... υπέροχα προϊόντα μας. Κάθε πρωί, σύμφωνα με την καλύτερη παράδοση, ψήνονται λευκές πίτσες με φυσική ζύμωση και τυπικά γλυκά από τα Κάστρα Ρομάνι. Ο "Μιχαήλ Άγγελος της Πίτσας" ξεχωρίζει για την ποιότητα των γνήσιων προϊόντων και για την εξυπηρέτηση. Σε εμάς θα μπορέσετε να απολαύσετε παραδοσιακά προϊόντα τυπικά των Κάστρων Ρομάνι, όπως το διάσημο ψωμί Γκεντζάνο, που παράγεται με φυσικά συστατικά και χωρίς χημική ζύμωση. Το κατάστημά μας διαθέτει πλούσια ποικιλία από ψωμί, πίτσα, σπιτικά γλυκά και προϊόντα γαστρονομίας, σπιτικά και παραδοσιακά γλυκά.
Απλοποιήστε τη δύσκολη διαδικασία σας με μια μόνο μηχανή. Ο Dairy Wizard μπορεί να εκτελεί βασικές διαδικασίες όπως η Παστερίωση (Μαγείρεμα), Ψύξη, Ανάμειξη, Ζύμωση και Στραγγιστήρι με μία μηχανή. Ο Dairy Wizard είναι μια μηχανή που σας επιτρέπει να παρασκευάζετε όλα τα είδη τυριού και γαλακτοκομικών προϊόντων στο σπίτι σας, στην επιχείρησή σας ή στη φάρμα σας εύκολα με τη βοήθεια της...
...Τρεις αδελφές, το 1984, ενώθηκαν δημιουργώντας το "Φούρνος των Αδελφών Παλέσε" στην Ποτέντσα. Από τότε, παρασκευάζουν, σύμφωνα με την αρχαία παραδοσιακή τεχνική της Λουκάνιας, ψωμί και την τυπική στράτζα από σιμιγδάλι σκληρού σίτου με φυσική ζύμωση, τον κλασικό ταράλλο Αβιλιάνης, τους φίκους, τους ταραλλούτσους με μάραθο και τις στοζέ. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις λιχουδιές που...
Το τσάι είναι ένα είδος ροφήματος που παρασκευάζεται από το βράσιμο ή το βράσιμο φύλλων, λουλουδιών, ριζών, στελεχών, φλοιών και σπόρων διαφόρων φυτών. Το τσάι παρασκευάζεται από τη ζύμωση, τη θέρμανση, την ξήρανση των φύλλων του θάμνου και μερικές φορές αναμειγνύεται με άλλα φρούτα ή φυτά.
... έμφαση έχει δοθεί στην ανάπτυξη των αγορών και νέων προϊόντων που σχετίζονται με τις βιομηχανίες αιθανόλης, μπύρας και καυσίμου, οδηγώντας στην απόκτηση του Ινστιτούτου Siebel στο Σικάγο, της AB Vickers στο Burton-upon-Trent και στη δημιουργία της επιχείρησης τεχνολογίας αιθανόλης με τη διάσημη σχολή αλκοόλ της.
Το 1985, η LALLEMAND άρχισε να εμπορεύεται βακτήρια για τη μαλολακτική ζύμωση των...
Το MAVAM είναι ένα αρωματισμένο κοκτέιλ προϊόντων οίνου που παρασκευάζεται με βάση το κρασί, με ελεγχόμενη ζύμωση. Είναι ένα αφρώδες κρασί με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ (μόλις 5,50%). Ποικιλίες: Μακαμπέο και Μοσχάτο. Σε επίπεδο οσμής διαθέτει έντονα αρώματα από φρέσκα τροπικά φρούτα και εσπεριδοειδή (παγωμένο) και ροδάκινο (ηφαίστειο). Παρουσιάζεται σε τρεις διαφορετικές αναφορές και χρώματα, συνδυασμένα με ένα μεταλλικό αποτέλεσμα από λεπτές φυσαλίδες. Μεγάλη φρεσκάδα, δομημένο υπόβαθρο, λεπτή αφριστικότητα που προσδίδει έναν διαφορετικό, γλυκό, χαρούμενο και φρουτώδη χαρακτήρα σε γευστικό επίπεδο.
... πιστοποιημένες halal ή kosher. Ειδικοί στη ζύμωση, έχουμε αναπτύξει μια ευρεία γκάμα συστατικών, όπως σκόνες για γιαούρτι, στραγγιστό γιαούρτι ή ακόμη και ζυμωμένες πρωτεΐνες που χρησιμοποιούνται σε πολλές εφαρμογές: γέμιση για σοκολάτες, μους φρούτων και ξινές κρέμες επιδορπίων, καθώς και γέμιση για ζαχαροπλαστική, σάλτσες γιαουρτιού.
... σχεδίαση ολοκληρωμένων οινοποιείων, μηχανημάτων και γραμμών επεξεργασίας, στην κατασκευή και εμπορία εγκαταστάσεων για οινολογία όπως: αποβοστρύχοι, ανυψωτικοί ιμάντες και τραπέζια επιλογής, πιέσεις μεμβράνης, εγκαταστάσεις καθαρισμού των γλεύκων, φίλτρα διαφόρων τύπων, αντίστροφη όσμωση, εγκαταστάσεις σταθεροποίησης κρυόλιθου, συστήματα για την εκχύλιση κόκκινων κρασιών, ανάκτηση CO2 από τη ζύμωση. Δημιουργούμε επίσης εγκαταστάσεις για αφρώδη κρασιά και ανθρακούχα κρασιά, εγκαταστάσεις παραγωγής μπύρας και εγκαταστάσεις εμφιάλωσης.
Από το 1873, η οικογένεια Friart συνεχίζει την παραγωγή διαφόρων μπυρών, μεταξύ των οποίων η St-Feuillien. Μπύρες της Ζυθοποιίας St-Feuillien: μπύρες της αβύσσου ST-FEUILLIEN Blonde, Brune Réserve, Triple, Cuvée de Noël, Saison από την St-Feuillien, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blonde, Blanche, Fruits des Bois, Cerise. Ιδιαιτερότητες: φυσικές μπύρες υψηλής ζύμωσης χωρίς πρόσθετα, αρωματικά λυκίσκοι ανώτερης ποιότητας, επιλεγμένοι βυνοί, παραδοσιακή ζύμωση,…...
...Η RODENBACH είναι η ‘Φλαμανδική κόκκινη μπύρα’, αναγνωρισμένη ως Παραδοσιακό Τοπικό Προϊόν. Η μικτή κύρια ζύμωση και η ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια (foeders) της προσδίδουν μια ελαφρώς ξινή γεύση και πολύπλοκη φρουτώδη γεύση, όπως το κρασί. Η RODENBACH αποτελείται από 3/4 νεαρή και 1/4 μπύρα που έχει ωριμάσει για 2 χρόνια σε δρυ. Η RODENBACH είναι πολύ αναζωογονητική και διεγερτική της όρεξης: το...
... Ζυθοποιίας RODENBACH στο Roeselare: 100% μεικτή ζύμωση. Τοποθεσία Ζυθοποιίας BOON στο Lembeek (50 / 50 JV): 100% αυθόρμητη ζύμωση. Αρχικά, είναι ζυθοποιός μπύρας υψηλής ζύμωσης από το Brabant υπό την επωνυμία PALM (PALM, Dobbel PALM, PALM Royale και PALM Green) και είναι έτσι η κυρίαρχη δύναμη στην αγορά της Benelux στο τμήμα των αμπελών. Η εξαγορά της Ζυθοποιίας De Gouden Boom στο Brugge το 2001 διεύρυνε την προσφορά μπυρών υψηλής ζύμωσης στο τμήμα των γευστικών μπυρών με τις BRUGGE Tripel και τις αββαϊκές μπύρες από το STEENBRUGGE (Wit – Dubbel Bruin – Blond και Tripel).
...Το κοπριά νυχτερίδας είναι %100 οργανικό λίπασμα που βελτιώνει τη γεύση, την ποιότητα και την απόδοση. Παράγεται μόνο από νυχτερίδες που τρέφονται με έντομα, οι οποίες είναι τυφλές και χρησιμοποιούν το 1/5 αυτού που τρώνε για τη δική τους διατροφή, συγκεντρώνοντας το υπόλοιπο 4/5 για ζύμωση στις φωλιές τους, όπου είναι το βέλτιστο μέρος γι' αυτό. Η κοπριά νυχτερίδας περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία...
Οικολογικό βιομηχανικό αρτοποιείο σε όλους τους τομείς: κτίριο και τεχνολογία, παραγωγή και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, πρώτες ύλες και συσκευασίες!
Αξιοποιούμε στο έπακρο τις πρώτες ύλες παρατείνοντας τον χρόνο ζύμωσης και σεβόμενοι τη φυσική ζύμωση. Χρωστικές, ενισχυτικά γεύσης και άλλα πρόσθετα αποκλείονται από την παραγωγή μας. Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία για κάθε...
Το Yakult είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα για ένα ιαπωνικό γαλακτοκομικό ποτό που παρασκευάζεται από αγελαδινό γάλα που έχει υποστεί ζύμωση με Lactobacillus casei.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
... της ζωής εφαρμόζοντας τεχνολογία βιομηχανικής μηχανικής στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1994. Στέκεται ως ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ζύμης στην Ανατολική Ευρώπη και ως σταθερός ηγέτης στην εγχώρια αγορά ζύμης.
Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και οι δύο εγκαταστάσεις παραγωγής, από τη ζύμωση έως την ξήρανση, με συνολική ικανότητα έως 60.000 τόνους, βρίσκονται...
...Είμαστε ειδικοί στη ζύμωση και την ξήρανση σε ξηραντήρες ρολών. Ελέγχουμε την ξήρανση ζυμών, φρούτων & λαχανικών, αφεψημάτων και κάθε άλλου υγρού ή ημι-παχύρρευστου τροφίμου. Στο πλαίσιο της ανάπτυξής μας, διαθέτουμε επιπλέον δυνατότητες ξήρανσης. Αναζητούμε υπεργολαβία ξήρανσης σε αυτόν τον τύπο εξοπλισμού. Για οποιαδήποτε ερώτηση, παρακαλώ επικοινωνήστε.
Στην ΒΟΥΡΓΟΝΔΙΑ, είμαστε οι Ειδικοί στον Εξοπλισμό και τα Υλικά Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής. Η γκάμα των εξοπλισμών μας καλύπτει όλες τις μηχανές του αρτοποιείου και του εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής ή σοκολατοποιίας (φούρνοι, ψυγεία, ζύμωση, ανάμειξη, διαίρεση, σχηματισμός, πλάσιμο...) καθώς και τα υλικά για την διαμόρφωση του καταστήματός σας (βιτρίνες, πανετίρες, κοπτικά...). Μελετάμε και υλοποιούμε τα σχέδιά σας για δημιουργία ή επέκταση, προχωρούμε σε προσαρμογές υφιστάμενων εγκαταστάσεων με σκοπό την τήρηση των προτύπων και την αύξηση του βαθμού αυτοματοποίησής τους.
Οι Dolle Brouwers ζυθοποιούν σε περιορισμένη κλίμακα και με παραδοσιακό τρόπο μερικές αξιοσημείωτες μπύρες: Oerbier, Arabier, Boskeun, Dulle Teve, Stille Nacht και Stout. Όλες οι μπύρες των Dolle Brouwers είναι μη φιλτραρισμένες, μη παστεριωμένες και με δευτερογενή ζύμωση στη φιάλη. Η ζυθοποιία στο Esen μπορεί να επισκεφθεί από ομάδες τουλάχιστον 30 ατόμων κατόπιν ραντεβού (και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά όχι την Τρίτη και την Τετάρτη).
... τεχνικά αυτοκόλλητα σε εξειδικευμένες αγορές. Η ADHEX TECHNOLOGIES αναπτύσσει την τεχνογνωσία της στον τομέα αυτό εδώ και πάνω από 60 χρόνια. Η ADHEX TECHNOLOGIES είναι ενσωματωμένη σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας, γεγονός που της επιτρέπει να ανταποκριθεί στις συγκεκριμένες προκλήσεις κάθε πελάτη της: σύνθεση, ζύμωση, επικάλυψη, κοπή και εκτύπωση.
Η Béole είναι μια βιολογική μπύρα από το Βέλγιο, παρασκευασμένη στα 3 Fourquets στο Courtil. Ελαφριά και εξαιρετικά εύπεπτη, ανακαλύψτε μια αμπελώδη μπύρα που έχει υποστεί δευτερογενή ζύμωση σε μπουκάλι και θα αρέσει σε όλους! Η μπύρα είναι πιστοποιημένη βιολογική και πολύ δροσιστική με λεπτό και πυκνό αφρό. Ο φελλός σαμπάνιας έχει σχεδιαστεί για τέλεια συντήρηση.
Απολαύστε την με ευχαρίστηση και μέτρο από τώρα!
... για να είστε πάντα στη μόδα. Προσφέρουμε εγγύηση αντικατάστασης για 5 χρόνια σε περίπτωση χτυπήματος. Το Fiesta είναι ένα από τα πιο συλλεκτικά προϊόντα σερβιρίσματος στον κόσμο. Είναι ασφαλές για πλυντήριο πιάτων, μικροκύματα, φούρνους και είναι εξαιρετικό για τον τομέα HoReCa. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα βάζων Ball Mason. Αυτά τα βάζα είναι ιδανικά για αποθήκευση τροφίμων, χειροτεχνίες, κονσερβοποίηση, συντήρηση, ζύμωση ή ακόμα και διακόσμηση. Αυτά είναι τα αυθεντικά βάζα Mason και κατασκευάζονται στις ΗΠΑ εδώ και πάνω από 100 χρόνια.
Η Goedendag ανήκει στον τύπο των βαρέων ξανθών μπυρών. Είναι μια μπύρα υψηλής ζύμωσης με δευτερογενή ζύμωση στη φιάλη. Η ανοιχτόχρωμη ξανθιά μπύρα σχηματίζει μια όμορφη, σταθερή αφρώδη κορυφή κατά την έκχυση. Στο άρωμα είναι αισθητή μια φρουτώδης νότα που θυμίζει ώριμη μπανάνα, μαζί με μια ανθισμένη πικράδα από λυκίσκο. Στη γεύση, η φρουτώδης και λυκισκοειδής γεύση είναι επίσης παρούσες. Αυτές υποστηρίζονται όμορφα από μια απαλή, ευγενή πικράδα. Το ποσοστό αλκοόλ 8% vol. υπογραμμίζει περαιτέρω τον ισχυρό χαρακτήρα της Goedendag.
Το Εστιατόριο Πιτσαρία La Perla βρίσκεται στο Pilzone στη Λίμνη Ισέο, στην επαρχία της Μπρέσια. Οι ειδικότητές μας είναι: ψητά με θαλασσινά, κατεψυγμένα και πίτσα στον μέτρο ψημένη σε ξυλόφουρνο, παρασκευασμένη με ειδικά μείγματα αλευριών, αλεσμένα σε πέτρα με φυσική ζύμωση. Το μενού εργασίας κοστίζει 10 ευρώ, όλα περιλαμβάνονται, με μπουφέ. Ο χώρος χωρίζεται σε 2 αίθουσες, μία εσωτερική και μία με φωτεινή βεράντα. Η αίθουσα είναι κατάλληλη και για μικρές τελετές, κοινωνίες και βαπτίσεις. Η διαχείριση είναι οικογενειακή. Ο χώρος διαθέτει άνετο πάρκινγκ.
Δώδεκα διαφορετικές μπύρες, συμπεριλαμβανομένων των Bockor, Blauw, Kriek Max, Omer Traditional Blond και Brasserie LeFort.
OMER. Traditional Blond είναι μια εξαιρετική μπύρα υψηλής ζύμωσης με δευτερογενή ζύμωση στη φιάλη, παρασκευασμένη σύμφωνα με μια παραδοσιακή συνταγή. Η OMER. έχει ένα λεπτό, φρουτώδες άρωμα και υποτονική πικράδα.
... τον κόσμο. Έτσι, η BIO-INOX σχεδιάζει και κατασκευάζει δεξαμενές διαδικασιών, αποθήκευσης, δεξαμενές καθαρισμού εντός εγκαταστάσεων (NEP/CIP) ενσωματώνοντας τεχνολογίες ανάμειξης και θερμικών μεταφορών. Η BIO-INOX σχεδιάζει και κατασκευάζει επίσης δεξαμενές και εξοπλισμό από ανοξείδωτο χάλυβα που προορίζονται για οινοποίηση, σταθεροποίηση ταρτάρ, πατητήρι, ζύμωση, αποθήκευση, τήξη ζάχαρης.
Η Wépionnaise είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται σε ποτά με βάση τις φράουλες. Προσφέρει ένα απεριτίφ, το cochonnais, που παρασκευάζεται από pecket, φράουλες και κρέμα. Το ροζ χρώμα του του δίνει όλη την πρωτοτυπία του. Προσφέρει επίσης μια μπύρα με φράουλα: τη Wépionnaise. Η Wépionnaise® είναι μια αμπελώδης μπύρα, που έχει υποστεί δευτερογενή ζύμωση σε μπουκάλι και έχει επεξεργαστεί με φυσικό...
Ο τομέας παράγει όλες τις φημισμένες ποικιλίες του λουξεμβουργιανού αμπελώνα: Elbling, Rivaner, Auxerrois, Pinot Blanc, Pinot Gris, Riesling, Gewürztraminer, Chardonnay, St Laurent και Pinot Noir. Ο Crémant de Luxembourg παρασκευάζεται σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο με ζύμωση σε φιάλη και ωρίμανση πάνω σε οινολάσπες για τουλάχιστον ένα έτος. Τα κρασιά μας διακρίνονται για τον αρωματικό τους...
...αφαιρώντας, για παράδειγμα, εκτεταμένες κρυσταλλικές εναποθέσεις που προκύπτουν από τη ζύμωση του κρασιού, χάρη σε μια σειρά αυτόματων προγραμμάτων καθαρισμού.
Τα προϊόντα πωλούνται στην Ιταλία, στην Ευρώπη και σε χώρες εκτός της ΕΕ, κυρίως στην Αφρική.
... είναι η διαχείριση της θερμότητας και του ψύχους, για να ελέγχεται με τη μέγιστη ακρίβεια και ευκολία η θερμοκρασία των μούστων κατά τη ζύμωση και των κρασιών. Η υψηλή μηχανική και η καινοτομία της GORTANI βρίσκουν υποδειγματική εφαρμογή στις δεξαμενές μεταφοράς. Διακριτικό χαρακτηριστικό είναι η παρουσία μιας μοναδικής σέλας στήριξης, ικανής να επιτρέπει τη διανομή των βαρών κατά τη μεταφορά. Η Gortani Srl είναι σε θέση να ικανοποιήσει οποιοδήποτε αίτημα των πελατών της, από τη μικρή δεξαμενή έως την κάβα εκατοντάδων χιλιάδων λίτρων.
Μονάδα παραγωγής αλκοολούχων ποτών στην οποία παράγεται μια γνωστή ποικιλία φρουτώδους τσίπουρου και αλκοολούχων ποτών. Περιλαμβάνει γραμμές για την παραλαβή και επεξεργασία φρούτων, γραμμές για αλκοολική ζύμωση και απόσταξη, καθώς και αυτόματη πλήρωση. Γραμμή για ανάμειξη σούπας και καρυκευμάτων, καθώς και η γραμμή για τη συσκευασία τους, όπου παράγεται η διάσημη ποικιλία σούπας, μπαχαρικών και...