Η Productos Ruca ιδρύθηκε το 1948, στην πόλη της Γρανάδας, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μελών των οικογενειών Martín Molina και Rubio Casero.
Ξεκινήσαμε τη δραστηριότητά μας ως προμηθευτές αρωμάτων και μπαχαρικών για την παραδοσιακή "MATANZA" του οικιακού χοίρου, και σταδιακά εξειδικευτήκαμε στην παραγωγή ΕΤΟΙΜΩΝ ΚΑΡΥΚΩΝ για τη συντήρηση αυτών των αλλαντικών.
Στα πρώτα χρόνια, η δραστηριότητά μας προκάλεσε συνεχείς αλλαγές εγκαταστάσεων στην πρωτεύουσα της Γρανάδας, μέχρι που τη δεκαετία του '60 κατασκευάσαμε το πρώτο μας εργοστάσιο, στην περιοχή των Παγαρίτων. Στη συνέχεια, συμμετέχοντας ως ιδρυτικά μέλη στη δημιουργία του Πολυγώνου Ασέγκρα, μεταφέραμε τις εγκαταστάσεις μας όπου συνεχίσαμε να αναπτυσσόμαστε, καλύπτοντας μια επιφάνεια άνω των 7.000 τετραγωνικών μέτρων από το 1984.
Από τα τέλη της δεκαετίας του '70, είμαστε εγγεγραμμένοι στο Γενικό Μητρώο Υγειονομικών Υπηρεσιών με τους αριθμούς 24.00102/GR και 31.00324/GR ως βιομηχανία επεξεργασίας και εισαγωγής ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ και ΚΑΡΥΚΩΝ και, ως κατασκευαστής και εισαγωγέας ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ, αντίστοιχα.
Το τελευταίο διάστημα, οι κύριες εξελίξεις έχουν σημειωθεί στη δημιουργία ΑΡΩΜΑΤΩΝ για το μαρινάρισμα και το μαρινάρισμα κρεάτων, διευρύνοντας την γαστρονομική μας προσφορά και διευκολύνοντας την ενσωμάτωση της εθνοτικής και διεθνούς κουζίνας στις επιχειρήσεις εστίασης και στους μικρούς καταναλωτές.
Η επιτυχία μας είναι να μεταφέρουμε αυτή την υψηλή ποιότητα στην αγορά των μαγειρικών καρυκευμάτων.
Μείγμα μπαχαρικών και καρυκευμάτων, για μαγειρική και/ή αλλαντικά, για την παρασκευή του ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ που ονομάζεται “PINCHO MORUNO”.
Μορφή: Συσ...
Μείγμα μπαχαρικών, καρυκευμάτων και προσθέτων, που χρησιμοποιείται ως καρύκευμα στην ψητή οποιαδήποτε κρέατος πουλερικών, είτε είναι θηραματικά είτε ε...
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζετα...
Μείγμα μπαχαρικών σε κόκκους, για χρήση ως μαγειρικό καρύκευμα. Δεν υπόκειται σε καμία συγκεκριμένη προδιαγραφή ποιότητας. Συνιστούμε τη χρήση του στο...
Μείγμα προσθέτων, αμυλών και πρωτεϊνών, για την παρασκευή MASA PARA REBOZAR. Χρησιμοποιείται σε κρέατα, ψάρια και λαχανικά, ως συγκολλητικό για την επ...
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Choriz...
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζετα...
Μείγμα προσθέτων και βοηθητικών προϊόντων, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή κρεατικών προϊόντων που έχουν ωριμάσει, είτε αποξηραμένα (συμπερι...
Αυτό το μείγμα μπαχαρικών έχει την προέλευσή του στους διάφορους λαούς που κατοικούν στην γεωγραφική περιοχή που εκτείνεται μεταξύ της ανατολικής Μεσο...
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ που ονομάζεται "Longaniza fresca" ή "Sa...
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Sobrasada"; δεδομένης...
Μείγμα αμυλούχων και φυτικών ινών, για την παρασκευή κάθε είδους κρεατοσκευασμάτων από κιμά (προετοιμασμένα και κρεατικά προϊόντα, επεξεργασμένα και μ...
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του κρεατοσκευάσματος που υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία ...