... λειτουργικό και ευχάριστο ποτό χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή τεχνητών προϊόντων.
Ένα Βιολογικό και Οικολογικό Ποτό για μια Φυσική Εμπειρία
Παραγόμενο με σεβασμό στις πρακτικές της βιολογικής γεωργίας, το Diz Verveine εντάσσεται σε μια οικολογική προσέγγιση. Καλλιεργούμε τα φυτά μας χωρίς φυτοφάρμακα, για να προσφέρουμε ένα καθαρό και φυσικό ποτό, εμπλουτίζοντας τις σειρές ευεξίας των βιολογικών...
... εναλλακτική λύση με λίγες θερμίδες και χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, γεγονός που το καθιστά δημοφιλή διατροφική επιλογή για όσους επιθυμούν να μειώσουν την κατανάλωση ζάχαρης.
Χαρακτηριστικά:
Φυτική Προέλευση: Το xylitol εξάγεται από φυτικές πηγές, κυρίως από τον φλοιό της σημύδας, γεγονός που το καθιστά μια φυσική επιλογή για να γλυκάνετε τα τρόφιμα και τα ποτά σας.
Χαμηλός Γλυκαιμικός Δείκτης: Με χαμηλό...
... και ευρεία μαγειρική χρήση. 15% RWS*Λίπος: 0 g - 0% περιλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων: 0 g - 0% Υδατάνθρακες: 71 g - 27%, περιλαμβανομένης της ζάχαρης: 69 g - 77% Ίνες: 5,8 g Βιολογικό: 0 g - 0% Αλάτι: 0,05 g - 1% *Αναφορά διατροφικής αξίας & Nbsp; <strong> Το ...
...γλουτένη, αυγά, γάλα και ξηρούς καρπούς. Η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βιολογική εναλλακτική λύση για τη ζάχαρη από τεύτλα σε διάφορα αρτοσκευάσματα ή άλλα τρόφιμα στα οποία επεξεργάζεται. Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο σε σκόνη BIO: Η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο σε σκόνη BIO της VehGro είναι ένα βιολογικά πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας. Χάρη σε αυτή την πιστοποίηση...
...Η ξυλιτόλη σε μορφή ζάχαρης σε σκόνη έχει γεύση παρόμοια με αυτή της κανονικής ζάχαρης και διαθέτει σχεδόν την ίδια γλυκύτητα. Η εναλλακτική ζάχαρη σε σκόνη γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στη ζαχαροπλαστική, καθώς μπορεί να αντικαταστήσει τη ζάχαρη σχεδόν ισότιμα. Αυτό το προϊόν έχει δροσιστική επίδραση στο τελείωμα και υποτίθεται ότι έχει θετική επίδραση στην υγεία των δοντιών.
...Η συμπυκνωμένη έγχυση 100% στέβια προέρχεται αποκλειστικά από τα φύλλα του φυτού Stevia rebaudiana. Αυτή η έγχυση προσφέρει μια υγιεινή και χωρίς θερμίδες εναλλακτική λύση στους τεχνητούς γλυκαντές, ιδανική για όσους επιθυμούν να μειώσουν την κατανάλωση ζάχαρης ενώ απολαμβάνουν μια φυσική γλυκύτητα.
...Η δελεαστική νόστιμη γεύση της καστανής ζάχαρης - τώρα ως χαμηλών θερμίδων ερυθριτόλη! Ιδανικό για εκλεπτυσμένα επιδόρπια, κοκτέιλ καθώς και για γλυκαντικά φαγητών & ποτών. Παρασκευάζεται χωρίς γενετική τροποποίηση από ερυθριτόλη καλαμποκιού.
- καραμελωμένο
- χωρίς ζάχαρη
- χαμηλών θερμίδων - μόνο 1 θερμίδα ανά 100 γρ
Η συνειδητή εναλλακτική λύση στη καστανή ζάχαρη!
Προέλευση: Γαλλία
Συσκευασία: 20 κιλά σακούλες...
... βακτήρια Streptomyces, για να παραχθεί η ξυλιτόλη. Μετά τη ζύμωση, χρησιμοποιούνται μέθοδοι καθαρισμού όπως η διήθηση και η κρυστάλλωση για να τελειοποιηθεί η Οργανική Ξυλιτόλη. Το παραγόμενο προϊόν προσφέρει μια φυσική και βιώσιμη εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές ζάχαρες, χρησιμοποιούμενη ευρέως σε τρόφιμα, ποτά και φαρμακευτικά προϊόντα.
EC αριθμός:201-788-0
Μοριακός Τύπος:C5H12O5
CAS αριθ.:87-99-0...
...Τα NutriPur Λαχανικά Σνακ υπόσχονται πολύχρωμη διασκέδαση με λαχανικά!
Τα αποξηραμένα λαχανικά είναι η ιδανική εναλλακτική λύση για τα συμβατικά σνακ και μια υπέροχη προσθήκη σε φρέσκα λαχανικά.
Ο αποξηραμένος αρακάς είναι υπέροχος σε σαλάτα, σούπα, μπολ ή απλά ως σνακ.
Εδώ υπάρχει μόνο λαχανικό! Τελείως χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή άλλων πρόσθετων ουσιών.
Χάρη στην επανασφραγιζόμενη σακούλα, οι αποξηραμένοι αρακάδες μπορούν να μεταφέρονται άψογα και στο δρόμο.
Τα λαχανικά σνακ διατίθενται επίσης σε γεύσεις καλαμποκιού, πιπεριάς ή παντζαριού!
...Το Ισομαλτ είναι μια φυσική εναλλακτική ζάχαρη που μοιάζει σε γεύση και εφαρμογή με τη ζάχαρη του σπιτιού, αλλά έχει μόνο μισές θερμίδες. Το Ισομαλτ είναι ο νούμερο ένα υποκατάστατο ζάχαρης παγκοσμίως σε καραμέλες και συμβάλλει επίσης σε λαμπερά χρώματα και επενδύσεις.
Κύρια Οφέλη:
• Καθαρή, γλυκιά, ζαχαρώδης γεύση
• Υπερβολικό προφίλ γεύσης και γλυκύτητας
• Μειωμένη κολλώδης υφή & μεγάλη...
...Η σειρά προϊόντων Bionic κατασκευάζεται από το πολτό, ένα φυσικό απόβλητο που απομένει μετά την εξαγωγή ζάχαρης από τη βιομηχανία τροφίμων. Η χρήση αυτών των φυσικών υπολειμμάτων επιτρέπει την παραγωγή αυτού του υλικού κατάλληλου για όλα τα είδη τροφίμων, ζεστών ή κρύων. Δεδομένου ότι προέρχονται από φυσική πηγή, αυτά τα προϊόντα είναι κομποστοποιήσιμα και βιοαποδομήσιμα, καθιστώντας τα μια βιώσιμη και οικολογικά σωστή εναλλακτική λύση.
- Ορθογώνια κουτιά με καπάκι,
- Κουτιά για χάμπουργκερ,
- Σαλάτες...
... κακάο χρειάζεται επιπλέον ζάχαρη για να αποκτήσει ευχάριστη γεύση: Το αλεύρι από χαρουπιά χρησιμοποιείται πιο συχνά στην παρασκευή κέικ ως υποκατάστατο του κακάο. Μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει την ποσότητα του κακάου στη συνταγή. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε ζάχαρη, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο της ζάχαρης σε ορισμένα γλυκά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί
Συσκευασία: 250g, 500g και χύμα...
... πρόληψη της τερηδόνας. Επιπλέον πλεονέκτημα: Η ελαφρώς δροσερή, καθαρή γεύση. Επίσης, μπορείς να δοσολογήσεις το ξυλιτόλη ακριβώς όπως τη ζάχαρη, καθώς η γλυκαντική του δύναμη είναι εξίσου ισχυρή με αυτή της κανονικής ζάχαρης.
Εφαρμογή: Αντικατέστησε τη ζάχαρη στις συνταγές σου απλά με αναλογία 1:1 με ξυλιτόλη.
Χαρακτηριστικά προϊόντος: Χωρίς γλουτένη, Χωρίς λακτόζη, Vegan
Επισήμανση τροφίμων: E967
Παραγωγή: Το ξυλιτόλη παράγεται από φλοιούς δέντρων και καλαμπόκι.
... ωφέλιμη τόσο για την απώλεια βάρους όσο και για τη διαχείριση του σακχάρου στο αίμα. Χρησιμοποιείται συχνά ως υποκατάστατο της ζάχαρης, η στέβια μπορεί να είναι πάνω από 300 φορές πιο γλυκιά από τη raffinée ζάχαρη. Εκτός από τη βασική της χρήση ως εναλλακτική της ζάχαρης, η στέβια είναι επίσης αντιοξειδωτική. Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν το σώμα να καταπολεμήσει τη βλάβη των κυττάρων που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες. Η στέβια, όπως όλα τα φυτά, περιέχει έναν αριθμό αντιοξειδωτικών.
Προδιαγραφή: 90%, 95%, 98%
MOQ: 1kg...
... χρησιμοποιηθεί σε ποικιλία συνταγών. Είναι επίσης πλούσια σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά όπως φυτικές ίνες, κάλιο και αντιοξειδωτικά, καθιστώντας την μια πιο υγιεινή επιλογή γλυκαντικού. Η ευελιξία και η μοναδική γεύση της ζάχαρης από χουρμάδες την καθιστούν δημοφιλή επιλογή για όσους επιθυμούν να ενσωματώσουν φυσικά γλυκαντικά στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική τους. Εξαιρετική σε εφαρμογές όπου η πλήρης διάλυση δεν είναι απαραίτητη.
...Η αποξηραμένη σκόνη βύνης είναι εξαιρετικά ευέλικτη. Είναι ιδιαίτερα σημαντική στην παρασκευή μπύρας στο σπίτι και στο ψήσιμο. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε μαλτόζη, η αποξηραμένη εκχύλιση βύνης είναι μια φυσική εναλλακτική λύση ζάχαρης για τρόφιμα όπως γλυκίσματα, δημητριακά, μούσλι ή σοκολάτα. Επιπλέον, οι πολύ σκούρες εκχυλίσεις βύνης παρέχουν μια εναλλακτική λύση στο καραμέλ και είναι απαλλαγμένες από Ε-νούμερα.
... ζαχαροκάλαμο, η οποία χρειάζεται περαιτέρω επεξεργασία πριν την εμπορική διάθεση.
Δεδομένου ότι η ποιότητα της ακατέργαστης ζάχαρης που διατίθεται στην διεθνή αγορά ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με την προέλευση της, η DSEC έχει αναπτύξει εναλλακτικές έννοιες για να προσαρμόσει το σχεδιασμό του διυλιστηρίου στην πρώτη ύλη που θα επεξεργαστεί.
Η επιλεγμένη εναλλακτική για την παραγωγή εκλεπτυσμένης...
...Η χαμηλή γλυκαιμική αξία του ινουλίνης το καθιστά εξαιρετική εναλλακτικήζάχαρης για διαβητικούς ή άτομα με υψηλό σάκχαρο. Ως προβιοτικό, το ινουλίνη από αγαύη βελτιώνει την υγεία της πέψης, προάγοντας την ανάπτυξη υγιών βακτηρίων. Επιπλέον, το ινουλίνη από αγαύη διαλύεται καλά, καλύτερα από τη ζάχαρη, και μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για να γλυκάνει τρόφιμα και ποτά.
...Η CHOCAR είναι το αλεύρι που προκύπτει από την αποξήρανση και την υπερμικροποίηση της σάρκας του σικελικού χαρουπιού, φυσικά vegan και χωρίς γλουτένη.
Χάρη στο χρώμα και τη γεύση του, το αλεύρι σάρκας χαρουπιού CHOCAR χρησιμοποιείται ως μια πιο υγιεινή εναλλακτική λύση του κακάου και, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε ζάχαρη, μπορεί να περιορίσει την προσθήκη ζάχαρης στις ζύμες. Είναι...
...Βιο Ξυλιτόλη - η υποκατάστατη ζάχαρη με μειωμένες θερμίδες
Η Βιο Ξυλιτόλη είναι ιδανική για όλη την οικογένεια: με μειωμένες θερμίδες, φυσική και σε πιστοποιημένη βιολογική ποιότητα. Η Βιο Ξυλιτόλη αποτελεί μια φυσική εναλλακτική λύση στους τεχνητούς γλυκαντικούς παράγοντες. Η κρυσταλλική της δομή είναι παρόμοια με αυτή της ζάχαρης με την ίδια γλυκύτητα. Είναι φιλική προς τα δόντια, καθώς η...
...Αυτή η σοκολάτα μαύρης σοκολάτας 65% ονομάζεται "Χωρίς ζάχαρη" επειδή η κλασική ζάχαρη (σακχαρόζη ή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, για παράδειγμα) έχει αντικατασταθεί από το Maltitol, ένα γλυκαντικό με σημαντική γλυκύτητα.
Αυτή η σοκολάτα αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική για άτομα που επιθυμούν να αποφύγουν ή να μειώσουν την κατανάλωση ζάχαρης, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια σοκολάτα υψηλής...
... επαναχρησιμοποίησης: Από τη μία, η μπαγκάσε επιστρέφει στα χωράφια ζαχαροκάλαμου για να χρησιμοποιηθεί ως φυσικό λίπασμα, παρέχοντας στο έδαφος σημαντικά θρεπτικά συστατικά. Από την άλλη, η μπαγκάσε χρησιμοποιείται στην παραγωγή ζάχαρης ως στερεό καύσιμο για την παραγωγή ενέργειας. Μια ακόμη σχετικά νέα δυνατότητα χρήσης είναι η παραγωγή συσκευασιών και μιας χρήσης σκευών. Ως καθαρά βιολογικό υλικό, η μπαγκάσε αποτελεί μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση σε κλασικά πλαστικά σκεύη και συσκευασίες.
...Ως εναλλακτική στη ζαχαρόπαστα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την Πάστα Σοκολάτας για μοντελοποίηση - Σοκολάτα.
Με το νόστιμο άρωμα σοκολάτας, είναι εύκολη στην επεξεργασία, οι δημιουργίες σας θα κολλούν επίσης εύκολα χωρίς πρόσθετα.
Συστατικά: Ζάχαρη, Σιρόπι γλυκόζης, Βούτυρο κακάο, Άμυλο πατάτας, κακάο 22-24%, νερό, γαλακτωματοποιητής E422 και E415, συντηρητικό E202, άρωμα.
Πιθανές ίχνη...
...Ο σιρόπι μας από χουρμάδες παρασκευάζεται αποκλειστικά από βιολογικούς χουρμάδες του νότου της Τυνησίας. Χάρη σε μια μοναδική διαδικασία παραγωγής, το χρώμα του είναι ανοιχτό και η γεύση του γλυκιά. Το σιρόπι μας από χουρμάδες δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα, συντηρητικά, χρωστικές ή τεχνητές γεύσεις.
Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τη λευκή ζάχαρη.
Ιδανικό για να αντικαταστήσει τη ζάχαρη...
... συμπυκνωμένου σιροπιού ζάχαρης από τον μούστο σε χαμηλή θερμοκρασία. Ως εναλλακτική στις τεχνικές αποαλκοολώσεως του κρασιού, η Redux αξιοποιεί και διατηρεί το ποιοτικό δυναμικό του μούστου χάρη στον έλεγχο της διαδικασίας και στις μεμβράνες που χρησιμοποιούνται.
Η παγκόσμια ζήτηση για κρασί με μειωμένο αλκοολικό βαθμό βρίσκει με τη Redux μια ποιοτική λύση.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Η υπηρεσία παραγωγής αλευριού φουντουκιού μας αλέθει ψημένα φουντούκια σε λεπτό αλεύρι, ιδανικό για χρήση σε προϊόντα ζάχαρης και ζυμαρικών, καθώς και σε υγιεινές τροφές. Αυτή η διαδικασία διασφαλίζει ότι το αλεύρι φουντουκιού διατηρεί τη φυσική του γεύση και τα διατροφικά του οφέλη, καθιστώντας το εξαιρετική εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά αλεύρια.
Επιλέγοντας την υπηρεσία παραγωγής αλευριού...
...παρασκευάζεται πάντα η ακριβής ποσότητα ροφήματος βρώμης που απαιτείται στην παραγωγή. Έτσι, ελαχιστοποιείτε τα πλεονάσματα και τα απόβλητα τροφίμων.
Στα βασικά μας προϊόντα, αποφεύγουμε εντελώς τα πρόσθετα και την προσθήκη ζάχαρης. Η σκόνη ροφήματος βρώμης είναι διαθέσιμη τόσο σε συμβατική όσο και σε βιολογική ποιότητα.
Η βιωσιμότητα είναι μέρος της ταυτότητάς μας: Επειδή εξοικονομούμε τον όγκο του...
... την κυκλική οικονομία)
- Και πολύ προσιτά (η καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής στην αγορά)
Χρησιμοποιούμε μόνο τα υπολείμματα που σχετίζονται με την παραγωγή ζάχαρης και ρούμι. Επιλέγοντας την ίνα ζαχαροκάλαμου, μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας όσον αφορά τη βιωσιμότητα, ενώ προσφέρουμε μια σημαντική συμβολή στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.
Τα πλεονεκτήματα των...
... κατανάλωση εν κινήσει χωρίς ανάμειξη ή ακαταστασία.
Μπορεί να καταναλωθεί κατά τη διάρκεια της προπόνησης, μετά την προπόνηση ή ως ενίσχυση πρωτεΐνης στη μέση της ημέρας. Δεν είναι με βάση τον ορό γάλακτος ή γαλακτώδες ρόφημα ή σκόνη. Οι πρωτεΐνες κολλαγόνου απορροφώνται πολύ πιο εύκολα καθώς είναι ήδη διασπασμένες σε πεπτίδια. 100% χωρίς γαλακτοκομικά. Μηδενική προσθήκη ζάχαρης. Πρώτο προϊόν...
Η DIBA TRADING GMBH είναι ένας σημαντικός προμηθευτής υγρού ζάχαρης από χουρμάδες - μια τέλεια εναλλακτική λύση για τη μη υγιεινή λευκή ζάχαρη, η καλύτερη ποιότητα σαφράν, ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα, σύκα, χυμός και συμπυκνωμένο.