Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...ARIOLA MARCELLO LAMBRUSCO LANGHIRANO PARMA.
Το Lambrusco Gran Cru “Marcello” της Ariola είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό κρασί, που εντυπωσιάζει με τον πλούτο του αρώματος, τη μαλακότητα και τη φυσικότητα του φρούτου. Ένα Lambrusco που στην άμεση ευχάριστη αίσθηση του αρώματος κλείνει μέσα του μια σπάνια ποσότητα τεχνικής, πάθους και φύσης.
Χρώμα: έντονο ρουμπινί, με λεπτό αφρισμό και πλούσιο...
...Αυτό το βιολογικό κρασί, AGRIVERDE Passerina Terre di Chieti IGP Dharma, παράγεται από σταφύλια Passerina που καλλιεργούνται με βιώσιμο τρόπο. Η φιάλη των 75 cl περιέχει ένα νέκταρ με μοναδική γεύση και νότες τροπικών φρούτων και εσπεριδοειδών. Απολαύστε την ποιότητα και την αυθεντική γεύση αυτού του ιταλικού κρασιού από τη γη μας.
...Κρασί που προέρχεται από ένα μείγμα σταφυλιών Negroamaro (50%), Cabernet (25%) και Syrah (25%) καλλιεργημένων σε αμπελώνες. Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντιζι και Λέτσε.
Μετά από έξι μήνες σε βαρέλι, συνεχίζεται η ωρίμανση στη φιάλη.
Στη μύτη αναδύονται φρουτώδεις νότες από μύρτιλο, κόκκινο φραμπουάζ και κεράσι σε σιρόπι, με μπαχαρικά όπως κανέλα, γαρίφαλο και πιπέρι, με έντονη βαλσαμική νότα.
Χάρη στην κομψότητα των τανινών του, ταιριάζει με ζυμαρικά με βάση το κρέας, όπως τα straccetti με ραγού από μοσχάρι, κρέατα στη σχάρα όπως μοσχάρι και παϊδάκια από αρνί.
... χάλυβα για 10-12 ημέρες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 24-26°C. Στο τέλος της ζύμωσης, το κρασί ωριμάζει σε μπαρικ για 16-18 μήνες. Ακολουθεί περαιτέρω ωρίμανση σε φιάλη για τουλάχιστον 3 μήνες.
Ικανότητα παλαίωσης: 4 και περισσότερα χρόνια ανάλογα με τη σοδειά.
Χρώμα: έντονο ρουμπινί.
Αρώματα: πλούσιο και επίμονο, με νότες από καλά ώριμα κόκκινα φρούτα.
...Αυτό του φελίνο, ανάμεσα στους χίλιους ιταλικούς σαλάμια, είναι το πιο γλυκό, φτιαγμένο με λίγο αλάτι, κόκκους πιπεριού και ωριμασμένο στην κοιλάδα του προσούτο της Πάρμα. Μόνο από βαριά ιταλικά χοίρους, ξεκινώντας από το “τρίτο του πάγκου” (άπαχη σάρκα, χωρίς νεύρα και με μια στρώση λίπους), πρώτα αλεσμένο σε μέτρια κοπή, στη συνέχεια ζυμωμένο με την καρύκευση (αλάτι, πιπέρι, λίγο λευκό κρασί...
Η KingoFood πουλά προϊόντα ιταλικής εξαιρετικής ποιότητας. Αλλαντικά όπως η Finocchiona IGP, κρέατα πρώτης ποιότητας αρωματισμένα με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και άγριο μάραθο. Ή το πεκορίνο, ωριμασμένο σε σπηλιά, με έντονη γεύση. Και κρασί: Chianti Riserva - Camperchi - Πρώτη Επιλογή - D.O.C.G. Οι χρόνοι και οι τρόποι αποστολής των προϊόντων είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες. Έχουμε επιλέξει συγκεκριμένα συστήματα αποστολής με ισοθερμικό υλικό και συνθετικό πάγο που επιτρέπει τη διατήρηση των θερμοκρασιών των προϊόντων για έως και ενενήντα έξι ώρες (4 ημέρες).
... πουρές, σάλτσες, πατέ και σάλτσες. Τα ζυμαρικά μας είναι επίσης εμπλουτισμένα με λεμόνι, πορτοκάλι, μελάνι σουπιάς, ντομάτα, κουρκουμά, σπανάκι, τηρώντας την παράδοση στις πιο ζητούμενες μορφές. Οι μορφές περιλαμβάνουν τριέ, σάγκε, ορεκίττε, μακαρόνια, φύλλα ελιάς, τα σαλέντινα και ανελίνι. Για το κρασί έχουμε αναγνώριση DOC και IGP, εκτός από το ότι ανήκουμε στις κατηγορίες των ευγενών κρασιών για ορισμένες κατηγορίες.
... στην ανακάλυψη των πιο ενδιαφερόντων πραγματικοτήτων του περιφερειακού, εθνικού και διεθνούς οινικού τοπίου. Κάθε κρασί που επιλέγεται είναι αρχείο της γης, δοκιμασμένο, μυρισμένο, ακουσμένο. Κάθε όνομα, κάθε μπουκάλι είναι πρόσωπο, τοπίο, άρωμα, χρώμα και υφή της γης.
...Η εταιρεία μας βρίσκεται στην ΚΑΝΟΣΑ ΔΙ ΠΟΥΛΙΑ και δραστηριοποιείται στον τομέα της διαμεσολάβησης κρασιών χύμα γενικών, ποικιλιακών, IGT/IGP, DOC και DOCG, μούστου, συμπυκνωμένου μούστου, καθώς και βιολογικών μούστου και κρασιών που προέρχονται από όλες τις ιταλικές περιοχές. Λευκό, κόκκινο και ροζέ κρασί ΕΕ ή εκτός ΕΕ (ζητούνται σε ορισμένα ειδικά έτη έλλειψης προϊόντος) Βιολογικά κρασιά ΕΕ ή NOP και επίσης 100% Βιολογικά ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ...