...Χρώμα: ένα ελκυστικό κρασί ρουμπινί κόκκινο με ελαφρύ τοίχωμα από τούβλο.
- Αρώματα: έντονα αρώματα, τόσο πολύπλοκα που συνδυάζουν όλες τις τυπικές νότες παλαίωσης σε δρύινα βαρέλια σε αρμονία με τις ώριμες φρουτώδεις νότες.
- Στόμα: νόστιμο και κομψό στο στόμα. Πλούσια φρουτώδη έκφραση με πολύ ώριμα φρούτα και γλυκούς τανίνες που ισορροπούν με τις καπνιστές νότες της παλαίωσης σε βαρέλια. Ένα στρογγυλό, δομημένο κρασί με μακρύ φινίρισμα, ιδανικό για να συνοδεύσει κόκκινοκρέας και παλαιωμένο τυρί.
...Η σάλτσα από μανιτάρια «Maiski» είναι μια κλασική κρεμώδης χειμερινή σάλτσα με τηγανητά μανιτάρια που είναι γεμάτη γεύση. Ταιριάζει εξαιρετικά με τηγανητό κόκκινοκρέας, τραγανό πουλερικό, αλλά προσθέτει επίσης μια επιπλέον νότα στα πιάτα με άγρια κρέατα. Στην κύρια φωτογραφία έχουμε αυτή τη σάλτσα επιπλέον διακοσμημένη με μπλε μαρμαρωτό τυρί όπως το «Gorgonzola» ή το «Blauwe Achelse», κομμάτια φουντουκιού και φύλλα δεντρολίβανου. Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπεις τηγανητό κρέας λαγού, μπαλάκια πατάτας, μήλα «Maiski» με κράνμπερι και τη σάλτσα μας από μανιτάρια!
... χρώμα και τη γεύση. Το χρώμα μπορεί να κυμαίνεται από ελαφρύ κόκκινο-πορτοκαλί έως σκούρο κόκκινο και η γεύση μπορεί να είναι οτιδήποτε, από πικρή ζεστή έως γλυκιά ζεστή. Χρήσεις: η καπνιστή πάπρικα χρησιμοποιείται συνήθως σε πιάτα όπως το γκούλας, ένα αργομαγειρεμένο στιφάδο από κόκκινοκρέας με λαχανικά, κρεμμύδια, πατάτες και ξινή κρέμα στην κορυφή του πιάτου ως τελικό στοιχείο. Είναι καλή ιδέα να ζεστάνεις το μπαχαρικό με λίγο ελαιόλαδο για λιγότερο από ένα λεπτό σε χαμηλή φωτιά για να απελευθερώσεις τη φυσική του γεύση.
Συσκευασία: 125g, 250g και χύμα...
Νότια Κορέα, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
2000
50-99
Από την ίδρυσή της το 1996, η ECPlaza έχει εξελιχθεί σε ηγέτη Νο.1 στην παροχή διαδικτυακών και εκτός διαδικτύου υπηρεσιών. Βασισμένη στο εξαγωγικό μάρκετινγκ, λειτουργούμε όχι μόνο ως B2B ιστοσελίδα, υπηρεσία EDI και εμπορική συμβουλευτική, αλλά και ως εκτός διαδικτύου υπηρεσίες σχετικές με το εμπόριο για ΜΜΕ.
Με παγκόσμιο δίκτυο και υψηλή αναγνωρισιμότητα μάρκας, επεκτείνουμε το πεδίο δραστηριό...
...Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinta Amarela και Tinto Cão
Εντατικός στο άρωμα, αποκαλύπτοντας τον ώριμο καρπό του Δούρου, αρώματα και μαρμελάδες και μια νότα θάμνου. Πλήρης και περιεκτικός, με ελαφρές καπνιστές νότες και η τελική γεύση είναι ζωηρή και ευρύχωρη.
Για να συνοδεύσει πιάτα με κόκκινοκρέας και τυριά.
Σερβίρετε στους 18ºC | 64ºF
14% vol. 750ml...
...Σιμιγδάλι σκληρού σίτου, Αυγά 30%, Σκόνη παντζαριού, Κρασί Barolo DOCG 2%. Μπορεί να περιέχει ίχνη από μαλάκια. Για περίπου 3/4 άτομα.
6/7 λεπτά μαγειρέματος περίπου σε μεγάλη ποσότητα αλατισμένου βραστού νερού.
Στραγγίστε και καρυκεύστε.
Σας προτείνουμε σάλτσα με τρούφες (λευκές ή μαύρες), με κρέας, με λαχανικά.
Ένα κόκκινο κρασί (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) ή ένα λευκό κρασί (Roero Arneis, Gavi di Gavi) από την ίδια περιοχή θα σχηματίσει τέλεια συμφωνία.
Ean13:3701511702359
Αναφορά:TagliatelleBioVinItalie1...
... μπαχαρικές νότες. Σερβίρεται ως απεριτίφ, με λευκό κρέας ή τυριά για μια όμορφη στιγμή φινέτσας από τη Βουργουνδία!
Χωρητικότητα: 75cl
Τύπος: Κόκκινο κρασί
Ποικιλία: 100% Pinot noir
AOC: Rully
Φυλάξη: Έτοιμο προς κατανάλωση και μπορεί να διατηρηθεί μέχρι το 2026
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 14-16°C...
...Κρασί που προέρχεται από ένα μείγμα σταφυλιών Negroamaro (50%), Cabernet (25%) και Syrah (25%) καλλιεργημένων σε αμπελώνες. Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντιζι και Λέτσε.
Μετά από έξι μήνες σε βαρέλι, συνεχίζεται η ωρίμανση στη φιάλη.
Στη μύτη αναδύονται φρουτώδεις νότες από μύρτιλο, κόκκινο φραμπουάζ και κεράσι σε σιρόπι, με μπαχαρικά όπως κανέλα, γαρίφαλο και πιπέρι, με έντονη βαλσαμική νότα.
Χάρη στην κομψότητα των τανινών του, ταιριάζει με ζυμαρικά με βάση το κρέας, όπως τα straccetti με ραγού από μοσχάρι, κρέατα στη σχάρα όπως μοσχάρι και παϊδάκια από αρνί.
... (pessacléognan) και γαρονικά χαλίκια. Ο Graves rouge διαθέτει την γαλλική ετικέτα AOC (Appellation d'Origine Contrôlée) καθώς και την ευρωπαϊκή ετικέτα AOP (Appellation d'Origine Protégée).
Ακολουθεί μια πρόταση μενού των οποίων όλα τα πιάτα θα ταιριάζουν τέλεια με τον Graves rouge:
Ορεκτικά:
- Gratton de lormont
- Tricandilles
- Πασχαλινό πιτάκι
- Παστό κρέας λαγού με στυλ Gisors
- Σαλάμι με ροκφόρ
Ορεκτικά:
- Τηγανητά μανιτάρια από το Μπορντό
- Ομελέτα με μανιτάρια chanterelles
- Αυγά μολέ Masséna
- Αυγά scrambled με δάσος
- Ποτηράκια αυγών χωρίς ανησυχία
Κυρίως πιάτα:...
...60% Καριγνάν
30% Σιράχ
10% Γκρενάς Νουάρ
Αυτό το κρασί από καριγνάν, σιράχ και γκρενάς νουάρ που έχουν συλλεχθεί σε βέλτιστη ωρίμανση, προέρχεται από παλιές αμπελιές που βρίσκονται σε αργιλώδεις και αμμώδεις εδάφους, στους πρόποδες των Άλμπερς και της κορυφής του Κανονί. Άρωμα με νότες κόκκινων φρούτων όπως μαύρη σταφίδα και φραγκοστάφυλο. Στο στόμα, ένα κρασί απαλό, φρέσκο, φρουτώδες και λαχταριστό. Απολαμβάνεται από το απεριτίφ, με ψητό κρέας, σε φιλική κουζίνα ή σε ένα γεύμα στο πόδι.
Πιστοποίηση: βιολογικό...
... φλούδας (12°). Ζύμωση θερμορυθμισμένη γύρω στους 16-18°C.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Όμορφο ανοιχτό ροζ χρώμα, φρέσκια φρουτώδης γεύση. Εκλεπτυσμένο και λεπτό στο στόμα, μια καλή χρονιά. Ένα γαστρονομικό κρασί.
Θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα το ροζέ κρασί Bandol μας με ψάρι, ψητό κρέας, μπουγιαμπέσα, πουλερικά… Ή ως απεριτίφ.
Σερβίρεται γύρω στους 13°C...
...Εξαιρετικά Ισχυρό.
Μπύρα υψηλής ζύμωσης με πλήρες και απαλό σώμα. Το άρωμά της είναι γλυκό και τέλεια ισορροπημένο με μια κρεμώδη και συμπαγή αφρό.
Τέσσερις ειδικές βύνη κριθαριού και δύο ποικιλίες ευγενών λυκίσκων, της δίνουν κομψές νότες αποξηραμένων φρούτων και γλυκόριζας.
Εξαιρετική με κόκκινοκρέας μαγειρεμένο ή ψητό, κρέατα στη σχάρα, καπνιστό ψάρι, παλαιωμένα τυριά, καρυκευμένα τυριά κατσίκας και τούρτα Σάχερ.
Η Globifield είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης και ηγέτης της βιομηχανίας στο εμπόριο ζωντανών ζώων. Ειδικευόμαστε στην παγκόσμια προμήθεια ζωντανών ζώων για αναπαραγωγικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων ανοιχτών και εγκύων μοσχαριών για γαλακτοπαραγωγή και κρέας, βοοειδών για πάχυνση και σφαγή, καθώς και κατσικιών και προβάτων για γαλακτοπαραγωγή και κρέας.
Ως πολυεθνική ομάδα εταιρειών, η Globifi...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Χαιρετισμούς από το ΑΦΙΟΝΚΑΡΑΧΙΣΑΡ, την "ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ" με τις γεύσεις που σας κάνουν να χαμογελάτε; την πόλη που υπήρξε μάρτυρας πολλών σημαντικών γεγονότων στην ιστορία μας, που είναι το σταυροδρόμι πολλών πολιτισμών και δρόμων...
Η ΣΟΥΤΖΟΥΚ; είναι ένα μοναδικό ανατολίτικο φαγητό που μπορεί να καταναλωθεί με διάφορους τρόπους μαγειρέματος στο πρωινό, το μεσημεριανό ή το ...
... δρυός και μπαχαρικά, δημιουργώντας μια μακρά αρωματική επίγευση. Ο οίνος έχει ισορροπημένη γεύση με νότες από σκούρες μούρα, μαύρες σταφίδες και ώριμες κερασιές. Ο οίνος ταιριάζει τέλεια με ψητό ή τηγανητό, πλούσια καρυκευμένο κρέας και ώριμα τυριά.
... αλλαντικών: πιπέρι, τσίλι, άγριο μάραθο. Η ζύμη τοποθετείται σε έντερο και δένεται χειροκίνητα για να σχηματίσει το κλασικό σχήμα του σαλαμινιού. Η ωρίμανση γίνεται σε χώρους με ελεγχόμενη υγρασία και θερμοκρασία για τουλάχιστον 40 ημέρες. Συνιστάται ως ορεκτικό και για να γεμίσει σάντουιτς.
ΒΑΡΟΣ:500/550g
Βάρος:0.350 kg
Συστατικά:Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά
Ζάχαρα:δεξτρόζη και σακχαρόζη
Αντιοξειδωτικά:E301
Συντηρητικά:E250-E252
Κατηγορία:Καλαβρέζικα αλλαντικά...
...Ο τέλειος τρόπος για να απολαύσετε τον Κόκκινο Βασιλιά Καβούρι! Προσθέστε σε σαλάτες, ορεκτικά ή σερβίρετε με κράκερ, κρέμα τυρί και σάλσα. Ελέγξτε την ενότητα συνταγών μας για υπέροχες ιδέες! Τα κέλυφος του Κόκκινου Βασιλιά Καβουριού έχουν ήδη αφαιρεθεί για να διευκολύνουν την προετοιμασία του πάρτι σας. Το ίδιο εξαιρετικής ποιότητας κρέας όπως τα πόδια του Κόκκινου Βασιλιά Καβουριού, αλλά χωρίς...
... μερίδων που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή. Το υπόλοιπο μπορεί να αποθηκευτεί σε κατεψυγμένη μορφή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι κατεψυγμένες μερίδες ψαριών ως εναλλακτική λύση για το κόκκινοκρέας ή το κοτόπουλο επιλέγονται ολοένα και περισσότερο και από τους ιδιοκτήτες κυλικείων.
...Ο τοσκάνικος ωμός, με ασυνήθιστα στρογγυλό σχήμα και ζωντανό κόκκινο χρώμα, χαρακτηρίζεται από μια πραγματικά μοναδική διαδικασία ωρίμανσης και από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες στους οποίους επεξεργάζεται, οι οποίοι συμβάλλουν στο να δώσουν στο κρέας τη χαρακτηριστική του λεπτή, αλμυρή, αρωματική γεύση.
... αποκαλύψει φρουτώδη, γλυκά και έντονα αρώματα για τα απεριτίφ και τα κοκτέιλ σας, αλλά και για πιάτα όπως πεπόνι ή φρουτοσαλάτα. Τέλος, αφεθείτε να σας παρασύρει το extra old pineau με τις ξηροκαρπάτες, καραμελωμένες γεύσεις φρούτων του, ένα κομψό και πολυτελές μπουκέτο που θα ταιριάξει καλά με φουά γκρα, λευκό κρέας, Roquefort και πολλά άλλα.
... Languedocien και κρέας σε σάλτσα. \nΗ τυροκομία Xavier προτείνει ένα «Pierre -Percée» ημίξηρο. \nΣερβίρεται ιδανικά στους 16°/17°. \nΑφήστε το να αεριστεί 1 ώρα πριν για την πλήρη έκφρασή του.\n\nContenance (L):0,75\nPoids Brut (kg):1,3"}...
... μας. Υπόσχεση του Αμβούργου!
Το Σαντσέν-Τσίλι μας ξεκινά γλυκά-πικάντικα και ευχαριστεί τους λάτρεις του τσίλι με μια μακρά, πραγματικά καυτή επίγευση! Ο τέλειος πικάντικος παράγοντας για το Chili con Carne, τη Μπολονέζ, το μαγειρευτό κρέας και τα γρήγορα μπριζόλες. Η σούπερ γεύση για κρέατα στη σχάρα και ντιπ.
Συστατικά: Θρυμματισμένα τσίλι (20 %), πράσινες φλοίδες Jalapeño (14 %), κόκκινο...
...Κόκκινο Παντζάρι
Το συμπύκνωμα κόκκινου παντζαριού εξάγεται από επιλεγμένα φρέσκα κόκκινα παντζάρια. Συμπυκνώνεται και παστεριώνεται με φυσικά μέσα για να αποκτήσει μια έντονη τυποποιημένη απόχρωση. Η βεταΐνη είναι το χρωστικό συστατικό και αν και συνήθως δεν είναι σταθερή σε υψηλές θερμοκρασίες, η Roha προσφέρει μια μοναδική σταθερή επιλογή κόκκινου παντζαριού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο του καμίνου σε πολλές εφαρμογές.
Εφαρμογές:
Γιαούρτια, Ζαχαρωτά, Παγωτό και Κατεψυγμένα Γλυκά, Ετοιμασίες Φρούτων, Γάλα Φράουλας,
Κρέας, Έτοιμα Φαγητά...