... προστεθεί σε τρόφιμα, αλλά εξαφανίζεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος. Το αλάτι έχει επίσης μια χαρακτηριστική γεύση, η οποία έχει περιγραφεί ως παρόμοια με τους κρόκους βρασμένων αυγών. Αυτή η αλμυρή γεύση ουμάμι χρησιμοποιείται συχνά σε συνταγές χωρίς αυγά για να προσθέσει γεύση αυγού. Το Κάλα Ναμάκ χρησιμοποιείται κυρίως στην ινδική κουζίνα ως καρύκευμα, συνήθως με σνακ...
... άριστες συνθήκες
• Τα σνακ δεν περιέχουν συντηρητικά, ζάχαρη ή χημικά συστατικά
Χωρίς αλλεργιογόνα, χωρίς γλουτένη
Φιλικά προς το Keto και το Carnivore
Κατάλληλο για διαβητικούς
Περιέχει: φιλέτα κοτόπουλου, μόνο αλάτι...
...Το μίσο είναι ένα παραδοσιακό ιαπωνικό καρύκευμα. Παράγεται με τη ζύμωση σόγιας ή ρεβιθιών με αλάτι και κότζι (εμβολιασμένο ρύζι) και μερικές φορές ρύζι, κριθάρι, φύκια ή άλλα συστατικά. Είναι γεμάτο ευεργετικά στοιχεία, με μια χαρακτηριστική γεύση και μια γεύση που αποκτάται με τον καιρό.
Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας πάστα μίσο Belbri σε ένα μπολ με ζεστό νερό (όχι πάνω από 75 βαθμούς...
...
Διαθέσιμο και σε Συσκευασία 12
Μηδενική Προσθήκη Ζάχαρης
20 Θερμίδες
10% Νερό Καρύδας
BCAA Για Ανάκτηση Μυών
Βιταμίνες B
Αντιοξειδωτικά
Ηλεκτρολύτες
Διατροφικές Πληροφορίες:
Ανά 500ml
Ενέργεια: 84kJ/20kcal
Λίπος: <0g
Εκ των οποίων Κορεσμένα: 0g
Υδατάνθρακες: 5.0g
Εκ των οποίων Σάκχαρα: 2.0g
Πρωτεΐνη: 0g
Αλάτι: 0.02g...
...Λειτουργικό Ανθρακούχο Ισοτονικό αθλητικό ποτό με πορτοκάλι και ιπποφαές
Περιέχει στη σωστή αναλογία, ζάχαρη για την καλή σωστή λειτουργία του εγκεφάλου και το αλάτιγια την αναπλήρωση του νατρίου από τον ιδρώτα του σώματος κατά τη διάρκεια της άθλησης.
Επιπλέον, λόγω της ιπποφαούς, ο αθλητής λαμβάνει περισσότερες από 190 πολύτιμες βιταμίνες, μέταλλα, για να ενισχύσει το σώμα, κατά τη διάρκεια...
... διατηρηθούν τα κρέατα που κυνηγήθηκαν ή εκτράφηκαν για τροφή, καθώς καμία από τις σύγχρονες τεχνικές συντήρησης δεν υπήρχε. Οι μέθοδοι αποξήρανσης του κρέατος από τους Ολλανδούς αποίκους χρησιμοποίησαν αλάτι και ξύδι για να θεραπεύσουν το κρέας, και μπαχαρικά που ήταν ελεύθερα διαθέσιμα για να προσθέσουν γεύση. Στη συνέχεια, κρεμόταν σε λωρίδες πάνω από κλαδιά δέντρων για να στεγνώσει φυσικά στον ήλιο. Το biltong που τρώμε σήμερα εξακολουθεί να αναφέρεται σε εκείνες τις πιο πρωτόγονες εποχές, αλλά με μερικές σύγχρονες πινελιές.