... μας καθοδηγεί στην παραγωγή αυτού του Chardonnay. Από τη συγκομιδή των σταφυλιών μέχρι την οινοποίηση και την ωρίμανση του, όλα γίνονται για να σας εγγυηθούν ένα ποιοτικό κρασί που σέβεται την τυπικότητα της ποικιλίας του.
ΓΕΥΣΗ
Χρώμα: λαμπερό ανοιχτό κίτρινο με χρυσές ανταύγειες.
Μύτη: λεπτή και έντονη με νότες εσπεριδοειδών και φρέσκων αμυγδάλων.
Γεύση: πλούσια, κρεμώδης και λεπτή με εκλεπτυσμένα αρώματα λευκών σάρκινων φρούτων που ενισχύονται από μια μεταλλική νότα.
Ένα ισορροπημένο και μεταξένιο Chardonnay!
...[terdézom) ροζέ παρουσιάζει μια όμορφη ανοιχτόχρωμη ρόμπα με λαμπερούς τόνους και ένα μπουκέτο από φρέσκα φρούτα και ελαφρές νότες εσπεριδοειδών. Μια φρεσκάδα στο στόμα, φρουτώδης, ισορροπημένος και ζωντανός. Είναι ένα ελαφρύ και ισορροπημένο βιολογικό ροζέ κρασί.
Διαθέτουμε σημαντικές ποσότητες για να τροφοδοτήσουμε τις αγορές σας.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...ARIOLA MARCELLO LAMBRUSCO LANGHIRANO PARMA.
Το Lambrusco Gran Cru “Marcello” της Ariola είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό κρασί, που εντυπωσιάζει με τον πλούτο του αρώματος, τη μαλακότητα και τη φυσικότητα του φρούτου. Ένα Lambrusco που στην άμεση ευχάριστη αίσθηση του αρώματος κλείνει μέσα του μια σπάνια ποσότητα τεχνικής, πάθους και φύσης.
Χρώμα: έντονο ρουμπινί, με λεπτό αφρισμό και πλούσιο...
...Το δώρο 100% τοπικής παραγωγής.
Το δώρο περιλαμβάνει: 3 Popines αλλαντικών (Μεταξύ σαλάμι, λόντζο, καρύδι από ζαμπόν, κόππα ή αποξηραμένο βοδινό Aubrac) και μια φιάλη Petit Pont κόκκινο (Pays d'Oc).
Οι Popines: Αλλαντικά χωρίς νιτρώδη, κομμένα και συσκευασμένα σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο. 3 μοναδικά συστατικά, κρέας, αλάτι Guérande και πιπέρι Kampot IGP. Χωρίς συντηρητικά, τα αλλαντικά...
...Αυτό το βιολογικό κρασί, AGRIVERDE Passerina Terre di Chieti IGP Dharma, παράγεται από σταφύλια Passerina που καλλιεργούνται με βιώσιμο τρόπο. Η φιάλη των 75 cl περιέχει ένα νέκταρ με μοναδική γεύση και νότες τροπικών φρούτων και εσπεριδοειδών. Απολαύστε την ποιότητα και την αυθεντική γεύση αυτού του ιταλικού κρασιού από τη γη μας.
Ο αμπελώνας των Côtes du Rhône εκτείνεται στις κοινότητες Jonquières και Orange, όπου αμπέλια περίπου 35 ετών ευδοκιμούν σε αργιλώδεις-ασβεστολιθικούς εδάφους που αποτελούνται από αμμώδεις αργιλώδεις χαλίκια και μάρμαρα, προσφέροντας στη γη καφέ αποχρώσεις. Ο Mistral, ένας συχνά ισχυρός άνεμος, προστατεύει τα αμπέλια από τις κακές καιρικές συνθήκες καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξής τους, π...
...VIN IGP DU VAR BLANC "PESQUE LUNE" BIO 2019 Μπουκάλι 750 ml
Σας προτείνουμε να σερβίρετε ένα κρασί από την περιοχή Pays d'Oc Blanc με:
- Κόκκους Παιμπόλ.
- Θαλάσσιες λεπίδες.
- Γαλοπούλα γεμιστή με μήλα.
- Εστραγγισμένα καβούρια.
- Φλάν τόνου.
- Φλάν τόνου με προβατίνα.
- Ψωμί λαχανικών.
...IGP Mont Baudile 2022 (34 Hérault)
μπουκάλι 75cl
13%/vol
Syrah, Grenache, Carignan
- Σημείωση γευσιγνωσίας :
Το χρώμα είναι κόκκινο ΡΟΥΒΙΝΙ με βιολετί ανταύγειες, βελούδινο και βαθύ.
"Κρασί απόλαυσης, γεμάτο, ευχάριστο και φρουτώδες"
Φρέσκο με φρουτώδεις νότες στην πρώτη μύτη και στη συνέχεια πικάντικες νότες.
- Ο οινοπαραγωγός :
Ο σεβασμός στη Φύση και στη δουλειά του Ανθρώπου διαπνέει τους τολμηρούς οινοπαραγωγούς.
Η υπεύθυνη και διαφανής συμπεριφορά τους φαίνεται μέσα από την απόκτηση ετικετών και πιστοποιήσεων που εγγυώνται τη θέλησή τους.
... τη δεκαετία του 1970. Ο αμπελώνας σήμερα εκτείνεται σε 17 εκτάρια και διευθύνεται από το 2007 από την 8η γενιά, εκπροσωπούμενη από τον Cyril, συνοδευόμενο από τη σύζυγό του Julie.
Χωρητικότητα: 75cl
Τύπος: Γλυκό λευκό κρασί
Υπολείμματα ζάχαρης: 35g/L
Ποικιλία: 100% Gros manseng
IGP: Côtes de Gascogne
Φυλάξη: Να καταναλωθεί άμεσα και να διατηρηθεί μέχρι το 2026
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10°C...
... χειροκίνητης πατήματος του μούστου και σύντομων ανατροπών για να διατηρηθεί η φρεσκάδα των αρωμάτων. Το κρασί ωριμάζει στη συνέχεια για σχεδόν δύο χρόνια σε δεξαμενές ή πήλινες γλάστρες πριν από την εμφιάλωση.
Γευσιγνωσία: αυτό το κρασί 100% Syrah είναι μια έκρηξη από μαύρους καρπούς (μπαχάρι μαύρης σταφίδας) και μπαχαρικά με ελαφρότητα (πιπέρι, γαρίφαλο). Η ισορροπία αυτού του κρασιού προσφέρει μια μαλακή και απολαυστική γεύση αντάξια αυτού του αμπελώνα σε υψόμετρο.
Διαθέσιμες χρονιές: 2014, 2015, 2016...
Το Domaine de Mas Caron βρίσκεται στην καρδιά ενός ορεινού τοπίου, περιτριγυρισμένο από τον επιβλητικό Mont Ventoux και τις Dentelles de Montmirail στην ηλιόλουστη περιοχή PACA - Provence, στη Γαλλία. Αυτή η περιοχή είναι διάσημη για την φυσική της ομορφιά, τα φημισμένα κρασιά της και την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά. Σε μια αυθεντική ιδιοκτησία του 18ου αιώνα, παράγουμε σε έντεκα εκτάρια αμ...
...Ο ΝΟΣΤΙΜΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥ ΜΑΣ IGP ΑΡΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ SAINT JOSEPH AOC.
Ο Saint-Joseph είναι ένα κρασί με ελεγχόμενη ονομασία προέλευσης (AOC) από τον αμπελώνα της Βόρειας Ροδαυγής. Παράγεται στην δεξιά όχθη του Ροδαυγή. Η περιοχή της AOC εκτείνεται σε 26 κοινότητες των τμημάτων Αρντές και Λοάρη. Αυτή η αμπελουργική περιοχή απολαμβάνει ένα ήπιο κλίμα.
Καθαρό βάρος: 380...
...Από εδώ και όχι από αλλού, αυτό το Ροζέ είναι αντάξιο του Ρουσιγιόν, γεμάτο χρώμα, πολύπλοκο και γοητευτικό... λίγο κουραστικό επίσης σε μεγάλες δόσεις...
Ποικιλίες: Chardonnay, Macabeu
Ονομασία: IGP Côtes Catalanes Rosé
Έτος: 2019
ΕΤΙΚΕΤΕΣ: AB Ecocert
Αλκοόλ: 13% Vol / Alc
ΚΕΝΤΙΛΙΣΑΤΙΟΝ: 75 cL...
...Μουστάρδα Βουργουνδίας IGP,
παρασκευασμένη στη Μελέ της Πέτρας,
από την Εταιρεία Edmont FALLOT στη Μπούν (21), μουσταρδοποιός από το 1840.
Συστατικά: Νερό, σπόροι μουστάρδας Βουργουνδίας, Λευκό κρασί Βουργουνδίας αλιγκοτέ
Βάζο γυάλινο 190ml - Καθαρό βάρος 210gr
IGP: Μουστάρδα παρασκευασμένη στη Βουργουνδία με:
- Σπόρους μουστάρδας που παράγονται στη Βουργουνδία
- Λευκό κρασί Βουργουνδίας αλιγκοτέ...
...Ροζέ κρασί, φρέσκο και φρουτώδες. Στη μύτη, νότες από μαύρη σταφίδα, σμέουρα, φράουλες. Γεύση φρουτώδης και ευχάριστη, με έντονα τα μικρά κόκκινα φρούτα.
Κατάσταση: Νέο προϊόν
Χώρα: Γαλλία
Περιοχή παραγωγής: Κοιλάδα του Ροδανού
Ονομασία: IGP Gard
Εσοδεία: 2021
Αλκοόλ: 13°
Χωρητικότητα: 75cl...
...Γευσιγνωσία:
Μια όμορφη ένταση, βαθύ ρουμπινί χρώμα. Αρώματα κόκκινων φρούτων (κεράσια, φράουλες), με φυτικές και μπαχαρικές νότες. Λαχταριστό και φρουτώδες. Μια μεταξένια και έντονη αρμονία.
IGP OC: Merlot...
...Κρασί που προέρχεται από ένα μείγμα σταφυλιών Negroamaro (50%), Cabernet (25%) και Syrah (25%) καλλιεργημένων σε αμπελώνες. Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντιζι και Λέτσε.
Μετά από έξι μήνες σε βαρέλι, συνεχίζεται η ωρίμανση στη φιάλη.
Στη μύτη αναδύονται φρουτώδεις νότες από μύρτιλο, κόκκινο φραμπουάζ και κεράσι σε σιρόπι, με μπαχαρικά όπως κανέλα, γαρίφαλο και πιπέρι, με έντονη βαλσαμική νότα.
Χάρη στην κομψότητα των τανινών του, ταιριάζει με ζυμαρικά με βάση το κρέας, όπως τα straccetti με ραγού από μοσχάρι, κρέατα στη σχάρα όπως μοσχάρι και παϊδάκια από αρνί.
... χάλυβα για 10-12 ημέρες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 24-26°C. Στο τέλος της ζύμωσης, το κρασί ωριμάζει σε μπαρικ για 16-18 μήνες. Ακολουθεί περαιτέρω ωρίμανση σε φιάλη για τουλάχιστον 3 μήνες.
Ικανότητα παλαίωσης: 4 και περισσότερα χρόνια ανάλογα με τη σοδειά.
Χρώμα: έντονο ρουμπινί.
Αρώματα: πλούσιο και επίμονο, με νότες από καλά ώριμα κόκκινα φρούτα.
...Ενδυμασία: Syrah - Cinsault
Οινοποίηση: Άμεση πίεση, στατική απολάσπωση και ζύμωση σε ανοξείδωτη δεξαμενή στους 14" / 16" για 15 έως 20 ημέρες.
Ρούμπα ροζ ανοιχτό και λαμπερή,
Η μύτη προσφέρει αρώματα από φρέσκα κόκκινα φρούτα, καθώς και όμορφες
ανθικές νότες.
Ζωντανό και φρέσκο στο στόμα.
Χρυσό μετάλλιο από τους Gilbert και Gaillard
IGP Côtes Catalanes
Ενδυμασία: Syrah - Cinsault
Εδάφη: Αργιλο-ασβεστολιθικά...
Η συνεταιριστική κάβα των Οινοπαραγωγών του Ολερόν συγκεντρώνει περίπου είκοσι οινοπαραγωγούς στην Ίσο Ολερόν. Εκμεταλλεύονται αμπελώνες που είναι διάσπαρτοι σε όλη την περιοχή. Αυτή η ποικιλία εδαφών είναι ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα για την παραγωγή αυθεντικών κρασιών και αποσταγμάτων. Η ποικιλία της παραγωγής μας απαιτεί μεγάλη τεχνογνωσία από τους οινοπαραγωγούς και τις ομάδες μας. Παράγουμε...
...Αυτό του φελίνο, ανάμεσα στους χίλιους ιταλικούς σαλάμια, είναι το πιο γλυκό, φτιαγμένο με λίγο αλάτι, κόκκους πιπεριού και ωριμασμένο στην κοιλάδα του προσούτο της Πάρμα. Μόνο από βαριά ιταλικά χοίρους, ξεκινώντας από το “τρίτο του πάγκου” (άπαχη σάρκα, χωρίς νεύρα και με μια στρώση λίπους), πρώτα αλεσμένο σε μέτρια κοπή, στη συνέχεια ζυμωμένο με την καρύκευση (αλάτι, πιπέρι, λίγο λευκό κρασί...
Είτε είστε ιδιώτης είτε επιχείρηση, η Table Festive ξεχωρίζει για την προσαρμογή προτάσεων που ταιριάζουν στο μοναδικό θέμα της εκδήλωσής σας. Ως ειδικοί στη διακόσμηση εκδηλώσεων και στην οργάνωση εκδηλώσεων, είμαστε ο ιδανικός σας συνεργάτης για όλες τις περιστάσεις. Είτε πρόκειται για μια εταιρική βραδιά, μια βραδιά εγκαινίων ή ευχαριστιών για τους υπαλλήλους ή τους συνεργάτες σας, μια εκδήλωση...
...ΜΙΛΛΕΣΙΜΕ: 2020
CEPAGE: Sauvignon blanc.
TERROIR: Αργιλοσαθρώδες.
VINIFICATION ET ELEVAGE: Απαλή πίεση. Ζύμωση σε χαμηλή θερμοκρασία για να διατηρηθεί η αρωματική νεότητα του φρούτου. Ωρίμανση σε λεπτές οινολάσπες σε δεξαμενές inox.
APPELLATION: IGP Val de Loire Sauvignon.
NOTES DE DEGUSTATION: Λαμπερό χρώμα, ανοιχτό κίτρινο με πράσινες ανταύγειες. Έντονη, λεπτή μύτη με ανθικές νότες (γιασεμί, άνθος της αμπέλου) και εσπεριδοειδή (γκρέιπφρουτ). Ζωντανή, αρμονική γεύση γεμάτη φρεσκάδα.
ACCORD METS/VIN: Ορεκτικά, θαλασσινά, ψάρια.
TEMPERATURE DE SERVICE: 8°C.
Κουτί με 6 φιάλες των 75cl...
...Από το 2012, το Ζαμπόν της Βεντέ είναι μια Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ). Παρασκευάζεται από μια παλιά συνταγή τυπική της περιοχής του Βεντέ.
Το Ζαμπόν της Βεντέ είναι ένα ωμό ζαμπόν που τρίβεται στο χέρι με ξηρό αλάτι και περιχύνεται με κρασί. Η καφέ κρούστα του καλύπτεται με ένα μείγμα μπαχαρικών και αρωματικών φυτών, που περιλαμβάνει κανέλα, θυμάρι και δάφνη. Κάθε κομμάτι στη...