...SALAME TOSCANO, Προετοιμασμένο με επιλεγμένα κρέατα χοίρου, μέτρια άλεση και λαρδί σε κύβους, συσκευάζεται σε έντερο κολλαγόνου και ωριμάζει.
PROSCIUTTO - μηρός χοίρου "CASALINGO ALLA TOSCANA"
FINOCCHIONA, Προετοιμασμένο με επιλεγμένα κρέατα χοίρου, είναι ένα τυπικό τοσκάνικο αλλαντικό σε έντερο κολλαγόνου αρωματισμένο με σπόρους μάραθου.
PANCETTA από καθαρό χοίρο, τυλιγμένη ή απλωμένη, αλατισμένη και ωριμασμένη στην τοσκάνικη παράδοση.
...Κρασί που προέρχεται από την οινοποίηση σταφυλιών Negroamaro (90%) και Malvasia Nera (10%). Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντιζι και Λέτσε. Ωρίμανση σε βαρέλια.
Στη μύτη αναδύονται αρώματα από ώριμα κόκκινα φρούτα και μαρμελάδες, μπαχαρικά όπως μαύρο πιπέρι, γλυκόριζα, καβουρδισμένα και βαλσαμική νότα από μεσογειακή βλάστηση.
Ιδανικό με σκληρά τυριά όπως Comtè, Gorgonzola, αλλαντικά όπως Pancetta από χοιρινό, chorizo, capocollo και κόκκινες κρέατα στη σχάρα.
Το Ελαιοτριβείο Σαν Τζοβάνι Μπατίστα είναι μια συνεταιριστική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1969 και σήμερα αριθμεί 139 μέλη ελαιοπαραγωγούς, οι οποίοι είναι οι μοναδικοί προμηθευτές των ελιών που αλέθονται. Αυτές οι ελιές παράγονται αποκλειστικά στην περιοχή του Κολλετόρτο, ένα χωριό του Μολίζε που βρίσκεται σε μια μεσαία ορεινή γεωγραφική θέση, ιδιαίτερα κατάλληλη για την ελαιοκαλλιέργεια. Κοιτάζοντα...
... ελαίου σπόρων ηλίανθου. Μια ειδική κοκκοποίηση εξασφαλίζει άμεση διαλυτότητα, για μια μοναδική και αναγνωρίσιμη γεύση.
Ιδανικό για εξαιρετικούς ζωμούς, μπορεί επίσης να προστεθεί σε σούπες ή σάλτσες.
Για να αποκτήσετε έναν ευχάριστο βιολογικό ζωμό αποκλειστικά από λαχανικά, διαλύστε 4g Βιολογικού Λαχανικού Γρανουλάτου Bauer (1 κουταλάκι του τσαγιού) σε 250ml νερού και βράστε για μερικά λεπτά. Το προϊόν μπορεί να προστεθεί στα φαγητά (σούπες, μινεστρόνε, σάλτσες, ραγού, κρέατα, ψάρια, ριζότι, αυγά κ.λπ.) κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
...Ελαφρύ πλαστικό παλέτα που μπορεί να στοιβαχθεί με διαστάσεις 1200x800 ή και ευρωπαϊκή. Κατάλληλο για επαναχρησιμοποίηση σε κυκλώματα όπου η αντίστροφη λογιστική είναι σημαντική. Χρησιμοποιείται επίσης σε εξαγωγές ή αποστολή προϊόντων όταν δεν υπάρχει επιστροφή. Τομείς όπως η κρέατα, η αλιεία ή η κλωστοϋφαντουργία το χρησιμοποιούν συχνά.
... βγαίνουν από τη μαρινάδα λίγο πριν το σερβίρισμα. Μπορείτε να τις ραντίσετε επιπλέον με ελαιόλαδο πρώτης πίεσης EXTRA VIRGIN "MANZANO" και τότε μπορείτε να εκτιμήσετε πλήρως τη γεύση τους. Οι ελιές αποτελούν επίσης νόστιμο συμπλήρωμα σε πιάτα. Προσθήκη σε κρέατα, αλλαντικά, ψάρια, ζυμαρικά, ριζότο, πίτσα, σπαγγέτι και σαλάτες. Οι ελιές είναι πλούσιες σε βιταμίνες της ομάδας B, προβιταμίνη A καθώς και βιταμίνες C και E, και σε ανόργανα στοιχεία - κυρίως φώσφορο, κάλιο και σίδηρο. Ταυτόχρονα είναι ελαφρώς εύπεπτες.
... κρέας Kobe και άλλες φυλές κρέατος.
Ως προμηθευτής εξαιρετικών κρεάτων, η EURODIS VIANDES επιλέγει με αυστηρότητα τους καλύτερους κτηνοτρόφους προκειμένου να σας προσφέρει την αριστεία του κρέατος και προερχόμενο από τη Χώρα Προέλευσης.
Angus Ιρλανδίας: ιρλανδικό κρέας, Black Angus Ηνωμένων Πολιτειών, Aberdeen Angus Αυστραλία-Σκωτία, μια άλλη ποικιλία Angus, προερχόμενη από τη Σκωτία. Τα εξαιρετικά μας κρέατα είναι σπάνια και πολύ περιζήτητα και φτάνουν σε περιορισμένες ποσότητες.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
... τραπέζι, συνοδεύοντας τα λευκά κρέατα με κρέμα και μανιτάρια πορτσίνι, ένα τηγάνι από καραβίδες με βανίλια, τα ψάρια σας σε σάλτσα και επίσης με μια ωραία φουά γκρα ή με εκλεκτά θαλασσινά όπως αστακός ή καραβίδα.
Ευχάριστο από σήμερα, θα σας συνοδεύσει για άλλα 3 έως 5 χρόνια.
... γλυκές μπαχαρικές νότες και βανίλια. Στη συνέχεια εξελίσσεται σε νότες πιπεριών και ροζ μούρων. Στο στόμα, η επίθεση είναι στρογγυλή και σάρκινη, με μπαχαρικές νότες, και στη συνέχεια εξελίσσεται σε γευστικές νότες μαύρων φρούτων και ξυλώδεις νότες που υποστηρίζουν μια όμορφη και μακρά τελική γεύση.
Συνοδεία φαγητού-κρασιού: Κόκκινα κρέατα, κρέατα σε σάλτσα, μανιτάρια, τυριά
Σερβίρισμα: 18-20°C
Συντήρηση: Να καταναλωθεί τώρα ή θα συνεχίσει να βελτιώνεται για τα επόμενα 5 χρόνια...
...Βιτίνιο: 60% Μερλό, 40% Καμπερνέ Σαβινιόν | Χρώμα: κόκκινο ρουμπινί, με βιολετί ανταύγειες και τείνει προς το γρανάτη με την παλαίωση | Οσμή: κρασί μεγάλης κομψότητας. Ανιχνεύονται φρουτώδεις αρώματα όπως το μύρτιλο και η βατόμουρο, με καβουρδισμένες και βανιλιές νότες υψηλής ποιότητας | Γεύση: στο στόμα παρουσιάζεται ξηρό, ζεστό και γεμάτο. Οι τανίνες είναι αισθητές, αλλά με απαλό τρόπο χάρη στη διάρκεια παραμονής σε βαρέλι.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ: Εξαιρετικό κρασί με ψητά κρέατα, ιδιαίτερα χοιρινό, αρνί και κατσίκι. Συμπληρώνει καλά την κυνηγετική τροφή. Κρασί και για διαλογισμό.
...Η κρέμα μανιταριών τρούφας μας είναι ένα μοναδικό προϊόν.
Ιδανική για άλειμμα σε καναπέδες ή κρουτόν ως απεριτίφ, ως καρύκευμα για ζυμαρικά, ριζότο, βραστά/ψητά λαχανικά, σε κρέατα ή σε πολλές άλλες συνταγές.
Αποθηκεύστε σε δροσερό μέρος μακριά από άμεσο φως. Αφού ανοιχτεί, διατηρήστε την στο ψυγείο καλυμμένη με λάδι και χρησιμοποιήστε την εντός λίγων ημερών.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Μανιτάρια, Τρούφα, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, αλάτι, φυσικές γεύσεις
Διάρκεια ζωής: 30 μήνες, διαθέσιμες διάφορες μορφές...
...Συστατικά:
- Σπόροι μουστάρδας *
- Ξύδι αλκοόλης*
- Ακατέργαστο αλάτι
- 2,5 % σκόνη πιπεριού Espelette
- Νερό
- *Προϊόντα βιολογικής γεωργίας
Συμβουλές χρήσης:
Αυτή η μουστάρδα με πιπέρι Espelette είναι ιδανική για να ενισχύσει σάλτσες και βινεγκρέτ.
Θα προσθέσει γεύση σε κρέατα και ψάρια.
Απλώστε την στις ψητές σας σούβλες, ροστμπίφ και αρνί για να διατηρήσετε την τρυφερότητά τους.
Αυτό το προϊόν είναι επίσης διαθέσιμο σε βάζο 100 γρ. & 200 γρ.
... δάπεδο είναι από πλάκα βερμικουλίτη. Η εσωτερική καμάρα καύσης σε συνδυασμό με την μόνωση συγκεντρώνει εξαιρετικά τη θερμοκρασία στο σαμότ, ο οποίος διατηρεί τη θερμοκρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο φούρνος φτάνει θερμοκρασία 500 βαθμών ήδη μετά από περίπου 25 λεπτά. Αυτό επιτρέπει το ψήσιμο πίτσας σε 60 δευτερόλεπτα.
Στον φούρνο μπορούμε να ψήσουμε ψωμί και διάφορους τύπους αρτοσκευασμάτων, επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λεγόμενος φούρνος ψωμιού. Ο φούρνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα ως εναλλακτική λύση για τη σχάρα, όπου μπορούμε να ψήσουμε κρέατα/λαχανικά σε ταψιά.
Είμαστε η εταιρεία R.A. Trading με έδρα το Ottersum, Ολλανδία. Είμαστε στον τομέα της παραγωγής και χονδρικής πώλησης θαλασσινών, ζωικών προϊόντων και τροφών για πουλερικά από το 2000. Έχουμε περίπου 300 πελάτες σε όλο τον κόσμο και η δύναμή μας έγκειται στην αξιοπιστία, την άμεση παράδοση και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Αυτό μας έχει βοηθήσει να κυριαρχήσουμε στην αγορά, αυξάνοντας έτσι το μ...
Η Diabaro Agentes Gourmet είναι μια εμπορική εταιρεία από την Ισπανία. Δημιουργηθήκαμε από την ιδέα να κάνουμε τα ισπανικά γκουρμέ προϊόντα προσβάσιμα σε όλους. Η κύρια προσοχή μας είναι στο ισπανικό ελαιόλαδο. Μέσω της παρουσίας μας σε διάφορες πλατφόρμες και βάσεις δεδομένων, προστέθηκαν τελικά περισσότερα προϊόντα. Σήμερα, εκτός από το ελαιόλαδο, παρέχουμε επίσης ηλιέλαιο, ισπανικά θαλασσινά πρ...
...Ανοιχτό κίτρινο χρώμα με χρυσές ανταύγειες, ένα λουλουδάτο άρωμα με πικάντικες νότες βανίλιας. Ξηρή γεύση, ευχάριστα φρέσκια και επίμονη. Συνδυασμοί: Ιδανικό ως απεριτίφ, με λευκά κρέατα, πιάτα ψαριών, αχινούς και θαλασσινά, στρείδια.
Η εταιρεία μας σας υποστηρίζει για την εισαγωγή προϊόντων που κατασκευάζονται στην Ουκρανία, καθώς και για την εξαγωγή προς αυτή τη χώρα.
Η ομάδα μας αποτελείται από έναν Γάλλο διευθυντή με πολυάριθμες εμπειρίες στον τομέα του εισαγωγικού και εξαγωγικού εμπορίου με την Ουκρανία. Μια δίγλωσση ομάδα είναι παρούσα με όλες τις απαραίτητες δεξιότητες για να σας υποστηρίξει και να αναλάβει όλες τις απαρ...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
Η Productos Ruca ιδρύθηκε το 1948, στην πόλη της Γρανάδας, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μελών των οικογενειών Martín Molina και Rubio Casero.
Ξεκινήσαμε τη δραστηριότητά μας ως προμηθευτές αρωμάτων και μπαχαρικών για την παραδοσιακή "MATANZA" του οικιακού χοίρου, και σταδιακά εξειδικευτήκαμε στην παραγωγή ΕΤΟΙΜΩΝ ΚΑΡΥΚΩΝ για τη συντήρηση αυτών των αλλαντικών.
Στα πρώτα χρόνια, η δραστηριότητά μ...
... τροφίμων (γαλακτοκομικά, κρέατα,
μη αλκοολούχα μπύρα, λιπαρά, ψάρια, ημιτελή προϊόντα, σφαγεία και άλλα), σε πτηνοτροφεία, κτηνοτροφικές μονάδες, καθώς και για την αφαίρεση επίμονων και προβληματικών ρύπων στον τομέα HORECA (σε επαγγελματικές κουζίνες,
ξενοδοχεία, εστιατόρια, κινηματογράφους, εμπορικά κέντρα, πισίνες, παιδικές
κατασκηνώσεις, κέντρα αναψυχής).
Αναστέλλει γρήγορα τα βακτήρια, τις ζύμες, τους μύκητες, τα γραμμοθετικά
και γραμμοαρνητικά μικροοργανισμούς ακόμη και σε χαμηλές συγκεντρώσεις
μέσων.
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR
VINIFICATION : Ροζέ που αποκτήθηκε μέσω μακράς εκχύλισης.
ΔΕΓΚΑΣΤΙΚΕΣ : Σπάνιο κρασί με μοναδική γεύση.
Η μύτη είναι εκπληκτική, πλούσια και πολύπλοκη με νότες από μικρούς κόκκινους καρπούς και μπαχαρικά. Η λεπτή του γεύση, καλά ισορροπημένη, συνδυάζει φρεσκάδα και κομψότητα.
Είναι ένα κρασί για γεύμα, ταιριάζει τέλεια με λευκά κρέατα και τυριά.
ΜΕΤΑΛΛΙΟ : 1 αστέρι στον Οδηγό Hachette des Vins 2021...
...Η Martin’s Cook είναι μια γάστρα από πηλό, φτιαγμένη χειροποίητα με την τέχνη και τις παραδοσιακές τεχνικές των κεραμιστών του Bouffioulx, στο Βέλγιο.
Διαιτητική και νόστιμη
Πρόκειται για μια διαιτητική μαγειρική που δεν απαιτεί τη χρήση λιπαρών ουσιών. Στην πραγματικότητα, τα φυσικά λιπαρά των τροφίμων και οι χυμοί από κρέατα, ψάρια, πουλερικά,… καθώς και το νερό από τα λαχανικά και η...
... μακαρόνια.
- Υψηλή διατροφική αξία καθώς είναι πλούσια σε ασβέστιο και βιταμίνη B12.
Η ταπιόκα μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα τρόφιμα, όπως:
1. Σούπες, σάλτσες και ντρέσινγκ
2. Ψημένα προϊόντα, π.χ. γλυκά και πίτες
3. Εξωθημένα τρόφιμα
4. Μαγειρεμένα κρέατα
5. Παραγωγή παγωτού και χωνάκια παγωτού
6. Ζυμαρικά και μακαρόνια
Εμφάνιση: Ελεύθερη ροή κρεμώδους λευκής σκόνης...
...Καταναλώνοντας αυτό το κρέας λέτε όχι στη χοληστερόλη και ναι σε περιεχόμενο σιδήρου διπλάσιο από άλλα κρέατα. Αναιμία, δίαιτα αδυνατίσματος, αθλητική προπόνηση ή απλή επιθυμία για νέες και τοπικές γεύσεις, οι λόγοι για να επιλέξετε αυτό το κρέας είναι πολλοί και όλοι προς όφελος της υγείας. Το κρέας γαϊδούρι είναι ένα προϊόν της Σικελίας.
Κρέας γαϊδούρι (80%), κρέας χοίρου (20%), δεξτρόζη, σακχαρόζη, μαύρο πιπέρι, αντιοξειδωτικό: E300, συντηρητικά: E252, E250, φυσικά αρώματα.
Όλα τα αλλαντικά μας είναι τυλιγμένα σε φυσικά εντέρια.
Διατηρείτε σε + 4 º C...