... βιολογική γεωργία)
Ιδανικό για να ενσωματωθεί σε γκανάς, γέμιση μακαρόν, ζαχαρωτά, κέικ ταξιδιού, παγωτά και φλάν μεταξύ άλλων γλυκών.
Συμβουλές από Σεφ: Το Βιολογικό Φυσικό Άρωμα Ροδάκινου είναι συμπυκνωμένο, ρίξτε μερικές σταγόνες ανάλογα με την επιθυμητή δοσολογία και ανακατέψτε με τη βοήθεια των μαλακών σπατουλών μας στις παρασκευές σας. Ενσωματώστε κρύο ή σε θερμοκρασία δωματίου. Εάν η...
...Ποδιά κουζίνας 100% οργανικό βαμβάκι, ρυθμιζόμενες λωρίδες, χοντρές κορδόνες, παραγόμενη με αιολική ενέργεια. Ιδανική για να δημιουργήσει ένα κοινό σημείο μεταξύ των μεγαλύτερων σεφ και των ερασιτεχνών.
Σύνθεση: 100% βιολογικό βαμβάκι
Διαθέσιμα μεγέθη: Ενιαίο μέγεθος
Βάρος: 210g/m2
Τύποι εκτύπωσης: Σειροτυπία
Ετικέτες: GOTS, Fairtrade...
...Η γυάλινη επιφάνεια κουζίνας είναι ένα τέλειο προϊόν για τους λάτρεις της μαγειρικής, αλλά και για τους επαγγελματίες σεφ. Θα βρει χρησιμότητα είτε στο σπίτι είτε σε ένα εστιατόριο. Εκτός από την πρακτική της χρησιμότητα, κάθε παραλήπτης θα εκτιμήσει την πρωτοτυπία και τη γοητεία κάθε σχεδίου και μοτίβου.
SKU:FC60x52_00007...
...Είτε είστε σεφ ζαχαροπλαστικής, παγωτατζής, σοκολατοποιός ή εστιάτορας, αναδείξτε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες με τη βανίλια γκουρμέ premium από την επιλογή Matoy ή την επιλογή Enjana. Με υψηλά επίπεδα υγρασίας και βανιλίνης, η βανίλια είναι μαλακή και λιπαρή. Πολύ περιζήτητη και επιθυμητή από τους σεφ, θα αναδείξει τις γεύσεις των δημιουργιών σας.
Μέγεθος (εκ): 14 έως + 20 εκ
Βανιλίνη (%): 1.4 έως 2.4
Υγρασία (%): 30 έως 37...
...Ο μύλος κακάου έχει σχεδιαστεί για σεφ ή ζαχαροπλάστες και επιτρέπει την προετοιμασία μικρών ποσοτήτων πάστας σε σύγκριση με τους βιομηχανικούς επεξεργαστές.
Με αυτόν, μπορείτε να παρασκευάσετε σοκολάτα "Bean to Bar" με ικανότητα επεξεργασίας έως 20 μικρόμετρα, μια τέλεια επεξεργασμένη και αόρατη υφή, ρευστή και ελαστική που θα σας επιτρέψει να γεμίσετε τέλεια τις φόρμες σας.
...Δημιουργία για τον Σεφ Maxime Frédéric / Cheval Blanc Παρίσι. Σχεδίαση Richard Lauret.
Έκδοση χρυσοχόου.
Μια προθήκη αφιερωμένη στα σνακ, για όλες τις γκουρμέ στιγμές της ημέρας.
Κατασκευασμένο στη Γαλλία.
Λεπτομέρειες @lauretstudio...
...Διαφορετικές αποστολές στους επαγγελματίες που αναζητούνται περισσότερο είναι αυτοί της κουζίνας (σεφ, αρχηγοί τμήματος, βοηθοί κουζίνας, πλυντήρια…) και της εξυπηρέτησης (σερβιτόροι, αρχηγοί τραπεζιού, υπεύθυνοι αίθουσας…). Από την πλευρά της φιλοξενίας, οι θέσεις του ρεσεψιονίστ, του κονσιέρζ και του υπαλλήλου ορόφου.
...Αυτή η σάλτσα μπεαρνέζ είναι εξαιρετική λόγω της πλούσιας γεύσης της. Ένας αρμονικός συνδυασμός μεταξύ του ξυδιού με εστραγκόν και της μπουκέτας από φρέσκα βότανα (εστραγκόν, σέλινο και φρέσκα κρεμμυδάκια) είναι απαραίτητος για αυτή τη σάλτσα. Ετοιμάζεται χωρίς αυγά και με φυτικό λάδι, αποτελώντας μια ελαφρύτερη και πιο υγιεινή εναλλακτική λύση σε σχέση με τη κλασική σάλτσα μπεαρνέζ. Αυτή η μπεαρνέζ προσφέρει στον σεφ μια πλούσια, νόστιμη και οικονομική εναλλακτική σε σχέση με τη παραδοσιακή σάλτσα μπεαρνέζ.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 6 x 1 κιλό = 6 κιλά...
...Εμπνευσμένο από την εμβληματική έννοια της κουζίνας OFYR, το βιβλίο συνταγών NL/FR OFYR είναι ένα σύνολο εύκολων συνταγών που μπορείτε να ετοιμάσετε στη φωτιά σας. Έχει σχεδιαστεί με αγάπη από τους σεφ Guy Weyts και Erik Sterckx. Κάθε μία από τις 72 συνταγές του βιβλίου έχει αναπτυχθεί με απλά και νόστιμα υλικά που θα εκτιμήσουν η οικογένεια και οι φίλοι σας. Και, επειδή το OFYR είναι ένας...
...ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΡΟΥΝΓΚΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΕΓΗ!
Δημιουργημένο το 1969 στο Ρουνγκί, έναν κορυφαίο προορισμό της παγκόσμιας γαστρονομίας, το Le Delas είναι ένα σπίτι εμπιστοσύνης με αναγνωρισμένη φήμη στη Γαλλία και σε 45 χώρες. Φιλοδοξία του είναι να προσφέρει στους μεγάλους σεφ την αυθεντική γεύση προϊόντων που έχουν επιλεγεί με προσοχή και αυστηρότητα.
Εξαιρετικός προμηθευτής των μεγαλύτερων σεφ και...
... μεγαλύτερους σεφ και ζαχαροπλάστες. Αναγνωρίσιμη από το μαύρο χρώμα της που τείνει προς το καφέ, και με μια λαμπερή και λιπαρή εμφάνιση, ο λοβός βανίλιας bourbon έχει σπάνιο μήκος που κυμαίνεται από 18 έως 20 εκ.
Σαρκώδης όπως επιθυμείτε με ποσοστό υγρασίας που κυμαίνεται από 30% έως 38% και ποσοστό βανιλίνης μεταξύ 1.6% και 2.4%, αυτή η εξαιρετική βανίλια bourbon θα προσφέρει στις παρασκευές σας σοκολατένιες νότες με έντονη γεύση βανίλιας.
Ποσότητα: 3 λοβοί
Βάρος: 18 γρ...
...Ο σεφ Μάριος έχει αναπτύξει μια προετοιμασία για μπισκότα με κανναβιδιόλη (CBD) χάρη στην εμπειρία του στη γαλλική γαστρονομία και το πάθος του για τα φαρμακευτικά φυτά, επαναστατώντας τη γαλλική κουζίνα με ένα νέο συστατικό: την κανναβιδιόλη – πιο κοινά γνωστή ως CBD.
ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (σε €): 17,90 €
ΒΑΡΟΣ: ND
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Γαλλία
ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Μη βιολογικό
ΟΓΚΟΣ: 355 ml...
...Οι κανόνες ποιότητας καθαρισμού και απολύμανσης της επιφάνειας εργασίας εφαρμόζονται από όλους τους σεφ και τους επαγγελματίες της εστίασης.
Η απομάκρυνση των ρύπων, οι φλούδες φρούτων και λαχανικών, η εκσκαφή πουλερικών και ψαριών απαιτούν συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης του εξοπλισμού.
Για να διευκολυνθεί αυτή η αποστολή υγιεινής, αυτό το βακτηριοστατικό και απολυμαντικό καθαριστικό έχει...
Στην HYGISTORE, μια εταιρεία με έδρα την Τουλόν, ειδικευόμαστε στη διανομή λύσεων υγιεινής, συντήρησης χώρων και προστασίας εργαζομένων. Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων επωνυμιών όπως η Elkopharma, η Dyson και η JVD, για να αναφέρουμε μερικές, προκειμένου να σας προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα.
Διαθέτουμε μεγάλο απόθεμα, γεγονός που μας επιτρέπει ...
...Βασισμένοι στην καρδιά της καστανιάς της Αρντές, ο Ρότζερ Ντεσκούρ και η θυγατρική του CONCEPT FRUITS καλλιεργούν την αγάπη για το κάστανο από το 1975.
Επιλέγουμε τις καλύτερες ποικιλίες κάστανου στη Γαλλία από τον τόπο μας στην Αρντές και στην Ευρώπη.
Τα κάστανα στη συνέχεια μεταποιούνται στο εργοστάσιό μας με τον πιο αυστηρό σεβασμό στις προδιαγραφές IFS και BRC, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των μεγαλύτερων σεφ σε όλο τον κόσμο.
...Απόσπασμα από το πρώτο ψήσιμο τέλεια ώριμων μαύρων τρούφας, ο χυμός τρούφας, premium (σε βάζο 150ml) που παρασκευάζεται στη Γαλλία από τη Maison Caudalie, είναι ιδιαίτερα εκτιμημένος από τους μεγαλύτερους Σεφ μας. Φυσικό προϊόν, χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά. Όλα τα πακέτα μας μεταφέρονται σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες; η ποιότητα είναι μια αξία με την οποία η Maison Caudalie δεν διαπραγματεύεται!
...Οι ανθοί της βασίλισσας των λιβαδιών είναι προσεκτικά αλεσμένοι σε νιφάδες για εύκολη και πρακτική χρήση.
Η λεπτή γεύση βανίλιας-αμυγδάλου προσθέτει μια εκλεπτυσμένη πινελιά στα αγαπημένα σας επιδόρπια. Απλά πασπαλίστε αυτές τις νιφάδες στις γλυκές σας παρασκευές για να τους δώσετε ένα λεπτό και ακαταμάχητο άρωμα.
Είτε είστε λάτρης της ζαχαροπλαστικής είτε παθιασμένος σεφ, η βασίλισσα των...
...Ανακαλύψτε αυτή την αλειφή πραλίνας φιστικιού, φτιαγμένη με ολόκληρα φιστίκια, αυτή η έντονη πραλίνα σας κάνει να θέλετε να την απολαύσετε με κλειστά μάτια με ένα μικρό κουτάλι! Φέρνει επίσης απόλαυση σε όλες τις ζαχαροπλαστικές σας και απογειώνει τα μικρά γλυκά ταξιδιού σας.
Από την Délicatisserie, την ζαχαροπλαστική της καλύτερης σεφ στον κόσμο το 2023, Νίνα Μεταγιέ.
... ακορντεόν.
Κατά τη διάρκεια αυτής της υπηρεσίας κρουαζιέρας με μεσημεριανό γεύμα, ο σεφ μας προσφέρει ένα ποικιλόμορφο μενού που ονομάζεται Douce France, το οποίο περιλαμβάνει 3 πιάτα και μια φιάλη κρασί για 2.
...Ο πρώτος επαγγελματικός ρομπότ που θερμαίνει, αναμειγνύει, ζυμώνει, ψιλοκόβει,... Θα σας επιτρέψει να θερμαίνετε και να μαγειρεύετε ταυτόχρονα κάθε είδους παρασκευές.
Ο Ρομπότ Κουκ είναι ο απαραίτητος βοηθός κουζίνας για όλους τους σεφ.
Εκτός από το να αναμειγνύει, ψιλοκόβει, εμβαπτίζει, ψεκάζει, ανακατεύει και ζυμώνει τέλεια, ο Ρομπότ Κουκ σας επιτρέπει επίσης, χάρη στη ρυθμιζόμενη θερμική του...
... με καβούρι.
Στο στόμα, έχεις την αίσθηση ότι έχεις τραγανές και ξινές πέρλες. Χρησιμοποιούμενο στην κουζίνα των μεγάλων σεφ, έχει γίνει ένα πολύ δημοφιλές προϊόν στα κοκτέιλ, στα σούσι και στην εφευρετική κουζίνα.
...Το ανοξείδωτο ατσάλι 304L με βουρτσισμένη επιφάνεια και κόκκο 220 είναι το πιο κοινό ανοξείδωτο ατσάλι! Από τις κουζίνες των σεφ μέχρι τα φαρμακευτικά εργαστήρια, τίποτα δεν το σταματά, είναι ταυτόχρονα αισθητικό και ανθεκτικό! Δεν φοβάται ούτε τη θερμότητα, ούτε την υγρασία, ούτε τις ακτίνες UV! Αυτό το ανοξείδωτο ατσάλι θα είναι τέλειο για εσωτερικούς χώρους πίσω από μια εστία μαγειρέματος ως...
...Μια δραστηριότητα γεμάτη θετική ενέργεια, ιδανική για να ενδυναμώσει μια ομάδα, να επικοινωνήσει, να οργανώσει και να δημιουργήσει μαζί! Υπό την καθοδήγηση της επικεφαλής μας σεφ και του βοηθού της, κάθε ομάδα θα πρέπει να εκτελέσει ελεύθερες και επιβεβλημένες συνταγές σε δεδομένο χρόνο.
Θα αξιολογηθούν επίσης η δημιουργικότητα, η οργάνωση, η παρουσίαση, η καταπολέμηση της σπατάλης και η υγιεινή...
... στους πρόποδες του βουνού του Ρεμς. Για να διατηρήσουμε την ποιότητα των ζυμαρικών μας, χρησιμοποιούμε το νερό πηγής Aurèle, που συλλέγεται σε βάθος και προέρχεται από το Jandun στις Αρδέννες. Τα ζυμαρικά παρασκευάζονται με αγάπη, και δίνουμε μεγάλη σημασία στην τοπική τεχνογνωσία. Διανέμουμε τις Nominettes κυρίως σε καταστήματα παραγωγών, εκλεκτά παντοπωλεία και εστιατόρια. Πολλοί αστέρες σεφ...
... ξεπερνούν τα όριά τους. Η AMÉLIE στέκεται ως ένα κέντρο γαλλικών στρειδιών, χτισμένο πάνω στην τεχνογνωσία των πιο ικανών παραγωγών, οι οποίοι καλλιεργούν και επιλέγουν εξαιρετικά στρείδια. Οι θάλασσες της Ατλαντικής ακτής, σε συνεργασία με το έδαφος που τις περιβάλλει, προσδίδουν στα στρείδια AMÉLIE μια λεπτή ωρίμανση και μια αξιοσημείωτη κομψότητα, που επιθυμούν οι πιο εξέχοντες σεφ και οι πιο...
... κόσμου που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και στις απαιτήσεις των πελατών σας. Για πάνω από 20 χρόνια, ταξιδεύουμε τον κόσμο αναζητώντας περιφερειακά προϊόντα, τοπικές σπεσιαλιτέ και παραδοσιακές συνταγές. Επίσης, προμηθευόμαστε συγκεκριμένα συστατικά και προϊόντα κατόπιν αιτήματος των πελατών μας. Όλα αυτά χάρη στις συναντήσεις με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, σεφ, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους παράγοντες του αγροτικού και αγροδιατροφικού τομέα.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
... καλλιεργήσουν, να συγκομίσουν και να προετοιμάσουν τους λοβούς βανίλιας σύμφωνα με παραδοσιακές και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους. Κάθε βήμα της διαδικασίας παραγωγής ελέγχεται προσεκτικά για να διασφαλιστεί η καθαρότητα και η αυθεντικότητα του τελικού προϊόντος.
Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία της, η Bezinfo προσφέρει βανίλια εξαιρετικής ποιότητας, που αναζητείται από σεφ και γνώστες σε όλο τον...
... υψηλότερες προδιαγραφές υγιεινής (ISO 9001 και ISO 22000), η PÏNJA διασφαλίζει την αυτοματοποιημένη παραγωγή όλων των προϊόντων της: γραμμή παραγωγής υψηλής τεχνολογίας, τούνελ κατάψυξης, συσκευασία και περιτύλιγμα. Η εταιρεία PÏNJA προσφέρει επίσης την παραγωγή προϊόντων με ΜΔΔ.
Όλες αυτές οι συνταγές είναι φτιαγμένες με αυστηρή τήρηση των παραδόσεων και των συνταγών των Μεγάλων Σεφ Κινέζων και Ιαπώνων.
... Γαλλία από γαλλικά συστατικά όπου είναι δυνατόν. Και χωρίς αποαλκοολισμό!
Η OSCO έχει σήμερα δύο προϊόντα: OSCO L'Original με φρέσκια και αρωματική γεύση και OSCO Le Rouge Ardent με γευστικές και πικάντικες νότες.
Η OSCO μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ατελείωτη ποικιλία κοκτέιλ ή πολύ εύκολα ως OSCO tonic και έχει κερδίσει τις πιο όμορφες διευθύνσεις της Γαλλίας - Galeries Lafayette, Péninsula, Raphaël, Cave Legrand -, τραπέζια σε αστέρια σεφ - Alain Ducasse, Anne-Sophie Pic, αδελφοί Bras - και τους καλύτερους μπάρμαν και MOF - Margot Lecarpentier και Jérémy Lauilhé.