...Ενδιαφέρεστε για τα καβουρδισμένα κάσιους με πιπέρι Espelette;
Τα καβουρδισμένα κάσιους με πιπέρι Espelette θα προσθέσουν μια ελαφρώς πικάντικη γεύση στα ορεκτικά σας.
Τα καβουρδισμένα κάσιους με πιπέρι Espelette καβουρδίζονται στο εργαστήριό μας στη Μασσαλία.
Συστατικά
- Κάσιους
- Αλάτι
- Άμυλο πατάτας
- Μείγμα μπαχαρικών
Η εταιρεία Croc'Ella είναι καβουρδιστής ξηρών καρπών στην περιοχή...
...Αυτή η μαύρη σοκολάτα 69% είναι ιδανική για την παρασκευή των γλυκών και των επιδορπίων σας.
Το άρωμά της και η διάρκεια στο στόμα θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε λιχουδιές με έντονη γεύση σοκολάτας.
Συστατικά: Φασόλια κακάο από την Ακτή Ελεφαντοστού, ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη σόγιας χωρίς ΓΤΟ. Μπορεί να περιέχει ΙΧΝΗ από ξηρούς καρπούς, σουσάμι, ΓΑΛΑ, ΑΥΓΟ και...
...Αυτό το Φυσικό Άρωμα Τροφίμων Καραμέλας με Αλάτι θα αρωματίσει όλες τις γλυκές σας παρασκευές, η στρογγυλή και γευστική του γεύση θα το κάνει απαραίτητο.
Το φυσικό άρωμα τροφίμων αναδεικνύει διακριτικά τις τούρτες, τα γλυκά, τις μους, τις καραμέλες, τα μακαρόν... Είναι ιδανικό για να ενισχύσει μια ήδη παρούσα γεύση στην παρασκευή σας.
Η υγρή μορφή αυτού του φυσικού αρώματος επιτρέπει μια πιο...
...Θέλετε πρωτοτυπία για το απεριτίφ; Αφήστε τον εαυτό σας να εκπλαγεί από τα αλμυρά μπισκότα μας για το απεριτίφ.
Γιατί να μην δοκιμάσετε τα αλμυρά μπισκότα μας με Γαλλικό Εμμεντάλ και Φλέρ ντε Σέλ;
Αυτή η γενναιόδωρη γεύση του εμμεντάλ, ενισχυμένη με μια πινελιά αλατιού στο τέλος, σας περιμένει.
Ενέργεια: 2219 kj / 531 kcal
Λίπη: 30 g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 21 g
Υδατάνθρακες: 51 g
Εκ των οποίων σάκχαρα: 7,2 g
Πρωτεΐνες: 13 g
Αλάτι: 2.1 g...
...Είναι αλάτι από τη γη (και όχι από τη θάλασσα)
Είναι το αλάτι που πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιείται για να φτιαχτεί το προσούτο Bayonne IGP.
Είναι ένα μη ιωδιωμένο αλάτι με διαφορετικές ιδιότητες από το θαλασσινό αλάτι. Έχει μια ελαφρώς διαφορετική γεύση και είναι 10 φορές πιο αλμυρό. Έτσι, βάζετε λιγότερο.
Πολλά γαστρονομικά εστιατόρια το χρησιμοποιούν για τις γευστικές του ιδιότητες. Τα κρέατα είναι πολύ καλύτερα με αυτό το αλάτι.
...φλούδα λεμονιού, αλεσμένος κόλιανδρος, αλεσμένο τζίντζερ, αποξηραμένοι σπόροι φενγκρέκ, αλεσμένος κύμινο, αλεσμένος κύμινος, άμυλο καλαμποκιού, ίνες μπιζελιού, αλεσμένος κουρκουμάς, αλεσμένο λευκό πιπέρι, αλεσμένο πιπέρι καγιέν, φυσική γεύση λεμονιού.
Χρήση
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τρίψιμο του κρέατος πριν από το ψήσιμο ή το σιγοβράσιμο, καθώς και για την προετοιμασία σαλτσών.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 28
Λίπη (γ / 100γρ)… 4,5
Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 8,0
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 180...
... σουσαμιού περιέχουν επίσης πολλούς μεταλλικούς και θρεπτικούς παράγοντες.
Περιέχουν κυρίως φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο,
μαγγάνιο, ψευδάργυρο, χαλκό και βιταμίνη B1.
Με την ευχάριστη γεύση τους που θυμίζει φουντούκι, οι σπόροι σουσαμιού ολικής άλεσης χύμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σαλάτες, καθώς και στα πρωινά σας με γιαούρτι ή με τυρί κότατζ, για παράδειγμα...
Κατά προτίμηση, οι σπόροι πρέπει να διατηρούνται σε δροσερό μέρος.
...Το μαύρο αλάτι, γνωστό και ως κάλα ναμάκ, είναι ένα είδος αλατιού που χρησιμοποιείται στην ινδική και πακιστανική κουζίνα. Παράγεται με τη θέρμανση του αλατιού με αναγωγικούς παράγοντες και βότανα, με αποτέλεσμα ένα μαυρισμένο χρώμα και χαρακτηριστική γεύση.
Το μαύρο αλάτι περιέχει αρκετά μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως σίδηρο, ασβέστιο και μαγνήσιο. Χρησιμοποιείται συχνά για να προσθέσει γεύση...
...Αυτό το μείγμα θα σας επιτρέψει να φτιάξετε σπιτικά μπέργκερ γεμάτα γεύση. Αυτό το μείγμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει τα κρέατά σας. Αποτελείται από πάπρικα, μαύρο πιπέρι, σκόνη σκόρδου, σκόνη κρεμμυδιού, γλυκιά πιπεριά και αλάτι.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
... γεύσης που θα σας κάνει να επιστρέφετε για περισσότερα.
Σχεδιασμένο για όσους ζουν μια ενεργητική ζωή, το Gam’S Protein Bar Salted Caramel παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να τροφοδοτήσει την ημέρα σας. Είτε πηγαίνετε στο γυμναστήριο είτε χρειάζεστε ένα γρήγορο σνακ εν κινήσει, αυτό το πρωτεϊνικό μπαρ είναι ο τέλειος σύντροφός σας. Το βολικό του μέγεθος το καθιστά εύκολο στη μεταφορά, εξασφαλίζοντας ότι ποτέ δεν θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε στη γεύση ή τη διατροφή, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.
... αρωμάτων των ωριμασμένων προϊόντων. Παραμένουν στην κάμαρα αλατίσματος μία ημέρα για κάθε κιλό βάρους του φρέσκου κομματιού, σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, μεταξύ 3º και 5º Κελσίου, και με σχετική υγρασία μεταξύ 75% και 85%.
Φυλή: 50% Ιβηρική
Διατροφή: Σιτηρέσιο
Ετικέτα: Λευκή
Ενεργειακή Αξία: 303Kcal / 1261KJ
Λίπη: 37.81 g
Κορεσμένα Λίπη: 5 g
Υδατάνθρακες: < 0,10 g
Σάκχαρα: < 0,10 g
Πρωτεΐνες: 32.3 g
Αλάτι: 7.42 g...
... πικρή γεύση. Ουδέτερος, μη τοξικός, διαλυτός στο νερό. Η υδατική διάλυση είναι ουδέτερη. Η διαλυτότητα του ασβεστίτη έχει ελάχιστη αλλαγή με την αύξηση της θερμοκρασίας, 16g/100g νερού στους 0°C και 18.4g/100g νερού στους 100°C. Ειδικό βάρος: 2,023 (20 ℃), φαινομενική πυκνότητα 900-1000g/L. Θερμοκρασία αποσύνθεσης με θέρμανση > 400 ℃.
... χρωστικών, και συνεχή έλεγχο από τον μάστερ τεχνίτη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παρασκευής. Αυτή η βελουτέ σούπα από πράσα τοποθετείται στην κατηγορία ανώτερης ποιότητας. Παρασκευάζεται αποκλειστικά από φυσικά προϊόντα που επιλέγονται σε ανοιχτό πεδίο, χωρίς συντηρητικά ή τεχνητά πρόσθετα και σύμφωνα με μεθόδους που σέβονται πρώτα απ' όλα την αυθεντική γεύση μιας σπιτικής συνταγής. Συστατικά: πράσα 33%, πατάτες 22%, κρεμμύδια, καρότα, ζωμός κοτόπουλου (σέλινο), φρέσκια κρέμα, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας 1,3%, αλάτι.
... ενός σεφ παέγια, ο οποίος θα τους εξηγεί όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για να ετοιμάσουν τη συνταγή μιας αυθεντικής παέγιας Βαλένθιας ή άλλων τύπων.
Θα μεταφέρουμε όλα τα υλικά, μηχανήματα, εστίες, βουτάνιο, σκεύη για μαγείρεμα, σκεύη γιαγεύση μίας χρήσης, τραπέζια υποστήριξης... κ.λπ. και όλη τη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση που απαιτείται, τόσο για την παρασκευή παέγιας Βαλένθιας όσο και για οποιαδήποτε άλλη (με λαχανικά, μαύρο ρύζι, ψάρι κ.λπ.). Έτσι, με αυτόν τον τρόπο θα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, δοκιμάζοντας όλοι τις παέγιες που έχουν ετοιμαστεί.
...Για αυτόν απαιτείται να "θυσιάσει" το πιο πολύτιμο μέρος του χοίρου. Στην πραγματικότητα, το Culatello di Zibello DOP, αδιαμφισβήτητος πρίγκιπας όλων των αλλαντικών, "φτιάχνεται" από τους κεντρικούς μύες του μηρού. Φρέσκο κρέας από βαριά ιταλικά χοίρους, επεξεργασμένο με προσοχή και κομμένο στην τυπική αχλαδένια μορφή. Αλάτι και πιπέρι, 15 ημέρες σε δροσερή αποθήκη για ξεκούραση, στη συνέχεια...
...Η μυρωδιά των φρέσκων σικελών ντοματών εμπλουτισμένη με τη γεύση των φρέσκων μελιτζανών που τηγανίζονται ξεχωριστά σε μια τυπική σικελική συνταγή που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει την διάσημη όπερα του Βιντσέντζο Μπελίνι, La Norma.
Ιδανικό για να ντύσετε ένα πιάτο ζυμαρικών που να ολοκληρωθεί με μια πασπαλίτσα από τριμμένη αλμυρή ρικότα από πάνω.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Πολτός ντομάτας σε κομμάτια, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, φρέσκες μελιτζάνες τηγανισμένες ξεχωριστά, φρέσκος βασιλικός, φρέσκο σκόρδο, αλάτι και ζάχαρη.
Συσκευασίες των: 190 γρ; 290 γρ; 950 γρ; 2.850 γρ
VEGAN GOURMET...
... γκρίοτ είναι μια νόστιμη μαρμελάδα φρούτων που αποτυπώνει τη μοναδική και νόστιμη γεύση των κερασιών γκρίοτ. Αυτά τα κεράσια είναι γνωστά για την χαρακτηριστική τους οξύτητα, το σκούρο κόκκινο χρώμα τους και τη πλούσια και πολύπλοκη γεύση τους, κάνοντάς την μαρμελάδα γκρίοτ μια εκλεπτυσμένη και γευστική επιλογή.
Βάρος: 335γρ
UGS: 3 455 149 000 324...
...Είναι μια ειδική – γκουρμέ στυλ και χειροποίητη τουρσί που παρασκευάζεται με κόκκινο (μωβ) κρεμμύδι, μέλι, ξίδι μηλίτη, μαύρο πιπέρι, θυμάρι, σπόρους κόλιανδρου και θαλασσινό αλάτι. Αυτή η μοναδική γεύση είναι συμβατή με αμέτρητα φαγητά και κουζίνες. Μπορεί να καταναλωθεί σε μπέργκερ, χοτ ντογκ και πιάτο λουκάνικου. Είναι η τέλεια προσθήκη σε θαλασσινά, οποιοδήποτε πιάτο αλλαντικών και πιατέλες τυριών. Αυτό το προϊόν είναι 100% χορτοφαγικό, χωρίς πρόσθετα και παρασκευάζεται με όλα τα φυσικά συστατικά. Είναι φτιαγμένο με μέλι αντί για επεξεργασμένη ζάχαρη και/ή τεχνητές γλυκαντικές ουσίες.
... διαδικασίας, που διαρκεί τουλάχιστον 8 μήνες έως 1 χρόνο, δεν χρησιμοποιούμε τίποτα εκτός από νερό και αλάτι. Στα προϊόντα μας δεν εισέρχονται χημικά, συντηρητικά ή πρόσθετα. Οι ελιές μας ζυμώνονται μόνο με αλάτι και νερό για χρονικές περιόδους που φτάνουν έως και ένα χρόνο πριν συσκευαστούν. • Ζυμώνεται φυσικά, • Δεν χρησιμοποιούνται χημικά, • Η αναλογία αρώματος είναι υψηλή, • Ζυμώνεται φυσικά χωρίς κανένα πρόσθετο εκτός από αλάτι, αφήνεται να ωριμάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και αποκτά γεύση και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα, • Το παραγόμενο προϊόν είναι υψηλής ποιότητας.
... οποίους μπορείτε να επιλέξετε, καθώς υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι επεξεργασίας φιστικιών. Οι διαθέσιμες ποικιλίες φιστικιών μας περιλαμβάνουν:
- Ψημένα φιστίκια (αλατισμένα, με κέλυφος)
- Ψημένα φιστίκια (χωρίς αλάτι, με κέλυφος)
- Ωμά φιστίκια (χωρίς κέλυφος)
- Ψημένα φιστίκια (αλατισμένα χωρίς κέλυφος)
- Ψημένα φιστίκια (χωρίς αλάτι, χωρίς κέλυφος)
- Ωμά φιστίκια (με κέλυφος)
- Τριμμένο φιστίκι
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ανυπομονούμε να ακούσουμε τα αιτήματά σας.
Χώρες εξαγωγής: Ιράν, Τουρκία
Αναφορά: PDK-6MZEJDO1M48ZH7YCOXD4...
... άριστες συνθήκες
• Τα σνακ δεν περιέχουν συντηρητικά, ζάχαρη ή χημικά συστατικά
Χωρίς αλλεργιογόνα, χωρίς γλουτένη
Φιλικά προς το Keto και το Carnivore
Κατάλληλο για διαβητικούς
Περιέχει: φιλέτα κοτόπουλου, μόνο αλάτι...
...Ποιότητα αποξηραμένων φρούτων - Επιλογή των πιο όμορφων φρούτων, βαθμών και pl - Οι απαραίτητοι ψητοί φιστίκια, πάντα τόσο νόστιμοι! Το πλεονέκτημά τους; Είναι χωρίς αλάτι, για μια ακόμη πιο αυθεντική γεύση!
Ιράν - 12X150G...
... αλλαντικών: πιπέρι, τσίλι, άγριο μάραθο. Η ζύμη τοποθετείται σε έντερο και δένεται χειροκίνητα για να σχηματίσει το κλασικό σχήμα του σαλαμινιού. Η ωρίμανση γίνεται σε χώρους με ελεγχόμενη υγρασία και θερμοκρασία για τουλάχιστον 40 ημέρες. Συνιστάται ως ορεκτικό και για να γεμίσει σάντουιτς.
ΒΑΡΟΣ:500/550g
Βάρος:0.350 kg
Συστατικά:Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά
Ζάχαρα:δεξτρόζη και σακχαρόζη
Αντιοξειδωτικά:E301
Συντηρητικά:E250-E252
Κατηγορία:Καλαβρέζικα αλλαντικά...
...Αυτό το φρούτο προέρχεται από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και σήμερα εκτιμάται πολύ σε όλο τον κόσμο, τόσο για τη μη αναστρέψιμη γεύση και άρωμά του όσο και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Είναι ενδιαφέρον ότι τα σμέουρα περιέχουν έως και 86% νερό και ότι παρά τη γλυκιά τους γεύση περιέχουν λίγες θερμίδες.
Ενέργεια: 221 kJ / 51 kcal
Λίπη: 0,6 g
Υδατάνθρακες: 7,2 g
Πρωτεΐνες: 1,4 g
Αλάτι: 0 g...
... σε νάτριο διέφεραν σημαντικά από τις στάχτες ξύλου (που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία καλίου), αποκτώντας τη γνωστή ονομασία "ανθρακικό νάτριο". [12] Συνθετικά, από αλάτι (χλωριούχο νάτριο) και ασβεστόλιθο.
... πληροφορίες για 100 g ψωμιού μπαχαρικών
Ενέργεια 1319 KJ / 315 Kcal
Λίπη 2.7 g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 1.4 g
Υδατάνθρακες 66.3 g
εκ των οποίων σάκχαρα 40.8 g
Πρωτεΐνες 4.7 g
Αλάτι 0.2 g
Ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 4 μήνες μετά την παραγωγή.
Χειροποίητο ψωμί μπαχαρικών μη κομμένο για να διατηρεί την υγρασία του.
Νόστιμη γεύση από μέλι κάστανου, φαγόπυρο και λουλούδια της περιοχής Κεντρικής Γαλλίας.
Συστατικά (μέλι, αλεύρια, αυγά και βούτυρο) συλλεγμένα από το Λουαρέ-Σερ.
Πηγή φυτικών ινών, χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.
Ακόμα και η φόρμα είναι κατασκευασμένη από το τμήμα μας.
...Ο κλασικός μεζές για μεγάλους και μικρούς.
σχηματισμένος, πανέ, τηγανητός
τραγανή κρούστα και ζουμερός στην μπουκιά
ελαφρώς πικάντικη γεύση umami (κρεατώδης)
Συμβουλή επαγγελματία: Ως finger food ή για ενδιάμεσο σνακ με ντιπ ή ως επικάλυψη σε σαλάτες ή σε wrap.
Συστατικά
Νερό, 20% κρούστα (αλεύρι ρυζιού, άμυλο, αλεύρι ρεβιθιού, αλεύρι καλαμποκιού, νερό), 7% κειμενικό πρωτεΐνη μπιζελιού...