... είναι ένα πολύ λιπαρό αλλαντικό που θα συνοδεύσει την κόππα, το λουκάνικο, το αποξηραμένο βοδινό και το λόντζο, προσφέροντάς σας έναν δίσκο απεριτίφ 100% χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά. Όλα τα αλλαντικά μας χωρίς νιτρίτες παρασκευάζονται από χοίρους προσεκτικά επιλεγμένους στην Αβερν.
Προέλευση: Λαϊσάκ, Αβερν
Συστατικά: Χοιρινό από την Αβερν, αλάτι Γκεράντ...
Η Bertelli Formaggi S.r.l., παρούσα στην αγορά εδώ και τέσσερις γενιές, προτείνει τυριά ωρίμανσης και φρέσκα εξαιρετικής ποιότητας. Είμαστε σημείο αναφοράς για πολλές ευρωπαϊκές δραστηριότητες για την προμήθεια όχι μόνο του Parmigiano Reggiano ωρίμανσης από 12 μήνες έως 60 μήνες, αλλά και τυριών από κατσίκι και πρόβατο της ιταλικής παράδοσης. Είμαστε προμηθευτές και τυπικών αλλαντικών όπως σαλάμι,...
...rosette με ζαμπόν Bayonne, chorizo σε φυσικό έντερο με τη φλούδα του, λουκάνικο perche, ρολό κοιλιάς (γαλλική pancetta) και επίπεδο. Παράγουμε επίσης μαγειρεμένα αλλαντικά: σπιτικό σαλάμι σκόρδου, πατέ βασκικό με πιπέρι Espelette, το διάσημο πατέ της γιαγιάς μας (με κονιάκ, κρέμα γάλακτος και μικρά μανιτάρια), μαγειρεμένο ζαμπόν, βουνίσια λουκάνικα béarnais, galabar και boudin brasse με κρέας, και τερίνα από πόδι χοίρου. Επιπλέον, παράγουμε μαριναρισμένα κρέατα για ψήσιμο όπως το διάσημο ζαμπόν για ψήσιμο τύπου Lomo και φρέσκα λουκάνικα.
... γαστρονομική εμπειρία. Η εξαιρετική του ποιότητα το καθιστά δημοφιλή επιλογή μεταξύ των λάτρεις του κρέατος.
Αυτό το κομμάτι κρέατος δεν είναι μόνο νόστιμο, αλλά είναι επίσης πηγή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Το Mogote Ibérico είναι γνωστό για την υψηλή περιεκτικότητά του σε πρωτεΐνες και υγιεινά λίπη, γεγονός που το καθιστά τέλειο για μια ισορροπημένη διατροφή. Επιπλέον, η ευελιξία του στην...
...ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ
A mm 360
B mm 460
C mm 520
D mm 530
E mm 500
Βάρος kg 24
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
Διαστάσεις κουτιού 58 x 27 x 52 cm
Συνολικό βάρος 27 kg
Όγκος 0,17 m³
Κινητήρας: Μονοφασικός, 115-220-240V, 50-60Hz
Ικανότητα: 0,35 HP / 0,245 kW
Λάμα: Ø mm 250...
... μέρος στο κοτέτσι ώστε οι κότες να κυλιούνται φυσικά.
Ασβέστης από τέφρα στα φρουτοφόρα δέντρα: Προστατεύει τον φλοιό από τις καιρικές συνθήκες και δρα κατά των εντόμων.
Η ξήρανση των λουκάνικων και των ζαμπόν σε ένα κουτί για μεγάλο χρονικό διάστημα δίνει μια ελαφριά καπνιστή γεύση στα αλλαντικά.
Οι τέφρες εισέρχονται στη σύνθεση πολλών καλλυντικών.
Τα προϊόντα πλυσίματος: η τέφρα...
...Οι εταμίνες και οι μουσελίνες STN έχουν σχεδιαστεί για το μαγείρεμα του φουά γκρα και του ζαμπόν σε πετσέτα.
Χαρακτηριστικά:
Εταμίνη και μουσελίνα 100% βαμβάκι τροφίμων
Πιστοποιημένη για το μαγείρεμα του φουά γκρα και του ζαμπόν
100% φυσική και χωρίς χημικά προϊόντα
100% βιοδιασπώμενη
Υψηλή αντοχή στη θερμοκρασία
Διαστάσεις Όλες οι διαστάσεις
Λειτουργίες Μαγείρεμα
Επαγγέλματα Σφαγεία – Κρεοπωλεία, Χασάπικα – Αλλαντικά...
...Η μηχανή κοπής ζαμπόν διαθέτει λεπίδα 195 mm με μήκος κοπής 190 mm και ύψος 130 mm. Για να επιτευχθεί τέλεια κοπή, η μηχανή κοπής ζαμπόν είναι εξοπλισμένη με πέτρα ακονίσματος.
Η επαγγελματική μηχανή κοπής ζαμπόν είναι τοποθετημένη σε πόδια και θήκη από ανόδιο αλουμίνιο.
Κατάλληλη για όλα τα καταστήματα τροφίμων, όπως κρεοπωλεία, αλλαντικά, catering ή σούπερ και υπεραγορές, αυτή η μηχανή κοπής...
...Χαλάλ ζαμπόν από αρνί, φτιαγμένο χειροποίητα στην Ανδαλουσία. Αφυγραμμένο και ωριμασμένο σύμφωνα με τους ανέμους των βουνών.
Πωλείται μεμονωμένα σε κενό.
... συνέχεια τυλίγεται σε μια πετσέτα και πιέζεται ανάμεσα σε δύο σανίδες, αποκτώντας έτσι το παραλληλεπίπεδο σχήμα του. Αυτό το ζαμπόν παρουσιάζεται πάντα χωρίς κόκαλο.
Οι φέτες είναι ανοιχτού κόκκινου χρώματος. Η υφή του είναι μαλακή και τρυφερή. Η φρουτώδης μυρωδιά του αλκοόλ και οι πικάντικες νότες του του δίνουν ένα χαρακτηριστικό άρωμα.
Το ζαμπόν της Βεντέ καταναλώνεται κυρίως ωμό, σε λεπτές φέτες. Μπορεί ωστόσο να εκτιμηθεί παραδοσιακά μαγειρεμένο σε πιο χοντρές φέτες και συνοδευόμενο από μογκέτες.
...γραμμές για την αλλαντοποιία εγκαταστάσεις και εξοπλισμός κιμάδες - Κρεοπωλείο και αλλαντοποιία - μηχανές και υλικά
σφαγεία και βιομηχανίες αλλαντοποιίας - μηχανές και εξοπλισμός
γραμμές για την αλλαντοποιία
εγκαταστάσεις και εξοπλισμός για επεξεργασία κρέατος
κιμάδες μύλος
γραμμές για την αλλαντοποιία
γραμμές παραγωγής ζαμπόν
Μηχανές για την επεξεργασία κρεάτων...
...Διαθεσιμότητα ωμού ζαμπόν mec, ωρίμανση 10/12 μηνών, διαθέσιμο σε ολόκληρες παλέτες (100 ζαμπόν) ή με φορτηγό, ελάχιστη παραλαβή 3 παλετών. Εκτός από τα ζαμπόν, έχουμε επίσης όλη τη σειρά αλλαντικών, με δυνατότητα μικτής παλέτας.
...Επιλογή αλλαντικών και τυριών της ιταλικής παράδοσης. Προσούτο ωρίμανσης 30 μηνών, φιλέτο από λαιμό, σαλάμι με κόκκινο σκόρδο και τυριά πεκορίνο με μαύρη τρούφα, ελιές, πιπεριά και αγελαδινό τυρί. Έτοιμα προς απόλαυση ως σνακ ή για απεριτίφ με φίλους.
...IL SENESE
Prosciutto cotto da “Cinta Senese DOP”
Materia prima :
Coscia fresca da “Cinta Senese DOP” με επιλεγμένο πόδι kg .15,00
Ingredienti :
“Cinta Senese DOP” φρέσκια κοπή, χωρίς πολυφωσφορικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, γλουτένη και γλουταμινικό: αλάτι, αρώματα και μπαχαρικά, δεξτρόζη, φρουκτόζη, αντιοξειδωτικό E316, συντηρητικά E250
Prodotto finito:
Kg 10, μαγειρεμένο σε πανί για να διατηρηθούν οι χυμοί κατά την επαφή με το προϊόν, δεμένο, συσκευασμένο σε διαφανές Cryovac και παστεριωμένο, συσκευασία σε κουτιά των 2 τεμ.
...{"ORIGINE":"σφαγή του χοίρου που πραγματοποιείται στη βόρεια Αραγωνία.","FORMA":"σε σχήμα πέταλου.","PREPARAZIONE":"κομμένο σε λεπτές φέτες ελαφρώς στρογγυλεμένες.","DA CONSERVARSI":"σε δροσερό και ξηρό μέρος.","PRESENTAZIONE":"κομμάτια διαμέτρου 28/30; τοποθετημένο σε φυσικό έντερο.","INGREDIENTI":"άπαχα μέρη του χοίρου και μπέικον.","DA ACCOMPAGNARE":"με φρυγανισμένο ψωμί αρωματισμένο με...
...Ο τοσκάνικος ωμός, με ασυνήθιστα στρογγυλό σχήμα και ζωντανό κόκκινο χρώμα, χαρακτηρίζεται από μια πραγματικά μοναδική διαδικασία ωρίμανσης και από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες στους οποίους επεξεργάζεται, οι οποίοι συμβάλλουν στο να δώσουν στο κρέας τη χαρακτηριστική του λεπτή, αλμυρή, αρωματική γεύση.
...Χειροκίνητη αντλία αλατιού σχεδιασμένη για επαγγελματική χρήση σε κρεοπωλεία καιαλλαντικά, επιτρέπει το αλάτισμα ενός ή δύο ζαμπόν ταυτόχρονα.
Αυτή η αντλία, απλή και εύκολη στη χρήση, διαθέτει διαφανή δεξαμενή άλμης από τρόφιμα πολυπροπυλενίου 1,5 λίτρων που επιτρέπει την οπτική παρακολούθηση του επιπέδου.
Κατάλληλη για υγρά άλμης προκειμένου να αλατιστούν τα ζαμπόν.
Η βελόνα έγχυσης είναι από ανοξείδωτο χάλυβα 316L.
REF:PMPSAMAN
Χωρητικότητα (λ.):1,5 λ
Κατασκευασμένο σε:Γαλλία
Ύψος:32 εκ
Άλλες διαστάσεις:Μήκος του εκχυτήρα: 14 εκ
Καθαρό βάρος:475 γ...
...• Λίπος κρούστα: επιφανειακό λίπος από το μπάρντ
• Λίπος περιποίησης: λίπος που προέρχεται από την περιποίηση των μπάρντ
• Λίπος από δέρματα παχιά ή λεπτά 21 εκ. πλάτος και 1 εκ. πάχος το πολύ
• Πρώτες ύλες από εγκεκριμένα σφαγεία ΕΕ
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
• Λίπος: αλλαντικά, αλμυρά (κρέας για λουκάνικα, γέμισμα, πατέ…)
• Δέρματα: ζαμπόν, ζαμπόν από πόδι…
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
• Λίπος: γυμνός κύβος ή κύβος σε...
...{"Nez":"Πρώτη μύτη φρουτώδης πολύ ώριμη όπου αναμειγνύονται το ροδάκινο, η συκιά και το ψωμί μπαχαρικών. Μετά από αερισμό, η αίσθηση του terroir αναδεικνύεται.","Accord metvin":"πίτες με ψάρι, λεπτά ψάρια, αλλαντικά ή ζαμπόν \"à la chablisienne\".","Appellation":"Bourgogne Côtes d'Auxerre.","Conditionnement":"τιμή ανά μονάδα πωλείται σε κουτί των 6 φιαλών, μπορείτε να συνδυάσετε με άλλες εσοδείες...
...Οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν από την παραγωγή οδήγησαν στη δημιουργία προδιαγραφών για την επεξεργασία σε μαγειρεμένα και φρέσκα αλλαντικά: λουκάνικα, πατέ καιζαμπόν.
Πολλές εταιρείες που είναι γνωστές για την τεχνογνωσία τους ανήκουν στους Αγρότες του Αργκοά: BIGARD στην Κιμπερλέ (29), TALLEC στην Μπαναλέκ (29), Jean Stalaven στο Χιλιόν (22), Maîtres Jacques στη Ρεν (35), Charcuterie du Blavet στην Κερβινιάκ (56), ABC Industries στην Πέιρολες-αν-Προβάνς (13), Bigard Agen (47), Bigard Ρογκνόν (13) και Herta στην Ιλκιρς (67).