... ήλιο του νότου της Ιταλίας. Αυτή η ποικιλία κολοκύθας, γνωστή για τη γλυκιά της γεύση και την κρεμώδη υφή της, είναι η πρωταγωνίστρια αυτής της νόστιμης κρέμας.
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, που προέρχεται από τις ελιές της επιχείρησης, είναι ένα ακόμη βασικό συστατικό που προσδίδει στο προϊόν μια μοναδική γευστική διάσταση. Η πινελιά από χρυσό κρεμμύδι, μια πρέζα αλάτι και ο χυμός λεμονιού που έχει συμπιεστεί κρύος ολοκληρώνουν τη συνταγή, δημιουργώντας μια τέλεια ισορροπία γεύσεων.
Κάθε βάζο Κρέμας Κολοκύθας είναι ένας φόρος τιμής στη γη μας: το Τσιλέντο.
...Επιλέγουμε μόνο τις καλύτερες φρέσκα ψαρεμένες αντσούγιες, τις πιο κατάλληλες για επεξεργασία σύμφωνα με την παραδοσιακή τέχνη, στην οποία η ωρίμανση υπό αλάτι προσφέρει την πιο αυθεντική γεύση από την Τσετάρα.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Κίτρινα Datterini
από την Πούλια
Είναι η πιο γλυκιά, σταθερή και εκλεκτή ντομάτα.
Είναι η πιο κατάλληλη για όσους θέλουν να προσδώσουν στα πιάτα τους μια φυσική γεύση και ταυτόχρονα μια γκουρμέ πινελιά.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ντομάτα datterino κίτρινη, νερό και αλάτι.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 12
1 ΤΕΜ= ΕΥΡΩ 0,95
1 ΠΑΛΕΤΑ 84 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
ΛΗΞΗ 12/01/ 27
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 30 ΠΑΛΕΤΕΣ...
...που μπορεί να διαρκέσει δύο ή τρεις μήνες, η ζύμη τρυπιέται πολλές φορές για να διευκολυνθεί η ανάπτυξη των χαρακτηριστικών μούχλας του γκοργκονζόλα και να καθοριστεί η πράσινη χρώση (ερβορινατούρα). Η ζύμη είναι ενωμένη, χρώματος χρυσαφί, με κηλίδες λόγω της ανάπτυξης άφθονων λαμπερών πράσινων μούχλας. Έντονη πικάντικη γεύση, χαρακτηριστική.
Μέσο βάρος: 12 κιλά
Ελάχιστη ωρίμανση: 90 ημέρες...
...Τα φιστίκια είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, επομένως είναι απαραίτητο να καταναλώνονται σε μικρές δόσεις, ειδικά από όσους ακολουθούν υποθερμιδικές δίαιτες. Αυτός ο ξηρός καρπός ξεχωρίζει για την ήπια αλλά έντονη γεύση του και για την απαλότητά του, καθώς είναι συσκευασμένα φυσικά. Εκτός από το ότι είναι ιδανικά για γλυκά, η θρυμματισμένη φιστίκι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε αλμυρές συνταγές...
...Κάψουλες Caffè Cortese συμβατές με Dolce Gusto - Διαλυτή Ζεστή Ποτό - Biscottoro
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ο νόστιμος καφές με γεύση μπισκότου.
Ένα τέλειο μείγμα για τους πιο γλυκούς ουρανίσκους.
Χωρίς Γλουτένη | Χωρίς υδρογονωμένα λιπαρά | Χωρίς ΓΤΟ
Καθαρό βάρος κάψουλας: 12 γρ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης σε σκόνη, εκλεπτυσμένα φυτικά λίπη καρύδας, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, πρωτεΐνες γάλακτος...
... ΧΡΗΣΗΣ
Το Sale in Gocce χρησιμοποιείται ως πλήρης
αντικατάσταση του κοινού αλατιού.
Είναι το καρύκευμα τόσο για μαγείρεμα όσο και για
άμεση γεύση των τροφίμων.
Δοσολογίες:
2,5 ml του Sale in Gocce αντιστοιχεί σε 1 g κοινό αλάτι.
... Bauer (10 γρ.) σε λίγο λάδι ή νερό στην κατσαρόλα, αποκτώντας έτσι τη βάση για να μαγειρέψετε τα επιθυμητά πιάτα. Στη συνέχεια, προχωρήστε στην προετοιμασία κρέατος, ψαριού, λαχανικών ή σαλτσών σύμφωνα με την προτιμώμενη συνταγή, ελέγχοντας την ενδεχόμενη ανάγκη γιααλάτι προς το τέλος του μαγειρέματος.
... ενισχυτικά γεύσης, αλάτι, αρώματα ή χημικές ουσίες κατά της συσσωμάτωσης. Η γεύση είναι έντονη και πιο γευστική από τις περισσότερες φρέσκες ντομάτες. Ιδανική για την προσθήκη γεύσης και χρώματος ντομάτας στις συνθέσεις, καθώς και για την πυκνότητα και τη ρύθμιση της απαραίτητης ξηρής ύλης (συγκέντρωση...
...Ένα τυρί από πρόβειο γάλα με τρυφερή καρδιά και σύντομη ωρίμανση. Αυτό το τυρί έχει μια λεία ή ελαφρώς ραβδωτή κρούστα και χρώμα που κυμαίνεται από λευκό έως απαλό καφέ.
Φτιαγμένο από παστεριωμένο πρόβειο γάλα, πυτιά και αλάτι, το Novello Sardo είναι ένα γλυκό τυρί, με μαλακή και συμπαγή ζύμη λευκού χρώματος.
Η γλυκιά και λεπτή γεύση του το καθιστά ιδανικό για να το απολαύσετε με αχλάδια, χρυσά...
...Για αυτόν απαιτείται να "θυσιάσει" το πιο πολύτιμο μέρος του χοίρου. Στην πραγματικότητα, το Culatello di Zibello DOP, αδιαμφισβήτητος πρίγκιπας όλων των αλλαντικών, "φτιάχνεται" από τους κεντρικούς μύες του μηρού. Φρέσκο κρέας από βαριά ιταλικά χοίρους, επεξεργασμένο με προσοχή και κομμένο στην τυπική αχλαδένια μορφή. Αλάτι και πιπέρι, 15 ημέρες σε δροσερή αποθήκη για ξεκούραση, στη συνέχεια...
...Η μυρωδιά των φρέσκων σικελών ντοματών εμπλουτισμένη με τη γεύση των φρέσκων μελιτζανών που τηγανίζονται ξεχωριστά σε μια τυπική σικελική συνταγή που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει την διάσημη όπερα του Βιντσέντζο Μπελίνι, La Norma.
Ιδανικό για να ντύσετε ένα πιάτο ζυμαρικών που να ολοκληρωθεί με μια πασπαλίτσα από τριμμένη αλμυρή ρικότα από πάνω.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Πολτός ντομάτας σε κομμάτια, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, φρέσκες μελιτζάνες τηγανισμένες ξεχωριστά, φρέσκος βασιλικός, φρέσκο σκόρδο, αλάτι και ζάχαρη.
Συσκευασίες των: 190 γρ; 290 γρ; 950 γρ; 2.850 γρ
VEGAN GOURMET...
... αλλαντικών: πιπέρι, τσίλι, άγριο μάραθο. Η ζύμη τοποθετείται σε έντερο και δένεται χειροκίνητα για να σχηματίσει το κλασικό σχήμα του σαλαμινιού. Η ωρίμανση γίνεται σε χώρους με ελεγχόμενη υγρασία και θερμοκρασία για τουλάχιστον 40 ημέρες. Συνιστάται ως ορεκτικό και για να γεμίσει σάντουιτς.
ΒΑΡΟΣ:500/550g
Βάρος:0.350 kg
Συστατικά:Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά
Ζάχαρα:δεξτρόζη και σακχαρόζη
Αντιοξειδωτικά:E301
Συντηρητικά:E250-E252
Κατηγορία:Καλαβρέζικα αλλαντικά...
...Χαρακτηριστικά:
Προϊόν που προέρχεται από υγιή και ώριμα ντομάτα, με το χαρακτηριστικό χρώμα, άρωμα και γεύση του φρούτου από το οποίο προέρχεται, μέσω πίεσης, ενδεχόμενης διαχωρισμού φλούδας και σπόρων και μερικής αφαίρεσης του νερού που περιέχει, έτσι ώστε το στερεό υπόλειμμα να κυμαίνεται μεταξύ 6 και 12 %, χωρίς το αλάτι που μπορεί να έχει προστεθεί. Χρησιμοποιείται ως έτοιμη βάση για την παρασκευή καρυκευμάτων ή για βιομηχανικές επεξεργασίες.
Συσκευασία:
Ασηπτική σακούλα σε συνδυασμό αλουμινίου και πλαστικού
Συσκευασία: Bag in box 10 kg (2 σακούλες των 5 kg ανά κουτί)...
...Παραγωγή στην Ιαπωνία με παραδοσιακή μέθοδο φυσικής ζύμωσης, η σάλτσα σόγιας Koikuchi, σε αντίθεση με τις σάλτσες σόγιας της αγοράς, δεν παράγεται με βιομηχανική μέθοδο αλλά με την αρχαία αυθεντική μέθοδο που περιλαμβάνει μακρά ζύμωση, που επιτυγχάνεται με φυσικά συστατικά: σόγια, σιτάρι, αλάτι, καθαρό νερό πηγής και koji.
Η σάλτσα σόγιας Koikuchi Nipponia έχει ισορροπημένη γεύση umami, με καθαρό...
...Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο φρουτώδες με άρωμα φρέσκιας πράσινης αμυγδάλου.
Σύνθετη και εκλεπτυσμένη γεύση με φυτικές νότες από αγκινάρα, μαρούλι και αμύγδαλο. Έχει μια πικάντικη επίγευση καλά ισορροπημένη και αρμονική.
Κατάλληλο για ψητά κρέατα, σούπες από όσπρια, φρυγανισμένο ψωμί με αλάτι, ντομάτες, σκόρδο και ρόκα.
...Ως ειδικοί σε μεγάλα ωμά προσούτο, έχουμε επιλέξει και αυτό που πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο Προσούτο Σαν Ντανιέλε.
Παραγωγή σε μια περιορισμένη περιοχή του Φρίουλι, διακρίνεται για την τυπική επιμήκη μορφή και την παρουσία του ζαμπόν.
Ετοιμάζεται μόνο με κρέας χοίρων που γεννήθηκαν και εκτράφηκαν στην Ιταλία και θαλασσινό αλάτι, σε πιο γενναιόδωρη δόση σε σύγκριση με το Πάρμα, που του προσδίδει πιο έντονη γεύση.
Ωρίμανση: 14/18 μήνες
Μέσο βάρος: kg. 9.5/11.5
Τεμάχια ανά λαιμό: 2...
... ιδιότητες του φρέσκου. Προσφέρουμε ένα ΥΓΙΕΣ και πρωτότυπο σνακ, έναν διαφορετικό τρόπο να απολαύσετε τα λαχανικά, με μια ιδιαίτερη γεύση. Τα σνακ μας είναι νόστιμα και κατάλληλα για κάθε τύπο γεύσης, ακόμη και για τις πιο απαιτητικές, δοκιμάστε το για να πιστέψετε!
... Χρώμα: κόκκινο Οσμή: τυπική Γεύση: φυσική, τυπική και ευχάριστη Κατάσταση: στερεά
Αλλεργιογόνα: Το προϊόν περιέχει αλλεργιογόνες ουσίες ή προϊόντα που περιέχουν τέτοιες ενώσεις: ΓΑΛΑ. Δεν περιέχει γλουτένη. Περιέχει συντηρητικά (Οξυντικό: E270).
Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ: Ενέργεια: Kj 423 / Kcal 100 Λίπη: 1 g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,5 g Υδατάνθρακες: 21 g εκ των οποίων ζάχαρη 15 g Ίνες: 0,6 g Πρωτεΐνες: 1,8 g Αλάτι: 2,0 g...
...Ο Προσούτο Τοσκάνου DOP, στην κλασική του εκδοχή με κόκαλο, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα όταν μιλάμε για αλλαντικά της Τοσκάνης, τόσο για την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή και συντήρησή του, όσο και κυρίως για τη έντονη και ελαφρώς αλμυρή γεύση του που μπορεί να ευχαριστήσει τον ουρανίσκο των μεγάλων και των παιδιών, είτε μόνο του είτε συνοδευόμενο από άλλα τοπικά προϊόντα ή από μια απλή φέτα φρέσκου ψωμιού. Επιπλέον, η Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης διασφαλίζει την ποιότητα και το χαρακτηριστικό του άρωμα.
... παρασκευάζεται με προσεκτικά επιλεγμένα κρέατα και με την καλύτερη τοπική πιπεριά.
Μετά την φυσική ωρίμανση είναι έτοιμη να σας διεγείρει τον ουρανίσκο με τη έντονη και πικάντικη γεύση της. Είναι εξαιρετική για να την απολαύσετε σκέτη, αλειμμένη σε ψωμί ή πίτσα, ιδανική για να φτιάξετε νόστιμα κρουτόν και μπρουσκέτες και για να δώσετε στις σάλτσες σας μια μοναδική και αναγνωρίσιμη γεύση.
Αν είστε...
... αμύλων καλαμποκιού και πατάτας, καθιστά αυτό το μπιφτέκι κατάλληλο για ψήσιμο που αναδεικνύει την τραγανότητα του εξωτερικού και την ζουμερότητα του εσωτερικού. Η συνταγή εμπλουτίζεται με ένα μείγμα φυσικών αρωμάτων και αποδίδει ένα υγιεινό προϊόν, με μειωμένη περιεκτικότητα σε αλάτι και λιπαρά. Ο Mr. WOW παρασκευάζεται με συστατικά που προέρχονται από αγροτικές πηγές.
Η Unica Il Cestino di pane s.a.s. ιδρύθηκε το 2013 από την ανάγκη να δημιουργηθεί κάτι διαφορετικό για την παρουσίαση των πιάτων. Το Cestino di Pane είναι ένα ευέλικτο προϊόν, σχεδιασμένο ειδικά για τον τομέα της εστίασης και επιτρέπει τη χρήση του τόσο για την εξυπηρέτηση ζεστών όσο και κρύων πιάτων. Η χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι και η ιδιαίτερη ουδέτερη γεύση του επιτρέπουν να συνδυάζεται...
... ξηρού. Σήμερα, όμως, μπορούμε να ανακαλύψουμε ένα πραγματικό "ουράνιο τόξο" αλάτων κάθε είδους στα ράφια των καταστημάτων και των σούπερ μάρκετ κοντά στο σπίτι: επιτέλους υπάρχουν άλατα που προσθέτουν περισσότερα χρώματα και δημιουργικότητα στην κουζίνα μας. Ας δούμε ποια είναι τα κύρια και ας ξεκινήσουμε με το πιο ιδιαίτερο από όλα: το αλάτι με μπαλσάμικο - η εκκεντρική του χρωματική απόχρωση προέρχεται από την επεξεργασία με εκχύλισμα μπαλσάμικου και μπαχαρικών - έχει πάντα εκτιμηθεί στα πιάτα κρέατος για την πλούσια γεύση και τα διαφορετικά αρώματα του (18 συνολικά) και τα αρώματα.