Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
... λωρίδες με άρωμα κοτόπουλου, που κυμαίνονται από περίπου 1,5 έως 8 εκ. σε μέγεθος, και είναι συσκευασμένο σε σακούλα PE μέσα σε χαρτοκιβώτιο 12kg. Αυτό το ευέλικτο προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα φυτικά πιάτα όπως γυροσπίτα, στιφάδο, nuggets, σαλάτες κοτόπουλου και πίτσες.
... διατροφή χωρίς γλουτένη.
52g - 75%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 3.95g - 20%
Υδατάνθρακες 18.67g - 7%, εκ των οποίων σάκχαρα 4.63g - 5%
Πρωτεΐνη 21.4g - 43%
Ίνες 9.9g
Αλάτι 0.048g < 1% * RWS - Τιμή αναφοράς τροφίμων
<strong> Χρήση </strong>
Η αμυγδαλόσκονη είναι κατάλληλη για πολλά πιάτα, ιδιαίτερα για γλυκά πιάτα: τηγανίτες, μάφινς, βάφλες, γλυκές τορτίγιες, διάφορους τύπους ψησίματος. Μπορεί επίσης να είναι μια προσθήκη στις προσφορές κρέατος.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Ανάλογα με τη μέθοδο επεξεργασίας, το κριθάρι, το μαργαρίτα κριθάρι είναι ολόκληρο σιτάρι κριθαριού, χωρίς το φλοιό. Οι κριθάριες είναι πλούσια πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β, ιδιαίτερα των βιταμινών B1, B2 και B6, καθώς και βιταμινών E, K, PP, φολικού οξέος και πυριτίου, ψευδαργύρου, ασβεστίου, μαγγανίου και χαλκού.
Το μαργαρίτα κριθάρι είναι ιδανικό για διάφορους τύπους σαλτσών, συμπεριλαμβανομένων των μανιταριών και του κρέατος. Μπορεί επίσης να είναι ένα εξαιρετικό συστατικό σε πιάτα όπως τα λαχανοντολμάδες, καθώς και σε γεμιστά λαχανικά.
... ως υποκατάστατο κρέατος στη χορτοφαγική μαγειρική. Το σεϊτάν, ένα δημοφιλές υποκατάστατο κρέατος, παρασκευάζεται από τη Ζωτική Γλουτένη Σίτου. Χρησιμοποιείται επίσης στην παραγωγή τροφών για κατοικίδια και σε ζωοτροφές για ψάρια, μοσχαράκια και γουρουνάκια.
...Τα φασόλια White Kidney Bean Bianchi di Spagna προέρχονται από την Κεντρική και Νότια Αμερική. Καλλιεργούνται ευρέως στη Νοτιοανατολική Πολωνία. Είναι μια ποικιλία που χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά όπως ο φώσφορος, το ασβέστιο και το κάλιο. Το όμορφο Jaś Karłowy είναι ιδανικός υποκατάστατος του κρέατος σε μια χορτοφαγική διατροφή, καθώς έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε εύπεπτη, θρεπτική πρωτεΐνη. Είναι τέλειο ως προσθήκη σε πιάτα μιας κατσαρόλας. Χρησιμοποιείται ευρέως στη χορτοφαγική κουζίνα.
... έχουν ξανασυναντηθεί, ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Απαιτούνται τρία βήματα για την προετοιμασία ενός εκλεκτού πιάτου:
- Ζεστάνετε την πέτρα
- Τοποθετήστε ένα κομμάτι κρέατος στην πέτρα
- Σερβίρετε το σύνολο στο τραπέζι
Μυστικό του STEAK ROCK:
Ο πιο σημαντικός παράγοντας ολόκληρης της διάταξης είναι η ειδικά επιλεγμένη πέτρα από ηφαιστειακή λάβα. Εξορύσσεται από τη νότια πλαγιά ενός από τους πέντε πιο επικίνδυνους ηφαιστες του κόσμου, που βρίσκεται στην Απεννίνικη Χερσόνησο.