... είναι ένα πολύ λιπαρό αλλαντικό που θα συνοδεύσει την κόππα, το λουκάνικο, το αποξηραμένο βοδινό και το λόντζο, προσφέροντάς σας έναν δίσκο απεριτίφ 100% χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά. Όλα τα αλλαντικά μας χωρίς νιτρίτες παρασκευάζονται από χοίρους προσεκτικά επιλεγμένους στην Αβερν.
Προέλευση: Λαϊσάκ, Αβερν
Συστατικά: Χοιρινό από την Αβερν, αλάτι Γκεράντ...
...rosette με ζαμπόν Bayonne, chorizo σε φυσικό έντερο με τη φλούδα του, λουκάνικο perche, ρολό κοιλιάς (γαλλική pancetta) και επίπεδο. Παράγουμε επίσης μαγειρεμένα αλλαντικά: σπιτικό σαλάμι σκόρδου, πατέ βασκικό με πιπέρι Espelette, το διάσημο πατέ της γιαγιάς μας (με κονιάκ, κρέμα γάλακτος και μικρά μανιτάρια), μαγειρεμένο ζαμπόν, βουνίσια λουκάνικα béarnais, galabar και boudin brasse με κρέας, και τερίνα από πόδι χοίρου. Επιπλέον, παράγουμε μαριναρισμένα κρέατα για ψήσιμο όπως το διάσημο ζαμπόν για ψήσιμο τύπου Lomo και φρέσκα λουκάνικα.
... μέρος στο κοτέτσι ώστε οι κότες να κυλιούνται φυσικά.
Ασβέστης από τέφρα στα φρουτοφόρα δέντρα: Προστατεύει τον φλοιό από τις καιρικές συνθήκες και δρα κατά των εντόμων.
Η ξήρανση των λουκάνικων και των ζαμπόν σε ένα κουτί για μεγάλο χρονικό διάστημα δίνει μια ελαφριά καπνιστή γεύση στα αλλαντικά.
Οι τέφρες εισέρχονται στη σύνθεση πολλών καλλυντικών.
Τα προϊόντα πλυσίματος: η τέφρα...
...Οι εταμίνες και οι μουσελίνες STN έχουν σχεδιαστεί για το μαγείρεμα του φουά γκρα και του ζαμπόν σε πετσέτα.
Χαρακτηριστικά:
Εταμίνη και μουσελίνα 100% βαμβάκι τροφίμων
Πιστοποιημένη για το μαγείρεμα του φουά γκρα και του ζαμπόν
100% φυσική και χωρίς χημικά προϊόντα
100% βιοδιασπώμενη
Υψηλή αντοχή στη θερμοκρασία
Διαστάσεις Όλες οι διαστάσεις
Λειτουργίες Μαγείρεμα
Επαγγέλματα Σφαγεία – Κρεοπωλεία, Χασάπικα – Αλλαντικά...
...Η μηχανή κοπής ζαμπόν διαθέτει λεπίδα 195 mm με μήκος κοπής 190 mm και ύψος 130 mm. Για να επιτευχθεί τέλεια κοπή, η μηχανή κοπής ζαμπόν είναι εξοπλισμένη με πέτρα ακονίσματος.
Η επαγγελματική μηχανή κοπής ζαμπόν είναι τοποθετημένη σε πόδια και θήκη από ανόδιο αλουμίνιο.
Κατάλληλη για όλα τα καταστήματα τροφίμων, όπως κρεοπωλεία, αλλαντικά, catering ή σούπερ και υπεραγορές, αυτή η μηχανή κοπής...
...Χαλάλ ζαμπόν από αρνί, φτιαγμένο χειροποίητα στην Ανδαλουσία. Αφυγραμμένο και ωριμασμένο σύμφωνα με τους ανέμους των βουνών.
Πωλείται μεμονωμένα σε κενό.
... συνέχεια τυλίγεται σε μια πετσέτα και πιέζεται ανάμεσα σε δύο σανίδες, αποκτώντας έτσι το παραλληλεπίπεδο σχήμα του. Αυτό το ζαμπόν παρουσιάζεται πάντα χωρίς κόκαλο.
Οι φέτες είναι ανοιχτού κόκκινου χρώματος. Η υφή του είναι μαλακή και τρυφερή. Η φρουτώδης μυρωδιά του αλκοόλ και οι πικάντικες νότες του του δίνουν ένα χαρακτηριστικό άρωμα.
Το ζαμπόν της Βεντέ καταναλώνεται κυρίως ωμό, σε λεπτές φέτες. Μπορεί ωστόσο να εκτιμηθεί παραδοσιακά μαγειρεμένο σε πιο χοντρές φέτες και συνοδευόμενο από μογκέτες.
...Χειροκίνητη αντλία αλατιού σχεδιασμένη για επαγγελματική χρήση σε κρεοπωλεία καιαλλαντικά, επιτρέπει το αλάτισμα ενός ή δύο ζαμπόν ταυτόχρονα.
Αυτή η αντλία, απλή και εύκολη στη χρήση, διαθέτει διαφανή δεξαμενή άλμης από τρόφιμα πολυπροπυλενίου 1,5 λίτρων που επιτρέπει την οπτική παρακολούθηση του επιπέδου.
Κατάλληλη για υγρά άλμης προκειμένου να αλατιστούν τα ζαμπόν.
Η βελόνα έγχυσης είναι από ανοξείδωτο χάλυβα 316L.
REF:PMPSAMAN
Χωρητικότητα (λ.):1,5 λ
Κατασκευασμένο σε:Γαλλία
Ύψος:32 εκ
Άλλες διαστάσεις:Μήκος του εκχυτήρα: 14 εκ
Καθαρό βάρος:475 γ...
...• Λίπος κρούστα: επιφανειακό λίπος από το μπάρντ
• Λίπος περιποίησης: λίπος που προέρχεται από την περιποίηση των μπάρντ
• Λίπος από δέρματα παχιά ή λεπτά 21 εκ. πλάτος και 1 εκ. πάχος το πολύ
• Πρώτες ύλες από εγκεκριμένα σφαγεία ΕΕ
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
• Λίπος: αλλαντικά, αλμυρά (κρέας για λουκάνικα, γέμισμα, πατέ…)
• Δέρματα: ζαμπόν, ζαμπόν από πόδι…
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
• Λίπος: γυμνός κύβος ή κύβος σε...
...{"Nez":"Πρώτη μύτη φρουτώδης πολύ ώριμη όπου αναμειγνύονται το ροδάκινο, η συκιά και το ψωμί μπαχαρικών. Μετά από αερισμό, η αίσθηση του terroir αναδεικνύεται.","Accord metvin":"πίτες με ψάρι, λεπτά ψάρια, αλλαντικά ή ζαμπόν \"à la chablisienne\".","Appellation":"Bourgogne Côtes d'Auxerre.","Conditionnement":"τιμή ανά μονάδα πωλείται σε κουτί των 6 φιαλών, μπορείτε να συνδυάσετε με άλλες εσοδείες...
...Οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν από την παραγωγή οδήγησαν στη δημιουργία προδιαγραφών για την επεξεργασία σε μαγειρεμένα και φρέσκα αλλαντικά: λουκάνικα, πατέ καιζαμπόν.
Πολλές εταιρείες που είναι γνωστές για την τεχνογνωσία τους ανήκουν στους Αγρότες του Αργκοά: BIGARD στην Κιμπερλέ (29), TALLEC στην Μπαναλέκ (29), Jean Stalaven στο Χιλιόν (22), Maîtres Jacques στη Ρεν (35), Charcuterie du Blavet στην Κερβινιάκ (56), ABC Industries στην Πέιρολες-αν-Προβάνς (13), Bigard Agen (47), Bigard Ρογκνόν (13) και Herta στην Ιλκιρς (67).
...Σκούρο και σκληρό, αποξηραμένο στον ήλιο, αυτό το μπουμπούκι λουλουδιού του γαρίφαλου είναι ένα μπαχαρικό με πικάντικη και ζεστή γεύση.
Χρήσεις του Γαρίφαλου στην κουζίνα:
Το γαρίφαλο χρησιμοποιείται για να αρωματίσει το ζαμπόν, τα πορτοκάλια ή τα κρεμμύδια. Αλλά μπορεί να προσθέσει γεύση σε πολλές παρασκευές. Είναι το ιδανικό αρωματικό για τα αλλαντικά, τα τυριά, τα λαχανικά και τα γλυκά...
...Για όσους δεν γνωρίζουν τη νιτρώδη: είναι μια ένωση που μπορεί να είναι χημική ή φυσική (καθώς υπάρχει σε καρότα και σέσκουλα) που επιτρέπει να "σταθεροποιούνται" τα αλλαντικά, αναστέλλοντας την ανάπτυξη ορισμένων παθογόνων βακτηρίων. Έτσι, επιτρέπει τη μείωση του χρόνου ξηράνσεως και επομένως την παραγωγή ενός σταθερού προϊόντος με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό (το ζαμπόν του Μπαγιόν μπορεί να...
...Η Maison TEIL που βρίσκεται στο Aurillac ειδικεύεται στην παραγωγή αλλαντικών.
Η Maison παράγει ζαμπόν, λουκάνικα, τερίνα, φριτόν, πατέ Auvergne και τυπικά αλλαντικά γλυκίσματα όπως το φύλλο με Bleu d'Auvergne ή την πίτα με πατάτες.
Τα φρέσκα ζαμπόν δεν καταψύχονται ποτέ, αλατίζονται στο χέρι, με ξηρό αλάτι και σύμφωνα με την παραδοσιακή μεθόδο Auvergne. Η ξήρανση και η ωρίμανση των ζαμπόν...
...Δίσκοι για εγκεφαλικά, Σακούλες και πανιά για ζαμπόν, Αλουμινένια φύλλα για ζαμπόν, Τροφή, Υφασμάτινα και πολυεστερικά δίχτυα, Ελαστικά δίχτυα από βαμβάκι ή πολυεστέρα, Ελαστικά δίχτυα κηπευτικών, Ελαστικά δίχτυα σε σωλήνα, Εξωθημένα πλαστικά δίχτυα, Πλεκτά πολυαιθυλένια δίχτυα, Δίχτυ για το μαγείρεμα των δερμάτων, Πλεκτά δίχτυα για τη συσκευασία χριστουγεννιάτικων δέντρων, Τρόφιμα δίχτυα, Φιλμ παλέτας, Τεντωμένο φιλμ τροφίμων και μηχανισμός, Φιλμ παλετοποίησης, Σακούλες για ζαμπόνκαι κάλτσες για ζαμπόν, Αυλάκια για χριστουγεννιάτικα δέντρα και φυτά, Καλύμματα, κ.λπ.
Η Henri Raffin είναι μια 100% οικογενειακή ΜΜΕ από το 1937, εγκατεστημένη στην καρδιά των γαλλικών Άλπεων. Παράγουμε παραδοσιακά ξηρά αλλαντικά: ξηρούς λουκάνικους, ξηρούς ζαμπόν, παραδοσιακά λουκάνικα και τερίνα.
Προτείνουμε μια ευρεία γκάμα ξηρών λουκάνικων από τη Σαβοΐα, καθώς και μια σειρά ξηρών λουκάνικων φτιαγμένων με παραδοσιακό τρόπο, που έχουν βραβευτεί πολλές φορές στον Γενικό Αγροτικό...
... οινοπαραγωγού;
Η αρωματική παλέτα μιας Αλσατίας, μερικές φορές μέχρι την υπερβολή, ο γενναιόδωρος καρπός ενός Μπουργκουνίου, οι νότες εσπεριδοειδών ενός σοβινιόν, οι νότες καπνού και κέδρου ενός μεγάλου μπορντό…
Και αν, στο πιάτο, μπορούσαμε να συνοδεύσουμε αυτά τα πολύ επιλεγμένα κρασιά
με άλλες όμορφες ανακαλύψεις της γης, εξαιρετικά ζαμπόν, εκλεκτά αλλαντικά,
σπάνιες χειροποίητες...
Ιδρυμένη το 1956, η εταιρεία OBERTI ειδικεύεται στα αλλαντικάκαι τα λουκάνικα. Με 60 χρόνια εμπειρίας, η OBERTI συνδυάζει τεχνογνωσία, παραδοσιακές συνταγές και σύγχρονο εξοπλισμό. Τα κρέατα που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή αλλαντικών και λουκάνικων είναι περιφερειακά κρέατα υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία παράγει και προσφέρει έτσι λουκάνικο, κόππα, μπέικον, αλατισμένα και αποξηραμένα ζαμπόν, κ.λπ.
...Maison Alpin
Η οικογενειακή επιχείρηση Maison Alpin κατασκευάζει και διανέμει προϊόντα από την περιοχή της Σαβοΐας εδώ και πάνω από 30 χρόνια στην Amancy, στη Χαυτ-Σαβοΐα.
Πώληση online:
- παραδοσιακά καπνιστά αλλαντικά,
- ξηροί σαλάμι,
- λουκάνικα,
- diots,
- ξηροί ζαμπόν &
- κρέας χοίρου ανώτερης ποιότητας online.
Στη Maison Alpin, θέλουμε με μια μπουκιά να σας αποκαλύψουμε την αληθινή γεύση...
Η εταιρεία MAS, που βρίσκεται στο Rouget στο Cantal, είναι ειδικευμένη στα αλλαντικά, τις αλμυρές και τις παραδοσιακές κονσέρβες του Κεντρικού Ορεινού Όγκου.
Η επιχείρηση προσφέρει προϊόντα με απλές και αυθεντικές συνταγές. Προσφέρει, για παράδειγμα, ένα ξηρό ζαμπόν που ωριμάζει έως και 24 μήνες στο ξηραντήριο του Rouget και ένα πατέ καθαρού χοίρου που παρασκευάζεται στο χέρι.
Η Maison MAS είναι γνωστή για την ποιότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων της.