...
Μπορούμε να παρέχουμε:
Μπύρες σε μπουκάλι με φυσική ζύμωση και αποστειρωμένες φιλτραρισμένες μπύρες
Βίγκαν μπύρες
Αφιλτράριστες μπύρες
Μπύρες χωρίς φινίρισμα
Χωρίς γλουτένη μπύρες
Βιολογικές μπύρες
Μη αλκοολούχες μπύρες
Μορφές: Κάσκες, Πιν, Μπουκάλι, Κονσέρβα και Κέγκ.
Μπορούμε να παρασκευάσουμε ειδικές μπύρες που έχουν παρασκευαστεί ειδικά για να ταιριάζουν στις ανάγκες της αγοράς σας και στις γεύσεις των πελατών σας.
Μπορούμε να στείλουμε οπουδήποτε στον κόσμο!
Η αρτοποιία Sultao είναι ανοιχτή από το 1977, και στην δραστηριότητά της αφιερώνεται στην παραγωγή ζαχαροπλαστικής και φρέσκου ψωμιού καθημερινά για τους τακτικούς πελάτες της, καθώς και στην προμήθεια για μεταπώληση μέσω του Πόρτο. Είναι πολύ περιζήτητη για το χειροποίητο ψωμί της, με αργή ζύμωση που προάγει την ευημερία των πελατών της. Το μπιζού και το ψωμί νερού είναι τα σήματα κατατεθέντα της επιχείρησης, με τη συνταγή τους να έχει σχεδόν μισό αιώνα ζωής. Sultao, η αρτοποιία της επιλογής σας.
...απορρίμματα κατασκευών και κατεδαφίσεων, οργανικά και εμπορικά απόβλητα
• Ενσωματώστε με πολλές τεχνολογίες μετατροπής: αναερόβια ζύμωση, αεριοποίηση και πυρόλυση
• Χαμηλότερα κόστη επεξεργασίας και εργασίας ανά τόνο...
Παράγουμε στη Daily Dose ποτά με βάση τη ζύμωση. Ο χώρος παραγωγής μας, που βρίσκεται στις Άλπεις-Μαρίτιμς, αναπτύσσει βιολογικά αναψυκτικά, υγιεινά καθώς είναι χαμηλά σε ζάχαρη, πλούσια σε προβιοτικά, αντιοξειδωτικά, αντιφλεγμονώδη και πολλά άλλα οφέλη για το ανοσοποιητικό σύστημα...
Η γκάμα των ποτών μας περιλαμβάνει kombucha, μπύρα τζίντζερ (χωρίς αλκοόλ) και tepache (μεξικανικό ποτό από...
Ο στόχος της Bodega Pago de Cirsus είναι να παρασκευάσει ένα κρασί 100% PAGO της μέγιστης ποιότητας. Η επιλογή των σταφυλιών γίνεται προσεκτικά, πρώτα στο αμπέλι και στη συνέχεια στο τραπέζι επιλογής, όπου φτάνουν μόνο τα καλύτερα στα ξύλινα βαρέλια για ζύμωση. Η παραγωγή στην κάβα περιλαμβάνει λευκά, κόκκινα, ροζέ και γλυκά κρασιά. Τα λευκά κρασιά είναι: CHARDONNAY της χρονιάς, CHARDONNAY...
... εργαζόμαστε αξιόπιστα και διακριτικά για την επιτυχία των πελατών μας – ως "Η μάρκα πίσω από τη μάρκα".
Η Dr. Suwelack είναι ο ειδικός στην ήπια επεξεργασία τροφίμων. Οι βασικές μας ικανότητες περιλαμβάνουν την ξήρανση, τη ζύμωση και την εξαγωγή. Επεξεργαζόμαστε καφέ, ξινές ζύμες, αρτοσκευάσματα, γαλακτοκομικά προϊόντα και άλλα τρόφιμα σε υψηλής ποιότητας προϊόντα. Χρησιμοποιούμε μια μοναδική...
...πρακτικότητα και κερδοφορία, ενώ εργάζεται για την ποιότητα των τελικών προϊόντων. Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα του ψύχους με προϊόντα που επιτρέπουν γρήγορη κατάψυξη, ελεγχόμενη ζύμωση, θετική ή αρνητική ψυχρή αποθήκευση, γρήγορη ψύξη ή γρήγορη κατάψυξη. Για κάθε ανάγκη, για κάθε κατάσταση, η PANEM σχεδιάζει, δοκιμάζει και εφαρμόζει «κατά παραγγελία» λύσεις. Διαθέτουμε εσωτερική υπηρεσία ξυλουργικής. Κατασκευάζουμε γραμμές πώλησης σε όλους τους τεχνικούς τομείς και ανταγωνιζόμαστε τις ανάγκες σε αερόψυξη των επαγγελματιών του αρτοποιείου και της ζαχαροπλαστικής.
... μια εμπειρία που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.
Οι μπύρες μας BEL’ AVEY είναι ο καρπός της δέσμευσής μας προς την αυθεντική ζυθοποιία, παραγόμενες τοπικά και πιστοποιημένες βιολογικές. Κάθε βήμα της διαδικασίας παραγωγής μας σε υψηλή ζύμωση παρακολουθείται προσεκτικά, και οι μπύρες μας διατηρούνται χωρίς φιλτράρισμα και παστερίωση για να προσφέρουν μια πραγματικά αυθεντική γευστική εμπειρία.
Κάθε...
... για τους καταναλωτές.
Ζυμωμένο ξύδι σε σύγκριση με το συνθετικό ξύδι
Το ξύδι μπορεί να παραχθεί με διάφορους τρόπους. Το φυσικό ζυμωμένο ξύδι προέρχεται από τη βιολογική ζύμωση αλκοολούχων υγρών και έχει γεωργική προέλευση. Αντίθετα, το συνθετικό ξύδι παράγεται κυρίως από ορυκτές πηγές ενέργειας.
... Πορτογαλία, ξεκινά τη δική του επιχείρηση. Το 2001, η μικρή επιχείρηση ευημερεί, δίνοντας τη θέση της σε μια νέα και σύγχρονη εταιρεία. Η J.M. GONÇALVES παρέχει σήμερα κάθε είδους βαρέλια, εναλλακτικά OAK, μπαλσέρο και μεγάλα δοχεία για ζύμωση. Η εταιρεία μας εξάγει σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και η Κίνα.
Ηλεκτρικές αντιστάσεις, θερμαντικές αντιστάσεις και θερμαντήρες, για βαρέλια κρασιού, με εμβάπτιση, για τη ζύμωση του κρασιού, για το μέλι και τη διαδικασία συσκευασίας του μελιού με αντιστάσεις, πτερωτές αντιστάσεις, αντιστάσεις εμβάπτισης για νερό, λάδι και άλλα υγρά, για φούρνους ψωμιού, θέρμανση, σόμπες, φούρνους για συρρίκνωση πλαστικών υλικών, για λέβητες, για βιομηχανικούς πλυντήρες. Οι...
Η SOJAMI ιδρύθηκε το 1997 από τον Jean-James GARREAU, διδάκτορα βιολογίας. Ειδικευόμαστε στη λακτο-ζύμωση της σόγιας και παράγουμε μια πλήρη γκάμα φυτικών ειδών με βάση τη βιολογική σόγια που καλλιεργείται στο Νότιο Δυτικό τμήμα της Γαλλίας και προέρχεται από μια μη ΓΤΟ παραγωγική αλυσίδα. Η λακτο-ζύμωση της σόγιας είναι μια μοναδική διαδικασία με εξαιρετικά διατροφικά και γευστικά πλεονεκτήματα...
... σκουριάζουν και χρειάζονται ελάχιστο ή καθόλου λιπαντικό. Η διαδικασία ψησίματος είναι επομένως πολύ υγιεινή.
Η φόρμα ψωμιού CBP εγγυάται ταχύτερη ζύμωση και ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας, έτσι μπορείτε να απολαύσετε ψωμί φρεσκοψημένο με μαλακή καρδιά και τραγανή κρούστα.
Πλεονεκτήματα των φορμών ψησίματος από υψηλής τεχνολογίας πλαστικό
- Δεν κολλάει, χρειάζεται λίγο ή καθόλου λιπαντικό
- Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
- Πολυλειτουργική χρήση: ψυγείο, φούρνος, κατάψυξη
- Υγιεινό, δεν υπάρχει δυνατότητα οξείδωσης
- Εξαιρετικό αποτέλεσμα ψησίματος...
Το GRIMALDA RISTORANTE PIZZERIA βρίσκεται στη Ρόκα Γκριμάλντα, ακριβώς πάνω στην επαρχιακή οδό 185 που συνδέει την Οβάδα με την Πρεδόσα, στη συνοικία Σκιεράνο. Στην Πιτσερία και Πινσερία Grimalda δεν κάναμε συμβιβασμούς. Οι ζύμες μας έχουν σωστή ζύμωση και ωριμάζουν τουλάχιστον 24 ώρες. Διαθέτουμε ζύμες από Καμούτ, ολικής άλεσης, πέντε δημητριακά, κάνναβη sativa, κόκκινο ρύζι, σπασμένο σιτάρι...
... τη ζύμωση αυτού του ιερού φρούτου και την κοινή χρήση του. Πεισμένοι ότι υπάρχει ακόμα πολύς κόσμος να ανακαλύψουμε στον ευρύ τομέα της αμπελουργίας, οι Λούκας και Μπερτράν επιθυμούν να μοιραστούν οργανικά και φυσικά κρασιά με σήμα ποιότητας και αυθεντικότητας.
... υποστηρίξουμε για: - Μια απόδειξη έννοιας ή την ανάπτυξη βιοδιαδικασιών σε αυτοκλειστούς ή μίας χρήσης βιοαντιδραστήρες, σε ζύμωση (βακτήρια, ζύμες) ή καλλιέργεια κυττάρων - Τη βελτιστοποίηση βιοδιαδικασιών σε παραμέτρους upstream ή downstream - Τη κλιμάκωση βιοδιαδικασιών: προσδιορισμός παραμέτρων, μελέτη σκοπιμότητας. Η ομάδα μας μπορεί να σας συμβουλεύσει και να παρέμβει στους χώρους σας. Η πλατφόρμα μας...
Η IRTECH srl είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ψύξης που εφαρμόζεται στη βιομηχανία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Η IRTECH έχει αναπτύξει σε σύντομο χρονικό διάστημα μια ευρεία γκάμα προϊόντων και μια ευελιξία όσον αφορά τα συστήματα και τις μηχανές, ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες παραγωγικές ανάγκες που κυμαίνονται από το μικρό εργαστήριο μέχρι τη βιομηχανία. Η γκάμα προσφορών περιλαμβάνει ειδικά τις βιομηχανικές κάψουλες, είτε πρόκειται για ζύμωση, κατάψυξη, ωρίμανση ή συντήρηση, οι οποίες παράγονται ...
Η Πίνσα Ρομάνα είναι ένα πιάτο πλούσιο σε ιστορία, οι ρίζες του οποίου χρονολογούνται στην Αρχαία Ρώμη. Η αναθεώρηση της συνταγής έχει κάνει αυτό το προϊόν μοναδικό στο είδος του: η ζύμη αποτελείται από ένα μείγμα αλεύρων, όπως σιτάρι, ρύζι και σόγια, με υψηλό ποσοστό νερού, προζύμι και χωρίς προσθήκη συντηρητικών και πρόσθετων. Οι κύριες χαρακτηριστικές είναι: - το οβάλ σχήμα - η τραγανότητα της κρούστας - η υψηλή πεπτικότητα που επιτυγχάνεται χάρη στη ζύμωση 48-72 ωρών. Το σχέδιο της Πίνσα 2.0 είναι να δημιουργήσει ένα προϊόν της παράδοσης με σύγχρονη προσέγγιση, προσιτό σε όλους!
...
- Σφράγιση και αποκατάσταση σε περιπτώσεις υγρών ζημιών.
Είμαστε ειδικοί σε βιοαεριοστάσια, σιλό, αεροκαθαριστές, τραπέζια ζωοτροφών, ξηρή ζύμωση, διαχείριση αποβλήτων, αποθήκες λιπασμάτων, κοπριάς και σιτηρών, αίθουσες παραλαβής, στάβλους, αγροτικούς δρόμους. Συνεργαζόμαστε στενά με τους κατασκευαστές των χρησιμοποιούμενων υλικών και εκτελούμε επικαλύψεις με εποξειδικές ρητίνες και πολυουρεθάνες. Φυσικά, είμαστε πιστοποιημένοι με SIVV.
... Βιέννης ή flama και παραδοσιακά ζυμαρικά); αλεύρι "Candeal" (ιδανικό για πιο σφιχτές αλλά εύκολες στη δουλειά ζύμες, ψωμί Candeal, churros και τηγανητές ζύμες); αλεύρι "Media Fuerza" (για ζύμες που απαιτούν καλή συνοχή και συγκράτηση αερίων, ιδανικό για μπαγκέτες σε μηχανοποιημένες διαδικασίες); αλεύρι "Especial" (πολύ καλό για ελεγχόμενη ζύμωση, παραδοσιακές μπαγκέτες, σφολιάτες και χωριάτικο ψωμί); αλεύρι "Gran Fuerza" (ιδανικό για ψωμί του τοστ, roscón de reyes, ensaimadas και αρτοσκευάσματα υψηλής ποιότητας). Παράγουμε επίσης ολικής αλέσεως αλεύρι σίτου και αλεύρι σίκαλης.
... συγκομιδή των σταφυλιών, τη ζύμωση μέχρι την παλαίωση σε ειδικά βαρέλια από δρυ, έως την εμφιάλωση. Η ορογραφία αυτής της περιοχής, γρήγορης και απότομης, καθώς και οι στενές και περιορισμένες αναβαθμίδες, επιτρέπουν καλλιέργειες χαμηλής απόδοσης και υψηλής ποιότητας, που αποκτώνται στους αμπελώνες μας σε λόφους, χωρίς άρδευση, με χόρτα, που καλλιεργούνται μόνο επιφανειακά κατά μήκος των γραμμών, μία φορά το χρόνο. Μόνο η αγάπη για αυτές τις περιοχές και ο σεβασμός για τη γενναιόδωρη γη μας δίνουν το θάρρος και τον ενθουσιασμό να "φτιάξουμε κρασί".
...που προέρχονται από αμπέλια ηλικίας 35 έως 40 ετών. Είναι μια κουβέ 100% Malbec, οι ζυμώσεις είναι μακρές, διαρκούν 3 έως 4 εβδομάδες με μια τελική ζύμωση σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και η ωρίμανση γίνεται αποκλειστικά σε καινούργια βαρέλια από δρυ για τουλάχιστον 18 μήνες.
Τέλος, το CHÂTEAU LE BREZEGUET παράγει επίσης ένα κρασί από τα πιο νεαρά αμπέλια, το CHEMIN DE COMPOSTELLE. Οι ποικιλίες που...
... υγιείς, ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι;
– να είμαστε βιώσιμοι: το κρασί ή η μπύρα είναι η μοναδική πρώτη ύλη; όσο καλύτερη είναι, τόσο καλύτερο θα είναι το αποαλκοολωμένο προϊόν;
– να συμπεριλάβουμε όλες τις κατηγορίες πελατών, χωρίς φραγμούς και εμπόδια κάθε είδους;
– να στοχεύουμε μόνο στην ποιότητα: μόνο αλκοολούχες πρώτες ύλες που έχουν υποστεί ζύμωση όπως κρασί και μπύρα, όχι χυμοί, γλεύκη ή...
MAISON CRAQUELIN, μια παραδοσιακή μπισκοτοποιία που βρίσκεται στην Προβηγκία, παράγει και εμπορεύεται μπισκότα 100% φυσικά με βάση γαλλικό βούτυρο, γαλλικό αλεύρι και αυγά από γαλλικές κότες που εκτρέφονται σε ελεύθερη βοσκή. Τα παραδοσιακά μας μπισκότα είναι χωρίς χρωστικές, χωρίς συντηρητικά και χωρίς πρόσθετα. Από την ζύμωση μέχρι το πλάσιμο και το ψήσιμο, τα μπισκότα μας είναι 100...
... φυσικά από το ξίδι για να περιορίσει την επαφή του με τον αέρα. Αυτή η κατάσταση δείχνει ότι η ζύμωση συνεχίζεται και ότι το ξίδι είναι φυσικό. Στην εσωτερική αγορά της Τουρκίας, οι πελάτες μας περιλαμβάνουν χονδρέμπορους τροφίμων, φούρνους, σούπερ μάρκετ, γαλακτοκομεία και καφετέριες, ενώ πραγματοποιούμε και λιανικές πωλήσεις μέσω διαδικτυακών πλατφορμών όπως το Hepsiburada.com ή το Trendyol.com.
Η Αγροτική Εταιρεία Le Mire di Refrontolo παράγει εξαιρετικό Prosecco DOGC. Prosecco ιδιοκτησίας όπου, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις οινοποίησης, γίνεται η ήπια πίεση και η ζύμωση του μούστου σε δοχεία με ελεγχόμενη θερμοκρασία και στη συνέχεια σε αυτόκλειστες δεξαμενές για την παραγωγή αφρού. Ιδιοπαραγωγή και γευσιγνωσία. Στη κορυφή της ανηφόρας των MIRE στην τοποθεσία Refrontolo, η οικογένεια...
...ακόμη και σήμερα, σύμφωνα με τους κανόνες του παρελθόντος: πρώτες ύλες μοναδικές, απόλυτης ποιότητας, αργή φυσική ζύμωση και παραδοσιακή επεξεργασία. Τόση φροντίδα στην παραγωγή και στην εμπορία των προϊόντων μας μας κατατάσσει μεταξύ των καλύτερων προμηθευτών.
...οι πιστοποιημένες παραγωγές έχουν προοριστεί για άμεση εμπορία στα σημεία πώλησης με την επωνυμία “i Toscani”, “Casa del Corto” και στο σημείο πώλησης της υπαίθρου που διαχειρίζεται η εταιρεία σχετικά με το βόειο κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Η πιο πρωτότυπη παραγωγή είναι το γιαούρτι, που προκύπτει από την άμεση ζύμωση γάλακτος, και το μέλι του Αμιάντα. Η αποστολή της επιχείρησης...
... προζύμι. Τα αρτοσκευάσματα με φυσικό προζύμι είναι ιδιαίτερα μακράς διάρκειας και έχουν μια τυπικά πικάντικη γεύση. Σε πολλές αρτοποιίες, για λόγους κόστους, συχνά χρησιμοποιούνται τεχνητά προζύμια με χρόνο ζύμωσης λίγων ωρών. Γενικά, μια τόσο σύντομη ζύμωση δεν είναι επιθυμητή, καθώς οι χαρακτηριστικές γεύσεις και αρώματα αναπτύσσονται μόνο μετά από μακρά ζύμωση. Το φυσικό προζύμι της Grimminger...