... απολαύσει δύο ορεινές περιόδους. Στο εσωτερικό, ανακαλύπτουμε ένα ζαμπόν έντονου κόκκινου χρώματος με μεγάλη παρουσία λευκών και καθαρών ραβδώσεων, καθώς ο χοίρος 100% ιβηρικός έχει έως και 75% του λίπους του ενσωματωμένο στους μύες. Το σύνολο φαίνεται λαμπερό χάρη σε αυτό.
...Κέντρο από αποσπασμένο ζαμπόν. Παρουσιάζει ροζ χρώμα, εξαιρετική γεύση, βαθύ άρωμα και μαλακό λίπος.
Χειροποίητα κομμάτια, χαμηλά σε αλάτι και με ωρίμανση 24-30 μηνών.
Διαδικασία Παραγωγής: Κοπή σε ζεστό, ψύξη, κοπή σε V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση, ξεκούραση σε κελάρι και αποσπασμένο.
Βάρος: 1,600 Kg
Συνθήκες διανομής και μεταφοράς: Εάν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παραγωγής: Κοπή σε ζεστό, ψύξη, κοπή σε V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση, ξεκούραση σε κελάρι και αποσπασμένο.
Βάρος: 1,600 Kg...
...Το χορίθο από ιβηρικό χοίρο που τρέφεται με βελανίδια είναι ένα προϊόν που παρασκευάζεται παραδοσιακά με τα καλύτερα μπαχαρικά και επιλεγμένα κρέατα. Τα συστατικά του και η ελεγχόμενη ωρίμανση καθιστούν αυτό το προϊόν μια εξαιρετική λιχουδιά.
...Ένα εξαιρετικό ζαμπόν που τρέφεται με βελανίδια και απολαμβάνεται μετά από 36 μήνες φυσικής ωρίμανσης στην κάβα.
Το βάρος κάθε κομματιού είναι περίπου 8 κιλά και προέρχεται από ιβηρικά χοίρους που τρέφονται μόνο με φυσικά βελανίδια.
PESO:7-9.50 kg...
...Η Pluma Ibérica είναι ένα κομμάτι κρέατος που χαρακτηρίζεται από την τρυφερότητα και την εξαιρετική γεύση του, αποτελώντας ένα από τα πιο εκτιμημένα μέρη του ιβηρικού χοίρου. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για ψήσιμο ή μαγείρεμα στη σχάρα, προσφέροντας μια γαστρονομική εμπειρία που αναδεικνύει τις μοναδικές ποιότητες του ιβηρικού κρέατος. Εκτρεφόμενοι ελεύθερα και τρεφόμενοι με βελανίδια, οι...
...3 κουτιά ανά στρώση; 7 στρώσεις ανά παλέτα.
Χρώμα: Χαρακτηριστικό από ροζ έως μωβ κόκκινο.
Όψη: Εξωτερικά: Τυπική, συνεκτική. Στο κόψιμο: Συνεκτική, με νευρώσεις και χαρακτηριστική.
Γεύση: Κρέας με λεπτή γεύση. Το εσωτερικό λίπος είναι πολύ αρωματικό και ρευστό, λιώνει στο στόμα πλημμυρίζοντας τον ουρανίσκο με μια ασύγκριτη γεύση γεμάτη αποχρώσεις, έντονη και παρατεταμένη.
Άρωμα: Αρωματικό και λεπτό.
Υφή: Λεπτή και ομοιογενής. Λίγο ινώδης, χωρίς κολλώδη υφή ή μαλάκωμα.
...Επόμενο
Ζαμπόν που προέρχεται από 100% ιβηρικά χοίρους που εκτρέφονται ελεύθερα στις δεhesas και τρέφονται κατά την τελευταία φάση πάχυνσής τους με φυσικά λιβάδια, αρωματικά βότανα και βελανίδια.
... Brisa
Οι χοίροι Ιβηρικής Brisa διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τους διακρίνουν σημαντικά από τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα προϊόντα Ιβηρικής μέγιστης ποιότητας. Είναι δείγματα με γενετική ιστορία, η προέλευση των οποίων προέρχεται από μια υποείδος της Μεσογείου του Sus Scrofa Mediterraneus, αυτόχθονες των διάσημων dehesas της Ισπανίας, κυρίως τοποθετημένες στη Σαλαμάνκα.
Η διαδικασία...
...Παλέτες προερχόμενες από ιβηρικούς χοίρους που εκτρέφονται ελεύθερα στις Δεχέσες της Εξτρεμαδούρα, τρέφονται αποκλειστικά με βελανίδια κατά την περίοδο της μανταρινιάς. Παλέτα με ωρίμανση άνω των 24 μηνών.
Η εξαιρετική γεύση του ιβηρικού βελανιδιού σε μικρότερη μορφή.
...Το Χοιρινό Ώμου Αλτα Γαστρονομία από Χοίρους που Τρέφονται με Βελανίδια ξεχειλίζει από έντονη γεύση και τη φρεσκάδα των λιβαδιών. Το έντονο χρώμα και το άρωμά του μας μεταφέρουν κατευθείαν στο φυσικό κελάρι όπου τα χοιρινά ώμου έχουν ωριμάσει για περισσότερα από τρίαμισι χρόνια, έτοιμα να ενθουσιάσουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους με την απόλυτα τέλεια δόση αλατιού. Μόνο τα πιο εξαιρετικά κομμάτια ταξινομούνται ως Αλτα Γαστρονομία.
... που αφορά αποκλειστικά την εκτροφή του ιβηρικού χοίρου, που αφήνεται να βοσκήσει ελεύθερα για τουλάχιστον τέσσερις μήνες, γενικά από τον Οκτώβριο έως τον Φεβρουάριο), τρέφεται με βελανίδια (las bellotas στα ισπανικά).
Το λόμο ιβηρικό puro της “Cinco Jotas” χαρακτηρίζεται από μια ελαφριά πικάντικη και καπνιστή επίγευση.
Καθαρό Βάρος: 450 γρ / 900 γρ
Παρουσίαση: λόμο συσκευασμένο κενό αέρος, μέσα σε έναν αυθεντικό κυλινδρικό χάρτινο περιτύλιγμα.
...Η υψηλότερης ποιότητας Ιβηρική Χοιρομέρι τροφοδοτημένο με βελανίδια 100% Ιβηρικό, κομμένο με μαχαίρι και συσκευασμένο σε κενό.
Προμηθεύουμε μόνο B2B, περισσότερες πληροφορίες εδώ:
https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/
Ελάχιστη παραγγελία: 25 χαρτοκιβώτια (1.000 τεμάχια). Τιμή 25 χαρτοκιβωτίων: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Σαλαμάνκα (Ισπανία)
Διάρκεια ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής. Βάρος χαρτοκιβωτίου: 6,55 κιλά.
Χρόνος παράδοσης: προς διαπραγμάτευση.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ: Ψυγείο 5ºC.
Η Aibar Selección είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή και διανομή ζαμπόν, αλλαντικών, τυριών και άλλων προϊόντων. Όλα τα προϊόντα που εμπορευόμαστε είναι υψηλής ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές.
Διαθέτουμε έναν εκτενή κατάλογο προϊόντων, μεταξύ των οποίων: ζαμπόν ιβηρικού απόβελανίδια, πόδι ιβηρικού ζαμπόν, ιβηρικό σαλάμι, ωριμασμένο...
...Η διαδικτυακή κατάστημα αλλαντικών και ιβηρικών ζαμπόναπόβελανίδια και Pata Negra, παραγόμενα στις δασικές εκτάσεις της Ανδαλουσίας και της Εξτρεμαδούρας. Διανομή στην Ευρώπη (Ισπανία, Ιταλία, Μπενελούξ, Γαλλία, Πορτογαλία, Γερμανία, Αυστρία, Αγγλία, Νορβηγία, Ελβετία), Λατινική Αμερική, Ρωσία και Κίνα. Τα προϊόντα φέρουν την επωνυμία "Selección Jabugo Nature, S.L."...
Στο El Catedrático θα βρείτε 100% ιβηρικούς ζαμπόν και ώμους απόβελανίδια, με όλες τις εγγυήσεις ποιότητας και γεύσης που η εμπειρία, η αφοσίωση και η παράδοση έχουν προσφέρει στα προϊόντα μας.
...Είμαστε κτηνοτρόφοι, έχουμε ένα καλό χοίρο και από αυτόν παράγουμε τα καλύτερα προϊόντα. Παρακολουθούμε τους χοίρους μας από την ανατροφή μέχρι τη σφαγή, γεγονός που μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε τα εξαιρετικά μας ζαμπόν, παλέτες, λόμους και αλλαντικά απόβελανίδια. Ένας εξαιρετικός ιβηρικός χοίρος που εκτρέφεται στην ύπαιθρο, από τον οποίο αποκτούμε την πιστοποίηση "Bellota 100% Ibérico" και...
Είμαστε παραγωγοί από τα καλύτερα ζαμπόν, παλέτες και αλλαντικά ιβηρικής προέλευσης. Διαθέτουμε δικές μας εκτάσεις, αίθουσες κοπής και ξηραντήρια στο Χαμπούγκο (Ουέλβα). Προσφέρουμε ζαμπόναπόβελανίδια, από ελεύθερη βοσκή και από εκτροφή, αλλαντικά δικής μας παραγωγής και φρέσκο και κατεψυγμένο κρέας ιβηρικού χοίρου.
... διασφαλίζουν μια καλύτερη και σωστή παραγωγή. Επαγγελματική υπηρεσία κοπής ζαμπόν Αν θέλετε να απολαύσετε το μεγαλύτερο λιχουδιά της ισπανικής γαστρονομίας και να προσθέσετε μια πινελιά εκλεπτυσμένου, κομψού και καλού γούστου σε οποιαδήποτε εκδήλωση, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να...
... που έχει με τη φυλή Duroc. Για παράδειγμα: “75% ιβηρικό” θα ήταν αποτέλεσμα μητέρας 100% ιβηρικής και πατέρα, που είναι αποτέλεσμα μητέρας 100% ιβηρικής και πατέρα διασταυρωμένου με χοίρο Duroc.
Όσον αφορά τη διατροφή:
Ζαμπόναπό Βελανίδι: Προέρχεται από ιβηρικό χοίρο που εκτρέφεται ελεύθερα στις δασικές εκτάσεις και που τους τελευταίους μήνες της ανάπτυξής του έχει τροφοδοτηθεί με φυσικά χόρτα και βελανίδια.
Ζαμπόναπό Κρέας Πεδίων: Προέρχεται από ιβηρικό χοίρο που εκτρέφεται...
Πουλάμε μια απίστευτη γαστρονομική εμπειρία. Τα καλύτερα ιβηρικά ζαμπόναπόβελανίδια, κομμένα στο χέρι από τους Μάστερ Τέχνης του Ζαμπόν. Ένα πολυτελές προϊόν για κάθε εκδήλωση, για ένα αποκλειστικό δώρο ή εταιρικό δώρο. Ένα μοναδικό προϊόν ως δώρο, ένα εξαιρετικά πρωτότυπο γαστρονομικό δώρο: το πιο αποκλειστικό Ιβηρικό Ζαμπόν στον κόσμο, ένα διαφορετικό αξέχαστο δώρο.
... είναι πολύ γνωστό για τη μοναδική του γεύση. Παρασκευάζεται στη Σιέρα της Ουέλβα υπό μοναδικές μικροκλιματικές συνθήκες και προέρχεται από τον ιβηρικό χοίρο που εκτρέφεται ελεύθερα μέσα στη δέσα και τρέφεται κατά τη διάρκεια της μανταρινιάς αποκλειστικά με βελανίδια και φυσικά χόρτα. Υπάρχει επίσης το ζαμπόν με μαύρο πόδι, το οποίο είναι ένα θεμελιώδες και κύριο προϊόν της ισπανικής γαστρονομίας. Μαζί...
Εμπουτίδος και Ζαμπόν Λος Σερράνος. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με παραδοσιακό χαρακτήρα και εκτενή εμπειρία στον τομέα του ζαμπόν και των αλλαντικών. Βρισκόμαστε στην καρδιά του Κάμπου Τσάρο της Σαλαμάνκα. Οι Σερράνος ασχολούνται με την παραδοσιακή παραγωγή ιβηρικών αλλαντικών και ιβηρικών ζαμπόναπόβελανίδια, ενώ έχουμε δύο σαφώς διαφοροποιημένες γραμμές παραγωγής. 1. Η παραγωγή...
Η Pedro Nieto είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που βρίσκεται στην περιοχή Guijuelo (Σαλαμάνκα) και ασχολείται με την παραδοσιακή παραγωγή ιβηρικών ζαμπόν, ιβηρικών παλετών και ιβηρικών αλλαντικών απόβελανίδια.
Το ιβηρικό ζαμπόν είναι το βασικό κομμάτι του ιβηρικού χοίρου, προέρχεται από ενήλικους χοίρους ιβηρικής ράτσας. Είναι ένα προϊόν που παρασκευάζεται από την πίσω άκρη ή το πόδι, το...
... ξηραίνουμε στο Γκουιχέλο. Τα γραφεία και η κεντρική μας αποθήκη βρίσκονται στην Αλκοβέντας. Είμαστε προμηθευτές κρέατος ιβηρικού χοίρου. Τα προϊόντα που σας προσφέρουμε είναι: πλάκα, μυστικό και φιλέτο. Και σε ωριμασμένα προϊόντα: ιβηρικό ζαμπόν, ιβηρικός ώμος, γεμιστή πρέσα, γεμιστό λαιμό, χορίθο και σαλάμι. Είμαστε εμπλεκόμενοι σε κάθε μέρος της διαδικασίας από την εκτροφή μέχρι την εμπορία και διανομή του κρέατος και των ωριμασμένων προϊόντων. Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Η ιστοσελίδα μας www.navarretintoibericos.com...
Επιλεγμένα προϊόντα από την Ανδαλουσία, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, προσούτο απόβελανίδια Jabugo, κρασιά της Ανδαλουσίας, κονσέρβες ψαριών από την Ανδαλουσία, αλατισμένα προϊόντα. Ο καλύτερος ζαμπόν του κόσμου - Ζαμπόναπό την Ουέλβα. Αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας σε όλη την Ευρώπη, Ρωσία, ΗΠΑ, Καναδά και Νότια Αμερική. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.selectandalucia.com...
... που έχουν ταϊστεί με ζωοτροφές, τα ζαμπόναπό σιτηρέσιο πεδίου, επιπλέον, έχουν ταϊστεί σε ελευθερία στη δασική περιοχή, αν και όχι μέχρι την τελική φάση πάχυνσης και τελικά, βρίσκουμε το ιβηρικό ζαμπόν βελανιδιάς, το οποίο προέρχεται από χοίρους που τρέφονται κατά τους τελευταίους μήνες της ζωής τους με βελανίδια, φυτά και χόρτα.
... φελλοφόρους δρυς, τρώγοντας βελανίδια, τρούφες και χόρτα από το χωράφι. Η απόδοση και η ποιότητα του ζαμπόναπό το ibericosdelujo.com προέρχονται από τα εκτάρια που διαθέτουν τα ζώα μας και την υγιή ανάπτυξή τους κατά τη διάρκεια της ζωής τους.
... ιβηρικό απόβελανίδια, 100% βελανίδι, από ελεύθερη βοσκή ή από ιβηρική εκτροφή. Στη σημερινή εποχή, τα περισσότερα γκουρμέ προϊόντα συνοδεύονται από πιστοποιητικά και ετικέτες που διασφαλίζουν την προέλευσή τους. Στο Elige Tu Ibérico έχουμε δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο σύστημα αναγνώρισης για ιβηρικά ζαμπόν, που αναγνωρίζει τόσο την ποιότητά τους όσο και την προέλευσή τους. Αν θέλετε τα ζαμπόν σας να αναγνωρίζονται για την ποιότητά τους, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και προσθέστε αξία στο προϊόν σας.