... Γαλλία από γαλλικά συστατικά όπου είναι δυνατόν. Και χωρίς αποαλκοολισμό!
Η OSCO έχει σήμερα δύο προϊόντα: OSCO L'Original με φρέσκια και αρωματική γεύση και OSCO Le Rouge Ardent με γευστικές και πικάντικες νότες.
Η OSCO μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ατελείωτη ποικιλία κοκτέιλ ή πολύ εύκολα ως OSCO tonic και έχει κερδίσει τις πιο όμορφες διευθύνσεις της Γαλλίας - Galeries Lafayette, Péninsula, Raphaël, Cave Legrand -, τραπέζια σε αστέρια σεφ - Alain Ducasse, Anne-Sophie Pic, αδελφοί Bras - και τους καλύτερους μπάρμαν και MOF - Margot Lecarpentier και Jérémy Lauilhé.
Η Truffières de Rabasse είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της τρούφας από το 1996. Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τον Alain Braud, τον τρέχοντα διευθυντή της, με τη βοήθεια του βραβευμένου σεφ Christian Etienne για ορισμένες από τις συνταγές. Εδρεύει στην Προβηγκία και παράγει και εμπορεύεται προϊόντα με βάση την τρούφα ή αρώματα τρούφας ανάλογα με τη ζήτηση των πελατών της. Τα...
Ο εκδοτικός οίκος Cookxy προσφέρει μια μοναδική τεχνογνωσία. Η Ιζαμπέλ Λεπάζ, επικεφαλής της επιχείρησης, είναι περιτριγυρισμένη από μια ομάδα επαγγελματιών στη διάθεσή σας για να δημιουργήσουν το βιβλίο σας κατά παραγγελία. Η Cookxy απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις που επιθυμούν να μοιραστούν τις γνώσεις τους μέσω ενός βιβλίου. Είτε είστε σεφ, είτε διευθυντής ενός ξενοδοχείου ή εστιατορίου...
...Συγκεντρώνουμε τις προσδοκίες σας και μαζί επιλέγουμε πιάτα γεύματος, κοκτέιλ πρωινού, μπουφέδες, γεύματα. Έτσι σας προτείνουμε τιμές προσαρμοσμένες στους όγκους σας και την πιστότητά σας. Χάρη στην παραγγελία μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα μας, βελτιώνουμε την αντιδραστικότητά μας. Ο σεφ κατ' οίκον Marc Girard και η ομάδα του θα σας προσφέρουν πλήρη ικανοποίηση για τα γεύματά σας στην αίθουσα...
Εστιατόριο εγκατεστημένο στη διεύθυνση 16 οδός Αυγουστίνος Ερρίκος 76500 Ελμπεφ: δοκιμασμένο και εγκεκριμένο www.royal-fast-food.com 02 76 28 57 43 με τον μεγάλο σεφ κύριο FAQIR, όμορφο εστιατόριο σαν στο σπίτι σας στο Ελμπεφ 76 για την οικογένεια και τους φίλους, ζεστό εστιατόριο. Η κομψή διεύθυνση του Ελμπεφ στη 16 οδό Ερρίκος έχει αποκτήσει μια όμορφη γαστρονομική φήμη χάρη στο royal-fast...
...αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες συνταγές με πάντα περισσότερες γεύσεις, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας. Μια ομάδα προσανατολισμένη στην εφαρμοσμένη έρευνα, με τρεις σεφ - Ένα εργαστήριο R&D αφιερωμένο στην ανάπτυξη προϊόντων και μια αίθουσα υποδοχής πελατών - Ένα ημι-βιομηχανικό πιλοτικό εργαστήριο - Ένα εκπαιδευμένο πάνελ εσωτερικής γευσιγνωσίας. Δύο βιομηχανικές εγκαταστάσεις...
... για τις μεταφορές σας από και προς τον σιδηροδρομικό σταθμό, για παράδειγμα. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε τα πιάτα που ετοιμάζει ο σεφ μας στο εστιατόριο l'Orangerie.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και να κάνετε κράτηση για τη διαμονή σας!
Η εισαγωγή και η επιλογή ποιοτικών μπαχαρικών και πιπεριών είναι η βάση της δουλειάς μας. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τα μείγματα μπαχαρικών μας. Δημιουργούμε επίσης αρωματικά τσάγια και βότανα χωρίς προσθήκη αρωμάτων. Έχουμε το δικό μας κατάστημα: έτσι, μπορούμε να συμβουλεύουμε τις εκλεκτές τροφές για την τοποθέτηση μπαχαρικών, πιπεριών και τσαγιών. Εργαζόμαστε επίσης με Σεφ και άλλους...
Κατασκευαστής επαγγελματικών στολών για τη βιομηχανία φιλοξενίας.
Προσαρμοσμένες ή ειδικά κατασκευασμένες ποδιές, σακάκια σεφ, μπλουζάκια, πόλο και καπέλα για να ολοκληρώσετε τη στολή σας.
Υπηρεσία συμβουλευτικής εικόνας. Δημιουργία προσαρμοσμένων στολών.
... πλούτο τους, για την οικολογική τους διάσταση και την ευημερία των ζώων. Μεταξύ των πιο πιστών πελατών μας είναι ο THIERRY MARX, αστέρας σεφ.
Εμπορευόμαστε τα προϊόντα μας σε εστιατόρια, πολυτελή ξενοδοχεία αλλά και σε εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας. Η γκάμα των νόστιμων προϊόντων μας και η ελκυστική τους συσκευασία έχουν καταφέρει να κερδίσουν μεγάλες ονομασίες της εστίασης, όπως το George V, το Lecointre και το Park Hyatt.
... επαγγελματίες σεφ.\n\nABORDABLE\n\nΈνα γευστικό προϊόν όπως η τρούφα, επιτέλους προσβάσιμο χάρη σε μια διανομή χωρίς μεσάζοντες για να μειωθούν τα κόστη.\n\nRESPECTUEUX DE LA NATURE\n\nΈνα μέρος των εσόδων μας επενδύεται για να αντισταθμίσουμε το αποτύπωμα άνθρακα μας. Προτιμούμε τους κοντούς κύκλους διανομής (από τον παραγωγό απευθείας στον πελάτη). Οι συσκευασίες μας είναι 100% ανακυκλώσιμες."}...
... διανομείς και τους σεφ σχετικά με την προμήθεια φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Η δραστηριότητά μας ως χονδρέμπορος φρούτων και λαχανικών εκτείνεται από την αγορά μέσω της σχέσης μας με περισσότερους από 100 τοπικούς παραγωγούς και διάφορους άλλους προμηθευτές, περνώντας από την προετοιμασία και τον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων, μέχρι την παράδοση και την προβολή στα καταστήματά σας, χάρη σε μια...
... πρωτεϊνών σόγιας NOPHYTO με:
- Τη καλύτερη γεύση στην κατηγορία της
- Μια αξιοσημείωτη υφή
- Λιγότερα από 10 φυσικά και λειτουργικά συστατικά
- Χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά
- Συνιστώμενα από το παλάτι των σεφ με αστέρια Michelin της Γαλλίας
Τα προϊόντα μας:
- Μπέργκερ σε διάφορα βάρη
- Χωρίς κρέας σε χύμα μορφή
- Κεφτεδάκια
- Μεργκεζ, τσορίτζες,
- Λουκάνικα, με βότανα, καραϊβικής κολομπό...
Εισαγωγέας, μεταποιητής και διανομέας ξηρών καρπών εδώ και σχεδόν 100 χρόνια, η Midi Sec κατέχει ηγετική θέση στην αγορά του Food Service. Η εταιρεία είναι συνεργάτης όλων των φορέων του κλάδου της εστίασης: Χονδρέμποροι, Βιομηχανίες, Τεχνίτες, Εξειδικευμένα καταστήματα ΒΙΟ, Σεφ και MOF, Εκλεπτυσμένη εστίαση, Λιανοπωλητές γκουρμέ… Παρούσες σε πολλά καταστήματα, οι διάφορες σειρές της Midi Sec...
...Αγορά B2B 'Αληθινή Ωμή Τροφή' 'Βιώσιμα Τρόφιμα' Υπηρεσίες για επιχειρήσεις στους τομείς των Επαγγελματιών του τομέα τροφίμων, Ζαχαροπλάστες - σοκολατοποιοί, αρτοποιοί, ζαχαροπλάστες, παγωτατζήδες, Catering, όλοι οι σεφ της κουζίνας, της εστίασης στη γαστρονομία και όλοι οι φορείς των τροφίμων, αγρότες, παραγωγοί πρώτων υλών, καλλιεργητές, κτηνοτρόφοι, εμπλεκόμενοι στην τροφή - μετατροπείς...
... κουζίνες εθνικών και διεθνών σεφ. Ελαιόλαδα με λευκή ή μαύρη τρούφα, καρπάτσιο τρούφας, θρυμματισμένες τρούφες, αλάτι με τρούφα και διάφορες άλλες σάλτσες και αλείμματα που αναδεικνύονται από τις δικές μας τρούφες. Μια εγγύηση ποιότητας και ιχνηλασιμότητας. Προϊόντα που κατασκευάζουμε τοπικά στο εργαστήριό μας για να συνοδεύουν τέλεια όλα τα γεύματα και τις γαστρονομικές σας παρασκευές.
... μέθοδο. Ο βρασμός σε ζωμό λαχανικών εμπνέεται από την παραδοσιακή προετοιμασία των σεφ. Η παραγωγή, της οποίας η αποκοπή γίνεται χειροκίνητα, πραγματοποιείται με σεβασμό στους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής του τομέα τροφίμων. Η εταιρεία Thador προσφέρει προσαρμοσμένες παρασκευές σύμφωνα με τις συνταγές των σεφ, προσφέροντας οικονομία σε εργατικά χέρια και ενέργεια, και κερδίζοντας χρόνο για τη δημιουργικότητα, την παρουσίαση ή άλλες εργασίες. Όλα τα θαλασσινά μας επεξεργάζονται στο εργαστήριό μας στη Γαλλία. Σας προσφέρονται ολόκληρα με κέλυφος, κομμένα στη μέση ή αποκομμένα χειροκίνητα από εμάς.
... την επεξεργασία μη υφασμένων υλικών όπως τα τραπεζομάντιλα, οι λωρίδες παπουτσιών, οι σεφ, οι μίας χρήσης ποδιές, …
Στο πλαίσιο μιας οικολογικής προσέγγισης, η Marco Emballages επεξεργάζεται και επαναχρησιμοποιεί τα απόβλητα των μελανιών. Το χαρτί που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των προϊόντων μας προέρχεται από βιώσιμες πηγές.
Οι συσκευασίες μας είναι προσαρμόσιμες, σύμφωνα με την εικόνα...
Από το 1968, ο πατέρας μου που με βοηθά ενεργά στην κατασκευή και επισκευή βιολιών, βιόλων και τσέλων, και ο οποίος ήταν εγκατεστημένος στο Παρίσι (στο Μαραί), αποφασίσαμε ότι η αξία της τέχνης μας μπορεί να γίνει γνωστή και στη βόρεια Βουργουνδία. Όπως οι μεγάλοι σεφ μπορούν τώρα να βρίσκονται στην επαρχία, επιθυμούμε να φέρουμε την τεχνογνωσία του πατέρα μου, ο οποίος έχει πλέον 50 χρόνια...
Η Eken είναι μια Γαλλική μάρκα που σχεδιάζει και κατασκευάζει έξυπνα και ανθεκτικά εργαλεία για την κουζίνα και το τραπέζι.
Είμαστε παθιασμένοι με την τεχνολογία και τη μαγειρική, συνεργαζόμαστε με εφευρέτες και σεφ προκειμένου να προσφέρουμε πάντα πιο πρακτικά και καλαίσθητα μαγειρικά εργαλεία.
Η προσέγγισή μας είναι απλή: να παράγουμε ποιοτικά εργαλεία κουζίνας για να ικανοποιούμε τους...
... diable, αϊόλι. Σειρά πέστο με βότανα, πέστο με σκόρδο των αρκούδων, πέστο με τσουκνίδα. Σάλτσα, σάλτσα γκρέιβι, προϊόν από τη Γαλλία, παραδοσιακή γαλλική κουζίνα μαγειρεμένη από σεφ. Εργασία κατά παραγγελία.
...Η Vitr'ail noir είναι η πρώτη επιχείρηση παραγωγής βιολογικού μαύρου σκόρδου στην Île-de-France, προσφέροντας πρωτότυπα προϊόντα με εξαιρετικές γεύσεις 100% γαλλικά.
Το μαύρο σκόρδο μας έχει επιλεγεί από πολλά εξειδικευμένα καταστήματα, αστέρες σεφ και αναγνωρισμένους τεχνίτες για την ποιότητά του, τη γενναιοδωρία του στο στόμα και την προσαρμοστικότητα της συσκευασίας μας.
Πάντα σε αναζήτηση...
Από την ίδρυσή της το 1963, η Ducros δεν έχει σταματήσει να καινοτομεί δημιουργώντας και ανανεώνοντας πολλές σειρές και προϊόντα προκειμένου να ανταποκριθεί καλύτερα στις προσδοκίες των σεφ και να ενδυναμώσει την αγορά. Ειδικός στα πιπέρια, τα βότανα, τα μπαχαρικά και τα μείγματα, η Ducros απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να προσθέσουν ποικιλία και γεύση στην προετοιμασία των γευμάτων.
La Mie Dinette, εστιατόριο σνακ, ανοιχτό κάθε μεσημέρι από Δευτέρα έως Παρασκευή. Βρίσκεται στη Ζώνη Δραστηριοτήτων των Μιλλών στην Αξ-αν-Προβάνς, είναι το ιδανικό μέρος για μεσημεριανό! Ένα ποικιλόμορφο μενού, με πιάτα σε γενναιόδωρες μερίδες. Οι σεφ μας ετοιμάζουν κάθε πρωί τα πιάτα μας με φρέσκα προϊόντα προσεκτικά επιλεγμένα. Το μενού περιλαμβάνει γουόκ, μπέργκερ, σαλάτες, σάντουιτς. Και για...
Καθοδηγούμενοι από σπουδαίους σεφ σε ένα σύγχρονο και γευστικό περιβάλλον, ανακαλύψτε και μάθετε σε λίγες ώρες τα μυστικά της παραγωγής που μεταμορφώνουν τις ζαχαροπλαστικές σας σε εξαιρετικές δημιουργίες. Η τεχνογνωσία διάσημων και παθιασμένων σεφ, σε συνδυασμό με τον επαγγελματικό εξοπλισμό που σας παρέχεται, θα ικανοποιήσει τις γεύσεις σας ώστε να μπορείτε και εσείς με τη σειρά σας να...
... από τις κατσαρόλες των γιαγιάδων μας. Σας προσφέρουμε μια γκάμα προϊόντων των οποίων οι συνταγές αποκλείουν συντηρητικά και χρωστικές, βασισμένες στην πάπια και το Φουά Γκρα. Όπως όλοι οι κάτοικοι των Landes, αγαπάμε να είναι η γιορτή επιτυχημένη. Για αυτό, το Φουά Γκρα πάπιας, το κύριο προϊόν μας, πρέπει να είναι η χαρά των γευμάτων σας. Η αναγνώριση των σεφ και των πελατών μας είναι η καλύτερη...
... Petit Choux, γνωστός για την τέχνη του στα εξαιρετικά γλυκά, τη δημιουργικότητά του και ιδιαίτερα τους συνδυασμούς γεύσεων που γνωρίζει τόσο καλά να παντρεύει, έχει συνεργαστεί με τον Bruno Cardinale, εξαιρετικό σεφ, σύντροφο του γύρου της Γαλλίας, της Σαμπάνιας και της Cerise Traiteur, ο οποίος επίσης προσφέρει δημιουργική κουζίνα, με χίλιες και μία αποχρώσεις, χρησιμοποιώντας εποχιακά και ποιοτικά προϊόντα. Αυτή η συνεργασία των Δασκάλων μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε πλήρεις και προσαρμοσμένες υπηρεσίες για κάθε εκδήλωση, με πάθος, πρωτοτυπία και ποιότητα.
... πιάτα αρωματισμένα με μπαχαρικά. Οι σεφ, με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας, προσαρμόζουν τα πιάτα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Το εστιατόριο σας προσφέρει διάφορες φόρμουλες και μενού για το μεσημέρι και το βράδυ, προσαρμοσμένα σε όλα τα budgets και σε όλες τις επιθυμίες. Ελάτε να μας επισκεφθείτε ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
...να αναδείξουν συνταγές σεφ, αλλά και να συμπληρώσουν καλλυντικές συνθέσεις χάρη στις μαλακτικές, θρεπτικές και αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. Σε αυτή τη διπλή χρήση, τροφίμων και καλλυντικών, προστίθεται η καινοτόμος διάσταση των συμπληρωμάτων διατροφής λόγω της πλούσιας περιεκτικότητας ορισμένων από τα έλαιά μας σε βιταμίνη Ε και ωμέγα 3.
Το 2017, επενδύσαμε στην κατασκευή μιας μονάδας...
... Μεσόγειο στο πιάτο σας!
Τα πιάτα μας παρασκευάζονται με προσοχή, με σεβασμό στα προϊόντα και τα μπαχαρικά, και με την αυστηρότητα των σεφ που επιτρέπουν να απολαύσετε ένα εξαιρετικό γαστρονομικό ταξίδι. Τα πιο δημοφιλή και εμβληματικά ορεκτικά και έτοιμα φαγητά είναι φτιαγμένα και εμπνευσμένα από την αυθεντική τοπική κουζίνα της Τυνησίας.
Το μυστικό αυτών των συνταγών δεν προέρχεται μόνο από...