει μια ρουστίκ εμφάνιση, με αλευρωμένη κρούστα και πολύ έντονες σχισμές, έτσι ώστε να αποκτάτε ένα ελκυστικό προϊόν που λειτουργεί τόσο στο...
... προέλευσή του; Φανταστείτε ότι Αμερικανοί δημοσιογράφοι έκαναν έρευνα... Λίγη ιστορία )) Ήταν εστιάζοντας στη ζωή του Jean-Georges Vongerichten, ενός Αλσατού σεφ που έχει μεταναστεύσει στη Νέα Υόρκη, που ξεκίνησαν την έρευνά τους. Ένας σεφ που δηλώνει ότι είναι ο δημιουργός αυτού του νόστιμου γλυκού! Μια αναζήτηση πατρότητας «Σερβίρισα ζεστά κέικ σοκολάτας σε καλεσμένους κατά τη διάρκεια μιας γιορτής, αλλά όταν τους είδα να τρώνε την πρώτη τους μπουκιά, κατάλαβα ότι το κέικ δεν ήταν αρκετά ψημένο»...
...Είναι επειδή αγαπάμε την αμυγδαλιά σε όλες τις μορφές της που ο σεφ δημιούργησε μια πάστα για άλειμμα...
Κατάσταση: Νέα
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Αμύγδαλα 43%, σοκολάτα γάλακτος (βούτυρο κακάο, πάστα κακάο, λεκιθίνη)
Καθαρό βάρος: 230 γρ
Προέλευση: Κορσική...
...Επινοήθηκε σε συνεργασία με τον Denis Maréchal, πρώην σεφ και παθιασμένο με τις ξινές γεύσεις, ανακαλύψτε ξανά τις γεύσεις του μηλίτη αφήνοντάς σας να παρασυρθείτε από αυτή την εκλεπτυσμένη σύνθεση: η οξύτητα του μηλίτη, σε συνδυασμό με τη γλυκύτητα του μελιού και τις βοτανικές νότες του χόρτου.
Φυσικό προϊόν, ελαφρώς φιλτραρισμένο και μη παστεριωμένο, κάντε το ξίδι καθημερινή σας συνήθεια στην...
...Η κρέμα βαλσάμικου είναι ένα προϊόν που αγαπούν οι σεφ και οι λάτρεις της γαστρονομίας. Η μοναδική της υφή, βελούδινη και η γεύση της, που είναι ταυτόχρονα ξινή και γλυκιά, προσφέρουν μια ξεχωριστή και αναντικατάστατη γεύση. Η κρέμα βαλσάμικου François Roméo είναι ασύγκριτη για να εμπλουτίσει ψητά κρέατα, λαχανικά, ορεκτικά και τυριά. Είναι επίσης εξαιρετική εκεί που δεν την περιμένετε: σε επιδόρπια όπως η πανάκοτα, σε φρέσκα φρούτα και φυσικά σε παγωτά.
Βάρος καθαρό: 0,250 KG
Χωρητικότητα: 25 CL...
...Κουτάλι Μουστάρδας από ξύλο ελιάς
Κουτάλι πολλαπλών χρήσεων, μήκους 13 εκ., από φυσικό ξύλο, μη βερνικωμένο αντικείμενο.
Ένα υπέροχο αντικείμενο για να ταΐσετε το παιδί ή το μωρό σας....
Μήκος 13 εκ.
Η τιμή είναι ανά μονάδα.
Ανακαλύψτε τις μουστάρδες Dijon της Maison Fallot από τη Βουργουνδία, παρασκευασμένες με πέτρινο μύλο από το 1840, μουστάρδα που συνιστάται από τους κορυφαίους σεφ με αστέρια.
...Ο λόγος του σεφ: “Ένα τεράστιο νεύμα προς την Καραϊβική μέσα από αυτό το μπουκάλι, όπου το ξύλο μπαντέ είναι ένα προϊόν ευρέως γνωστό για τις διάφορες αρετές του! Μια πρωτότυπη εκδοχή, αλλά πιστή στο πνεύμα αυτής της συνταγής. Έχοντας γίνει ένα παραδοσιακό προϊόν σε αυτή την περιοχή του κόσμου (Καραϊβική και νότια ακτή της Αμερικής), δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τις γεύσεις αυτών των χωρών!”...
IYALY, είμαστε περήφανοι που κατασκευάζουμε βιολογικά και vegan καλλυντικά προϊόντα.
Η επιχείρησή μας είναι καρπός του πάθους και της αποφασιστικότητας των συνεργατών μας, οι οποίοι έχουν μετατρέψει τα όνειρά τους σε μια καινοτόμο και πρωτότυπη πραγματικότητα.
Από την αρχή μας, η όρασή μας ήταν πάντα να δημιουργούμε προϊόντα καλλυντικών υψηλής ποιότητας, όπως κρέμες, περιποιήσεις προσώπου, ορούς...
...Προερχόμενο από μια έννοια εστιατορίου στυλ chic bistro (παριζιάνικο bistro), το εστιατόριο Anatole σας προσφέρει ένα ποικιλόμορφο μενού που συνδυάζει φρέσκα προϊόντα και δημιουργική κουζίνα. Κάθε βράδυ ανακαλύψτε τις σπιτικές πίτσες του σεφ μας.
... εστιατορίου σας είναι ουσιώδες για να επικοινωνήσετε την τεχνογνωσία σας.
Τα μενού προσαρμόζονται στο επιθυμητό μέσο, σε μορφή A4 ή πιο μακρύ και στενό, αλλά και στις «στιγμές» σας, στην εποχικότητα. Για αυτό, εργαζόμαστε με τη μορφή ετήσιας υποστήριξης με τους πελάτες μας. Δημιουργούμε και ενημερώνουμε τα μενού ανάλογα με τα γεύματα και τα δείπνα, τις επιθυμίες σας και αυτές του σεφ.
Είμαστε ειδικοί στα τιμολογημένα, εικονογραφημένα, οπτικά ή κομψά μενού… Μπορούν να είναι κλασικά, παραδοσιακά, λιτά ή μοντέρνα.
...Θα σας εκπλήξει αυτό το πιπέρι Timut που έχει άρωμα παρόμοιο με το γκρέιπφρουτ. Η ιδιαίτερη γεύση του είναι ιδανική σε συνδυασμό με ψάρι, και είναι πολύ δημοφιλές στους Σεφ στα επιδόρπια, ιδιαίτερα στα σοκολατένια επιδόρπια. Στο Νεπάλ, το πιπέρι Timut χρησιμοποιείται σε δημοφιλή πιάτα με πατάτες και ντομάτες.
Προέλευση: Νεπάλ
Ποιότητα: A1...
...Ένα απαραίτητο αξεσουάρ τόσο για το μαγείρεμα ζυμαρικών με σάλτσα ντομάτας όσο και για ένα μενού αντάξιο των καλύτερων τραπεζιών. Μόλις φορεθεί, αυτό το ποδιά κουζίνας μετατρέπει κάθε Κυριακάτικο μάγειρα σε σεφ με αστέρι Michelin!
...Αυτή είναι η εκπροσώπηση της ιαπωνικής τέχνης του να ζεις: ένα κρέας με χαρακτήρα, λεπτομερώς εκλεπτυσμένο. Γεννημένο από μια μακρά παράδοση εκτροφής, το κρέας Wagyu, κυριολεκτικά "Βόειο κρέας της Ιαπωνίας", είναι ένα haute couture πιάτο που αναδεικνύεται από τους μεγαλύτερους σεφ του κόσμου. Το ζώο εκτρέφεται μακριά από κάθε άγχος, στη σκιά αχυρώνων χωρίς διαχωριστικά, όπου ο αέρας κυκλοφορεί με...
Είναι μια εξαιρετική ιστορία που έχει διαρκέσει δύο γενιές, μεταδίδεται από μητέρα σε κόρη, διαμορφωμένη από πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο δεκαετιών, αφιερώσαμε τον χρόνο μας στην αναζήτηση των καλύτερων επαγγελματιών και στη συνάντηση με αναγνωρισμένους ειδικούς. Όλα αυτά με σκοπό να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις που καλύπτουν όλες τις ανά...
...Η γαλλίδα σεφ με αστέρι Nadia Sammut έχει ως φιλοσοφία να «απελευθερώνει τους περιορισμούς της για να απελευθερώσει τη δημιουργικότητά της». Στα προϊόντα της, δεν έχει αντικαταστήσει κανένα συστατικό από παραδοσιακές συνταγές, αλλά έχει ανοίξει ένα άπειρο πειραματικό πεδίο για να δημιουργήσει πρωτόγνωρες γευστικές εμπειρίες χωρίς γλουτένη, λακτόζη ή αυγό.
Αναφορά: FarinePoisChicheBioVaucluse1...
...Ανακαλύψτε τον χαρακτήρα του καφέ 100% Arabica, εμβληματικού των καφέ Bacquié, συνδυασμένου με την ένταση της μαύρης σοκολάτας και του κακάου. Αυτή η δημιουργία, με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, είναι ταυτόχρονα τραγανή και έντονη, και θα συνοδεύσει τέλεια τον εσπρέσο σας.
Αυτοί οι κόκκοι καφέ μπορούν επίσης να εμπλουτίσουν τα επιδόρπιά σας, προσφέροντάς τους μια δόση έντασης. Η ιδέα του σεφ...