...Η ψητή λαζάνια είναι ένα κλασικό cult και ένα από τα πιάτα που κάνουν διάσημη την ιταλική κουζίνα σε όλο τον κόσμο. Αυτή η εκδοχή, η πιο διάσημη από όλες, είναι καρυκευμένη με την τυπική σάλτσα ραγού από κρέας Μπολόνιας και σάλτσα μπεσαμέλ. Μια λαζάνια με ρουστίκ γεύση, ακριβώς όπως αυτή που φτιάχνεται στα ιταλικά σπίτια, έτοιμη για να απολαυθεί και που χρειάζεται μόνο να ζεσταθεί.
...Οι γεύσεις και οι λειτουργικές μίξεις για τη βιομηχανία κρέατος είναι απαραίτητες για την προετοιμασία τόσο φρέσκων όσο και ωριμασμένων κρεάτων, προσφέροντας μια πιο καθορισμένη και ευχάριστη γεύση. Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται συνήθως για να εμπλουτίσουν τις γεύσεις ή να διαφοροποιήσουν τα επεξεργασμένα κρέατα, συμπεριλαμβανομένων των τεχνών παραγωγής.
Οι γεύσεις κρέατος είναι διαθέσιμες τόσο ως μεμονωμένα συστατικά όσο και σε μίξεις, επεκτείνοντας τις επιλογές και δημιουργώντας πιάτα με μοναδικές και εκλεπτυσμένες γεύσεις.
...Αυτό το εκλεκτό κρασί έχει έντονη και γεμάτη γεύση με νότες από σκούρους καρπούς και μπαχαρικά. Παραγωγή στην Ιταλία, το MEDAINA Barolo DOCG είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του κρασιού, με 75 cl καθαρής απόλαυσης σε κάθε φιάλη. Ιδανικό για να συνοδευτεί με πιάτακρέατος ή ωριμασμένα τυριά.
... όπως είναι, φυσικά, ως απεριτίφ, αλλά κυρίως είναι εξαιρετικός ορεκτικός και εξαιρετικό συνοδευτικό, ενδεχομένως ζεσταμένο, για πιάτακρέατος.
Μέθοδος αποθήκευσης
Αποθηκεύστε σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από πηγές θερμότητας. Αφού ανοιχτεί, αποθηκεύστε στο ψυγείο (+4°C) και καταναλώστε εντός 3 ημερών.
Κωδικός: CIPO 330...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
... φρούτα σε σιρόπι.
Ο’ Friariello Napoletano, Μπρόκολο τουρσί "O sole e’ Napule" σε βάζο 960 Γρ.
Καλλιεργείται στην περιοχή του Βεζούβιου και επεξεργάζεται από τον Οκτώβριο έως τον Μάρτιο.
Αποτελεί το τέλειο λαχανικό για όλα τα πιάτα με βάση το κρέας, η χαρακτηριστική του γεύση το καθιστά κατάλληλο ως συνοδευτικό για όλα τα πιάτακρέατος, ιδανικό για μπρουσκέτες και πίτσες.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΠΟ 6
1 ΤΕΜ = ΕΥΡΩ 3,90
1 ΠΑΛΕΤΑ 50 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΠΟ 6
ΛΗΞΗ 30/06/2026
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 15 ΠΑΛΕΤΕΣ...
... παράδοσης, εξασφαλίζοντας ένα γνήσιο προϊόν που σέβεται το οικοσύστημα.
Γαστρονομικές Εφαρμογές του Λευκού Τρούφου Δεύτερη Επιλογή
Ο Λευκός Τρούφος Δεύτερη Επιλογή είναι απίστευτα ευέλικτος και κατάλληλος για πολλές χρήσεις στην κουζίνα:
• Σάλτσες και Κρέμες: Ιδανικός για τη δημιουργία πλούσιων και αρωματικών ντρέσινγκ.
• Πρώτα Πιάτα: Ιδανικός για τρίψιμο σε ζυμαρικά, ριζότι ή νιόκι.
• ΠιάταΚρέατος...
... τουλίπας.
Συνοδεία: Μπορεί να απολαύσει κανείς τόσο κατά την διάρκεια απεριτίφ, σε συνδυασμό με αλμυρές φουκατσά και μπισκότα, όσο και σερβιρισμένο με πρώτα πιάτα βασισμένα σε λαχανικά ή με δεύτερα πιάτα ψητού ψαριού ή ψητού λευκού κρέατος.
...Κοντόρνο με κομψή γεύση και έντονα αρώματα, ιδανικό για να συνοδεύει πιάτακρέατος ή για να δημιουργήσει εξαιρετικούς μεζέδες. Όλες οι μελιτζάνες και τα άλλα υλικά επιλέγονται ξεχωριστά.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Φρέσκες μελιτζάνες (τηγανισμένες ξεχωριστά σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο), φρέσκες κόκκινες πιπεριές (τηγανισμένες ξεχωριστά), πελτέ ντομάτας, κάππαρη, φρέσκες καρότες, κρεμμύδι, ΦΡΕΣΚΟΣ ΣΕΛΑΡΙ...
... μπαχαρικά. Αφήνεται να ωριμάσει για περισσότερες από 80 ημέρες σε περιβάλλον με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία. Όταν κοπεί λεπτά, λιώνει στο στόμα. Συνιστάται για ορεκτικά και ως συστατικό που προστίθεται σε πρώτα πιάτα, δεύτερα πιάτα και πίτσες.
Κατηγορία: Χοιρινά αλλαντικά Καλαβρίας
Βάρος: 500/500g
Βάρος: 0.550 kg
Συστατικά: Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά
Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη
Αντιοξειδωτικά: E301
Συντηρητικά: E250-E252...
... Biobontà, έχει μια έντονα φρουτώδη ξινή γεύση. Μια σάλτσα που συνδυάζει δύο πραγματικά ειδικά τρόφιμα, δύο superfoods: το παντζάρι είναι πλούσιο σε βιταμίνες της ομάδας B, φολικό οξύ και αντιοξειδωτικά; το ξίδι ροδιού, που μπορεί να μειώσει το λίπος σε παχύσαρκους ανθρώπους, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, ευεργετικό για τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και της καρδιακής δραστηριότητας. Χρησιμοποιείται όπως μια κανονική Κέτσαπ σε πιάτακρέατος, κυρίως λευκού, μαλακά τυριά, λαχανικά, σεϊτάν και τόφου. Αλλά ξεχωρίζει για να ντύσει πιάτα σούσι.
... παμπ.
Εύκολη στη χρήση και στον καθαρισμό, η σχάρα έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε εντατική χρήση, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις με την πάροδο του χρόνου. Επιλέγοντας τη διπλή σχάρα από χυτοσίδηρο RM2 Beckers σημαίνει ότι προσφέρετε στους πελάτες σας πιάτα ψημένα υψηλής ποιότητας, προετοιμασμένα γρήγορα και εύκολα.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
Υπηρεσία
... dona και πιάτα). Όπως το duplex χαρτί, το ειδικό πολυμερικώς επικαλυμμένο χαρτί μας χρησιμοποιείται συνήθως σε πάγκους αλλαντικών για την περιτύλιξη φέτες τυριού, κρύου κρέατος και ψαριού, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με οποιαδήποτε άλλα φρέσκα τρόφιμα που χαρακτηρίζονται από υψηλή υγρασία και παρουσία λίπους ή ελαίου. Διατίθεται συνήθως σε βάρη που κυμαίνονται από 40 – 69 gsm, αυτό το ειδικό...
...καρπάτσιο κρέατος και ψαριού, ομελέτες και φριτάτες, προετοιμασία σαλτσών και σάλτσες, τοστ, μεζεδάκια για απεριτίφ, γαρνιτούρες, πίτσες και καλτσόνε.
Μέγιστη διάρκεια συντήρησης: 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.
Διαθεσιμότητα: Γενικά πάντα διαθέσιμο.
Τρόπος συντήρησης: Αφού ανοιχθεί, καλύψτε με ελαιόλαδο, διατηρήστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός λίγων ημερών.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Μαύρη τρούφα Estivo (Tuber Aestivum); Ελαιόλαδο EVO; Αλάτι; Αρώματα; Αντιοξειδωτικό: Ασκορβικό οξύ.
κουτί 6 τεμαχίων...
...Η ρόκα έχει φύλλα με έντονη γεύση και αρωματική γεύση. Είναι ένα ιδανικό συνοδευτικό για πιάτακρέατος και/ή ψαριού. Συνοδεύει επίσης καλά και άλλα λαχανικά, και προσθέτοντας γαρίδες και σολομό μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό κυρίως πιάτο. Την καλλιεργούμε με παραδοσιακές μεθόδους που ακολουθούμε και ενημερώνουμε τον καταναλωτή για όλη την παραγωγική διαδικασία, τηρώντας πλήρως τα πρότυπα ποιότητας της Ιταλίας και της Ευρώπης.
... και την κομψή και μακράς διάρκειας επίγευση.
Είναι ένα κρασί που ταιριάζει εξαιρετικά με τις πιο εκλεκτές και εκλεπτυσμένες λιχουδιές. Ιδανικό για να συνοδεύσει τυριά μεγάλης δομής και γεύσης ή σημαντικά πιάτακρέατος.
... Bauer (10 γρ.) σε λίγο λάδι ή νερό στην κατσαρόλα, αποκτώντας έτσι τη βάση για να μαγειρέψετε τα επιθυμητά πιάτα. Στη συνέχεια, προχωρήστε στην προετοιμασία κρέατος, ψαριού, λαχανικών ή σαλτσών σύμφωνα με την προτιμώμενη συνταγή, ελέγχοντας την ενδεχόμενη ανάγκη για αλάτι προς το τέλος του μαγειρέματος.
... καθαρότητά του διακρίνεται από τη λεπτή και ευχάριστα φρουτώδη γεύση του. Συνδυάζεται τέλεια με όλα τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας και τις διατροφικές δίαιτες, κυρίως ωμό σε σαλάτες ή με λαχανικά. Νόστιμο και ευχάριστα αρωματισμένο, το Λάδι Cannelle αναδεικνύει πολύ καλά τη γεύση της κουζίνας σε σάλτσες, ντρέσινγκ και με όλα τα είδη κρέατος ή ψαριού.
... παραγγείλετε άφθονες πιάτακρέατος και ψαριού, χαρακτηριστικά της μεσογειακής κουλτούρας. Μια από τις φιλοσοφίες του Green Tower είναι να συνδυάζει τις τυπικές γεύσεις της περιοχής της Τρέντο με τις πιο εκλεπτυσμένες και δημοφιλείς γεύσεις της εποχής. Στο εσωτερικό του καταστήματος υπάρχει η κάβα μας, όπου φυλάσσονται με περηφάνια τα καλύτερα κόκκινα και λευκά κρασιά της περιοχής Τρεντίνο Άλτο...
... εκτείνεται από το ηφαίστειο Έτνα μέχρι το αρχαίο θέατρο, ενώ οι διακοσμημένες αίθουσες αναβιώνουν την κομψότητα της Σικελίας του γατόπαρδου. Η αριστεία και η ικανότητα του σεφ στην προετοιμασία μοναδικών, δημιουργικών και πολύ εκλεπτυσμένων πιάτων, καθώς και η μεγάλη επαγγελματικότητα του προσωπικού της αίθουσας, καθιστούν το εστιατόριο το πιο περιζήτητο από τους πελάτες και τους τουρίστες. Πρώτα πιάτα θαλασσινών και σπεσιαλιτέ κρέατος της σικελικής παράδοσης συνδυάζονται με τις καλύτερες ετικέτες εθνικών και διεθνών κρασιών.
...ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια το χρησιμοποιούν για να παρασκευάσουν παγωτά, ζυμαρικά, αποκλειστικά πρώτα και δεύτερα πιάτακρέατος και ψαριού. • Το καφέ για να παρασκευάσει τον πρώτο και μοναδικό καπουτσίνο βουβαλιού 100% φυσικό και ιταλικό.
... ξηρού. Σήμερα, όμως, μπορούμε να ανακαλύψουμε ένα πραγματικό "ουράνιο τόξο" αλάτων κάθε είδους στα ράφια των καταστημάτων και των σούπερ μάρκετ κοντά στο σπίτι: επιτέλους υπάρχουν άλατα που προσθέτουν περισσότερα χρώματα και δημιουργικότητα στην κουζίνα μας. Ας δούμε ποια είναι τα κύρια και ας ξεκινήσουμε με το πιο ιδιαίτερο από όλα: το αλάτι με μπαλσάμικο - η εκκεντρική του χρωματική απόχρωση προέρχεται από την επεξεργασία με εκχύλισμα μπαλσάμικου και μπαχαρικών - έχει πάντα εκτιμηθεί στα πιάτακρέατος για την πλούσια γεύση και τα διαφορετικά αρώματα του (18 συνολικά) και τα αρώματα.
Εστιατόρια στην ακτή Αμάλφι, ειδικότητες κρέατος και ψαριού στη σχάρα, καλό φαγητό, χαμηλές τιμές. Από το 1994, το Εστιατόριο Πιτσαρία Αντίκο Μουλίνο στη Βιέτρι σούλ Μάρε, μια όμορφη τοποθεσία στην Ακτή Αμάλφι, προσφέρει στους πελάτες του παραδοσιακά πιάτακρέατος και ψαριού στη σχάρα, μαεστρικά προετοιμασμένα από τον σεφ Αντόνιο Καρμάντο, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές ναυτικές παραδόσεις των...
... καταναλωτή. Είμαστε ειδικοί στην εκτροφή και σφαγή κρέατος Grass Fed, το ανώτερης ποιότητας κρέας που τρέφεται αποκλειστικά με χόρτο στη Lessinia. Στα καταστήματά μας διαθέτουμε επιλεγμένα κρέατα βοοειδών, μοσχαρίσιο, χοιρινό, άγριο κρέας και πουλερικά, καθώς και έτοιμα πιάτα και βιολογικά προϊόντα.
... εκφρασμένη με εξαιρετικά πιάτα φρέσκου ψαριού, κρέατος, αλλαντικών και την άμεση παραγωγή ζυμαρικών και γλυκών. Για να συνοδεύσετε τα πιάτα μας, στο τραπέζι δεν λείπει μια επιλογή κρασιών από το Oltrepò Pavese, καθώς και εθνικές ετικέτες και αποστάγματα. Εδώ μπορείτε επίσης να απολαύσετε μια φανταστική πίτσα στο μέτρο ψημένη στον ξυλόφουρνο μας, ή να αφήσετε να σας προτείνουν τις προτάσεις της ημέρας. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ... ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ... ΨΗΣΙΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ...
Η Locanda del Gianpy είναι ένα εστιατόριο πίτσας στην καρδιά του Σαν Ντονάτο Μιλανέζε. Στο κατάστημα μπορείτε να απολαύσετε πίτσες αποκλειστικά χωρίς προζύμι, πιάτα που σχετίζονται με τη μεσογειακή κουζίνα, με μεγάλη ποικιλία κρέατος, ψαριού και σπεσιαλιτέ από τη Σαρδηνία. Ευρεία επιλογή πιάτων για κάθε γούστο, σερβιρισμένα από ένα εξειδικευμένο προσωπικό και συνοδευόμενα από μια προσεκτική...
... artigianale, affiancati da moderni processi produttivi. Per questo siamo in grado di fornire una vasta gamma di prodotti d’altissima qualità con un servizio veloce ed efficiente.", "Greek": "Είμαστε μια χειροποίητη επιχείρηση. Παράγουμε έτοιμα πιάτα (μόνο κυρίως πιάτα και μια σούπα με 10 λαχανικά και προσθήκη ζυμαρικών), σάλτσες ψαριών, μανιταριών, κρέατος, λαχανικών, αματρίτσιανα, πέστο τζενοβέζε...
...ντομάτα και σπανάκι. Το εστιατόριο, που κατά τη διάρκεια της ημέρας προσφέρει μια ευρεία επιλογή από πρώτα και δεύτερα πιάτα, το βράδυ μεταμορφώνεται σε σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του κρέατος. Το εστιατόριο βρίσκεται στο Σαν Ντονάτο Μιλανέζε, στη Via Agadir, 22, στην επαρχία του Μιλάνου. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κάνετε κράτηση, μπορείτε να καλέσετε τον αριθμό 335 8293775.